lek88 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 άλλη άχρηστη εφαρμογή! 100 φορές τους έχουμε στείλει μήνυμα να το κάνουν αλλά ακόμα τίποτα! Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΑυτό έπρεπε να υπάρχει καιρό τώρα όπως στον messenger! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Καλησπέρα.Σήμερα το πρωί το messenger άρχισε και κόλλαγε απίστευτα.Έκανα επανεκκίνηση το κινητό και από τότε σε όλλες τις εφαρμογές του Facebook(Facebook και messenger) κάνοντας log in στραπιαία με κάνει log out.Δοκίμασα φυσικά Clear data και cache αλλά το πρόβλημα παραμένει.Από υπολογιστή συνδέομαι και επικοινωνώ κανονικότατα Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Παιδιά κλείνω τον λογαριασμό μου στο Facebook και μετά από μια βδομάδα ενεργοποιείται ξανά από μόνος του!!!!! Γιατί συμβαίνει αυτό;;;;; Πως γίνεται να το κάνω να μην ενεργοποιείται αυτόματα αλλά να τον ανοίξω ξανά οποτε θέλω εγώ;;; Απενεργοποιηση λογαριασμόυ κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Μήπως μπαίνεις κατά λάθος από κάποια εφαρμογή π.χ. messenger ή instagram; Γενικά κάνε logout από όλες τις εφαρμογές του facebook σε κινητό και pc και διέγραψέ τες για να είσαι σίγουρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Μήπως μπαίνεις κατά λάθος από κάποια εφαρμογή π.χ. messenger ή instagram; Γενικά κάνε logout από όλες τις εφαρμογές του facebook σε κινητό και pc και διέγραψέ τες για να είσαι σίγουρη.Αυτό έκανα.... Για να δούμε! Λες τις προηγούμενες φορές να άνοιγε επειδή έμπαινα instagram (που ήταν συνδεδεμένο με Facebook)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Πολύ πιθανό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) εντωμεταξυ μου ειπε συναδελφος οτι δεν βλεπει στο timeline του τα facebook likes μου, εγω εχω κανει "λαλακια" ή αυτος; εννοειται με εχει φολοου κανονικα Edited April 16, 2018 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 εντωμεταξυ μου ειπε συναδελφος οτι δεν βλεπει στο timeline του τα facebook likes μου, εγω εχω κανει "λαλακια" ή αυτος; εννοειται με εχει φολοου κανονικα τωωωρα...πανε αυτα, πες του να μετατρεψει το προφιλ του σε σελιδα. αστειευομαι, δινει προτεραιοτητα σε σελιδες πλεον και βεβαια διαφημισεις. απο φιλους, σπανια και αν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 ελα! δεν το ηξερα και δεν το ειχα παρατηρησει, τωρα που το λες ναι, το ειδαμε μαζι με το συναδελφο και δεν εμφανιζονται οντως! οποτε το like ειναι πλεον μονο για αυτον που εκανε το ποστ, αν θες να το δουνε και οι φιλοι σου πρεπει να κανεις share! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 ελα! δεν το ηξερα και δεν το ειχα παρατηρησει, τωρα που το λες ναι, το ειδαμε μαζι με το συναδελφο και δεν εμφανιζονται οντως! οποτε το like ειναι πλεον μονο για αυτον που εκανε το ποστ, αν θες να το δουνε και οι φιλοι σου πρεπει να κανεις share! υποτιθεται χρησιμοποιει αλγοριθμους και σου δειχνει ποια πιστευει οτι θες να δεις. ισως αν ειχες πολλα interaction με τον συναδελφο συνεχεια, να σου εβγαζε κι αυτο.. γενικα ειναι ενα μυστηριο.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 αντε καλα, καταλαβα, η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και συνεχεια, ευχαριστω για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp1967 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Ψάχνω ενα προγράμματάκι stopwatch που οι αριθμοί του να επεκτείνονται σε ολόκληρο το μήκος του τηλεφώνου και να περιστρέφεται στο πλάτος και το ύψος του τηλεφώνου ανάλογα με τη φορά του χεριού. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ πάρα πολύ; Παράθεση «Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Για δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportstracklive.stopwatch Εγώ το έχω αγορασμένο από μια προσφορά και δεν το αλλάζω. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp1967 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Τέλειο φίλε. Σε υπέρ ευχαριστώ Παράθεση «Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Μήπως μπαίνεις κατά λάθος από κάποια εφαρμογή π.χ. messenger ή instagram; Γενικά κάνε logout από όλες τις εφαρμογές του facebook σε κινητό και pc και διέγραψέ τες για να είσαι σίγουρη. Δεν διαγράφεται ποτέ ... :X Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Δεν διαγράφεται ποτέ ... :XΑπεγκατασταση εφαρμογών εννοεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Βρε παιδια η εφαρμογη του facebook εχει παλι διαλυθεί η μου φαινεται ? δεν μου βγαζει πλεον τα λαικ σε μια photo δημοσίευση μου η οτιδήποτε .. τα βγαζει ως ενα σημείο και μετα δεν δειχνει τα καινούργια ! .. συμβαινει σε κανενα αλλο αυτο η μονο σε εμενα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Βρε παιδια η εφαρμογη του facebook εχει παλι διαλυθεί η μου φαινεται ? δεν μου βγαζει πλεον τα λαικ σε μια photo δημοσίευση μου η οτιδήποτε .. τα βγαζει ως ενα σημείο και μετα δεν δειχνει τα καινούργια ! .. συμβαινει σε κανενα αλλο αυτο η μονο σε εμενα ?Η εφαρμογή έχει τα χάλια της!!! Μπες από browser καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Η εφαρμογή έχει τα χάλια της!!! Μπες από browser καλύτερα ενα χαος ..χ α ο ς μιλαμε ... εβαλα την τελευταια beta και για την ωρα το προβλημα δειχνει να λυθηκε .. δεν μου λες απο broswer ξερεις αν μπορουμε να βλεπουμε τα likes με την σειρα που εγιναν χρονολογικα οπως την εφαρμογη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Με UC και Opera φαίνονται κανονικά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Με UC και Opera φαίνονται κανονικά. ναι με browser δεν υπαρχει θεμα ..απλα εκει δεν μπορεις να τα δεις με την σειρα που εγιναν ..εκτος αν μου διαφευγει κατι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Φαίνεται να έχει " πέσει " το instagram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 σωστά φαίνεται http://www.efsyn.gr/arthro/epese-instagram-se-polles-hores Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Κράτησε μια ώρα περίπου. Τώρα είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Παιδιά στο VIBER γίνεται να βγάλω την φωτογραφία να μη φαίνεται ενός φίλου? Να μη βλέπω την φωτογραφία που έχει βάλει προφίλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts