WPerty Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Δεν βλέπεται ε; :P Δεν έχει επιλογή απ' ότι έχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 (edited) Δεν βλέπεται ε; :P Δεν έχει επιλογή απ' ότι έχω δει.Χαχαχαχαχαχαχαχαχα άσε σου λέω φοβάμαι να ανοίξω το viber!!! Σ ευχαριστώ! ____________________________________________________ 1) Άλλη ερώτηση! Γίνεται να βλέπουν την φωτογραφία μου μόνο όποιες επαφές θέλω εγώ και όχι όλες???? 2) πώς μπορώ να κατεβάσω σε πλήρη ανάλυση μια φωτογραφία που έχω ανεβάσει στο instagram μου? Edited May 19, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Παιδιά στο VIBER αν μου στείλει κάποιος μήνυμα και κλείσω το ιντερνετ και διαβάσω το μήνυμα με το ίντερνετ κλειστό θα του δείξει ότι διαβάστηκε;;;;? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Θα το δείξει ότι παραδόθηκε. Μόλις ανοίξεις ξανά το internet, όποτε και να γίνει αυτό, λίγα δευτερόλεπτα μετά θα γράφει προβλήθηκε. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Η εφαρμογη messenger στο κινητό μου πιάνει περίπου 600MB χώρο.. Και σε εσάς το ίδιο? Πολύ δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Η εφαρμογη messenger στο κινητό μου πιάνει περίπου 600MB χώρο.. Και σε εσάς το ίδιο? Πολύ δεν είναι? Το ιδιο κ το fb. Τα ξηλωσα κ εβαλα την εδοση Messanger lite κ Facebook lite ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Το ιδιο κ το fb. Τα ξηλωσα κ εβαλα την εδοση Messanger lite κ Facebook lite ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Ναι τη γνωριζω την lite έκδοση, και μαλιστα είναι και παρα πολύ καλή. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν μπορείς να την έχεις χωρίς να έχεις Facebook, ενώ την κανονικη μπορείς. Για να ειμαι πιο ακριβής, μπορείς. Απλά μπορεις ανεξάρτητα του Facebook. Εγώ θέλω να μπορείς να τη χρησιμοποιησεις έχοντας απενεργοποιημενο το Facebook, και αν συνδεθεις να μη σου το ενεργοποιεί αυτόματα.. Όπως και στην κανονικη. Αυτό δεν το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Τι ******* είναι αυτή;;; Μου ζητάει το FB να στείλω copy του Id μου για να τσεκάρει το όνομα μου!!! Δεν θέλω να τους στείλω κάτι τέτοιο. Δεν είναι πολύ προσωπικό στοιχείο να ζητάει κάτι τέτοιο; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 χααχχα εχεις κομμενο ονοματεπωνυμο στο λογαριασμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Τι ******* είναι αυτή;;; Μου ζητάει το FB να στείλω copy του Id μου για να τσεκάρει το όνομα μου!!! Δεν θέλω να τους στείλω κάτι τέτοιο. Δεν είναι πολύ προσωπικό στοιχείο να ζητάει κάτι τέτοιο; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Καποιος προσπαθει να κανει επαναφορα τον κωδικο σου μαλλον,οποτε το facebook σου ζηταει στοιχεια για να ταυτοποιησει οτι εισαι εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 επιτρεπεται δυο λογαριασμοι instagram στην ιδια εφαρμογη; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 επιτρεπεται δυο λογαριασμοι instagram στην ιδια εφαρμογη; Επιτρεπεται,αλλα αν θελεις μπορεις να βαλεις το +OGinstagram που ειναι το ιδιο αλλα με περισσοτερες δυνατοτητες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 oginsta+ χρησιμοποιω εγω, πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 χααχχα εχεις κομμενο ονοματεπωνυμο στο λογαριασμο;Ούτε καν κομμένο. Κάτι άσχετο έχω σαν ψευδώνυμο. Δικαίωμα μου δεν είναι; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Ούτε καν κομμένο. Κάτι άσχετο έχω σαν ψευδώνυμο. Δικαίωμα μου δεν είναι; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Όχι. Διάβασε τους όρους του site. Και καλωσήρθες στο 2010:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Και μια φίλη είχε ψευδώνυμο και της έκλεισαν τον λογαριασμό. Της ζητούσαν ταυτότητα για να δουν αν το όνομα της ταυτότητας είναι ίδιο με το όνομα στο Facebook. Έστειλε φωτογραφία ταυτότητας αλλά ο λογαριασμός δεν άνοιξε ποτέ μιας και τα ονόματα είχαν διαφορά!! Είχε το όνομα της το αληθινό αλλά στο επώνυμο είχε ψεύτικο με αγγλικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Μονταζ ρε παιδιά :p ό,τι και να φωτοσοπάρεις στην ταυτότητα, το περνάνε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Και εμένα ζήτησαν πριν ενάμιση χρόνο και έστειλα μια άσχετη φωτογραφία, αλλαξα το ψεύτικο επίθετο βάζοντας "κρητική" κατάληξη και το δέχθηκε κανονικά... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Σε μια ομαδική συνομιλία στο viber, πως γίνεται να μη μου έρχονται καθόλου ειδοποιησεις ;;;;;;; Την έχω στο αθόρυβο αλλά βλέπω αριθμητικές ειδοποιησεις. Γίνεται να μη βλέπω τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 mute; (10 chars) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 mute; (10 chars)Ναι στο αθυρυβο την έχω αλλά βλέπω αυτά τα αριθμητικά. Δεν γίνεται κάπως να μη βλέπω αριθμητικα για τις ομαδικές συνομιλίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 από που είναι τα αριθμηΤικά; έχεις teslaunread; εγώ αυτό έχω κι έχει επιλογές για ποιες εφαρμογές θέλεις να βγάζει, αν το απενεργοποιήσεις όμως, εννοείται δεν έχεις για καμία συνομιλία, δεν σε πειράζει όμως γιατί για τα υπόλοιπα θα παίρνεις ειδοποιήσεις θα μου πεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 από που είναι τα αριθμηΤικά; έχεις teslaunread; εγώ αυτό έχω κι έχει επιλογές για ποιες εφαρμογές θέλεις να βγάζει, αν το απενεργοποιήσεις όμως, εννοείται δεν έχεις για καμία συνομιλία, δεν σε πειράζει όμως γιατί για τα υπόλοιπα θα παίρνεις ειδοποιήσεις θα μου πεις..Ναι tesla έχω! Αυτό θα κάνω αναγκαστικά! Έλεγα μήπως γινόταν να μην έχω αριθμητικό ΜΌΝΟ για συγκεκριμένη ομαδική συνομιλία αλλά μάλλον δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 εγώ τους έχω ρωτήσει επανειλημμένα γιατί δεν βάζουν επιλογή σιγασης ΚΑΙ σε ατομική συνομιλία αλλά με γράφουν. δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο σε ομαδική;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 εγώ τους έχω ρωτήσει επανειλημμένα γιατί δεν βάζουν επιλογή σιγασης ΚΑΙ σε ατομική συνομιλία αλλά με γράφουν. δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο σε ομαδική;; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΤην ίδια απορία είχα κ εγώ πριν λίγο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts