saviano Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Σήμερα έγινε εγκατάσταση της 6.0...Για να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Σήμερα έγινε εγκατάσταση της 6.0...Για να δούμε.... Θρασύτατος!!! :p Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Είχες κάποιο πρόβλημα με την 5? Εμένα χοροπηδάει το στίγμα του GPS (ακόμα και όταν είμαι στην ταράτσα με πεντακάθαρο ουρανό) και κάνει απότομο πέσιμο της μπαταρίας όταν το βγάζω από την πρίζα 100% -> 90% σε 10-15 λεπτά λειτουργίας. Εάν είχες κάποιο από αυτά τα ζητήματα, πες μας εάν διορθώθηκε με την 6. Επίσης τι παρατήρησες σχετικά με το multitasking? Σου έρχονται ειδοποιήσεις από IMs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αγαπητοί συμφορουμίτες, το εργαλείο με την 6.0 μέχρι στιγμής Π_Ε_Τ_Α_Ε_Ι !!! Θα γράψω λεπτομέρειες σύντομα. Λίγο υπομονή...1-2μέρες το πολύ.Να δω και με την μπαταρία τί γίνεται..(εγώ με τη "σόμπα" που είχα, έκανα 2.5 μήνες...!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Σήμερα έγινε εγκατάσταση της 6.0...Για να δούμε.... Μια χαρά! Και το patch του Ιουνίου βλέπω! :happy: Από θερμοκρασίες πώς είναι μέχρι στιγμής; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Υπάρχει περίπτωση κάποιος που γνωρίζει καλα να γράψει έναν αναλυτικό οδηγό,step by step για τον τρόπο που κάνουμε αναβάθμιση της rom στην συσκευη μας μέσω sp flash tools; Θα βοηθούσε πολλούς από μας. Ευχαριστώ. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Υπάρχει περίπτωση κάποιος που γνωρίζει καλα να γράψει έναν αναλυτικό οδηγό,step by step για τον τρόπο που κάνουμε αναβάθμιση της rom στην συσκευη μας μέσω sp flash tools; Θα βοηθούσε πολλούς από μας. Ευχαριστώ. Μα υπάρχει στο site της cubot : https://mega.nz/#!wNxzlQSC!Vi3Umucvt1g1WCu3REBnZ1SxFNA9TBCUwNn7p0xIc5Y Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μα υπάρχει στο site της cubot : https://mega.nz/#!wNxzlQSC!Vi3Umucvt1g1WCu3REBnZ1SxFNA9TBCUwNn7p0xIc5Y Εχεις δικιο φιλε μου...ας οψετε η κεκτημενη ταχυτητα!! Ευχαριστω Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Θρασύτατος!!! :p Δέν είχα και άλλες επιλογές αφού το κινητό ή που θα το διόρθωνα ή που θα το πετούσα!!!:p Είχες κάποιο πρόβλημα με την 5? Εμένα χοροπηδάει το στίγμα του GPS (ακόμα και όταν είμαι στην ταράτσα με πεντακάθαρο ουρανό) και κάνει απότομο πέσιμο της μπαταρίας όταν το βγάζω από την πρίζα 100% -> 90% σε 10-15 λεπτά λειτουργίας. Εάν είχες κάποιο από αυτά τα ζητήματα, πες μας εάν διορθώθηκε με την 6. Επίσης τι παρατήρησες σχετικά με το multitasking? Σου έρχονται ειδοποιήσεις από IMs? Ακριβώς τα ΙΔΙΑ φίλε μου!!!ΝΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ!!!!:) Μια χαρά! Και το patch του Ιουνίου βλέπω! :happy: Από θερμοκρασίες πώς είναι μέχρι στιγμής; Καμμία μα καμμία σχέση με πριν!!Ζεσταίνεται φυσιολογικά. Πρίν έψηνα καφεδάκι... :mad: Υπάρχει περίπτωση κάποιος που γνωρίζει καλα να γράψει έναν αναλυτικό οδηγό,step by step για τον τρόπο που κάνουμε αναβάθμιση της rom στην συσκευή μας μέσω sp flash tools; Θα βοηθούσε πολλούς από μας. Ευχαριστώ. Σε Win 10 δέν τα είχα καταφέρει..(όχι ότι προσπάθησα ιδιαίτερα),αλλά τώρα που έπεσε στα χέρια μου pc με Win 7 άδραξα την ευκαρία και το έκανα. Ο οδηγός της Cubot είναι για "ΚΙΝΕΖΟΥΣ" και εμένα ΠΙΟ πολύ με μπέρδεψε παρά με βοήθησε..:p Και εδώ τα γενικά: Λοιπόν επειδή καταλαβαίνω την αγωνία σας..., σας λέω λοιπόν ότι είναι σάν να έχω ΑΛΛΟ κινητό!! Να ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ότι έγινε : ΠΡΩΤΑ επαναφορά εργ.ρυθμίσ. μέσω stock recovery, μετά εγκατάσταση της 6.0 και αμεσως ΠΑΛΙ επαναφορά εργ.ρυθμίσ. του τηλεφώνου!! 1) Η θερμότητα που εκπέμπει πάνω,πίσω & ψηλά είναι ΑΙΣΘΗΤΑ μειωμένη!!!(πριν έψηνα τα χέρια μου) 2) Η ένδειξη μπαταρίας κατεβαίνει 1-1% και με ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ρυθμο!!! (Από το στήσιμο που είχα 95% μέχρι τώρα είναι στο 69%,κατέβασα καμμιά 25αριά εφαρμ. & δοκίμαζα κάμερα και gps) 3) Η σύνδεση στο wi-fi είναι ακαριαία!!:) 4) Το GPS δουλεύει ΣΩΣΤΑ...ο κέρσορας ΔΕΝ μεταπηδάει δεξιά και αριστερά (επιτέλους!!!):) 5) Η απόδοση της κάμερας μου φαίνεται ελαφρώς βελτιωμένη αν και δεν με πολυαπασχολεί αυτό το κομμάτι του κινητού!!:) Του είχα δώσει "ζωή" μέχρι τον Αύγουστο (για όποιον παρακολουθεί το θέμα εδώ στο φόρουμ,το γνωρίζει) για αναβάθμιση και βελτίωση η οποία ΦΑΙΝΕΤΑΙ να ήρθε!!!! :lol: Να συμπληρώσω ότι έχει βγει και ενημέρωση στην 6.0 ως v4 αλλά σε μένα δέν έχει έρθει. Edited August 3, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Δέν είχα και άλλες επιλογές αφού το κινητό ή που θα το διόρθωνα ή που θα το πετούσα!!!:p Ακριβώς τα ΙΔΙΑ φίλε μου!!!ΝΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ!!!!:) Καμμία μα καμμία σχέση με πριν!!Ζεσταίνεται φυσιολογικά. Πρίν έψηνα καφεδάκι... :mad: Σε Win 10 δέν τα είχα καταφέρει..(όχι ότι προσπάθησα ιδιαίτερα),αλλά τώρα που έπεσε στα χέρια μου pc με Win 7 άδραξα την ευκαρία και το έκανα. Ο οδηγός της Cubot είναι για "ΚΙΝΕΖΟΥΣ" και εμένα ΠΙΟ πολύ με μπέρδεψε παρά με βοήθησε..:p Και εδώ τα γενικά: Λοιπόν επειδή καταλαβαίνω την αγωνία σας..., σας λέω λοιπόν ότι είναι σάν να έχω ΑΛΛΟ κινητό!! Να ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ότι έγινε : ΠΡΩΤΑ επαναφορά εργ.ρυθμίσ. μέσω stock recovery, μετά εγκατάσταση της 6.0 και αμεσως ΠΑΛΙ επαναφορά εργ.ρυθμίσ. του τηλεφώνου!! 1) Η θερμότητα που εκπέμπει πάνω,πίσω & ψηλά είναι ΑΙΣΘΗΤΑ μειωμένη!!!(πριν έψηνα τα χέρια μου) 2) Η ένδειξη μπαταρίας κατεβαίνει 1-1% και με ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ρυθμο!!! (Από το στήσιμο που είχα 95% μέχρι τώρα είναι στο 69%,κατέβασα καμμιά 25αριά εφαρμ. & δοκίμαζα κάμερα και gps) 3) Η σύνδεση στο wi-fi είναι ακαριαία!!:) 4) Το GPS δουλεύει ΣΩΣΤΑ...ο κέρσορας ΔΕΝ μεταπηδάει δεξιά και αριστερά (επιτέλους!!!):) 5) Η απόδοση της κάμερας μου φαίνεται ελαφρώς βελτιωμένη αν και δεν με πολυαπασχολεί αυτό το κομμάτι του κινητού!!:) Του είχα δώσει "ζωή" μέχρι τον Αύγουστο (για όποιον παρακολουθεί το θέμα εδώ στο φόρουμ,το γνωρίζει) για αναβάθμιση και βελτίωση η οποία ΦΑΙΝΕΤΑΙ να ήρθε!!!! :lol: Να συμπληρώσω ότι έχει βγει και ενημέρωση στην 6.0 ως v4 αλλά σε μένα δέν έχει έρθει. Σε ευχαριστούμε πολυ...το θέμα είναι να κάνουμε το update σωστά χωρίς μπερδέματα και έχουμε κάποιο πρόβλημα...γιατι και κινέζικα δεν γνωρίζω αλλα και τα αγγλικά λιγο χάλια.Γιαυτο έψαχνα από κάποιον αν ξερει με σιγουρια και μπορει να δωσει ενα οδηγό στα Ελληνικά. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iggyioa Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Η αναβάθμιση αυτή αποκλείεται να έρθει μέσω των ενημερώσεων του συστήματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Η αναβάθμιση αυτή αποκλείεται να έρθει μέσω των ενημερώσεων του συστήματος; Λέγεται ότι θα την δώσουν αλλα το πότε είναι άγνωστο..Πέρασε την με flash tool;) Σε ευχαριστούμε πολυ...το θέμα είναι να κάνουμε το update σωστά χωρίς μπερδέματα και έχουμε κάποιο πρόβλημα...γιατι και κινέζικα δεν γνωρίζω αλλα και τα αγγλικά λιγο χάλια.Γιαυτο έψαχνα από κάποιον αν ξερει με σιγουρια και μπορει να δωσει ενα οδηγό στα Ελληνικά. Το κινέζικα το είπα ειρωνικά γιατι οι οδηγίες των κινέζων στο επίσημο φόρουμ είναι περίεργες για να μην πω ολιγον λάθος. Θα γραψω το τί έκανα λεπτομερώς σε επόμενο ποστ μου, εκτος κι αν με προλάβει άλλος.Λίγο ακόμη υπομονη... Edited August 3, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 @saviano Μπραβο παλικαρε , την 6 v4 τελικα μπορεις να την βρεις ? Φανταζομαι κατι θα διορθωνει! Εχεις αποκομοισει μια πολυ θετικη εικονα Γενικα Ειδες κατι αρνητικο? Σε ευχαριστω Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) @satiros Η v4 ειναι ουσιαστικά ένα update και προς το παρόν μπορει να μπει μόνο μέσω recovery κτλ αλλα ας μην τα μπλεκουμε ολα μαζί. Σημασία εχει οτι κι ετσι το εργαλείο ειναι ΣΟΥΠΕΡ.Μέχρι στιγμής όλα δουλευουν πολύ καλα. ΜΟΝΟ στο myphone.gr ο αναλυτικός οδηγός στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!!! Ακολουθηστε προσεκτικα τις οδηγιες και αν υπαρχει κατι ρωτηστε πριν προχωρήσετε..;) (Σε ότι φλασάρω (κινητα,ταμπλετ) κάνω ΠΑΝΤΑ Clean install για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ΚΑΙ δεν βαζω τις εφαρμογες πλέον σε microsd.) Το λινκ είναι μέσα στο αρχειο txt. Κωδικός ..το όνομα μου στο φορουμ ;) Συγγνωμη αλλα κατα την ώρα που τα έγραφα...όλο και κάποιο λαθάκι....:lol: Edited October 7, 2016 by navi55 διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 @saviano ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Να ΣΕ πω... Καταρχήν ευχαριστούμε για τον οδηγό :-) ...αλλά το link δεν οδηγεί πουθενά... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ξύπνησα αποφασισμένος να περάσω και εγώ την Note S M800_CUBOT_V3.0_20160712. Η αναβάθμιση σε v4 πώς γίνεται; Μιας και θα κάτσω σήμερα να τα κάνω όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) @saviano ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Να ΣΕ πω... Καταρχήν ευχαριστούμε για τον οδηγό :-) ...αλλά το link δεν οδηγεί πουθενά...' ΣΕ λέω ότι το διόρθωσα...;) Ξύπνησα αποφασισμένος να περάσω και εγώ την Note S M800_CUBOT_V3.0_20160712. Η αναβάθμιση σε v4 πώς γίνεται; Μιας και θα κάτσω σήμερα να τα κάνω όλα... Άν δεν σου δωθεί OTA τοτε πρέπει να τη βρείς στο διαδίκτυο και να τη φλασάρεις μέσω TWRP.H διαδικασία αυτή ΑΠΑΙΤΕΙ root. Edited August 4, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 @saviano Ευχαριστώ για την απάντηση Ήχος otg στάθμες σημάτων? Λοιπον το τηλέφωνο είναι χθεσινο καλό φαίνεται το GPS με την 5.1 26/5 φαίνεται να έχει πρόβλημα Ενώ είσαι ακίνητος δείχνει 9 km/h Ανέβασε λίγο παραπανω θερμοκρασία στην περιοχή του ακουστικού όχι πολύ όμως Γενικά είναι πρόθυμο αλλά λίγο για απαιτητικούς χρήστες επαγγελματίες ή gamers. Φυσικά όμως είναι προσιτό και δεν θα χαλάσει τον μέσο χρήστη. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρόσοχη στις οδηγίες του saviano! "ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ότι έγινε : ΠΡΩΤΑ επαναφορά εργ.ρυθμίσ. μέσω stock recovery, μετά εγκατάσταση της 6.0 και αμεσως ΠΑΛΙ επαναφορά εργ.ρυθμίσ. του τηλεφώνου!" 1 )επαναφορά στην 5.1 από ρυθμίσεις 2 )sp flash tools φλασαρισμα 6.0 V3 Ρομ 3 )μετά το boot επαναφορά απο ρυθμίσεις Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Κάνω ακριβώς τις οδηγίες, και όταν πατάω download συνδέοντας το σβηστό τηλέφωνο δεν γίνεται τίποτα... Τι μπορεί να κάνω λάθος; EDIT : Έβαλα τους drivers από εδώ και όλα καλά Edited August 4, 2016 by grigas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Πρώτο πρόβλημα και εξαιρετικά σοβαρό. Με το που πάω να συνδεθώ στο internet με δεδομένα, σταματάει το com.android.phone. Έχω καρτοκινητό vodafone με sim κάπου 2 ετών στη θέση 1. Ιδέες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Πρώτο πρόβλημα και εξαιρετικά σοβαρό. Με το που πάω να συνδεθώ στο internet με δεδομένα, σταματάει το com.android.phone. Έχω καρτοκινητό vodafone με sim κάπου 2 ετών στη θέση 1. Ιδέες;; Βάλτο στην άλλη θέση να δούμε... Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανες όταν πέρασες την νέα rom; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Έκανα επαναφορά. Το πρόβλημα λύθηκε προ πενταλέπτου κάνοντας εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής τηλεφώνου και του sim toolkit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Έκανα επαναφορά. Το πρόβλημα λύθηκε προ πενταλέπτου κάνοντας εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής τηλεφώνου και του sim toolkit. Ωραία! Αν και δεν καταλαβαίνω τί δεδομένα μπορεί να εκκαθάρισε η εφαρμογή του τηλεφώνου και του sim toolkit...αφού μόλις το έστησες! :confused: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 @grigas Δηλαδη ολα τα αλλα δουλευουν σωστα? Ειχες προβληματα gps θερμοκρασισς ? Τωρα εχεις Σε παρακαλω γραψε δυο κουβεντες με τις διαφορες που βλεπεις Ευχαριστω Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 ...προβληματα gps θερμοκρασιας...κτλ Αν διάβασες λίγο παραπάνω περιγράφω αναλυτικά τί το καλύτερο προσφέρει η νέα έκδοση. Το κίνητο βέλτιώνεται σε ΟΛΑ!!!! Δέν έχεις παρά να δοκιμάσεις να βάλεις την 6 γιατί ΟΤΙ και να σου πουμε εμείς που την έχουμε...ΔΕΝ θα βελτιώσει το κινητό σου. Δοκίμασε την και ΔΕΝ θα χάσεις...!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts