Te_salat Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Te_salat αυτες οι φωτογραφίες δεν συγκρίνονται . Εαν πρόσεξες του LG ειναι στα 16Mpixels ενω του 950 στα 8Mpixels . Δεν είναι σωστό να συγκρινεις pixel προς pixel μια φωτο των 16 Mpixels με μια 8Mpixels upscaled στα 16Mpixels. Αδικείς το 950. Ίσα ίσα όσο περισσότερα pixel τοσο μεγαλύτερος θόρυβος. Εκτός αυτού αν και δεν είμαι σίγουρος, στο 950 γίνεται ότι και στο 1020 με τις 5αρες που σημαίνει ότι δεν ειναι σαν να έχεις μια κάμερα των 8mp. Εκτός αυτού αν υστερεί στα 8 ας τις έβγαζε στο maximum. @paok Δεν χρειάζεται να απαντήσεις στον καθένα ξεχωριστά. Θα αρκούσε να παραδεχτείς ότι γίνεσαι υπερβολικός με κάθε νεα σου συσκευή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 ΥΓ: Όπου τρίποδο = κάποια σταθερή επιφάνεια όπου η συσκευή δεν κουνιέται με κλανιά... Αμέσως να πει "τοτε παρτε dslr γιατί πάει περίπατο η φορητότητα". Και δεν ασχολούμαστε με dlsr γιατί η καλύτερη κάμερα είναι αυτή που έχεις μαζί σου, aka smartphone. Τριποδο, το λεει και η ιδια η λεξη τι ειναι. Αν εσυ θες να εφευρεις νεες ερμηνειες (= καποια σταθερη επιφανεια), τοτε καλα θα κανεις να τις κρατησεις για τον εαυτο σου γιατι εδω μεσα μιλαμε ελληνικα. Η καλυτερη καμερα ειναι αυτη που βγαζει τις καλυτερες φωτογραφιες και οχι αυτη που κουβαλας μαζι σου ή ειναι πρασινο χρωμα ή εχει και λουλουδακια πανω. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Παιδια θα με συγχωρεσετε που θα το πω αλλα εχει χαθει η μπαλα τελειως. Θα πρεπει δηλαδη για να ειμαστε ευγενικοι και σωστοι να πουμε μπραβο στον παοκ που επελεξε αλλη καμερα για το ενα τηλεφωνο και να του πουμε οτι το συγκριτικο ειναι εγκυρο και ολα καλα. Θεωρω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα και βαζω και τον εαυτο μου μαζι, εχουμε ευχαριστησει τον παοκ και τον Χ παοκ για τα συγκριτικα και τον κοπο του. Αλλα ολα εχουν και ενα οριο. Το οτι σε αυτο υπαρχει μια ενσταση για τον πολυ απλουστατο λογο οτι χρησιμοποιηθηκε αλλη εφαρμογη η οτι παμε παλι σε manual οταν ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ακομα πως αποδιδουν τα κινητα στο αυτοματο (ελεω rich capture), αυτο σημαινει οτι ειμαστε αχαριστοι Ελλαδαρα κτλ κτλ κτλ. Και ναι θα κοιταξω και το δεντρο και το γρασιδι και το πομολο γιατι οι καμερες ειναι τοσο κοντα που ολα κρινονται στην λεπτομερεια. Που ειναι το κακο??? Αυτο δεν κανουμε εδω? Το κακο ειναι να θες να περασεις ντε και καλα ενα Χ κινητο καλυτερο απο ενα Ψ αλλο. Για να μην αναφερθω στα σχολια μου που "περνανε απαρατηρητα". Η ιστορια ΔΥΣΤΥΧΩΣ επαναλαμβανεται. Επειδη μαλλον θα αποχωρησω για αλλη μια φορα απο το "φορουμ μονο για γνωστες" :wacko: (και ας μην ενδιαφερει μερικους δεν πειραζει), θερμη παρακληση... Mην υποτιματε την νοημοσυνη μας. Καλη συνεχεια. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ακομα πως αποδιδουν τα κινητα στο αυτοματο τωρα θελεις να το παρω στα σοβαρα αυτο το σχολιο? 10 φωτο απο το 950 στο αυτοματο και αλλες 10 απο το G4 στο αυτοματο, και εξωτερικα πλανα και εσωτερικα και προσωπα και κοντινα...και εσυ ερχεσαι και μου γραφεις οτι δεν εχουμε δει ακομα πωσ βγαζουν τα 2 κινητα στο αυτοματο? τι να πω αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Θα παρακαλέσω θερμά να πέσουν οι τόνοι και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Ελπιζω να έχεις καταλάβει πως απο τοτε που άφησες το Symbian και την nokia (n8 νομιζω το τελευταιο σου) κάνεις κακές παρέες......:lol::p:D:X χαχα, μαλλον εσεις δεν εχετε μπει στο σωστο δρομο..δεν ειναι τυχαιο οτι και ο Τασος (Moralas) πηγε σε Ζ3c μετα τα Ν8 και 808... :p:p Περα απο την πλακα, αν και offtopic εχει τη σημασια του. Τοσο καιρο ακουω για το κορυφαια S6 που και καλα σπερνουν στη φωτο και ενταξει εχουν κορυφαιο αυτοματο οποτε καθαρισες κτλ. Και αφου ψηθηκα για το edge Που οντως μαρεσει (G4 δεν παω λογω μεγεθους), παω να βγαλω προχθες μια φωτο βραδυ και να μη φαινεται τιποτα..Ειχα μαθει με το κακομοιρο το σονυ να σηκωνω το iso λιγο παραπανω, λιγο παρακατω, να παιζω και με εκθεση και να παιρνω το αποτελεσμα που θελω.. Εδω το 800αρι δεν εφτανε και επρεπει να δουλεψω με αυτοματο ή με φλας. Με φλας δεν ηθελα καθως αμα ηταν ετσι αναβα και φωτα στο σπιτι, ομως απλα δεν ειχα το φως που ηθελα. πραγματικα παιδες ξενερωσα και νοσταλγησα το Z3c Που εκτος απο το χρονο κλειστρου στο Μ δουλευει αριστα και δινει και πολλες ρυθμισεις (πχ και ετοιμες σκηνες που ειναι αρκετα ευχρηστες). Αντιθετα το S6 ειναι μονο για κανα αυτοματο μερα, εκει που ολα ειναικαλα δηλαδη. Οριστε και τι προσπαθουσα να βγαλω.. https://www.flickr.com/cameraroll αν σας ανοιγει του Δεκεμβριου οι τελευταιες.. ps: Απαντηστε εδω γιατι το VS το εξαντλησαμε!! Edited December 15, 2015 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Θα πω την ταπεινή μου γνώμη το 950 στο αυτόματο στο συγκριτικό του paok είναι πολύ πιο μπροστά από το g4 και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα της αντιπαραθεσης;είναι κακό κάθε φορά που βγαίνει ένα καινούριο μοντέλο να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα; αν δεν γινόταν αυτό θα ειχαμε μείνει ακόμα στην 5αρα κάμερα του s3mini που έχει ο γιος μου και βρίσκω πολύ λογική την αντίδραση και τον ενθουσιασμό paok και λογικά αν το s7 έχει καλύτερη κάμερα από το 950 πάλι την ίδια αντίδραση θα έχει,δοκιμάζει από τους πρώτους όλα τα τελευταία μοντέλα και εκφέρει την γνώμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 @Te_salat...γιατι γρινιαζεις δε μπορω να καταλαβω? το συγκριτικο στο αυτοματο δεν το ειδες? 20 φωτο ειναι. Αυτοματο το ενα αυτοματο το αλλο...και τα δυο με stock camera. εκανα και manual Με ιδιες ρυθμισεις ακριβως...και γραφεις τι να σχολιασουμε τα σκοταδια του G4? ε αμα πιανει τοσο φως ο φακος τι να σε κανω εγω? Αυτες ειναι οι δυνατοητες φακου/σενσορα...end of story. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos2000s Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ίσα ίσα όσο περισσότερα pixel τοσο μεγαλύτερος θόρυβος. Εκτός αυτού αν και δεν είμαι σίγουρος, στο 950 γίνεται ότι και στο 1020 με τις 5αρες που σημαίνει ότι δεν ειναι σαν να έχεις μια κάμερα των 8mp. Εκτός αυτού αν υστερεί στα 8 ας τις έβγαζε στο maximum. @paok Δεν χρειάζεται να απαντήσεις στον καθένα ξεχωριστά. Θα αρκούσε να παραδεχτείς ότι γίνεσαι υπερβολικός με κάθε νεα σου συσκευή. Κάπου μπερδεύεσαι πάλι .Ως κάτοχος ΝΟΚΙΑ 808 μιλάω, εαν πάρω μια φωτο στα 2Mpixels pureview (κάνει συνδυασμό γειτονικών pixels για τη δημιουργία super pixel) , μπω στο photoshop και την κάνω αλλαγη μεγέθους στα 38Mpixels και την αποθηκεύσω. Αυτη την καινουρια φωτογραφια εαν την συγκρίνω 1:1 με την δημιουργικη των 38 Mpixels , θα είναι γεμάτη ψηφιακό θόρυβο. Είναι σαν να μου λες οτι τραβάω vga video με το κινητο και το κανω upscale στα 4κ και εχουν την ιδια ποιοτητα με ενα 4Κ native. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ακομα πως αποδιδουν τα κινητα στο αυτοματο τωρα θελεις να το παρω στα σοβαρα αυτο το σχολιο? 10 φωτο απο το 950 στο αυτοματο και αλλες 10 απο το G4 στο αυτοματο, και εξωτερικα πλανα και εσωτερικα και προσωπα και κοντινα...και εσυ ερχεσαι και μου γραφεις οτι δεν εχουμε δει ακομα πωσ βγαζουν τα 2 κινητα στο αυτοματο? τι να πω αλλο Τιποτα αλλο να μην πεις δεν χρειαζεται. Ουτε να παρεις στα σοβαρα το σχολιο μου, δικαιωμα σου ειναι. Ας σταματησουμε εδω γιατι θα πω πολλα και δεν θελω, σεβομενος και την παρεμβαση του impreza. Edited December 15, 2015 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ένα θα πω.. Η κάμερα του G4 ζωγράφισε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του μικρού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 @Te_salat...γιατι γρινιαζεις δε μπορω να καταλαβω? το συγκριτικο στο αυτοματο δεν το ειδες? 20 φωτο ειναι. Αυτοματο το ενα αυτοματο το αλλο...και τα δυο με stock camera. εκανα και manual Με ιδιες ρυθμισεις ακριβως...και γραφεις τι να σχολιασουμε τα σκοταδια του G4? ε αμα πιανει τοσο φως ο φακος τι να σε κανω εγω? Αυτες ειναι οι δυνατοητες φακου/σενσορα...end of story. paok κλαίω ρε! Θα ψάξω να βρω σχόλια και φωτογραφίες όταν πρωτοπήρες το G4 :) Και ξαναλέω, το 950 ίσως να είναι καλύτερο. Απλά πρέπει να συγκρίνουμε τις φωτογραφίες που πρωτο-έβγαλες με το κάθε καινούριο σου κινητό. Ίσως πάνω στην ..... ρε παιδί μου τότε... :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 σχετικα με την τελευταια φωτο του G4...Ναι ειναι λιγο κουνημενη. αλλα το χω ξαναπει με 1/4 βγαζω οριακα στο G4...ισως να μη δουλευει καλα το ois στο δικο μου...δε ξερω. Παντως απο τα κινητα που ειχα εγω εαν ειναι να βαθμολογησω μονο το ois 1. Lumia 950 - 10 2.Lumia 1020 - 9 3.LG G4 - 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Παοκ δε χρειαζεται να απαντάς. Ξέρουμε όλοι πως αντιμετώπισες όλα τα κινητά που είχες. Σε όποιον δεν αρέσει η πραγματικότητα, ας μη διαβαζει. Οκ εγω ειμαι φανμποι της ms. Για σένα ομως ειναι γελοίο να αμφισβητεί το συγκριτικο σου... Edited December 16, 2015 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Τιποτα αλλο να μην πεις δεν χρειαζεται. Ουτε να παρεις στα σοβαρα το σχολιο μου, δικαιωμα σου ειναι. Ας σταματησουμε εδω γιατι θα πω πολλα και δεν θελω, σεβομενος και την παρεμβαση του impreza. Απ'οτι καταλαβα εσεις θελετε να κανω συνεχεια τεστ στο αυτοματο μεχρι να βγει πρωτο sony και καλα το G4...αυτο θελετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Απ'οτι καταλαβα εσεις θελετε να κανω συνεχεια τεστ στο αυτοματο μεχρι να βγει πρωτο sony και καλα το G4...αυτο θελετε. Φερνεις στην κουβεντα τα sony που δεν τα εχει αναφερει αλλος εκτος απο εμενα, με πολυ χιουμορ ομως, και με προκαλεις να σου απαντησω και να σχολιασω κατι που αποφευγω τοσες ωρες, οταν εσυ απο τη μια καθεσαι και χαλας ωρες να κανεις συγκριτικα και απο την αλλη, ξαφνικα το τελειο G4 εγινε ενα μετριο κινητο με μετριο OIS απο εκει που ηταν το υπερτατο καμεροτηλεφωνο. Τελος παντων, εγω τα σονυ τα ανεφερα για αλλο λογο και ποτε δεν αμφισβητησα την καλη καμερα που εχουν και τα 2 σου τηλεφωνα. Απο εκει και περα, ο καθε ενας εχει βγαλει συμπερασματα για το αν αξιζει η αγορα τους. Εγω προσωπικα εκανα το πειραμα με edge Καθως δε μπορω τα μεγαλα κινητα και διαπιστωνω οτι συνολικα προτιμω τα σονυ, καθως η καμερα τους μου δινει πολυ καλα αποτελεσματα, δεν πηρα τιποτα σπουδαιοτερο απο το S6 Που ολοι εκθιαζανε, και εχασα σε αυτονομια, αδιαβροχοποιηση και πρακτικοτητα μενου κτλ. ομως στη φωτο και σε υπεραναλυση το 950 δεν παυει να δειχνει καλυτερο ολων προς το παρον. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 paok κλαίω ρε! Θα ψάξω να βρω σχόλια και φωτογραφίες όταν πρωτοπήρες το G4 :) Αν μπεις στον κόπο, κοίτα μήπως βρεις αντιδράσεις ανάλογες των σημερινών.......:X Γιατί είναι κάτι που δεν κατάλαβα ακόμη. Όταν έβαζε στην κορυφή το g4 και κάποιες φορες αυτό που μέχρι χθες επαινούσε (1020), μόνο ο keras αντιδρούσε. Τώρα που αποκαθηλώνει (με την σειρά του) το g4 γίνεται ένας ψιλοχαμός σε σημείο "στρατοπέδων"..... Και το ακόμα πιο παράδοξο είναι η ανάδειξη του auto σε μέγα θέμα (όχι πως δεν είναι σημαντικό αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ) κάτι το οποίο είχε απορρίψει το σύνολο του νήματος πριν μόλις λίγο καιρό. Όλα αυτά με εκπλήσσουν και με απογοητεύουν. Το νήμα δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο.....:( ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χαχα, μαλλον εσεις δεν εχετε μπει στο σωστο δρομο..δεν ειναι τυχαιο οτι και ο Τασος (Moralas) πηγε σε Ζ3c μετα τα Ν8 και 808... :p:p Ένας Τάσος δεν φέρνει την άνοιξη.....:lol::p Η πλειοψηφία είμαστε στο σωστό (τουλάχιστον από φωτογραφικής άποψης) μέρος..... Όλοι οι 1020ράδες από εκεί προερχόμαστε (με εξαίρεση τον james) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 paok κλαίω ρε! Θα ψάξω να βρω σχόλια και φωτογραφίες όταν πρωτοπήρες το G4 :) Και ξαναλέω, το 950 ίσως να είναι καλύτερο. Απλά πρέπει να συγκρίνουμε τις φωτογραφίες που πρωτο-έβγαλες με το κάθε καινούριο σου κινητό. Ίσως πάνω στην ..... ρε παιδί μου τότε... :D Αυτό ειναι που λέω κι εγώ. :) Ακόμα Θυμάμαι τους υπότιτλους στις φωτο του G4 που ανέβαζε. Το "Δεν υπάρχει" ήταν το πιο συνηθισμένο. Παοκ δε χρειαζεται να απαντά. Ξέρουμε όλοι πως αντιμετώπισες όλα τα κινητά που είχες. Σε όποιον δεν αρέσει η πραγματικότητα, ας μη διαβαζει. Οκ εγω ειμαι φανμποι της ms. Για σένα ομως ειναι γελοίο να αμφισβητεί το συγκριτικο σου... Καλά όταν πάει στο επόμενο θα δούμε τι θα λες. Για πήγαινε στα ποστ όταν παράτησε το 1020 να δεις τι λέγατε :) @Te_salat...γιατι γρινιαζεις δε μπορω να καταλαβω? το συγκριτικο στο αυτοματο δεν το ειδες? 20 φωτο ειναι. Αυτοματο το ενα αυτοματο το αλλο...και τα δυο με stock camera. εκανα και manual Με ιδιες ρυθμισεις ακριβως...και γραφεις τι να σχολιασουμε τα σκοταδια του G4? ε αμα πιανει τοσο φως ο φακος τι να σε κανω εγω? Αυτες ειναι οι δυνατοητες φακου/σενσορα...end of story. ΠΑΟΚ, εμένα μ αρέσουν και τα δυο. Το 950 για χρήση σε manual επειδή ειναι πιο κάμερα και το G4 για γρήγορες φωτο σε auto. Απλά δεν βλέπω τοσο μεγάλη διαφορά στην πράξη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Για πήγαινε στα ποστ όταν παράτησε το 1020 να δεις τι λέγατε :) Επειδή τα γραπτά μένουν, πολύ θα ήθελα να μου δείξεις τι λέγαμε.......:cool: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Φερνεις στην κουβεντα τα sony που δεν τα εχει αναφερει αλλος εκτος απο εμενα, με πολυ χιουμορ ομως, και με προκαλεις να σου απαντησω και να σχολιασω κατι που αποφευγω τοσες ωρες, οταν εσυ απο τη μια καθεσαι και χαλας ωρες να κανεις συγκριτικα και απο την αλλη, ξαφνικα το τελειο G4 εγινε ενα μετριο κινητο με μετριο OIS απο εκει που ηταν το υπερτατο καμεροτηλεφωνο. Τελος παντων, εγω τα σονυ τα ανεφερα για αλλο λογο και ποτε δεν αμφισβητησα την καλη καμερα που εχουν και τα 2 σου τηλεφωνα. Απο εκει και περα, ο καθε ενας εχει βγαλει συμπερασματα για το αν αξιζει η αγορα τους. Εγω προσωπικα εκανα το πειραμα με edge Καθως δε μπορω τα μεγαλα κινητα και διαπιστωνω οτι συνολικα προτιμω τα σονυ, καθως η καμερα τους μου δινει πολυ καλα αποτελεσματα, δεν πηρα τιποτα σπουδαιοτερο απο το S6 Που ολοι εκθιαζανε, και εχασα σε αυτονομια, αδιαβροχοποιηση και πρακτικοτητα μενου κτλ. ομως στη φωτο και σε υπεραναλυση το 950 δεν παυει να δειχνει καλυτερο ολων προς το παρον. ποιος ειπε οτι το G4 εγινε μετριο κινητο? σχετικα με το ois λεω οτι μπορει να εχει θεμα το δικο μου.Αφου αλλοι χρηστες λενε οτι ειναι κορυφαιο ...δεν τους αμφισβητω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ό,τι να 'ναι παίδες... Κρίμα... :( Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Προτεινω να κανουμε μια ψηφοφορια σχετικα με τι ειδους συγκριτικο θελετε και ποιο ειναι το πιο δικαιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Προτεινω να κανουμε μια ψηφοφορια σχετικα με τι ειδους συγκριτικο θελετε και ποιο ειναι το πιο δικαιο... Ότι συγκριτικό και να κανεις πλέον, το κλίμα έχει χαλάσει. Κι όσο κι αν διαφωνησουν κάποιοι, το κλίμα δεν το χάλασες εσύ που είσαι ο εαυτός σου..... Συμφωνώ με τον Mixo. Κρίμα.- Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Τα συγκριτικά που έχουν γίνει είναι υπεραρκετά για να καταλάβει κάποιος τις βασικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις 2 κάμερες. Γιατί υπάρχει γκρίνια δεν μπορώ να καταλάβω. Υπάρχουν φωτογραφίες στο auto αλλά και με manual ρυθμίσεις και με ρυθμίσεις υπέρ του g4, ωστόσο η διαφορά είναι εμφανής. Σαφώς υπάρχουν και άλλα συγκριτικά που θα μπορούσαμε να δούμε αλλά μην εθελοτυφλούμε. Επίσης το τι εντυπώσεις είχε αρχικά ο paok για το g4 όταν το πρωτοπήρε δεν παίζει κανένα ρόλο και είναι άστοχο να γίνονται τέτοιου είδους αναφορές. Δεν άλλαξε γνώμη, απλά εμφανίστηκε κάτι καλύτερο το οποίο φυσικά δεν το προωθεί. Τα vs μιλάνε από μόνα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Έλα ξεκολλάτε. Τον paok τον ξέρουμε λίγο ότι ενθουσιάζεται με το νέο κινητό κάθε φορά και ψιλοαγνοεί αυτό που τον έβγαζε ασπροπρόσωπο μέχρι πρόσφατα. Πάντως σε έχω ικανό να πάρεις κάνα 808, και να λες παπάδες κτλ απλά επειδή τώρα το πήρες paok! :lol::lol: Ωστόσο δεν αναιρεί το γεγονός ότι σε ευχαριστούμε για όλα τα συγκριτικά που έχεις κάνει. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Δε νομίζω ότι στις φωτογραφίες έχει κάνει κάτι για να αναδείξει το 950. Οι ρυθμίσεις της κάθε συσκευής φαίνονται ξεκάθαρα και δεν έχει δείξει κάτι στο οποίο να προσπαθεί να αναδείξει το 950. Αυτό το κάνουν οι φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts