nikoskat Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Χθες και προχθές έκλεισε ξαφνικά το κινητό λίγο μετά που άνοιξα Google maps. Το κακό ήταν ότι ήμουν χαμένος και δεν είχα και κινητό... Πολύ ενοχλητικό. Και χαμένος και γδαρμενος :p Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Τι εννοείς έκλεισε? Εμφάνισε το γνωστό πρόβλημα που σβήνει και πρέπει να το φορτίσεις ή έσβησε για κάποιο λόγο, το άνοιξες και όλα? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Το γνωστό που κλείνει ενώ έχει μπαταρία μόλις το χρησιμοποιήσεις έντονα ενώ είναι κρύο.. Και μετά δεν άνοιγε κιόλας. Τα βήματα είναι στάνταρ, είμαι έξω, κινητό στην τσέπη, υπολογίζω η μπαταρία του είναι στους πχ 15° και ανοίγω αμέσως Google maps και άρα χρησιμοποιεί 4G που έχω και GPS, μετά από λίγο θα κλείσει. Δε θυμόμουν σε ποιο θέμα το είχαμε γράψει και το έγραψα εδώ. Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Το Loss σε performance του κινητού είναι τεράστιο για τα δικά μου δεδομένα σε σχέση με το κέρδος παραπάνω μπαταρίας. Αντίθετα το naptime μου δουλεύει εξαιρετικά με όλες τις εφαρμογές με εξαίρεση του gmail που ειδοποιούμαι κάθε τέταρτο περίπου ή αν ανοίξω την οθόνη. Αλλά και πάλι για email προσωπικά δεν θέλω καν instant updates. Και κάθε 1 ώρα να γινόταν check δεν θα με πείραζε. Οπότε με naptime έχω βέλτιστη απόδοση Doze χωρίς να χάνω καμία λειτουργηκότητα και διατηρώντας την απόδοση του κινητού στο maximum και κατά την χρήση κάτι που δεν γίνεται με το hotpluggin. Αυτό που λες για το Gmail είναι σίγουρο ότι έρχονται κάθε 15 λεπτά περίπου? Σε εμένα τη 1 φορά έρχεται και τις 5 όχι παρά μόνο όταν ανάψει η οθόνη. Πρέπει να επιτρέψω από το battery optimization τις εφαρμογές που θέλω να έχω άμεσες ειδοποιήσεις (π.χ. Viber, FB Messager) ή δεν χρειάζεται? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Όχι δεν χρειάζεται. Υποτίθεται το λογισμικό καταλαβαίνει και αφήνει τις ειδοποιήσεις να περνάνε. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Αν δεν το κάνω άμεσες ειδοποιήσεις από το Viber δεν παίρνω. Μιλάω πάντα με ενεργοποιημένη την εφαρμογή Νaptime, έτσι?:) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Κανονικά καταλαβαίνει το λειτουργικό μόνο του. Όμως με το naptime υπάρχει πιο άμεσο kick-in του doze οπότε ίσως υπάρχουν τέτοια θέματα. Αν θέλεις τόσο άμεσα τα email σου τότε βγάλτο. Εγώ πάντως ακόμα και viber, insta, fb messenger, fb και με naptime παίζουν τέλεια και τα λαμβάνω όλα κανονικότατα! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Πάντως παιδιά όπως και πριν μερικούς μήνες που είχα το τηλέφωνο μόνο ο franko kernel μου δίνει καλή απόδοση στη μπαταρία με drunksause profile κσι hexacore enable Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Το δικό μου με την τελευταία beta krexus με flash kernel και hexacore enabled. Πολύ ευχαριστημένος πλέον με την μπαταρία Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλημερα. Μετα απο 6 μηνες χεησης εφτασα τις 6 ωρες sot... Εχω nitrogen rom(8/1), flash kernel 4.2, hotplugin off, location off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Με hotpluging δεν πήγαινε καλά η μπαταρία;;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Αν το δοκίμασε φαντάζομαι καλά α πήγαινε... Τουλάχιστον στο xda όσοι το έχουν/είχαν παρατήρησαν κάποιο κέρδος. Αλλά εδώ έφτασε τις 6 ώρες έτσι, γιατί να χάσει σε απόδοση. Με 6 ώρες SOT δεν υπάρχει και λόγος. Γενικότερα αν σε κάποιον του βγάζει την μέρα άνετα δεν υπάρχει λόγος να πειράξει κάτι νομίζω Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 έχουμε πρώτο build του lineage OS...αν κάποιος το δοκιμάσει μέχρι το σουκού που θα βρω χρόνο, ας μας πει εντυπώσεις! :) https://download.lineageos.org/angler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Το νεό CM είναι αυτό???? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Το νεό CM είναι αυτό???? Ναι, μετά τη μετακόμιση - μετονομασία. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Επίσης ο Flash έκανε ένα νέο ποστ λέγοντας πως η αναβάθμιση του Kernel λύνει προβλήματα hard shutdown. Δεν ξέρω αν είναι όντως, θα δούμε. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=70698314 Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εγώ τον πέρασα αν και δεν είχα θέματα με σβησιματα. Έχει κάνει κάποιες αλλαγές, θα δω πως τα πάει από μπαταρία Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι ; Έχω περάσει magisk .... Αν θέλω να αναβαθμίσω κερνελ απλά τον φλασαρω; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Ο magisk κερνελ φτιάχνει ή ρομ? Αν είναι το 1ο φλασαρεις μία την ρομ που έχεις για να περαστεί ο στοκ και μετά τον καινούργιο που θες Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Το magisk είναι για system less module και κάτι αλλά πχ να κρύβει το root της συσκευής . Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Να κάνω και γω μια ερώτηση. Φλασαρα το τελευταίο modem 3.79 και δεν είχα Data. Έχει συμβεί σε κανένα; γύρισα στο 3.78 και δουλεύει. Επίσης είμαι με krexus Beta3. Έχει κανείς αυτά στο μενού; Και ποιά ρύθμιση έχετε; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Να κάνω και γω μια ερώτηση. Φλασαρα το τελευταίο modem 3.79 και δεν είχα Data. Έχει συμβεί σε κανένα; γύρισα στο 3.78 και δουλεύει. Επίσης είμαι με krexus Beta3. Έχει κανείς αυτά στο μενού; Και ποιά ρύθμιση έχετε; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Την 2η επιλογή την έχω ενεργοποιημένη εγώ. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Edit: Και εγώ σε 3.78 είμαι από ότι βλέπω. Το baseband δεν είναι το modem? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Την 2η επιλογή την έχω ενεργοποιημένη εγώ. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Edit: Και εγώ σε 3.78 είμαι από ότι βλέπω. Το baseband δεν είναι το modem? Ναι. Απλά εγώ έβαλα το 3.79 και δεν είχε Data. Αλλά και τώρα κολλάει καμία φορά με το 3.78. Θα δω, μπορεί να ξαναφλασαρω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Χτες είπα να παίξω με την lineage. Κατέβασα την τελευταία nightly και τα opengapps nano. Κάνω κανονικά την εγκατάσταση και κολλάει στην αρχή που ήθελε ντε και καλά να αντιγράψει από άλλη συσκευή τις ρυθμίσεις. Κατέβασα και πιο πλούσια έκδοση open Gapps και έκανε τα ίδια. Κάνω τρίτο format χωρίς Gapps και επιτέλους μπήκα. Κατέβασα μέσα τα stock Gapps και όλα καλά. Είπα να κάνω και root. Ακολούθησα τις επίσημες οδηγίες αλλά root δεν έβλεπα. Έψαξα λίγο καλύτερα και είδα πως πρέπει να έχω ενεργοποιήσει τα developer options όπως παλιά. Το έκανα και μετά την επανεκκίνηση @@. Κόλλησε. Κατέβασα πάλι την τελευταία stock και ησύχασα. Έχασα 5 ώρες από τη ζωή μου για το τίποτα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Χτες είπα να παίξω με την lineage. Κατέβασα την τελευταία nightly και τα opengapps nano. Κάνω κανονικά την εγκατάσταση και κολλάει στην αρχή που ήθελε ντε και καλά να αντιγράψει από άλλη συσκευή τις ρυθμίσεις. Κατέβασα και πιο πλούσια έκδοση open Gapps και έκανε τα ίδια. Κάνω τρίτο format χωρίς Gapps και επιτέλους μπήκα. Κατέβασα μέσα τα stock Gapps και όλα καλά. Είπα να κάνω και root. Ακολούθησα τις επίσημες οδηγίες αλλά root δεν έβλεπα. Έψαξα λίγο καλύτερα και είδα πως πρέπει να έχω ενεργοποιήσει τα developer options όπως παλιά. Το έκανα και μετά την επανεκκίνηση @@. Κόλλησε. Κατέβασα πάλι την τελευταία stock και ησύχασα. Έχασα 5 ώρες από τη ζωή μου για το τίποτα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν φλασαρεις ρομ χωρις gapps είναι λάθος. Έπρεπε να βάλεις άλλα gapps για δοκιμή όπως Dynamic. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts