foust Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Εννοείται πως κάνουμε συζήτηση, κι εγώ μαζί σου είμαι μην νομίζεις κάτι άλλο. Αν υπάρχει πρόβλημα φυσικά και θα σου το φτιάξουν και δωρεάν, κι εγώ άπλα ήθελα να πω μην τα κατεδαφίζουμε όλα με την πρώτη στραβή που γίνεται σε εμάς. Το τηλέφωνο για τα χρήματα του είναι πραγματικά value for money..... Sent from mTalk Κώστας!! Σίγουρα το σέρβις είναι καλό είχα μια περίπτωση με ένα Λάπτοπ στην εγγύηση και με δικους μου....λάθος χρησμούς χάλασε ο σκληρός μάλιστα δύο φορές και επισκευάστηκε δωρεάν γνωρίζοντας το δικό μου λάθος...Τώρα για το κινητό αστοχία υλικού θα υπάρχει όμως με την μπαταρία θα έπρεπε να το έλυναν πριν βγει στην αγορά και μάλιστα τωρα .... όλα τα έξοδα δωρεάν Edited June 4, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Σίγουρα το σέρβις είναι καλό είχα μια περίπτωση με ένα Λάπτοπ στην εγγύηση και με δικους μου....λάθος χρησμούς χάλασε ο σκληρός μάλιστα δύο φορές και επισκευάστηκε δωρεάν γνωρίζοντας το δικό μου λάθος...Τώρα για το κινητό αστοχία υλικού θα υπάρχει όμως με την μπαταρία θα έπρεπε να το έλυναν πριν βγει στην αγορά και μάλιστα τωρα .... όλα τα έξοδα δωρεάν Με τη μπαταρία είναι καθαρά θέμα software, λογικά σε κάποιο επερχόμενο update θα το διορθώσουν. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Θα συμφωνησω με τους τελευταιους 3-4 προλαλήσαντες και θα τους πω το εξης: Το κινητο αν αγοραστει απο κινα στα 60-65 € ειναι vfm αλλα απο Ελλαδα στα 100 οχι.υπαρχουν πολυ πιο επωνυμα και καλυτερα τηλ με καμμια 20€ το πολυ παραπανω. Απο εκει και περα το τηλ αυτο εχει θεμα με το λογισμικο του και ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ διορθωση απο την μαμα εταιρεια.... Αυτα ειναι: Ενδειξη μπαταριας, Σβησιμο οθονης, Χανει την ωρα, Το gps δειχνει λαθος,αργει,κολλαει, Το wifi κανει αποσυνδεσεις. κ.α minor bugs Ολα εχουν αναφερθει στην cubot... Καλο θα ειναι (απαραιτητο) το hard reset του τηλ μετα απο οποιαδηποτε αναβαθμιση και η φορτωση να γινεται και για αλλη μιση ωρα αφου δειξει 100%. Το δε cleaner που εχει απο τη μανα του μαλλον πιο πολυ κακο παρα καλο κανει... Τέλος παντων οπως και να 'χει το κραταμε μεχρι την επισημη αναβαθμιση (ελπιζω συντομα) & αν δεν γινουν τουλαχιστον σοβαρες διορθωσεις τοτε του κανουμε τα "σαραντα"....!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Θα συμφωνησω με τους τελευταιους 3-4 προλαλήσαντες και θα τους πω το εξης: Το κινητο αν αγοραστει απο κινα στα 60-65 € ειναι vfm αλλα απο Ελλαδα στα 100 οχι.υπαρχουν πολυ πιο επωνυμα και καλυτερα τηλ με καμμια 20€ το πολυ παραπανω. Απο εκει και περα το τηλ αυτο εχει θεμα με το λογισμικο του και ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ διορθωση απο την μαμα εταιρεια.... Αυτα ειναι: Ενδειξη μπαταριας, Σβησιμο οθονης, Χανει την ωρα, Το gps δειχνει λαθος,αργει,κολλαει, Το wifi κανει αποσυνδεσεις. κ.α minor bugs Ολα εχουν αναφερθει στην cubot... Καλο θα ειναι (απαραιτητο) το hard reset του τηλ μετα απο οποιαδηποτε αναβαθμιση και η φορτωση να γινεται και για αλλη μιση ωρα αφου δειξει 100%. Το δε cleaner που εχει απο τη μανα του μαλλον πιο πολυ κακο παρα καλο κανει... Τέλος παντων οπως και να 'χει το κραταμε μεχρι την επισημη αναβαθμιση (ελπιζω συντομα) & αν δεν γινουν τουλαχιστον σοβαρες διορθωσεις τοτε του κανουμε τα "σαραντα"....!! Έτσι είναι όπως τα λες 100 από Ελλάδα είναι ενα σεβαστό ποσών και ο πελάτης έχει απαιτήσεις έστω για ενα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Απο εκει και περα το τηλ αυτο εχει θεμα με το λογισμικο του και ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ διορθωση απο την μαμα εταιρεια.... Αυτα ειναι: Ενδειξη μπαταριας, Σβησιμο οθονης, Χανει την ωρα, Το gps δειχνει λαθος,αργει,κολλαει, Το wifi κανει αποσυνδεσεις. κ.α minor bugs Ολα εχουν αναφερθει στην cubot... Εγώ το μόνο θέμα που έχω είναι με την οθόνη. 3 φορές έκλεισε (μία εν χρήση και 2 όταν ήταν σε αναμονή). Την μία είναι 100% σίγουρος οτι ήταν η οθόνη...τις άλλες 2 δεν μπορώ να πώ εαν ήταν οθόνη ή εάν ήταν κλειστό...δεν μπόρεσα να καταλάβω. Θα προσπαθήσω να περάσω πάλι την rom γιατί είμαι 99% σίγουρος οτι είναι software το πρόβλημα. Απο τα υπόλοιπα προβλήματα που αναφέρεις ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ (προς το παρόν τουλάχιστον)! Πιστεύω οτι για όποιον την αγόρασε στα 60-70 ευρώ...το vfm είναι λίγο για να την περιγράψει...! :cool: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ξέρουμε αν με την 20160526 διορθώνεται το πρόβλημα (?) της υπερθέρμανσης; Για την άνοδο της θερμοκρασίας ψηλά στη συσκευή, γράφω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Εγώ το μόνο θέμα που έχω είναι με την οθόνη. 3 φορές έκλεισε (μία εν χρήση και 2 όταν ήταν σε αναμονή). Την μία είναι 100% σίγουρος οτι ήταν η οθόνη...τις άλλες 2 δεν μπορώ να πώ εαν ήταν οθόνη ή εάν ήταν κλειστό...δεν μπόρεσα να καταλάβω. Θα προσπαθήσω να περάσω πάλι την rom γιατί είμαι 99% σίγουρος οτι είναι software το πρόβλημα. Απο τα υπόλοιπα προβλήματα που αναφέρεις ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ (προς το παρόν τουλάχιστον)! Πιστεύω οτι για όποιον την αγόρασε στα 60-70 ευρώ...το vfm είναι λίγο για να την περιγράψει...! :cool: Αφού υπάρχειhttp://www.needrom.com/download/cubot-note-s/ γιατί δεν το προσπαθείς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Λες να βάλω κατευθείαν την τελευταία 20160526;;;; Δεν την δίνει επίσημα η cubot όμως ακόμα... έτσι δεν είναι;;;; from my RN3 pro Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Λες να βάλω κατευθείαν την τελευταία 20160526;;;; Δεν την δίνει επίσημα η cubot όμως ακόμα... έτσι δεν είναι;;;; Όσο για την rom που συζητάμε όχι δεν την δίνει η cobut το ίδιο και η doogee όμως ίδα διαφορές!!! from my RN3 pro Από το needrom πέρασα την τελευταία rom του κινητού doogee gd310 όχι πώς είχε κάτι το κινητό .....με την τελευταία room το κινητό τι να σου πω φυσάει!!!! Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα αφού το κινητό σου είναι από εξωτερικό εγγύηση της αντιπροσωπία δεν έχεις.... Μόνο στο pc να έχεις windows 7,8,,xp στα 10 θα υπάρχει πρόβλημα με τους οδηγούς του κινητού Edited June 5, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chynatonce Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Γεια σας,συγγνώμη αν γίνομαι άκυρη αλλά η μητέρα μου θέλει κινητό με 5.5 ίντσες γιατί μου παραπονιέται για την 4.7 ίντσες οθόνη του Turbo-X π που έχει από το 2014 λόγω των μικρών γραμμάτων. Μετά από μία άσχημη εμπειρία με το Doogee X6 (το απλό) που είχε τα Χριστούγεννα και κράτησε μέχρι τον Φεβρουάριο,έψαξα και το βρήκα το Cubot Note S στο σκρουτζ σε πολύ καλή τιμή και είπα να της το κάνω δώρο,το βρήκα σε χρυσό όπου έχει της το έδειξα και της άρεσε αρκετά. Από κάμερα πώς τα πάει; (κυρίως πίσω κάμερα) Το θέλει για viber,facebook και κυρίως για κλήσεις. Να προτιμήσω αυτό ή κάποιο άλλο; (μέχρι 100 ευρώ αν γίνεται) Ευχαριστώ προκαταβολικά!:happy: Παράθεση Ahh, Sony Xperia U. Good old friend. Currently using: Huawei P10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Γεια σας,συγγνώμη αν γίνομαι άκυρη αλλά η μητέρα μου θέλει κινητό με 5.5 ίντσες γιατί μου παραπονιέται για την 4.7 ίντσες οθόνη του Turbo-X π που έχει από το 2014 λόγω των μικρών γραμμάτων. Μετά από μία άσχημη εμπειρία με το Doogee X6 (το απλό) που είχε τα Χριστούγεννα και κράτησε μέχρι τον Φεβρουάριο,έψαξα και το βρήκα το Cubot Note S στο σκρουτζ σε πολύ καλή τιμή και είπα να της το κάνω δώρο,το βρήκα σε χρυσό όπου έχει της το έδειξα και της άρεσε αρκετά. Από κάμερα πώς τα πάει; (κυρίως πίσω κάμερα) Το θέλει για viber,facebook και κυρίως για κλήσεις. Να προτιμήσω αυτό ή κάποιο άλλο; (μέχρι 100 ευρώ αν γίνεται) Ευχαριστώ προκαταβολικά!:happy: Από κάμερα δεν τα πάει. Έχει την κλασική όχι καλή κάμερα, που έχουν τα περισσότερα Κινέζικα κινητά. Viber, Facebook τα κάνει άψογα, στις κλήσεις είχα θέμα, όταν τα είχα πρωτοπάρει και δεν άκουγα αυτόν που καλούσα, αλλά ούτε και τον ήχο κλήσης (το τουτ τουτ). Όλα αυτά με καινούρια sim F2G. Με what's up, frog κανένα θέμα. Βέβαια, τώρα έχει πάρει και 3 updates η συσκευή, αλλά έχω καιρό να κάνω κλήση από το Cubot. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Επίσης, έχει πολύ μικρή ακτινοβολία, κάτι που είναι πολύ καλό γενικότερα, αλλά και ειδικότερα για τις κλήσεις. Σε λευκό με χρυσό πλαίσιο το εχω κι εγώ και είναι όντως πολύ ωραίο χρώμα. Ό,τι άλλο θες, ρώτα. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 @ chynatonce Για όλα όσα λες είναι καλό ... ή μάλλον όχι απλά καλό ... αλλά ΑΡΙΣΤΟ!!!! Viber - FB - Messenger - Εφαρμογές σούπερ μάρκετ - ποιότητα συνομιλίας - ήχος συνομιλίας - ένταση ήχων κλήσης - ποιότητα σήματος - εξωτερικό ηχείο - Οθόνη (μα τί ΟΘΟΝΑΡΑ είναι αυτή για 70 ευρώ και τί ΤΡΟΜΕΡΗ ευαισθησία και φωτεινότητα!!!!) - Μπαταρία - και ότι άλλο "απλό" μπορείς να φανταστείς δουλεύει Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!!! ..... εκτός απο την κάμερα. Την ημέρα οι φωτό που βγάζει είναι ανεκτές για εποχή 2010. Σε εσωτερικό χώρο ή το βράδυ λές οτι απλά δεν έχεις κάμερα. Η λεπτομέρεια είναι σχεδόν ανύπαρκτη και ο θόρυβος ξεχειλίζει απο παντού! :-) Εάν τις θέλεις για ανέβασμα σε social media είναι καλές...για να τις κρατήσεις σε υπολογιστή όμως...ούτε για πλάκα (5άρα κάμερα έχει ε....μήν ξεχνιόμαστε...) Αλλά οκ...για την τιμή του είναι ΑΣΤΕΡΙ! Μήν τα θέλουμε και όλα δικά μας... Προσωπικά θα το έψαχνα στα "μεταχειρισμένα" μέχρι 60-70 ευρώ. Εάν φτάσεις στα 100...τότε βάζεις άλλα 20-30 ευρώ και υπάρχουν συσκευές με καλύτερες (ονοναστικά τουλάχιστον) κάμερες. Αρκεί τις παραπάνω δυνατότητες των συσκευών να μπορείς να τις εκμεταλλευτείς και να μήν "πετάς" ντζάμπα χρήματα. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλά συζήτηση κάνουμε αυτό που θέλω να πω τόση ώρα είναι ότι παίζουν απάτες στην πλάτη του πελάτη. Μην νομίζεις είναι μαγαζί του διαδικτύου και είναι στη περιοχή μου την Δεύτερα θα φύγει πακέτο από αυτούς.... ΑΣΕ που θα τους στολίσω με σχόλια διότι λένε και ψέματα δεν πληρώνω άλλο μία Ισχύει αυτό με την χρέωση του "πήγαινε" με όλα τα κινεζομάγαζα και συμφωνώ ότι δεν είναι σωστό. Τα ελληνικά μαγαζιά δε σε χρεώνουν συνήθως για αυτό. Παρόλα αυτά το κινητό αξίζει τα έξοδα αυτά. Δώστου μια δεύτερη ευκαιρία :p . Είναι πολύ δυνατό κινητό. Δε μου έχει βγάλει τίποτα απολύτως και πάει σφαίρα με αρκετή χρήση. Επίσης, επειδή το έχω ψάξει με τις μπαταρίες σας συστήνω να μην φορτίζετε τα κινητά με φορτιστές άνω του 1Α και που και που να κάνετε μια πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση ( δεν χρειάζεται να σας σβίσει και στα χέρια βέβαια!). Εμένα βγάζει 2 μέρες με full χρήση. Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sots_7 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Έχω διαβάσει σε παραπάνω σχόλια και είδα και στο needrom για αλλά δύο updates μετά το 20160411 αλλά δώσε μένα όσο και αν το κοιτάζω δε δείχνει κατι καινούριο και μου γράφει το σύστημα είναι ενημερωμένο!!! Μήπως πρέπει να τα κατεβάσω από το needrom και να τα περάσω εγώ ή θα το εμφανίσει κάποια στιγμή; Παράθεση Zopo zp999 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Έχω διαβάσει σε παραπάνω σχόλια και είδα και στο needrom για αλλά δύο updates μετά το 20160411 αλλά δώσε μένα όσο και αν το κοιτάζω δε δείχνει κατι καινούριο και μου γράφει το σύστημα είναι ενημερωμένο!!! Μήπως πρέπει να τα κατεβάσω από το needrom και να τα περάσω εγώ ή θα το εμφανίσει κάποια στιγμή; Και στο δικό μου ενημερωμένο δείχνει. Ποιος ξέρει... Πάντως, αυτό με το updates στις Κινέζικες συσκευές, θα ήθελα να είναι πιο ξεκάθαρο. Και σε μια αλλά συσκευή μου, ενώ πήρε ένα major update, το επόμενο δεν έχει εμφανιστεί ποτέ, ενώ είναι στο needrom. Και δε έχω καμιά διάθεση για φλασαρίσματα και πειράματα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ισχύει αυτό με την χρέωση του "πήγαινε" με όλα τα κινεζομάγαζα και συμφωνώ ότι δεν είναι σωστό. Τα ελληνικά μαγαζιά δε σε χρεώνουν συνήθως για αυτό. Παρόλα αυτά το κινητό αξίζει τα έξοδα αυτά. Δώστου μια δεύτερη ευκαιρία :p . Είναι πολύ δυνατό κινητό. Δε μου έχει βγάλει τίποτα απολύτως και πάει σφαίρα με αρκετή χρήση. Επίσης, επειδή το έχω ψάξει με τις μπαταρίες σας συστήνω να μην φορτίζετε τα κινητά με φορτιστές άνω του 1Α και που και που να κάνετε μια πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση ( δεν χρειάζεται να σας σβίσει και στα χέρια βέβαια!). Εμένα βγάζει 2 μέρες με full χρήση. Το κινητό από θέμα μπαταρίας μου πάει από τρις μέρες έως και τέσσερις είμαι ευχαριστημένος .Για τις ενδείξεις των ποσοστών της μπαταρίας άλλο δείχνει και άλλο στην πραγματικότητα δεν το δίνω σημασία .Αυτό είναι που ψιλό κολλάει και στις κλήσεις δεν μπορώ να σηκώσω το τηλέφωνο οπότε με χρειαστούν .....είναι θέμα Αυτό που μου με ενοχλεί ότι το σκρουτζ μαγαζο που το αγόρασα μετά την πώληση δεν ξέρει δεν είδε απλά ο πελάτης μένει εκτεθειμένος!Αύριο θέλουν δεν θέλουν θα το πάρουν !!Θα αναλάβουν αυτοί το πώς θα φύγει και το πώς θα φτιαχτεί και το πωε θα ερθει στα χερια μου!Η κοροϊδία πρέπει να τελειώνει γενικά σε αυτό τον τόπο !Τα κορόιδα τελείωσαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Το κινητό από θέμα μπαταρίας μου πάει από τρις μέρες έως και τέσσερις είμαι ευχαριστημένος .Για τις ενδείξεις των ποσοστών της μπαταρίας άλλο δείχνει και άλλο στην πραγματικότητα δεν το δίνω σημασία .Αυτό είναι που ψιλό κολλάει και στις κλήσεις δεν μπορώ να σηκώσω το τηλέφωνο οπότε με χρειαστούν .....είναι θέμα Αυτό που μου με ενοχλεί ότι το σκρουτζ μαγαζο που το αγόρασα μετά την πώληση δεν ξέρει δεν είδε απλά ο πελάτης μένει εκτεθειμένος!Αύριο θέλουν δεν θέλουν θα το πάρουν !!Θα αναλάβουν αυτοί το πώς θα φύγει και το πώς θα φτιαχτεί και το πωε θα ερθει στα χερια μου!Η κοροϊδία πρέπει να τελειώνει γενικά σε αυτό τον τόπο !Τα κορόιδα τελείωσαν! Πες ποιό είναι, μήπως γλυτώσει κανένας ταλαίπωρος υποψήφιος "πελάτης-θύμα" ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Πες ποιό είναι, μήπως γλυτώσει κανένας ταλαίπωρος υποψήφιος "πελάτης-θύμα" ... Πάντως ταλαίπωρος και θύμα δεν είμαι αν πιστεύουν γελασμένοι αύριο θα δούν........ Οι κύριοι του....https://www.aplon.gr/index.php?option=product&id=45315 Και το τραγικό ότι έχει κάποια αστέρια στα σχόλια Εντάξει δεν έχει και τις τρέλες πωλήσεις.... Edited June 5, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Έχω διαβάσει σε παραπάνω σχόλια και είδα και στο needrom για αλλά δύο updates μετά το 20160411 αλλά δώσε μένα όσο και αν το κοιτάζω δε δείχνει κατι καινούριο και μου γράφει το σύστημα είναι ενημερωμένο!!! Μήπως πρέπει να τα κατεβάσω από το needrom και να τα περάσω εγώ ή θα το εμφανίσει κάποια στιγμή; Και το δικό μου έχει την 20160411 το έχω 20 ημέρες τίποτα άλλο δεν Ιδα το needrom σου δίνει την Update Official ROM CUBOT NOTE S Version 20160526 τώρα αν την δώσει η cubot μόνο αυτοί ξέρουν .Όπως έχω πεί και ποιο πανω την needrom την ειχα χρειαστεί χωρίς πρόβλημα σε άλλο κινητό Εγώ θα την περάσω όχι τώρα όμως...... Υπομονή σε καμία 15 μερούλες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Πάντως ταλαίπωρος και θύμα δεν είμαι αν πιστεύουν γελασμένοι αύριο θα δούν........ Οι κύριοι του....https://www.aplon.gr/index.php?option=product&id=45315 Και το τραγικό ότι έχει κάποια αστέρια στα σχόλια Εντάξει δεν έχει και τις τρέλες πωλήσεις.... Δυστυχώς στην Ελλάδα ισχύει πάντα το "να μη σου τύχει". Οι εγγυήσεις των Ελληνικών παραμάγαζων είναι χειρότερες κι απ' αυτές ενός απατεώνα ιδιώτη που πουλάει σάπια κινητά σε site αγγελιών. Εκτός του ότι πληρώνεις πάντα χρυσάφι το προϊόν που αγοράζεις, σχεδόν ποτέ δεν υπάρχει γι' αυτούς η έννοια after sale services. Εγώ προσωπικά τα τελευταία 6 χρόνια, προτιμώ τους ιδιώτες για τις αγορές μου και κάποιες φορές εις γνώσην μου από κάποια κινεζομάγαζα, ποτέ από Ελληνική επιχείρηση. Λυπάμαι που δεν στηρίζω την ανάπτυξη αυτού του τόπου, αλλά όταν ακουμπάω το υστέρημά μου και η πραμάτια τους μου βγαίνει μάπα, απαιτώ και την επιστροφή των χρημάτων μου και από τη στιγμή που οι μαγαζάτορες παριστάνουν (ειρωνία;) τους Κινέζους, ε τότε ούτε με κυάλια δεν θα με βλέπουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Αφού μιλάμε για καταστήματα, από εκεί που το πήρα, οι 2 κύριοι, καταστηματάρχης και υπάλληλος, ήταν οι πιο εξυπηρετικοί ανθρώποι, που εργάζονται σε κατάστημα, που έχω συνεργαστεί. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Όποιος έχει διάθεση να ελέγξει το κινητό του και να μας πεί τι του δίνει; Μπαίνουμε σε recovery (κραταμε πατημενο το power button για 1-2 δευτ. και μετά το Volume Up.) Κινούμαστε με τα πληκτρα ήχου πάνω-κάτω και με το power δινουμε το ok. Πηγαίνουμε λοιπόν σε "root integrity check" και δινουμε οκ. Περιμενουμε να κάνει τον έλεγχο και μετα απο 2-3 λεπτα μας άν υπάρχει κάποιο λάθος..... π.χ Εrror:/system/bin/unint8int System check FAIL!! Κάποιοι λένε ότι το παραπάνω προκειται για malware....; Κάποιος γνωρίζει περισσότερα; Edited June 6, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Όποιος έχει διάθεση να ελέγξει το κινητό του και να μας πεί τι του δίνει; Μπαίνουμε σε recovery (κραταμε πατημενο το power button για 1-2 δευτ. και μετά το Volume Up.) Κινούμαστε με τα πληκτρα ήχου πάνω-κάτω και με το power δινουμε το ok. Πηγαίνουμε λοιπόν σε "root integrity check" και δινουμε οκ. Περιμενουμε να κάνει τον έλεγχο και μετα απο 2-3 λεπτα μας άν υπάρχει κάποιο λάθος..... π.χ Εrror:/system/bin/unint8int System check FAIL!! Κάποιοι λένε ότι το παραπάνω προκειται για malware....; Κάποιος γνωρίζει περισσότερα; Φίλε μην την ψάχνεις αν δεν δούμε κανένα updade από την cubot.....τα ψιλό πρόβλημα θα υπάρχουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Φίλε μην την ψάχνεις αν δεν δούμε κανένα updade από την cubot.....τα ψιλό πρόβλημα θα υπάρχουν . Προσωπικά ΔΕΝ θα περιμένω πολύ για να δω.... !!!Το πολύ μέχρι αρχές Αυγούστου.Αν δεν υπάρξει βελτίωση τοτέ "έφυγε" για πάντα....Θα το δώσω και έκλεισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Προσωπικά ΔΕΝ θα περιμένω πολύ για να δω.... !!!Το πολύ μέχρι αρχές Αυγούστου.Αν δεν υπάρξει βελτίωση τοτέ "έφυγε" για πάντα....Θα το δώσω και έκλεισα. Σήμερα έφυγε για σέρβις αν δεν δω αποτελέσματα όταν έρθει στα χέρια μου θα του περάσω την τελευταία rom κι ασε την cubot ..... Edited June 6, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts