Jump to content

[Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

άλλη άχρηστη εφαρμογή! 100 φορές τους έχουμε στείλει μήνυμα να το κάνουν αλλά ακόμα τίποτα!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αυτό έπρεπε να υπάρχει καιρό τώρα όπως στον messenger!

• 1 month later...
Καλησπέρα.Σήμερα το πρωί το messenger άρχισε και κόλλαγε απίστευτα.Έκανα επανεκκίνηση το κινητό και από τότε σε όλλες τις εφαρμογές του Facebook(Facebook και messenger) κάνοντας log in στραπιαία με κάνει log out.Δοκίμασα φυσικά Clear data και cache αλλά το πρόβλημα παραμένει.Από υπολογιστή συνδέομαι και επικοινωνώ κανονικότατα

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Παιδιά κλείνω τον λογαριασμό μου στο Facebook και μετά από μια βδομάδα ενεργοποιείται ξανά από μόνος του!!!!! Γιατί συμβαίνει αυτό;;;;; Πως γίνεται να το κάνω να μην ενεργοποιείται αυτόματα αλλά να τον ανοίξω ξανά οποτε θέλω εγώ;;;

Απενεργοποιηση λογαριασμόυ κάνω!

Μήπως μπαίνεις κατά λάθος από κάποια εφαρμογή π.χ. messenger ή instagram; Γενικά κάνε logout από όλες τις εφαρμογές του facebook σε κινητό και pc και διέγραψέ τες για να είσαι σίγουρη.

Μήπως μπαίνεις κατά λάθος από κάποια εφαρμογή π.χ. messenger ή instagram; Γενικά κάνε logout από όλες τις εφαρμογές του facebook σε κινητό και pc και διέγραψέ τες για να είσαι σίγουρη.
Αυτό έκανα.... Για να δούμε!

Λες τις προηγούμενες φορές να άνοιγε επειδή έμπαινα instagram (που ήταν συνδεδεμένο με Facebook)?

εντωμεταξυ μου ειπε συναδελφος οτι δεν βλεπει στο timeline του τα facebook likes μου,

εγω εχω κανει "λαλακια" ή αυτος;

εννοειται με εχει φολοου κανονικα

Edited by patrickdrd

εντωμεταξυ μου ειπε συναδελφος οτι δεν βλεπει στο timeline του τα facebook likes μου,

εγω εχω κανει "λαλακια" ή αυτος;

εννοειται με εχει φολοου κανονικα

τωωωρα...πανε αυτα, πες του να μετατρεψει το προφιλ του σε σελιδα. αστειευομαι, δινει προτεραιοτητα σε σελιδες πλεον και βεβαια διαφημισεις. απο φιλους, σπανια και αν...

ελα! δεν το ηξερα και δεν το ειχα παρατηρησει, τωρα που το λες ναι, το ειδαμε μαζι με το συναδελφο και δεν εμφανιζονται οντως!

οποτε το like ειναι πλεον μονο για αυτον που εκανε το ποστ, αν θες να το δουνε και οι φιλοι σου πρεπει να κανεις share!

ελα! δεν το ηξερα και δεν το ειχα παρατηρησει, τωρα που το λες ναι, το ειδαμε μαζι με το συναδελφο και δεν εμφανιζονται οντως!

οποτε το like ειναι πλεον μονο για αυτον που εκανε το ποστ, αν θες να το δουνε και οι φιλοι σου πρεπει να κανεις share!

υποτιθεται χρησιμοποιει αλγοριθμους και σου δειχνει ποια πιστευει οτι θες να δεις. ισως αν ειχες πολλα interaction με τον συναδελφο συνεχεια, να σου εβγαζε κι αυτο.. γενικα ειναι ενα μυστηριο.:p

αντε καλα, καταλαβα, η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και συνεχεια,

ευχαριστω για τις απαντησεις!

Ψάχνω ενα προγράμματάκι stopwatch που οι αριθμοί του να επεκτείνονται σε ολόκληρο το μήκος του τηλεφώνου και να περιστρέφεται στο πλάτος και το ύψος του τηλεφώνου ανάλογα με τη φορά του χεριού. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ πάρα πολύ;
«Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917)

Για δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportstracklive.stopwatch

Εγώ το έχω αγορασμένο από μια προσφορά και δεν το αλλάζω.

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Τέλειο φίλε. Σε υπέρ ευχαριστώ
«Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917)

Δεν διαγράφεται ποτέ ... :X

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Βρε παιδια η εφαρμογη του facebook εχει παλι διαλυθεί η μου φαινεται ?

δεν μου βγαζει πλεον τα λαικ σε μια photo δημοσίευση μου η οτιδήποτε ..

τα βγαζει ως ενα σημείο και μετα δεν δειχνει τα καινούργια ! ..

συμβαινει σε κανενα αλλο αυτο η μονο σε εμενα ?

Βρε παιδια η εφαρμογη του facebook εχει παλι διαλυθεί η μου φαινεται ?

δεν μου βγαζει πλεον τα λαικ σε μια photo δημοσίευση μου η οτιδήποτε ..

τα βγαζει ως ενα σημείο και μετα δεν δειχνει τα καινούργια ! ..

συμβαινει σε κανενα αλλο αυτο η μονο σε εμενα ?

Η εφαρμογή έχει τα χάλια της!!! Μπες από browser καλύτερα

Η εφαρμογή έχει τα χάλια της!!! Μπες από browser καλύτερα

ενα χαος ..χ α ο ς μιλαμε ...

εβαλα την τελευταια beta και για την ωρα το προβλημα δειχνει να λυθηκε ..

δεν μου λες απο broswer ξερεις αν μπορουμε να βλεπουμε τα likes με την σειρα που εγιναν χρονολογικα οπως την εφαρμογη ?

Με UC και Opera φαίνονται κανονικά.

ναι με browser δεν υπαρχει θεμα ..απλα εκει δεν μπορεις να τα δεις με την σειρα που εγιναν ..εκτος αν μου διαφευγει κατι ..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Παιδιά στο VIBER γίνεται να βγάλω την φωτογραφία να μη φαίνεται ενός φίλου?

Να μη βλέπω την φωτογραφία που έχει βάλει προφίλ.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking