lek88 Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 το εχει δοκιμασει κανενας? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sunshine.makilite&hl=en_USΑν κάνει αυτά που λέει, θα είναι τέλεια. Περιμένω κι εγώ να ακούσω αποτελέσματα. Το 2016 βγήκε. Δεν μπορεί, κάποιος θα την δοκίμασε.Δοκιμάστε την παιδιά και πείτε μας :D Αν και είμαι της άποψης Facebook από brave browser και messenger lite. [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 το εχει δοκιμασει κανενας? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sunshine.makilite&hl=en_USΠοια η διαφορά με τις τόσες παραλλαγές εδώ και χρόνια; Όλες αυτές τα ίδια κάνουν Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ποια η διαφορά με τις τόσες παραλλαγές εδώ και χρόνια; Όλες αυτές τα ίδια κάνουν Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Πιάνουν πιο λίγο χώρο... Η μοναδική ίσως ουσιαστική διαφορά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Dark mode στο Messenger! Σε οποιοδήποτε άτομο που μιλάτε, ψάξτε στα emoji του messenger και όχι του πληκτρολογίου και ψάξτε να βρείτε αυτό το emoji Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Δεν γραφεις τι να ψαξει ο αλλος. ΑΝ δεν εχει να γραψεις κατι, μη το γραφεις. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Οποιος θελει την νυχτερινη λειτουργια, στελνει το μισοφεγγαρο emoji με μηνυμα σε μια απο τις επαφες του. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Επίσης, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, πλέον μπορείς να σβήσεις κάτι που έχεις στείλει σε μία συνομιλία. Είχα διαβάσει ότι αυτό θα γίνεται εντός 10 λεπτών από την ώρα αποστολής του μηνύματος που θες να διαγραφεί. Όντως δουλεύει, αλλά δεν έχω δοκιμάσει τον χρονικό περιορισμό. Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Σκούρο θέμα από το Viber, έστω και υπό δοκιμή. Θετικό βήμα, αλλά πρέπει να δουλέψουν πολύ με τα χρώματα, π.χ. η αντίθεση μαύρου με μώβ δεν είναι πάντα ευδιάκριτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Σκούρο θέμα από το Viber, έστω και υπό δοκιμή. Θετικό βήμα, αλλά πρέπει να δουλέψουν πολύ με τα χρώματα, π.χ. η αντίθεση μαύρου με μώβ δεν είναι πάντα ευδιάκριτη. Γιαυτό το ξαναγύρισα στο λευκό Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 το λευκό δεν αντέχεται ούτε με 1 λίτρο τσίπουρο μονοκοπανιά ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 το λευκό δεν αντέχεται ούτε με 1 λίτρο τσίπουρο μονοκοπανιά !Με πέθανες!.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Πρέπει να αλλάξει το μωβ με άσπρο, ή ότι άλλο χρώμα θέλουμε και να μπει η επιλογή για Black mode. Αυτά είναι ημίμετρα. Δώσε Deep Black στον λαό! Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Αυτό είναι υποκειμενικό. Εγώ πχ προτιμώ το σκούρο γκρι από το τελείως μαύρο, γιατί το τελευταίο έχει μεγάλη αντίθεση με τα λευκά γράμματα και με κουράζει πιο πολύ. Προσωπικά έχω δοκιμάσει πολλές φορές να πάω σε γενικό dark mode, αλλά πάντα επιστρέφω στο λευκό. Βάζω και λειτουργία ανάγνωσης το βράδυ για να φύγει το μπλε φως και είμαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 H υλοποίηση του Viber είναι χάλια. Συνδυασμός χρωμάτων με γκρι. Μαύρο θέμα θέλουμε όχι γκρι, το Messenger τους έβαλε τα γυαλιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 H υλοποίηση του Viber είναι χάλια. Συνδυασμός χρωμάτων με γκρι. Μαύρο θέμα θέλουμε όχι γκρι, το Messenger τους έβαλε τα γυαλιά!!Καλημέρα, πες τα φίλε μου... Όπως και το θέμα του Tapatalk που είναι αίσχος έτσι και του viber... Τόσο δύσκολο τους είναι? Τι να πεις... The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Αυτό είναι υποκειμενικό. Εγώ πχ προτιμώ το σκούρο γκρι από το τελείως μαύρο, γιατί το τελευταίο έχει μεγάλη αντίθεση με τα λευκά γράμματα και με κουράζει πιο πολύ. Προσωπικά έχω δοκιμάσει πολλές φορές να πάω σε γενικό dark mode, αλλά πάντα επιστρέφω στο λευκό. Βάζω και λειτουργία ανάγνωσης το βράδυ για να φύγει το μπλε φως και είμαι κομπλέ. Για αυτό μίλησα για επιλογή. Σε Android είμαστε. Εμάς μας βολεύει το μαύρο, κάνουμε και εξοικονόμηση μπαταρίας, εσένα το γκρι. It's all about having choices. Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Το γκρι που το βλέπετε; Σκούρο μπλε είναι όπως το φόντο του myphone που γράφει τους τίτλους! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Το γκρι που το βλέπετε; Σκούρο μπλε είναι όπως το φόντο του myphone που γράφει τους τίτλους!Σκούρο μπλε είναι και όχι dark που έλεγαν ότι θα βάλουν!! Ομολογώ πως μου αρέσει! [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Η επιλογή που σταματάς τα auto update στο Instagram που είναι κ δεν τη βρίσκω? Υπάρχει η την αφαίρεσαν? Πως σταματάμε την εφαρμογή από τις αυτόματες ενημερώσεις? Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Η επιλογή που σταματάς τα auto update στο Instagram που είναι κ δεν τη βρίσκω? Υπάρχει η την αφαίρεσαν? Πως σταματάμε την εφαρμογή από τις αυτόματες ενημερώσεις? Εγώ γιατί νομίζω ότι όλα αυτά γίνονται μόνο από τις ρυθμίσεις του Play Store; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 (edited) Εγώ γιατί νομίζω ότι όλα αυτά γίνονται μόνο από τις ρυθμίσεις του Play Store;Ο φίλος ρωτάει πως σταματάς την αυτόματη ανανέωση της ροής στο Instagram. Όχι πως σταματάς τα updates των εφαρμογών από το play store. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Αν έχω δίκιο, ούτε εγώ βρίσκω κάποια σχετική ρύθμιση. Edited March 10, 2019 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Οι native εφαρμογές του instagram και του Facebook αναβαθμίζονται μόνες τους παιδιά, εκτός playstore. Το fb βρήκα πως το σταματάω να ανανεώνει αυτόματα, το insta όχι. Παλιά είχε ρύθμιση μέσα στην εφαρμογή κ πλέον δεν τη βρίσκω. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Οι native εφαρμογές του instagram και του Facebook αναβαθμίζονται μόνες τους παιδιά, εκτός playstore. Το fb βρήκα πως το σταματάω να ανανεώνει αυτόματα, το insta όχι. Παλιά είχε ρύθμιση μέσα στην εφαρμογή κ πλέον δεν τη βρίσκω.Αυτό που λες ισχύει για Facebook και messenger. Κάνει πολλές φορές force updates αυτόματα χωρίς να τους κάνεις ενημέρωση από το Google play. Στο instagram δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο αλλά όπως και να έχει θα με ενδιέφερε κ εμένα το πως σταματάνε (αν σταματάνε) αυτά τα updates [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Για το Facebook κάνεις disable το Facebook app manager. Insta δεν έχω ιδέα. Στο Internet υπάρχουν μόνο για παλιές εκδόσεις που είχε επιλογή στα settings. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Η επιλογή που σταματάς τα auto update στο Instagram που είναι κ δεν τη βρίσκω? Υπάρχει η την αφαίρεσαν? Πως σταματάμε την εφαρμογή από τις αυτόματες ενημερώσεις?Το play store έχει μια επιλογή που και καλά σε προστατεύει όταν άλλες πηγές προσπαθούν να ανενωσουν τις εφαρμογές σου. Ίσως βοηθήσει κάπως. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Μου ήρθε ένα μήνυμα στο messenger lite στην ενότητα "αιτήματα μηνυμάτων" από κάποιον άγνωστο που δεν τον έχω στους φίλους στο Facebook. Αν το διαβάσω θα του δείξει ότι διαβάστηκε;; Επίσης έχω και το κλασικό messenger αλλά εκεί δεν υπάρχει το μήνυμα αυτό. Δεν βλεπω καν την ενότητα "αιτήματα μηνυμάτων. Γιατί; [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts