Jump to content

Cubot Note S

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι,αυτό που περιγράφει ο grigas στο #297 είναι bug της ρομ.Αν κάποιος φίλος γνωρίζει ρωσικά τοτε μπορει να διαβάσει στο γνωστο "μεγάλο" φορουμ τί λέγεται και τί λυσεις έχουν βρει εκει.Απο root,twrp,rom μόνo μεσω flash tool (για την οποία η επίσημη cubot έχει μαυρα μεσάνυχτα!!!).Τί να πώ;;;!!!

Μάλιστα καποιοι (και Έλληνες;) )έχουν επικοινωνήσει με την επίσημη cubot κίνας για τα διαφορα bugs (rom,battery drain,display off κτλ) και οι απαντήσεις είναι πολύ γενικόλογες!!(π.χ.ξαναβαλε την ρομ,επικοινώνησε μαζι μας κτλ..)Λες και όταν γραφω στο φορόυμ τους με ποιον επικοινωνω!!!!

Προσωπικά θα το ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΩ πάρα πολυ (έως καθόλου) για τέτοιο κινητό.Ευτυχώς η δοκιμή μου κόστισε πολύ λιγό.

Edited by saviano

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι,αυτό που περιγράφει ο grigas στο #297 είναι bug της ρομ.Αν κάποιος φίλος γνωρίζει ρωσικά τοτε μπορει να διαβάσει στο γνωστο "μεγάλο" φορουμ τί λέγεται και τί λυσεις έχουν βρει εκει.Απο root,twrp,rom μόνo μεσω flash tool (για την οποία η επίσημη cubot έχει μαυρα μεσάνυχτα!!!).Τί να πώ;;;!!!

Μάλιστα καποιοι (και Έλληνες;) )έχουν επικοινωνήσει με την επίσημη cubot κίνας για τα διαφορα bugs (rom,battery drain,display off κτλ) και οι απαντήσεις είναι πολύ γενικόλογες!!(π.χ.ξαναβαλε την ρομ,επικοινώνησε μαζι μας κτλ..)Λες και όταν γραφω στο φορόυμ τους με ποιον επικοινωνω!!!!

Προσωπικά θα το ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΩ πάρα πολυ (έως καθόλου) για τέτοιο κινητό.Ευτυχώς η δοκιμή μου κόστισε πολύ λιγό.

Μα, αν δεν "πληρώσεις", δε μπορείς να μάθεις.

Huawei Nova 5T

Ο γιος μου το έχει ξετινάξει, παίζει παιχνίδια με τις ώρες τέτοιο πράγμα να σβήσει η οθόνη δεν έχει έως τώρα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

παιδες απο οτι καταλαβαινω σε καθε παρτιδα υπαρχουν και θεματακια....απλα στα φορουμ συνηθως γραφουν αυτοι που εχουν θεματα και ψαχνουν καποια λυση και γι αυτο μας φαινεται ολο λιγο τραγικο.αυτοι που ειναι ολα οκ συνηθως δεν το αναφερουν.προσωπικα το χω το τηλεφωνο εδω και 2 μηνες περιπου και περα τα θεματα της ενδειξης μπαταριας τα οποια και αυτα εστρωσαν δεν εχω κανενα θεμα.το λειτουργω για ιντερνετ,κλησεις με bluetooth hedset, και καμια φωτο αραια και που.....μπαταρια 3 μερες σιγουρα και παει και αλλο.....

Μα κι εγώ "δεν το αφήνω από τα χέρια μου". Αλλά, αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα, όχι όπως την ένδειξη της μπαταρίας, που ασχέτως αυτής, η διάρκειά της είναι ικανοποιητικότατη.
Huawei Nova 5T

Παιδιά μπορειτε να μου πειτε πιο ( κατα την γνώμη σας) ειναι καλυτερο.

Το ενα ειναι αυτο umi rome x και το αλλο ειναι το Cubot Note S.

Είμαι σε δίλημμα επειδη και τα δυο ειναι κινηταρες με βαση τα λευτα.

Παντως νομιζω οτι το Cubot Note S επικρατεί σε χαρακτηριστικά αλλα το umi rome x ειναι καλυτερο σε design.

Θελω ολοκληρομενες απαντησεις αν γινετε...

Εσεις τι λετε να παρω??

Παιδιά μπορειτε να μου πειτε πιο ( κατα την γνώμη σας) ειναι καλυτερο.

Το ενα ειναι αυτο umi rome x και το αλλο ειναι το Cubot Note S.

Είμαι σε δίλημμα επειδη και τα δυο ειναι κινηταρες με βαση τα λευτα.

Παντως νομιζω οτι το Cubot Note S επικρατεί σε χαρακτηριστικά αλλα το umi rome x ειναι καλυτερο σε design.

Θελω ολοκληρομενες απαντησεις αν γινετε...

Εσεις τι λετε να παρω??

Επειδή έχουν περάσει και τα 2 απ' τα χέρια μου, έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Το Note S υπερτερεί του Rome X σε όλα τα σημεία, ακόμα και στην κάμερα, παρόλο που το X θεωρητικά έχει 8άρα κάμερα (13 με interpolation).

Αναφέρθηκες και στο desing, ναι, ίσως δείχνει λίγο καλύτερο το Rome, αλλά έχε υπόψην σου πως η πλάτη του γλιστράει όσο και η σαγιονάρα σε μπανανόφλουδα.

Επίσης είναι πιο βαρύ στο χέρι απ' το Note.

Αν θες τη γνώμη μου, εγκατέλειψε τις ματιές στο Umi και χτύπα με κλειστά μάτια το Cubot. Πέρα απ' το θέμα στις ενδείξεις τις μπαταρίας που έχουμε λυσσάξει να το αναφέρουμε, στρώνει με τον καιρό και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα το απολαμβάνεις στο 100%.

Καλή αγορά ότι κι αν επιλέξεις.

Επειδή έχουν περάσει και τα 2 απ' τα χέρια μου, έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Το Note S υπερτερεί του Rome X σε όλα τα σημεία, ακόμα και στην κάμερα, παρόλο που το X θεωρητικά έχει 8άρα κάμερα (13 με interpolation).

Αναφέρθηκες και στο desing, ναι, ίσως δείχνει λίγο καλύτερο το Rome, αλλά έχε υπόψην σου πως η πλάτη του γλιστράει όσο και η σαγιονάρα σε μπανανόφλουδα.

Επίσης είναι πιο βαρύ στο χέρι απ' το Note.

Αν θες τη γνώμη μου, εγκατέλειψε τις ματιές στο Umi και χτύπα με κλειστά μάτια το Cubot. Πέρα απ' το θέμα στις ενδείξεις τις μπαταρίας που έχουμε λυσσάξει να το αναφέρουμε, στρώνει με τον καιρό και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα το απολαμβάνεις στο 100%.

Καλή αγορά ότι κι αν επιλέξεις.

Για θηκη απο ελλαδα ξερεις που θα βρω;

Για θηκη απο ελλαδα ξερεις που θα βρω;

Το κινητό έχει από τη μαμά του θήκη σιλικόνης, τώρα αν θες κλειστή επειδή είχα ψάξει δεν είχα βρει κάτι από Ελλάδα. Όμως πήρα μια πολύ καλή universal και κάνω την δουλειά μου.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ευχαριστώ παρα πολυ για την απάντηση. Θα ήθελα να ρωτησω κατι ακομα. Απο το Cubot εμεινες ευχαριστημένος απο το design? επειδή γενικα φαίνεται πιο φτηνιαρικο κινητο απο το umi rome . Επισης πολλοι αναφέρουν κατι για: μαύρη κορνίζα γύρω απο την οθόνη .... Αληθεύει ?? Και αν ναι, εσενα προσωπικά σε ενοχλούσε ? Και παλι ευχαριστώ για τις απαντησεις που κανατε.

Α και κατι αλλο... Αν το παρω... τι χρωμα του ταιργιαζει ? Παντως το μαύρο δεν μ αρεσει σε κινητό...

Edited by Kinita999

Ευχαριστώ παρα πολυ για την απάντηση. Θα ήθελα να ρωτησω κατι ακομα. Απο το Cubot εμεινες ευχαριστημένος απο το design? επειδή γενικα φαίνεται πιο φτηνιαρικο κινητο απο το umi rome . Επισης πολλοι αναφέρουν κατι για: μαύρη κορνίζα γύρω απο την οθόνη .... Αληθεύει ?? Και αν ναι, εσενα προσωπικά σε ενοχλούσε ? Και παλι ευχαριστώ για τις απαντησεις που κανατε.

Α και κατι αλλο... Αν το παρω... τι χρωμα του ταιργιαζει ? Παντως το μαύρο δεν μ αρεσει σε κινητό...

Γι' αυτά που σου προσφέρονται για 70€ είναι να μην το λες ούτε του παπά.

Αν και είναι υποκειμενικό να μιλάμε για design, λόγω του ότι τα γούστα από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλάζουν, πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένος.

Να θυμάσαι πάντως ένα πράγμα: άλλο η φωτογραφία και άλλο η πραγματικότητα.

Μόλις το πιάσεις στα χέρια σου, θα καταλάβεις τη διαφορά.

Τώρα για τα bezels του, κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Για το χρώμα, μη νοιάζεσαι και τόσο.

Από τη στιγμή που δείχνεις αποφασισμένος να του φορέσεις θήκη, σε ότι χρώμα κι αν το πάρεις, το ίδιο πράγμα είναι. Η πλειοψηφία των κινητών, ότι χρώμα κι αν έχει περιμετρικά και πίσω, μπροστά όλα μαύρα είναι, οπότε...

Το κινητό έχει από τη μαμά του θήκη σιλικόνης, τώρα αν θες κλειστή επειδή είχα ψάξει δεν είχα βρει κάτι από Ελλάδα. Όμως πήρα μια πολύ καλή universal και κάνω την δουλειά μου.

Καλησπερα το κινητο ποσα updade κανει και ποια ειναι η τελευταια εκδοση

Καλησπερα το κινητο ποσα updade κανει και ποια ειναι η τελευταια εκδοση

Οταν το πηρα ειχε 20160223.Μετα έκανε μια σε 20160411.Αυτή είναι και η τελευταια επίσημη που έχει μεχρι σημερα σε FOTA(27.5).

Απο εκει και περα "παιζει" ενα update 20160517 αλλα μονο μεσω flashtool.Για αυτο το update η επίσημη cubot έχει "μεσανυχτα" (!!) και ούτε εχω βρει απο που κυκλοφόρησε.

Και φυσικα ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει.

Για όσους ψάχνονται για θήκη, πήρα αυτήν . Ταιριάζει απόλυτα, είναι κομψότατη και σίγουρα άξιζε τα λεφτά της. Επίσης ως διά μαγείας ήρθε από την κίνα σε 9 ημέρες (δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ αυτό)

Για όσους ψάχνονται για θήκη, πήρα αυτήν . Ταιριάζει απόλυτα, είναι κομψότατη και σίγουρα άξιζε τα λεφτά της. Επίσης ως διά μαγείας ήρθε από την κίνα σε 9 ημέρες (δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ αυτό)

καλησπερα.και εγω αυτην πηρα αλλα ρε συ το οθονακι στην ζελατινα δεν προσφερει κατι,οπως στο σαμσουνγκ πχ που σου δειχνει τις αναπαντητες κλπ

Η ζελατίνα στη συγκεκριμένη θήκη, προστατεύει αρκετά την οθόνη; Είναι αρκετά αντοχής ή και που υπάρχει, πολύ είναι; :p
Huawei Nova 5T

Οταν το πηρα ειχε 20160223.Μετα έκανε μια σε 20160411.Αυτή είναι και η τελευταία επίσημη που έχει μεχρι σημερα σε FOTA(27.5).

Απο εκει και περα "παιζει" ενα update 20160517 αλλα μονο μεσω flashtool.Για αυτο το update η επίσημη cubot έχει "μεσανυχτα" (!!) και ούτε εχω βρει απο που κυκλοφόρησε.

Και φυσικα ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει.

όντος και στο δικό μου κινητό αυτή την έκδοση μου έχει βάλει περίμενα και κάποια νεότερη από την cubot .H 20160517 την βρήκα needrom.com. Από αυτό το σάιτ είχα περάσει μια rom στο doodee gd 310 πού έχω, μέσω flashtool είδα μεγάλη διαφορά στο κινητό . απο 4.4 Androidπου φορούσε με την rom 5.0Android Για την ώρα το cobut θα το αφήσω όπως έχει , αφού βλέπω μετά την δεύτερη φόρτιση η μπαταρία με το θέμα μη συμβατότητας της ένδειξης να στρώνει Ψάχνω για θήκη για το cobut απο ελλάδα δίσκολο δεν βρίσκω . Τώρα απο εξωτερικό λόγο capital control χρεωστική visa το aliexpress δεν την δέχεται ....paypal δεν έχω . Ξέρεις κανένα κινεζομάγαζο για θήκη να δέχεται χρωστική ; και αξιόπιστο;ή και απο ελλάδα

Edited by foust

Ξέρεις κανένα κινεζομάγαζο για θήκη να δέχεται χρωστική ; και αξιόπιστο;ή και απο ελλάδα

Κοίταξε στην προηγούμενη σελίδα ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Πολύ ωραία η θήκη. Ευχαριστώ πολύ! Θα την παραγγείλω και εγώ! Είμαι και εγώ ένας πολύ ικανοποιημένος κάτοχος του κινητού που απλώς δεν έχω κάτι αρνητικό να πω γι αυτό δεν γράφω! :dance:

Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black

Εχω λιγες μέρες που το παρέλαβα κ τωρα ξεκινησα νατο χρησιμοποιώ.

2 ερωτησεις:

1. Στη οθόνη πάνω μου εχει την εφαρμογή google ( μπάρα αναζητησης με το μικροφωνακι στη ακρη) και δεν ξέρω με ποιο τροπο να το βγαλω απο εκει. Με παρατεταμένο πατημα για να το κανω καταργηση δε κανει τιποτα. Μεσω των ρυθμισεων των εφαρμογων, ποια εφαρμογη ειναι αυτη ωστε να την βρώ καινα την κανω καταργηση? Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος?

2. Γιατι έχει τόσους λίγους ήχους κλήσεις? Συμβαίνει σε όλους ή μονο στο δικό μου?

Εχω λιγες μέρες που το παρέλαβα κ τωρα ξεκινησα νατο χρησιμοποιώ.

2 ερωτησεις:

1. Στη οθόνη πάνω μου εχει την εφαρμογή google ( μπάρα αναζητησης με το μικροφωνακι στη ακρη) και δεν ξέρω με ποιο τροπο να το βγαλω απο εκει. Με παρατεταμένο πατημα για να το κανω καταργηση δε κανει τιποτα. Μεσω των ρυθμισεων των εφαρμογων, ποια εφαρμογη ειναι αυτη ωστε να την βρώ καινα την κανω καταργηση? Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος?

2. Γιατι έχει τόσους λίγους ήχους κλήσεις? Συμβαίνει σε όλους ή μονο στο δικό μου?

σε 3 που περασαν απο τα χερια μου εβαλα κατευθειαν nova launcher.

μπορεις να ορισεις αλλους δικους σου ηχους αν θες (πχ mp3 που εχεις κτλ)

καλησπερα σε ολους .κατοχος του κινητου εδω και κανενα διμηνο,εκτος απο το γνωστο θεματακι με το ποσοστο μπαταριας εχω και ενα μικρο ακομα το οποιο ειναι το εξης:μια φορα σιγουρα την ημερα μπορει και 2-3 παιζει μονο και στο ξαφνικο τους ηχους κλησης.....το εχει συναντησει κανενας?

Στο δικό μου δεν έχω κανένα από τα 2 θέματα που γράφεις.

Huawei Nova 5T

καλησπερα σε ολους .κατοχος του κινητου εδω και κανενα διμηνο,εκτος απο το γνωστο θεματακι με το ποσοστο μπαταριας εχω και ενα μικρο ακομα το οποιο ειναι το εξης:μια φορα σιγουρα την ημερα μπορει και 2-3 παιζει μονο και στο ξαφνικο τους ηχους κλησης.....το εχει συναντησει κανενας?

Με τους ηχους δεν εχω θεμα ...με την μπαταρια εχω θεμα οχι οπως ηταν καινουργιο ποιο καλα σε καθε φορτιση.Οπως και και να εχει το κινητο ειναι μεσα στα προβληματα Δες τα σχολια

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο δικό μου δεν έχω κανένα από τα 2 θέματα που γράφεις.

Γιατι με την μπαταρια δεν εχεις......; εαν οχι στα τοσα που βγαζει να βγει και ενα καλο οπως το δικο σου ....μπραβο στην cubot

Edited by foust

Γιατι με την μπαταρια δεν εχεις......; εαν οχι στα τοσα που βγαζει να βγει και ενα καλο οπως το δικο σου ....μπραβο στην cubot

Είχα μία και μοναδική φορά, την ημέρα πριν κάνω το τελευταίο update. Αφού το έκανα, η ένδειξη είναι άψογη.

Βέβαια, έχω/είχα άλλο θέμα. Με την οθόνη, που έσβησε στα ξαφνικά.

Huawei Nova 5T