akpe Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl Νομίζω αυτή ψάχνετε. Μια ακόμα εναλλακτική, που λογικά έχει καλύτερο compatibility γιατί χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο Work profile, είναι το Island. Έχω φορτώσει αρκετούς «κλώνους» και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θέλει λίγο το στήσιμο του, αλλά σε συνδυασμό με το Greenify δουλεύουν άψογα. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Υπάρχει κάποια εναλλακτική του Tapatalk παιδιά; Δεν παλεύεται έτσι όπως έχει γίνει... Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Η αμέσως καλύτερη εναλλακτική είναι το Mobile θέμα του κάθε φόρουμ σε έναν περιηγητή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 πριν απο αυτη ομως, υπαρχει καλυτερη: η παλιοτερη εκδοση οπως πολλοι εχουμε εδω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Ακριβως. Εχω μεινει στην 5.7.2 κ στην 7.3.6(για oreo) κ δεν το κουναω απο εκεί. :-) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Σας βγαζει και εσας διαφημισεις ή εχω κανει καποιο λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Σας βγαζει και εσας διαφημισεις ή εχω κανει καποιο λαθος?Η αλήθεια είναι πως στο Viber οι μόνες ενοχλητικές διαφημίσεις που έχω δει είναι στη desktop εφαρμογή τους και συνήθως μετά από κλήση. Στη mobile εφαρμογή δεν έχω παρατηρήσει κάτι σαν αυτό της φωτογραφίας, αν την έχεις εγκαταστήσει από play store λογικά είναι θέμα χρόνου να τις δούμε και οι υπόλοιποι. Sent from my Galaxy S10 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Σας βγαζει και εσας διαφημισεις ή εχω κανει καποιο λαθος? Σε ποια έκδοση είσαι; Εμένα στην 10.8.0 δεν έχει διαφημίσεις στο κινητό. Μόνο μετά από κλίσεις εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Εχω απο το playstore την 10.8.0.4 κ δεν εχω διαφημισεις ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Ούτε εγώ έχω διαφημίσεις στην ίδια έκδοση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 (edited) Βασικά μήπως δεν είναι θέμα viber αλλά κάτι τέτοιο https://www.stakaman.gr/%CE%BF-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AE%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82/? Edited June 7, 2019 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Βγάζει και σε εμένα αλλά στο πάνω μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 (edited) Ωχ.... Αρχίσαμε;; Edit : σήμερα που έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 10.8.0.4 βλέπω και 'γω διαφημίσεις πάνω πάνω. Καλώς τα δεχτήκαμε. Είναι θέμα χρόνου να ενσωματωθούν σε όλους Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 9, 2019 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Adaway και καθαρίσατε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 ε δεν παλευονται τα κινητα χωρις ad blocker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 γεια σας παιδιά εδώ και 4 μέρες στο facebook και στην εφαρμογή στο κινητό και στον υπολογιστή από chrome δεν μου εμφανίζει καθόλου ειδοποιήσεις ούτε από τα like που με κάνουν ούτε τίποτα ! αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Kαλησπερα παιδια. Βοηθηστε με λιγο γιατι δεν εχω ιδεα απο fb και τα παρακλαδια του. Κατεβασε η ξαδερφη μου την εφαρμογη messenger (χωρις να εχει account στο fb), εκανε κανονικα λογαριασμο αλλα οταν της ζητησε να γινει συγχρονισμος με τον καταλογο επαφων της συσκευης της πατησε ''οχι'' γιατι δεν ηθελε να τους χτυπησει ειδοποιηση οτι εχει messenger. Ξεκινησε, λοιπον, να περνα τις επαφες που ηθελε ειτε ψαχνοντας ονομαστικα ειτε σκαναρωντας το QR code. Ολα καλα μεχρι εδω και το app στο κομματι της συνομιλιας/ανταλλαγης μηνυματων ειναι πληρως λειτουργικο. Το προβλημα ειναι το εξης. Οταν ανεβαζει story, αυτο δεν το βλεπει καμια απ τις επαφες της (δεν ειναι ορατο ουτε σαν ειδοποιηση οτι ανεβηκε κατι). Στις ρυθμισεις εχει 3 επιλογες αναλογα με το ποιος θες να βλεπει τα stories σου και καμια απο τις 3 δεν κανει κατι διαφορετικο. Μαλιστα τωρα που μου το εφερε να το κοιταξω, πατησα στην ρυθμιση ''προσαρμογη'' επελεξα 3 τυχαιες επαφες (να φαινεται δηλαδη η ιστορια μονο σε αυτες) και ενω πατησα αποθηκευση κανονικα με το που εβγαινα απ τα μενου τις ''πετουσε''. Απο εκει δηλαδη που εγραφε ''3 ατομα εχουν προσβαση στις ιστοριες σας'' γινοταν αυτοματα ''0 ατομα εχουν προσβαση στις ιστοριες σας''. Εχετε καμια ιδεα για το τι παιζει? Δοκιμασα να σβησω την cache, τα ιδια... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Εδώ και λίγο καιρό το viber στην συλλογή μου αποθηκεύει μόνο ότι φωτογραφίες μου στείλουν. Ότι φωτογραφίες στείλω δεν εμφανίζονται πουθενά, παρά μόνο μέσα στο φάκελο. thumbnails(κρυφά). Μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση; κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Καλησπέρα! Δε ξέρω αν είναι το σωστό νήμα για την ερώτηση μου . Ψάχνω μια εφαρμογή για RSS. Να είναι σχετικά σύγχρονη με δυνατότητα να σου βγάζει όλο το κείμενο χωρίς να χρειάζεται να σε κάνει redirect στη σελίδα της είδησης. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά είπα να ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 inoreader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Έχω πάνω από βδομάδα που δεν μου ανοίγει καθόλου το instagram. Είναι θέμα εφαρμογής μάλλον, μπορεί να έκανα εγώ πατάτα σε τίποτα ρυθμίσεις; Καθάρισα cache, επανεγκατέστησα, τίποτα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Εδώ η εφαρμογή δουλεύει κανονικά πάντως. Δες μήπως το έχεις κόψει από τη σύνδεση στο ίντερνετ κατά λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Τέλος το Kik https://medium.com/@tedlivingston/moving-forward-boldly-with-kin-ec6290a6453 Προφανως δεν τους εφερνε τα εσοδα και θα επικεντρωθουν στο κρυπτονομισμα τους. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Έχει κανείς θέμα με τις ειδοποιήσεις του Viber; Μου έρχεται μήνυμα, βγαίνει ειδοποίηση κανονικά, αλλά μετά από λίγη ώρα εξαφανίζεται. Πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή για να βγει πάλι. Ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες, μάλλον στην τελευταία έκδοση. Έχω τσεκάρει ρυθμίσεις, έχω απενεργοποιήσει τη βελτιστοποίηση μπαταρίας, τίποτα. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Τελευταία κάνει κάτι περίεργα το viber, είναι γεγονός. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts