demon2411 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 @paok 2 παρατηρησεις εχω να κανω. 1) Γιατι με Manual και οχι αυτοματο? Υποτιθεται οτι εχουμε εκρεμμοτητα να συγκρινουμε αυτοματα και στα 2 μιας και στο προηγουμενο σετ ειχες κατα λαθος αφησει το rich capture. Επισης γιατι με proshot και οχι stock? 2) Οι φωτογραφιες που μπορει να παρει το g4 δεν ειναι αυτου του επιπεδου. Θεωρω οτι ειδικα εσυ εχεις παρει πολλαπλασια καλυτερα αποτελεσματα απο αυτες. Στο συγκριτικο σου τωρα προτιμω: 1) g4 2) 950 με μικρη διαφορα 3)950 4) δεν μπορω να κρινω γιατι του g4 ειναι κουνημενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Δυνατά κινητά και τα δύο στη κάμερα και στις φωτογραφικές ικανότητες τους , αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το G4 στο γενικό συγκριτικό έχει βγάλει αρκετές φωτογραφίες κουνημένες ..Υποτίθεται ότι έχει καλό ois.. Η μήπως το 950 έχει ανώτερο ois? Edited December 14, 2015 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αυτο το τελευταιο Κωστα πρεπει να σταματησουμε να το διαβαζουμε επιτελους. Μιλαμε για τις καμερες που χρησιμοποιουμε περισσοτερο στην καθημερινοτητα... Κώστα όλα έχουν ένα όριο. Η παρατήρηση μου στο να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για κινητά, έχει να κάνει με τον τροπο που τα αξιολογούμε και όχι με τις απαιτήσεις. Θεωρώ υπερβολή να πάω διακοπές μόνο με την κάμερα του κινητού μου η να το στήνω σε τρίποδα για να πάρω το ηλιοβασίλεμα στο νησί, δίπλα σ αυτούς έχουν τις dslr τους. Τα έχουμε έχουμε ξαναπεί. Παρόλα αυτά δεν εννοώ ότι δεν πρέπει ένα κινητό να βγάζει όσο το δυνατόν καλύτερες φωτο ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπου βγάζουμε τις περισσότερες φωτο με την οικογένεια και τους φίλους μας. Γι αυτό και θεωρώ πολυ επιτυχημένη κάμερα αυτή του G4 και όπως φαίνεται του 950 που βρίσκεται πλέον σε μια συσκευή με σύγχρονο hardware. Και παράλληλα θεωρώ λίγη την κάμερα του iPhone που μόλις μειωθεί το φως οι φωτογραφίες του ειναι μόνο για Facebook. Παραλληλα πιστεύω ότι το G4 ειναι αδικειμενο στα camera reviews αφού είτε απο πρόθεση είτε εξ αιτίας του εντελώς χαζού τρόπου που τσεκάρουν τις κάμερες τα περισσότερα γνωστά τεχνολογικά sites όπου αναλώνονται να φωτογραφίζουν λουλούδια και αντικείμενα στα 2 μέτρα, όταν το 80% των φωτογραφιών μας περιέχει προσωπα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ανελεητο το 950 σε αυτο το τεστ...και στις 4 φωτο ειναι ανωτερο σε ολα. την πρωτη που το ειδατε το G4 καλυτερο ηθελα να ξερα? δεν εχει αντιθεση, δεν εχει λεπτομερεια. Του 950 ειναι ατμοσφαιρικη τελειως. Τελος το 950 εχει το καλυτερο ois Που εχει κατασκευαστει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos2000s Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ανελεητο το 950 σε αυτο το τεστ...και στις 4 φωτο ειναι ανωτερο σε ολα. την πρωτη που το ειδατε το G4 καλυτερο ηθελα να ξερα? δεν εχει αντιθεση, δεν εχει λεπτομερεια. Του 950 ειναι ατμοσφαιρικη τελειως. Τελος το 950 εχει το καλυτερο ois Που εχει κατασκευαστει ποτε. Ναι δεν εχει λεπτομέρεια ,δες κατω απο το τραμπολινο και το περιμετρικό του δίχτυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Το ότι ειναι καλύτερο το 950 σε γενικές γραμμές, ειναι σίγουρο. Όπως επίσης σίγουρο ειναι το ποσό κοντά βρίσκεται το G4. Εκεί που επικρατεί ξεκάθαρα ειναι στα βραδινά στατικά πλάνα όπου φωτίζει μ ένα εντελώς φυσικό τροπο χωρις να χαλάει κάτι στην φωτογραφία. Δεν ειναι ένα απλό ανέβασμα ISO και εξάλειψη θορύβου. Επίσης δίνει πιο φυσικά χρώματα στα προσωπα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Δυνατά κινητά και τα δύο στη κάμερα και στις φωτογραφικές ικανότητες τους , αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το G4 στο γενικό συγκριτικό έχει βγάλει αρκετές φωτογραφίες κουνημένες ..Υποτίθεται ότι έχει καλό ois.. Η μήπως το 950 έχει ανώτερο ois? Bαγγελη για το ois του g4 εχω αναφερθει στο παρελθον αν θυμασαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Έχω την εντύπωση ότι ο paok θέλει σώνει και καλά να βγάλει το 950 καλύτερο... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Έχω την εντύπωση ότι ο paok θέλει σώνει και καλά να βγάλει το 950 καλύτερο... Δε νομίζω να ισύει αυτό. Ο Κώστας, απλά (προσωπική άποψη) έχει ένα πάθος να βρει/έχει το κινητό με την καλύτερη κάμερα. Αν δεν έβλεπε, με τα δικά του κριτήρια πάντα, το 950 να ανταπεξέρχεται στις προσδοκίες-απαιτήσεις του, θα το έλεγε στεγνά. Τώρα στα μάτια του (δικαίως στις πιο πολλές περιπτώσεις) το 950 είναι καλύτερο. Για μας που είμαστε στην android πλευρά, δεν είναι το 950 κάτι το ιδιαίτερο για το μέσο όρο φωτογραφιών που θα είχε νόημα να τραβήξουμε και να κρατήσουμε στο άλμπουμ μας... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Έχω την εντύπωση ότι ο paok θέλει σώνει και καλά να βγάλει το 950 καλύτερο... Αφού γενικά είναι... Πάντως συμφωνώ με τον Γιώργο ότι καλύτερα να μείνεις με τις stock εφαρμογές κάμερας... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Δε νομίζω να ισύει αυτό. Ο Κώστας, απλά (προσωπική άποψη) έχει ένα πάθος να βρει/έχει το κινητό με την καλύτερη κάμερα. Αν δεν έβλεπε, με τα δικά του κριτήρια πάντα, το 950 να ανταπεξέρχεται στις προσδοκίες-απαιτήσεις του, θα το έλεγε στεγνά. Τώρα στα μάτια του (δικαίως στις πιο πολλές περιπτώσεις) το 950 είναι καλύτερο. Για μας που είμαστε στην android πλευρά, δεν είναι το 950 κάτι το ιδιαίτερο για το μέσο όρο φωτογραφιών που θα είχε νόημα να τραβήξουμε και να κρατήσουμε στο άλμπουμ μας... Παντως ξαφνικα μιλαει τοσο υποτιμητικα για το G4 που εγω που παρακολουθω λιγο καιρο το νημα, ειχα πιστεψει μεχρι πριν παρει το 950 οτι ηταν τοσο καλο στην καμερα λες και εβαζε κατω ψηφιακες, ενω τωρα βλεπω μια υποτιμηση.. Απο εκει και περα, προσωπικα δεν με απασχολει καθως λογικο ειναι ο καθε ενας μας να εχει προτιμησεις, αρκει οι δοκιμες να ειναι αντικειμενικες..κουνημενη στο G4 πχ δε δικαιολογειται οταν κανεις review. Κατα τα αλλα, τα wp δε μου αρεσουν σαν Interface, αν ηταν οπως τα 6αρια καποτε και ετρεχε exe Θα ειχα ηδη παει, τωρα ομως δεν με τραβαει και ακομα και για το 1020 δεν εκανα τη μεταβαση, ετσι λοιπον η MS θα πρεπει να κανει περισσοτερες αλλαγες για να εχει αξια ολο το συνολο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 αρκει οι δοκιμες να ειναι αντικειμενικες..κουνημενη στο G4 πχ δε δικαιολογειται οταν κανεις review. Γιατί δεν δικαιολογείται!? Αν βγάζεις φωτό με τις ίδιες συνθήκες και το ένα στην βγάζει κουνημένη, κάπου πάσχει. Εκτός κι αν πριν βγάλεις με το LG έχεις πιει κανα κουβά espresso, red bull κλπ... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Γιατί δεν δικαιολογείται!? Αν βγάζεις φωτό με τις ίδιες συνθήκες και το ένα στην βγάζει κουνημένη, κάπου πάσχει. Εκτός κι αν πριν βγάλεις με το LG έχεις πιει κανα κουβά espresso, red bull κλπ... γιατι με 1/4 αν θες βγαζεις καθαρη φωτο.. Edited December 15, 2015 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 κουνημενη με το g4 δεν εχω βγαλει ουτε μεθυσμενος παντως παιδια...επισης το τελευταιο συγκριτικό για μενα ειναι πιο ακυρο και απο το προπροηγουμενο με το rich capture...σύγκριση 3rd party εφαρμογης με στοκ...τι συμπερασμα βγαινει απο αυτο; προσωπικα κανενα...να ηταν proshot vs fv-5 να πω οτι στεκει καπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Με 1/4 ταχύτητα κλείστρου βγαίνει πανεύκολα κουνημένη η φωτο... paok, σε βλέπω να εξοπλίζεσαι με τρίποδο. :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Να κάνω μια παρατήρηση; Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιον ή κάποια συσκευή. Έχω παρατηρήσει κατά τη διάρκεια του συγκριτικού του paok, ότι υπάρχει γενικά μια δυσπιστία σχετικά με τις φωτογραφίες του 950, και ότι πολλές φωτογραφίες, κατά τύχη του G4, δεν βγαίνουν καλές. Μέχρι και ότι επίτηδες διαλέγει ρυθμίσεις για να βγεί καλύτερο το 950. ΟΙ διαφορές είναι απειροελάχιστες, και εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να πάρω μεγενθυντικό φακό να ψάχνω διαφορές. Ούτε εάν είναι λίγο κουνημένη η μια ή άλλη, γιατί όταν βλέπω ότι στο ίδιο στιγμιότυπο το βγάζει 1-2 στοπ παρακάτω στο αυτόματο, και το άλλο πιάνει την κίνηση θολή μου αρκεί. Όπως επίσης και ότι σαν αισθητήρας παίρνει περίσσοτερο φώς, και κάνει εξαιρετική διαχείρηση αυτού. Και σε νυχτερινές φωτογραφίες είναι πολύ καλύτερο κατα τη γνώμη μου. Δεν νομίζω πως χρειάζονται σχόλια του τύπου, εγώ θα έβγαζα καλύτερη έτσι ή αλλιώς. Εξάλλου δεν το χρειάζεται σαν συσκευή το G4. Είναι μια εξαιρετική συσκευή σαν πακέτο, με κορυφαίa κάμερα και φοβερά specs. Αλλά, νομοτελειακά, θα βρισκόταν κάποιο καλύτερο. Και εάν δεν έβγαζe η Microsoft (Nokia), ποιος θα το έβγαζε? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Με 1/4 ταχύτητα κλείστρου βγαίνει πανεύκολα κουνημένη η φωτο... paok, σε βλέπω να εξοπλίζεσαι με τρίποδο. :lol: δεν ειπα οτι δεν βγαινει κουνημενη, αλλα υποτιθεται οτι κανεις συγκριτικο, με 1/4 τη βγαζεις κουνημενη και με 1/5 οχι? οκ....:ninja: Να κάνω μια παρατήρηση; Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιον ή κάποια συσκευή. Έχω παρατηρήσει κατά τη διάρκεια του συγκριτικού του paok, ότι υπάρχει γενικά μια δυσπιστία σχετικά με τις φωτογραφίες του 950, και ότι πολλές φωτογραφίες, κατά τύχη του G4, δεν βγαίνουν καλές. Μέχρι και ότι επίτηδες διαλέγει ρυθμίσεις για να βγεί καλύτερο το 950. ΟΙ διαφορές είναι απειροελάχιστες, και εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να πάρω μεγενθυντικό φακό να ψάχνω διαφορές. Ούτε εάν είναι λίγο κουνημένη η μια ή άλλη, γιατί όταν βλέπω ότι στο ίδιο στιγμιότυπο το βγάζει 1-2 στοπ παρακάτω στο αυτόματο, και το άλλο πιάνει την κίνηση θολή μου αρκεί. Όπως επίσης και ότι σαν αισθητήρας παίρνει περίσσοτερο φώς, και κάνει εξαιρετική διαχείρηση αυτού. Και σε νυχτερινές φωτογραφίες είναι πολύ καλύτερο κατα τη γνώμη μου. Δεν νομίζω πως χρειάζονται σχόλια του τύπου, εγώ θα έβγαζα καλύτερη έτσι ή αλλιώς. Εξάλλου δεν το χρειάζεται σαν συσκευή το G4. Είναι μια εξαιρετική συσκευή σαν πακέτο, με κορυφαίa κάμερα και φοβερά specs. Αλλά, νομοτελειακά, θα βρισκόταν κάποιο καλύτερο. Και εάν δεν έβγαζe η Microsoft (Nokia), ποιος θα το έβγαζε? Συμφωνω με το σκεπτικο σου, αλλα υποτιθεται οτι εδω το εξειδικευουμε και το παμε οσο παει.. Απο εκει και περα, οπως ειπα χθες, ειναι ευχαριστω οτι απο γενια σε γενια οι βελτιωσεις στις καμερες ειναι πολλες.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 δεν ειπα οτι δεν βγαινει κουνημενη, αλλα υποτιθεται οτι κανεις συγκριτικο, με 1/4 τη βγαζεις κουνημενη και με 1/5 οχι? οκ....:ninja: Βγάλε τα συμπεράσματά σου απ' τις προηγούμενες... Κατέληξε προβοκάτορ ο paok... :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Κάθεται ο άλλος και σπαταλά ώρες για να κάνει το συγκριτικό και στο τέλος τα ακούει κιόλας ότι δεν κάνει σωστά το συγκριτικό. Αθάνατη Ελλάδα... ΄ Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει καλύτερο συγκριτικό ας κάτσει να το κάνει! Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 δεν ειπα οτι δεν βγαινει κουνημενη, αλλα υποτιθεται οτι κανεις συγκριτικο, με 1/4 τη βγαζεις κουνημενη και με 1/5 οχι? οκ....:ninja: Συμφωνω με το σκεπτικο σου, αλλα υποτιθεται οτι εδω το εξειδικευουμε και το παμε οσο παει.. Απο εκει και περα, οπως ειπα χθες, ειναι ευχαριστω οτι απο γενια σε γενια οι βελτιωσεις στις καμερες ειναι πολλες.. Σωστά, απλά το λέω σε αντιπαραβολή σχετικά με άλλα τεστ που γινόταν κατά καιρούς, που δεν το ψάχναμε τόσο. Δεν λέγαμε εκεί φαίνεται το δέντρο (παράδειγμα deamon :p ) ούτε αν φαίνεται το χορτάρι πιο φωτεινό. Απλά γενικά στα τεστ που κάνει ο paok πάντα θα βρεθεί μια ένσταση, ότι δεν είναι αυτόματο, ότι δεν χρησιμοποιεί ρυθμίσεις στο δυνατό σημείο του LG, ότι ότι ότι. Απλά το γράφω σαν παρτήρηση απο τότε που άνοιξε το thread αλλά και στο κλασσικό που έχουμε, και όχι σαν ένσταση. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Το ότι το 950 διαχειρίζεται καλύτερα το φωτισμό είναι αδιαμφισβήτητο. Και δεύτερον συνεχίζει την παράδοση των Nokia όσον αφορά τα οπτικά κλπ. Επίσης αδιαμφισβήτητο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει μια κάμερα που του ταιριάζει περισσότερο. Επειδή όμως μ αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και όχι απο πίσω, ξέρουμε τον Κώστα απο εποχής Galaxy S4. Αλίμονο σ αυτούς που άκουσαν τις προτροπές του και αγόρασαν το κινητό που μολις αυτός εγκατέλειψε :) Απο κορυφαίο θα γίνει ταπεινό, με προβλήματα που τοσο καιρό δεν έγραφε τίποτα γι αυτά. Το έχουμε δει με πολλές συσκευες αυτό. Θυμάστε τι έγινε με το 1020 όταν το έδωσε και τι του γράφατε όλοι όσοι θεωρείτε τώρα ότι άδικα διαμαρτύρονται οι υπόλοιποι. Απλά τώρα ειναι υπέρ ενός WP. Αν κατα τύχη κάνει το θαύμα της η Samsung και πετύχει αυτό που θέλει με το S7 στις βραδινές θα δείτε τα ελαττώματα του 950. Αυτά προξενούν την οποία δυσπιστία. Τέλος πάντων για μένα όλοι μας μπορούμε αν θελουμε να αναδείξουμε μια κάμερα καλύτερη απο άλλη ισοδύναμη, σ ένα συγκριτικό. Αυτό που βλέπω εγώ, ειναι ότι στα συγκεκριμένα σετ, έχουν αναδειχθεί τα προτερήματα του 950, ενώ στο G4 δεν έγινε η ίδια προσπάθεια. Το πως έπρεπε να γίνουν τα συγκριτικά το έγραψαν κάποιοι άλλοι Δεν θα επιμείνω σ αυτό. Σε αλλα συγκριτικά που έχω δει, ναι μεν η ανωτερότητα του 950 σε συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν αμφισβητείται, αλλα στις 100 φωτο επι διαφορετικών συνθηκών, δεν ειναι πάντα καλύτερο. Επίσης υπάρχουν κάποιοι σοβαροί παράμετροι που σε αλλα τεστ αναφέρονται, εδώ όχι. Τι ποιο απλό απο ένα συγκριτικό σε auto με official και εφαρμογές τρίτων; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Παιδια θα με συγχωρεσετε που θα το πω αλλα εχει χαθει η μπαλα τελειως. Θα πρεπει δηλαδη για να ειμαστε ευγενικοι και σωστοι να πουμε μπραβο στον παοκ που επελεξε αλλη καμερα για το ενα τηλεφωνο και να του πουμε οτι το συγκριτικο ειναι εγκυρο και ολα καλα. Θεωρω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα και βαζω και τον εαυτο μου μαζι, εχουμε ευχαριστησει τον παοκ και τον Χ παοκ για τα συγκριτικα και τον κοπο του. Αλλα ολα εχουν και ενα οριο. Το οτι σε αυτο υπαρχει μια ενσταση για τον πολυ απλουστατο λογο οτι χρησιμοποιηθηκε αλλη εφαρμογη η οτι παμε παλι σε manual οταν ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ακομα πως αποδιδουν τα κινητα στο αυτοματο (ελεω rich capture), αυτο σημαινει οτι ειμαστε αχαριστοι Ελλαδαρα κτλ κτλ κτλ. Και ναι θα κοιταξω και το δεντρο και το γρασιδι και το πομολο γιατι οι καμερες ειναι τοσο κοντα που ολα κρινονται στην λεπτομερεια. Που ειναι το κακο??? Αυτο δεν κανουμε εδω? Το κακο ειναι να θες να περασεις ντε και καλα ενα Χ κινητο καλυτερο απο ενα Ψ αλλο. Για να μην αναφερθω στα σχολια μου που "περνανε απαρατηρητα". Η ιστορια ΔΥΣΤΥΧΩΣ επαναλαμβανεται. Επειδη μαλλον θα αποχωρησω για αλλη μια φορα απο το "φορουμ μονο για γνωστες" :wacko: (και ας μην ενδιαφερει μερικους δεν πειραζει), θερμη παρακληση... Mην υποτιματε την νοημοσυνη μας. Καλη συνεχεια. Edited December 15, 2015 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Παιδια θα με συγχωρεσετε που θα το πω αλλα εχει χαθει η μπαλα τελειως. Θα πρεπει δηλαδη για να ειμαστε ευγενικοι και σωστοι να πουμε μπραβο στον παοκ που επελεξε αλλη καμερα για το ενα τηλεφωνο και να του πουμε οτι το συγκριτικο ειναι εγκυρο και ολα καλα. Θεωρω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα και βαζω και τον εαυτο μου μαζι, εχουμε ευχαριστησει τον παοκ και τον Χ παοκ για τα συγκριτικα και τον κοπο του. Αλλα ολα εχουν και ενα οριο. Το οτι σε αυτο υπαρχει μια ενσταση για τον πολυ απλουστατο λογο οτι χρησιμοποιηθηκε αλλη εφαρμογη η οτι παμε παλι σε manual οταν ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ακομα πως αποδιδουν τα κινητα στο αυτοματο (ελεω rich capture), αυτο σημαινει οτι ειμαστε αχαριστοι Ελλαδαρα κτλ κτλ κτλ. Και ναι θα κοιταξω και το δεντρο και το γρασιδι και το πομολο γιατι οι καμερες ειναι τοσο κοντα που ολα κρινονται στην λεπτομερεια. Που ειναι το κακο??? Αυτο δεν κανουμε εδω? Το κακο ειναι να θες να περασεις ντε και καλα ενα Χ κινητο καλυτερο απο ενα Ψ αλλο. Για να μην αναφερθω στα σχολια μου που "περνανε απαρατηρητα". Η ιστορια ΔΥΣΤΥΧΩΣ επαναλαμβανεται. Επειδη μαλλον θα αποχωρησω για αλλη μια φορα απο το "φορουμ μονο για γνωστες" :wacko: (και ας μην ενδιαφερει μερικους δεν πειραζει), θερμη παρακληση... Mην υποτιματε την νοημοσυνη μας. Καλη συνεχεια. Μα στη σελίδα 7 εχει συγκριτικο που είναι όλα στο αυτόματο. Μόνο εγώ το είδα? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Το ότι το 950 διαχειρίζεται καλύτερα το φωτισμό είναι αδιαμφισβήτητο. Και δεύτερον συνεχίζει την παράδοση των Nokia όσον αφορά τα οπτικά κλπ. Επίσης αδιαμφισβήτητο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει μια κάμερα που του ταιριάζει περισσότερο. Επειδή όμως μ αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και όχι απο πίσω, ξέρουμε τον Κώστα απο εποχής Galaxy S4. Αλίμονο σ αυτούς που άκουσαν τις προτροπές του και αγόρασαν το κινητό που μολις αυτός εγκατέλειψε :) Απο κορυφαίο θα γίνει ταπεινό, με προβλήματα που τοσο καιρό δεν έγραφε τίποτα γι αυτά. Το έχουμε δει με πολλές συσκευες αυτό. Θυμάστε τι έγινε με το 1020 όταν το έδωσε και τι του γράφατε όλοι όσοι θεωρείτε τώρα ότι άδικα διαμαρτύρονται οι υπόλοιποι. Απλά τώρα ειναι υπέρ ενός WP. Αν κατα τύχη κάνει το θαύμα της η Samsung και πετύχει αυτό που θέλει με το S7 στις βραδινές θα δείτε τα ελαττώματα του 950. Αυτά προξενούν την οποία δυσπιστία. Τέλος πάντων για μένα όλοι μας μπορούμε αν θελουμε να αναδείξουμε μια κάμερα καλύτερη απο άλλη ισοδύναμη, σ ένα συγκριτικό. Αυτό που βλέπω εγώ, ειναι ότι στα συγκεκριμένα σετ, έχουν αναδειχθεί τα προτερήματα του 950, ενώ στο G4 δεν έγινε η ίδια προσπάθεια. Το πως έπρεπε να γίνουν τα συγκριτικά το έγραψαν κάποιοι άλλοι Δεν θα επιμείνω σ αυτό. Σε αλλα συγκριτικά που έχω δει, ναι μεν η ανωτερότητα του 950 σε συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν αμφισβητείται, αλλα στις 100 φωτο επι διαφορετικών συνθηκών, δεν ειναι πάντα καλύτερο. Επίσης υπάρχουν κάποιοι σοβαροί παράμετροι που σε αλλα τεστ αναφέρονται, εδώ όχι. Τι ποιο απλό απο ένα συγκριτικό σε auto με official και εφαρμογές τρίτων; Παιδια θα με συγχωρεσετε που θα το πω αλλα εχει χαθει η μπαλα τελειως. Θα πρεπει δηλαδη για να ειμαστε ευγενικοι και σωστοι να πουμε μπραβο στον παοκ που επελεξε αλλη καμερα για το ενα τηλεφωνο και να του πουμε οτι το συγκριτικο ειναι εγκυρο και ολα καλα. Θεωρω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα και βαζω και τον εαυτο μου μαζι, εχουμε ευχαριστησει τον παοκ και τον Χ παοκ για τα συγκριτικα και τον κοπο του. Αλλα ολα εχουν και ενα οριο. Το οτι σε αυτο υπαρχει μια ενσταση για τον πολυ απλουστατο λογο οτι χρησιμοποιηθηκε αλλη εφαρμογη η οτι παμε παλι σε manual οταν ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ακομα πως αποδιδουν τα κινητα στο αυτοματο (ελεω rich capture), αυτο σημαινει οτι ειμαστε αχαριστοι Ελλαδαρα κτλ κτλ κτλ. Και ναι θα κοιταξω και το δεντρο και το γρασιδι και το πομολο γιατι οι καμερες ειναι τοσο κοντα που ολα κρινονται στην λεπτομερεια. Που ειναι το κακο??? Αυτο δεν κανουμε εδω? Το κακο ειναι να θες να περασεις ντε και καλα ενα Χ κινητο καλυτερο απο ενα Ψ αλλο. Για να μην αναφερθω στα σχολια μου που "περνανε απαρατηρητα". Η ιστορια ΔΥΣΤΥΧΩΣ επαναλαμβανεται. Επειδη μαλλον θα αποχωρησω για αλλη μια φορα απο το "φορουμ μονο για γνωστες" :wacko: (και ας μην ενδιαφερει μερικους δεν πειραζει), θερμη παρακληση... Mην υποτιματε την νοημοσυνη μας. Καλη συνεχεια. +1 +1 Νομίζω δεν έχω να γράψω κάτι επιπλέον. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Το ότι το 950 διαχειρίζεται καλύτερα το φωτισμό είναι αδιαμφισβήτητο. Και δεύτερον συνεχίζει την παράδοση των Nokia όσον αφορά τα οπτικά κλπ. Επίσης αδιαμφισβήτητο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει μια κάμερα που του ταιριάζει περισσότερο. Επειδή όμως μ αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και όχι απο πίσω, ξέρουμε τον Κώστα απο εποχής Galaxy S4. Αλίμονο σ αυτούς που άκουσαν τις προτροπές του και αγόρασαν το κινητό που μολις αυτός εγκατέλειψε :) Απο κορυφαίο θα γίνει ταπεινό, με προβλήματα που τοσο καιρό δεν έγραφε τίποτα γι αυτά. Το έχουμε δει με πολλές συσκευες αυτό. Θυμάστε τι έγινε με το 1020 όταν το έδωσε και τι του γράφατε όλοι όσοι θεωρείτε τώρα ότι άδικα διαμαρτύρονται οι υπόλοιποι. Απλά τώρα ειναι υπέρ ενός WP. Αν κατα τύχη κάνει το θαύμα της η Samsung και πετύχει αυτό που θέλει με το S7 στις βραδινές θα δείτε τα ελαττώματα του 950. Αυτά προξενούν την οποία δυσπιστία. Τέλος πάντων για μένα όλοι μας μπορούμε αν θελουμε να αναδείξουμε μια κάμερα καλύτερη απο άλλη ισοδύναμη, σ ένα συγκριτικό. Αυτό που βλέπω εγώ, ειναι ότι στα συγκεκριμένα σετ, έχουν αναδειχθεί τα προτερήματα του 950, ενώ στο G4 δεν έγινε η ίδια προσπάθεια. Το πως έπρεπε να γίνουν τα συγκριτικά το έγραψαν κάποιοι άλλοι Δεν θα επιμείνω σ αυτό. Σε αλλα συγκριτικά που έχω δει, ναι μεν η ανωτερότητα του 950 σε συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν αμφισβητείται, αλλα στις 100 φωτο επι διαφορετικών συνθηκών, δεν ειναι πάντα καλύτερο. Επίσης υπάρχουν κάποιοι σοβαροί παράμετροι που σε αλλα τεστ αναφέρονται, εδώ όχι. Τι ποιο απλό απο ένα συγκριτικό σε auto με official και εφαρμογές τρίτων; Επιτελους καποιος που λεει τα πραγματα με το ονομα τους εδω μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts