Jump to content

Evanggel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Evanggel

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Evanggel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. 3 ερωτησούλες: 1. Εχει καπου στο μενου του, την προγραμματισμένη ενεργοποιηση/ απενεργοποιηση, όπως σε άλλα android τηλέφωνα που είχα? 2. Εχει βρει κάποιος ζελατινα οθονης για το συγκεκριμένο μοντέλο? tempered glass έχω, απλά ψαχνω κ ζελατίνα. 3. Οταν το χτυπώ ελαφρά στην περιοχή της κάμερας ( πισω ψηλά δηλαδή) δινει την εντύπωση πως κάτι τρίζει μέσα. Ανεπαισθητο τριξιμο βέβαια, αλλά το ακούς με λιγη ησυχία. Συμβαινει κ με τα δικά σας ή να το παω για αντικατάσταση τωρά που ειναι νωρίς? Κατα τ άλλα το κινητό ειναι φανταστικό για τα δικά μου δεδομένα! Αρκετα γρήγορο, δεν κολλάει καθόλου και η μπαταρία απίστευτη!!!
  2. Μ ενδιαφέρει πολύ το κινητό γι αυτό ήθελα από κάποιον κάτοχο να μου πει : 1. Εχει ξεχωριστές θέσεις για 2 sim και για κάρτα μνήμης? Δηλαδή έχει 3 συνολικά θέσεις? 2. Ισχύει ότι γρατσουνιέται εύκολα η οθόνη, όπως διάβασα σε κάποια reviews?
  3. Evanggel

    Cubot Note S

    Εχω λιγες μέρες που το παρέλαβα κ τωρα ξεκινησα νατο χρησιμοποιώ. 2 ερωτησεις: 1. Στη οθόνη πάνω μου εχει την εφαρμογή google ( μπάρα αναζητησης με το μικροφωνακι στη ακρη) και δεν ξέρω με ποιο τροπο να το βγαλω απο εκει. Με παρατεταμένο πατημα για να το κανω καταργηση δε κανει τιποτα. Μεσω των ρυθμισεων των εφαρμογων, ποια εφαρμογη ειναι αυτη ωστε να την βρώ καινα την κανω καταργηση? Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος? 2. Γιατι έχει τόσους λίγους ήχους κλήσεις? Συμβαίνει σε όλους ή μονο στο δικό μου?
  4. Evanggel

    Cubot Note S

    Παρήγγειλα σήμερα κ γω το κινητό από Ελλάδα και το περιμένω από Τρίτη. Στο συγκεκριμένο λινκ εκτός από από το SAR, ακριβώς από κάτω αναφέρει : Phonebook: 500. Ισχύει κάτι τέτοιο? έχουν περιορισμό επαφών τα android? Μπορεί κάποιος να μου το διευκρινίσει, διότι οι επαφές μου είναι σχεδόν διπλάσιες?
  5. Evanggel

    Cubot S200

    Εδώ κ λίγες μέρες μόλις κάνω διπλό χτυπηματακι στη οθόνη για να την ενεργοποιήσω, κατι τριζει από μέσα και από δοκιμες που έκανα το τριξιμο ερχεται απο ψιλά, γυρω γύρω από την καμερα και τις θήκες των SIM. Εχει παρατηρησει κανεις άλλος κάτι τέτοιο? τι προτείνετε σαν λύση? Να επιχειρήσω να το ανοίξω να δω μήπως λασκαρε καμια βιδούλα ή όχι?
  6. Evanggel

    Cubot S200

    Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ξαφνικα σημερα επεσε δραματικα η ένταση στο ηχείο και μολις μετα βιας ακουω τον συνομιλητη μου. Ανεβασα στο max την ενταση αλλα τίποτα. Το παραδοξο είναι πως φαινεται πια ο ηχος να βγαινει μεσα από το βυσμα για τα ακουστικα, και οταν πλησιαζω το αυτι μου εκει, ο συνομιλητης μου ακουγεται πολυ πιο δυνατα, οχι βεβαια οπως πριν που δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα πολυ καλυτερα απο οτι στο ηχειο του αυτιου μου. Με λιγα λογια ο ηχος φαινεται σαν να ερχεται μεσα απο τη συσκευη και βγαινει απο την εισοδο των ακουστικων. Τα ακουστικα που εχω λειτουργουν κανονικα και συννενοουμαι μια χαρα? Τι μπορει να συμβαινει υπαρχει γιατρειά?
  7. Evanggel

    Cubot S200

    Βρήκα από play sore to customise my calling screen και δουλεψε καλα για οποιον ενδιαφερεται. Κατι ακόμα: 1) πως μπορώ να απεμεργοποιήσω τη στιγμιαία δόνηση μόλις απαντιέται η κλήση που κάνω. Καπου το διαβασα πριν καιρό στο τόπικ εδώ αλλα δεν μπορώ να το βρω 2) Γνωρίζουμε το SAR της συσκευής? Μου φαίνεται πως ζεσταίνεται αρκετα στο πισω μέρος ψηλα είτε από γενική χρήση είτε κατα τη διάρκεια κλήσεων.
  8. Evanggel

    Cubot S200

    Για το δικο μου που δεν είναι root και μαλλον δεν θα το κανω τι λύση υπαρχει?
  9. Evanggel

    Cubot S200

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα Βρώ ιντερνετ και θα το ψάξω περισσότερο.
  10. Evanggel

    Cubot S200

    Το παρέλαβα κ γω σήμερα σε μαυρο. Πολύ καλές αρχικές εντυπώσεις. Πολύ ομορφο και ψαρωτικό. 4 ερωτησεις: 1.Το παρήγγειλα από Ελλάδα εν γνώση μου πιο ακριβά επειδή το βιαζόμουν. Η Συσκευασία είχε Ελληνική ταινία ασφαλέιας αλλά δεν περιειχε την πλαστική προστατευτική θήκη ούτε ακουστικά. Για τ ακουστικά οκ διαβασα πως δεν εχουν όλα, αλλα με την πλαστική θήκη τι συνέβη? Να το κάνω θέμα ή οχι? 2. Πως θα καταλάβω αν είναι root ή οχι? Δεν έχω ινερνετ εδω που βρίσκομαι για να δω αν κατεβάσει ενημερώσεις 3. Εχει την v01. και διάβασα πως όσοι παρέλαβαν ειχε την 02. Αυτο σημαίνει πως είναι από τα πρώτα που εγιναν παραγωγή.Σημαίνει κατι αυτό? 4. Θα σχοληθώ περισσότερο μαζι του το βραδυ αλλά αρχικά πως μπορώ να προσθέσω κ αλλες αρχικές οθόνες μπροστά? Εχει μόνο μία
  11. Evanggel

    Cubot S200

    Κοίτα αν έχει βγει εξ ολοκλήρου η ζαλατινη από τις επαφές της μπαταρίας ή μήπως κάποια από τα συρματάκια - επαφές, δεν εφαπτουν καλά. Σε προηγούμενο ποστ είδα πως συνέβη κ αυτό.
  12. Evanggel

    Cubot S200

    Ναι μόνο αυτό με απασχολησε μόλις το ειδα. Αφού είναι όπως το λές το παραγγέλνω τώρα. Καποιες απορίες ακόμη... Ειναι πρωτη φορά που παιρνω Android συσκευή μιας και μεχρι τωρα χρησιμοποιούσα feature phones. Αφού πρώτα Διάβασα όλο το Τόπικ θα ήθελα κάποιος αν μπορουσε να μου πεί: 1) Τι είναι το ροοτ της συσκευής, και πως θα καταλάβω αν η συσκευή που θα παραλάβω είναι ροοταρισμένη ή οχι? 2)Είναι υποχρεωτικό να το κάνω και αν ναι πριν ή μετα τις μετά τις αναβαθμίσεις που λογικά θα μου προτείνει η συσκευή να κάνω? 3)Τι είναι ο Launcher και γιατι συνιστατε να περάσω κάποιον άλλον? Απ όσες επλογές διάβασα ,ποιον τελικά να προτιμήσω ως πιο κατάλληλ0 για τη συγκεκριμένη συσκευή?
  13. Evanggel

    Cubot S200

    Επειδή σκέφτομαι να το παραγγείλω, μπορεί να μου πεί κάποιος πόσες επαφές χωράει. Σε κάποια site αναφέρει 500, σε άλλα 1000, και σε άλλα δεν αναφέρει τίποτα. Επειδή οι δικές μου κοντεύουν τις 900 και οι περισσότερες περιέχουν από 2-3 αριθμούς τηλεφώνου, θα μπορούσε κάποιος ήδη χρήστης να με βοηθήσει με αυτη την πληροφορία?
  14. Ενα σκρουτζομαγαζο και αναφερει πως ειναι με αγγλικο μενου. Αυτο τι σημαινει? Μπορει να αναγνωριζει τις επαφες μου στα ελληνικα? Μπορω να γραφω Ελληνικά? Δηλαδη υποστηριζει την Ελληνική γλωσσα?
×
×
  • Create New...