junglist Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Μου ήρθε ένα μήνυμα στο messenger lite στην ενότητα "αιτήματα μηνυμάτων" από κάποιον άγνωστο που δεν τον έχω στους φίλους στο Facebook. Αν το διαβάσω θα του δείξει ότι διαβάστηκε;; Επίσης έχω και το κλασικό messenger αλλά εκεί δεν υπάρχει το μήνυμα αυτό. Δεν βλεπω καν την ενότητα "αιτήματα μηνυμάτων. Γιατί; [Στάλθηκε από μόνο του]Καλά αυτό υπάρχει εδώ και χρόνια. Σαφώς θα δει ότι το διάβασες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Καλά αυτό υπάρχει εδώ και χρόνια. Σαφώς θα δει ότι το διάβασες. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΤο ξέρω ότι υπάρχει εδώ και χρόνια. Στον κλασικό messenger όμως γιατί δεν μου δείχνει το μήνυμα αυτό και το βλέπω μόνο στον messenger lite?? [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 γιατι εχουν διαφορετικη συμπεριφορα.. σε πολλα.. προσωπικα παντως μολις χθες ξηλωσα το lite γιατι δεν μου εδειχνε στις συνομιλιες μια ομαδα που ειμαι μελος, εκανα και εκκαθαριση δεδομενων και το ξανανοιξα, την εδειξε, αλλα μολις μπηκα μεσα, εκλεισα και ξανανοιξα παλι ελειπε, ηταν κι αρχαιο βεβαια (εκδοση 7 κατι), αλλα ηταν εκδοση που με βολευε γιατι επαιζε τα βιντεο με εξωτερικο player (mx player), αντι για τον δικο του που χρησιμοποιουν ολες οι εκδοσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Τελικά αν διαβάσω το μήνυμα ΔΕΝ ΛΈΕΙ ΣΤΟΝ ΆΛΛΟΝ ΟΤΙ ΔΙΑΒΆΣΤΗΚΕ!!! θα το δείξει μόνο αν πατήσω αποδοχή [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 χαχα μια χαρα! ειδες τι καταφερνεις με το.. testing; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 ποιες ειναι οι διαφορες του messenger με τον lite? οπως και του facebook με το lite? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 ποιες ειναι οι διαφορες του messenger με τον lite? οπως και του facebook με το lite? Πολυ πιο ελαφρια σε mb και συνεχείς ανανεώσεις. Αυτα τα 2 χρησιμοποιώ ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Το μόνο "ελάττωμα" αν θέλετε είναι που δεν μπορείς από ένα post να κάνεις copy το κείμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Σωστο. Στο FLite δεν μπορείς ενω στο mlite αντιγραφεις οολο το μήνυμα ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Παιδιά πως γίνεται να μην ξεκινάνε αυτόματα τα βίντεο στην εφαρμογή του Facebook? Κάνω scroll down Και δίνω χωρις λόγο views Σε άτομα που δεν θέλω να δω το βίντεο τους. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να απενεργοποιήσεις την αυτόματη αναπαραγωγή. Κάπου στην εξοικονόμηση δεδομένων νομίζω πως είναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά πας ρυθμισεις-αρχεια μέσων και επαφές(τέρμα κάτω)-αυτοματη έναρξη βίντεο(να μη γίνεται ποτέ) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να απενεργοποιήσεις την αυτόματη αναπαραγωγή. Κάπου στην εξοικονόμηση δεδομένων νομίζω πως είναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά πας ρυθμισεις-αρχεια μέσων και επαφές(τέρμα κάτω)-αυτοματη έναρξη βίντεο(να μη γίνεται ποτέ) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣ ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Χμμ αφαιρέσανε από το Viber τη ρύθμιση να στέλνει την τοποθεσία μαζί με κάθε μήνυμα; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Παιδιά σε λογαριασμους στο instagram (φίλοι) που τους ακολουθώ και με ακολουθούν, πως μπορώ να δω ποιοι από αυτούς είναι δημόσιοι ή ιδιωτικοί λογαριασμοι;; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Παιδιά σε λογαριασμους στο instagram (φίλοι) που τους ακολουθώ και με ακολουθούν, πως μπορώ να δω ποιοι από αυτούς είναι δημόσιοι ή ιδιωτικοί λογαριασμοι;; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαντους unfollow και δες. Ξανα ακολουθα τους μετα κι αν πουν τπτ πες "καταλάθος σε εκανα unfollow, sorry..." Αλλιώς κανε ενα 2ο account και ψαξτους να δεις. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Χμμ αφαιρέσανε από το Viber τη ρύθμιση να στέλνει την τοποθεσία μαζί με κάθε μήνυμα; Αν πατήσεις τις τρείς τελίτσες κατω στα μηνύματα, γράφει αποστολή θέσης! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Για ελληνική τηλεόραση Και όχι μονο είχα μια εφαρμογή με παράξενο όνομα αλλά την έχασα,θυμάστε ποια είναι?δεν είναι στο playstore .. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Μήπως ψάχνεις το freeflix ή κάποιο παρόμοιο του? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 (edited) Όχι,το βρήκα τελικά αλλά δεν παίζει τα ελληνικά,Swift Stream TV Παλιά τα έπαιζε ... Δοκίμασα Ισπανία και Γερμανία και παίζει Edited May 10, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Ε ναι, είναι αντίστοιχο του free flix Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Καντους unfollow και δες. Ξανα ακολουθα τους μετα κι αν πουν τπτ πες "καταλάθος σε εκανα unfollow, sorry..." Αλλιώς κανε ενα 2ο account και ψαξτους να δεις. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈλεγα μήπως γίνεται χωρίς να τους κάνω unfollow αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξω. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Καλύτερα να κάνεις δεύτερο account. Αν τους κάνεις unfollow θα έχετε παρεξηγήσεις μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Με mate 20pro μπορώ να έχω δεύτερό viber? send from my Mate 20pro beast Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 (edited) Με mate 20pro μπορώ να έχω δεύτερό viber? send from my Mate 20pro beastΑν δεν κάνω λάθος μάλλον έχεις μια εφαρμογή που λέγεται phone clone. Τουλάχιστον στο δικό μου honor (huawei) υπάρχει προεγκατεστημενη. Για δες από κει αν γίνεται κάτι. Edit : μάλλον λέω Βλακειες. Απ ότι φαίνεται κάνει άλλη δουλειά αυτή η εφαρμογή. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 11, 2019 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl Νομίζω αυτή ψάχνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts