foust Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Πάντως, τόσα χρόνια που μπαίνω myphone, έχω βοηθηθεί πάρα πολλές φορές κι έχω βοηθήσει εξίσου. φίλε μου για το ποστ λέω και όχι για το myphone .Θα συμφωνήσω με εσένα βρήκα μεγάλη βοήθεια σε άλλο ποστ του φόρουμ ,απο φίλους που σπατάλησαν χρόνο για την επίλυση προβλημάτων .Απλα εδω στο ποστ κάποιος παρεξήγησε, , αν δεις πάνω μίλησα γενικά χωρίς να προσβάλω κανέναν. Και κάποιος απάντησε ...... πήρε φόρα άντε μην συνεχίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdev1995 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 μετα και το φλασαρισμα της εκδοσης 6.0 στο κινητο(πολυ καλο guide @saviano) το κινητο οντως βελτιωνεται σε πολλα πραγματα αλλα οχι στο gps οπου ακομα εχει μεγαλο θεμα.Απο αυτα που εχω ψαξει και το θεμα πρεπει να προερχεται απο το οτι ψαχνει να βρει κινεζικο ουρανο και το προβλημα θα λυθει μετα απο καιρο.Επειδη χρειαζομαι το gps καθημερινα υπαρχει καποια πιθανη λυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rulis03 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Μια απλη ερωτηση παιδια, το κινητο εχει βιντεο κλιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Μια απλη ερωτηση παιδια, το κινητο εχει βιντεο κλιση ; Καλημέρα και Χρόνια πολλά.Μπορεις να κανεις μέσω καποιας εξτρα εφαρμογής που θα κατεβασεις όπως skype,Viber ,κλπ Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomarkidis Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Και εγώ το έχω τώρα και μία εβδομάδα και είναι τέλειο . Έχω κατάβαση το noled για τις ειδοποιήσεις ...το GPS δουλεύει τέλεια ...έχω το navigon . Ή οθόνη έχει τέλεια χρώματα και οι φωτογραφίες αξιοπρεπεστατες. Εμένα μου ηρθεψμεωτην έκδοση 20160711 .Μακάρι να πάρει την 6.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) .....Μακάρι να πάρει την 6.0. Την έχει πάρει επίσημα!!!Αλλά όχι μέσω ΟΤΑ.Μερικά ποστ πιο πίσω έχω γράψει έναν οδηγό για το τί και το πώς, αν ενδιαφέρεσαι..;) Edited August 15, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomarkidis Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Ναι θα προσπαθήσω να περάσω την 6.0 αλλά πες μου σε παρακαλώ θα δω βελτίωση στις λειτουργίες του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 ... θα δω βελτίωση στις λειτουργίες του τηλεφώνου? Τί εννοείς βελτιώσεις; Εγώ είχα "θεματάκια" με το τηλ. τα οποία έχω περιγράψει αρκετά ποστ πιο πίσω.(είχα την 20160411) Απ'ότι βλέπω εσύ έχεις την τελευταία lollipop που εγώ δεν έχω δοκιμάσει. Είχαν βγεί μαζί ενήμερωση lollipop και αναβάθμιση σε 6.0.Εγώ δοκίμασα το δεύτερο. Αν το τηλ σου δουλεύει απροβλημάτιστα τότε μπορείς και να μείνεις σε αυτή που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomarkidis Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ευχαριστώ πολύ... έτσι θα κάνω. Αν βγει σε αυτόματη ελεύθερη ενημέρωση θα την κάνω εγκατάσταση. Το μόνο που βλέπω σαν πρόβλημα και δεν ξέρω αν φταίει το τηλέφωνο είναι όταν ακούω μουσική μέσο internet ''greek radio'' κάνει συχνά διακοπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vksampis Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Οσοι ενδιαφερεσται για ανταλακτικα για το cubot note s θα υπαρχουν στο afasia.gr Απο τα μεσα Σεμπτεβριου. Και μπαταριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Επιδη το ειδα το κινητο και μου αρεσε αρκετα ψήνομαι να το αγορασω αλλα εχω μια Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Επιδη το ειδα το κινητο και μου αρεσε αρκετα ψήνομαι να το αγορασω αλλα εχω μια Ούτε να το σκεφτείς και καλά τι σου άρεσε ; δεν είδες τα παραπάνω του ποστ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Τα αρχεία της 6, τα κατεβάσατε μέσω κινητού; Edit: Κατέβασα το σωστό zip file, ακολουθώ σωστά τις οδηγίες, αλλά δε μου κάνει το update.... Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει; Edited August 19, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny96 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Παιδιά έκανα την αναβάθμιση... αλλά δεν λειτουργούν τα δεδομένα! μου βγάζει com.android.phone has stopped. Ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Τα αρχεία της 6, τα κατεβάσατε μέσω κινητού; Edit: Κατέβασα το σωστό zip file, ακολουθώ σωστά τις οδηγίες, αλλά δε μου κάνει το update.... Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει; Καλά το κινητό σου από αντικατάσταση είναι; Την εγγύηση που την βάζεις .Το ίδιο κι εγώ με ταwin 10 δεν τα κατάφερα Ίσως μας βγει σε καλό αναμονή ΟΤΑ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdev1995 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 @Johny96 Ρυθμισεις - Χρηση Δεδομενων-(Ρυθμισεις στις κουκιδες πανω δεξια και επιλογη Δικτυα κινητης τηλεφωνιας)-Ονοματα σημειου προσβασης-(Παλι ρυθμισεις απο κει με τις κουκιδες πανω δεξια-Επαναφορα στις προεπιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny96 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Σε ευχαριστώ πασάμ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καλά το κινητό σου από αντικατάσταση είναι; Την εγγύηση που την βάζεις .Το ίδιο κι εγώ με ταwin 10 δεν τα κατάφερα Ίσως μας βγει σε καλό αναμονή ΟΤΑ :lol: Όχι, δεν κατάλαβες. Υπάρχει κι άλλος τρόπος εγκατάστασης του update... Αλλά, δε θέλει να λειτουργήσει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Όχι, δεν κατάλαβες. Υπάρχει κι άλλος τρόπος εγκατάστασης του update... Αλλά, δε θέλει να λειτουργήσει. πως ρε φίλε να το κάνω κι εγώ ; να δω αν λειτουργήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 πως ρε φίλε να το κάνω κι εγώ ; να δω αν λειτουργήσει Κοίταξε στο forum της Cubot. Είναι τραγικά εύκολο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Κοίταξε στο forum της Cubot. Είναι τραγικά εύκολο. αυτό:( http://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=21&t=987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 αυτό:( http://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=21&t=987 Ναι, αυτό είναι το link. Δείχνει ανενεργό, αλλά το κάνεις copy/paste και λειτουργεί κανονικά. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Ναι, αυτό είναι το link. Δείχνει ανενεργό, αλλά το κάνεις copy/paste και λειτουργεί κανονικά. :) από οτι διάβασα στο foroum της cubot είναι beta την δίνει και το needrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 από οτι διάβασα στο foroum της cubot είναι beta την δίνει και το needrom Τι να σου πω.. Δεν ξέρω.. Ρώτησα αν θα πάρουμε την 6 μέσω ota στην Cubot και αυτή μου έστειλαν. Πάντως, επειδή και ο saviano (αν θυμάμαι καλά) μου είχε πει ότι "τρέχω" δοκιμαστική rom στο Note S μου, δε θα με απέτρεπε στο να ξαναβάλω κάποια δοκιμαστική, αφού λειτουργούν όντως καλύτερα από τις επίσημες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Η 6.0 που κυκλοφορεί είναι σε beta ή αλλιώς δοκιμαστική.... Έχει πάρει άλλα 4 update (v4,v4.1,v5,v5.1 !!!!!) και είναι ΟΛΑ δοκιμαστικά γι΄αυτό δεν έχει δωθεί σε ΟΤΑ επίσημα. Έχω φτάσει μέχρι την ν4.1, στην 5 βγάζει error...* Σημαντικές αλλαγές δεν έχω παρατηρήσει. *Διόρθωση: Ξαναπέρασα την 6.0 που είναι v3 με το sp flash tool και αμεσως μετά έβαλα ΜΟΝΟ τα updates v4 & v5. Έτσι την πήρε την v5!!!(έχει ημερομηνία 15/8/2016 & ενημέρ.ασφαλ. 5/8!!) Το τί αλλάζει ή βελτιώνεται θα δείξει στην πορεία.... Edited August 21, 2016 by saviano Αλλαγή διαδικασιας εγκατάστασης updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts