rtifosi Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Υπάρχει κανένας τρόπος Α) στο Facebook να κόψω τα ποστ ανθρώπων που είναι από άλλες εφαρμογές πχ twitter, Instagram κτλ που έχουν συνδέσει τους λογαριασμούς τους σε αυτά με αυτόν του Facebook και ότι ποστάρουν σε αυτές τους εφαρμογές, φαίνεται και στο feed μου; Και δεν εννοώ να μην βλέπω γενικά τα ποστ αυτών των ανθρώπων, αλλά να μην βλέπω συγκεκριμένα μόνο αυτα των συνδεμένων λογαριασμών. Και β) να εξαφανίσω το tab του Instagram που κάθεται ψηλά ψηλά, όπως φαίνεται στη φωτό; http://i65.tinypic.com/315e3wk.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά... Έχω Note 3 και πριν κανά 2 μέρες πέρασα την Phronesis V2, δηλαδή φοράει την 5.1.1 του Note 5. Παρατήρησα κάτι ενοχλητικό. Το Viber και το messenger, ενώ είναι επιλεγμένα να ανοίγουν με την έναρξη του κινητού (τουλάχιστον έτσι νομίζω ότι είχα επιλέξει μετά την εγκατάσταση στην νέα επιλογή για τα permissions που σου βγάζει σε αυτήν την έκδοση, αλλά έτσι γράφει και στις ιδιότητες της εφαρμογής και το επιβεβαίωσα μέσω μιας startup manager app που κατέβασα), αν ανοίξω το κινητό και δεν έχω ανοίξει τα apps έστω μια φορά, δεν μου στέλνει notifications από τα μηνύματα. Αν την ανοίξω μια φορά και την κλείσω, μετά μου έρχονται κανονικά... Τώρα παρατήρησα, πως και να την έχω ανοίξει, αν την κλείσω από τις πρόσφατες apps μετά πάλι δεν μου τα στέλνει... Δεν ξέρω αν είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ή κάποιου tweak της ROM για εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορώ να το διορθώσω; EDIT: Για να προλάβω, έχω greenify, αλλά δεν είναι οι συγκεκριμένες εφαρμογές στην λίστα... EDIT2: Τελικά μετά από διάβασμα κάπου 90 σελίδων στο xda forum, έβγαλα άκρη, είχε να κάνει με μια βελτιστοποίηση των εφαρμογών για την κατανάλωση της RAM, ήταν σε μια λίστα που εμπόδιζε το auto-start.. Edited November 28, 2015 by dante02004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Σόρυ αν είμαι σε λάθος thread. Γινεται στο fb messenger να βάλω τη δόνηση αλλά μόνο στο αθόρυβο; Όπως είναι στις κλήσεις κτλ. Αλλά να μην έχει δόνηση στο κανονικό προφίλ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 EDIT2: Τελικά μετά από διάβασμα κάπου 90 σελίδων στο xda forum, έβγαλα άκρη, είχε να κάνει με μια βελτιστοποίηση των εφαρμογών για την κατανάλωση της RAM, ήταν σε μια λίστα που εμπόδιζε το auto-start.. Χαίρομαι που βρήκες τη λύση, αν σου είναι εύκολο γράψε και που είναι αυτή η λειτουργία σε περίπτωση που μελλοντικά κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα. :-) Σόρυ αν είμαι σε λάθος thread. Γινεται στο fb messenger να βάλω τη δόνηση αλλά μόνο στο αθόρυβο; Όπως είναι στις κλήσεις κτλ. Αλλά να μην έχει δόνηση στο κανονικό προφίλ; Ευχαριστώ. Δυστυχώς προς το παρών δεν φαίνεται να υπάρχει λύση σε αυτό που ζητάς μιας και η εκάστοτε εφαρμογή φαίνεται να ακολουθεί τις δικές της ρυθμίσεις και στη προκειμένη περίπτωση η εφαρμογή του messenger σου λέει μόνιμη δόνηση ή καθόλου.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Εμένα χτυπάει δόνηση μόνο όταν έχω το τηλ στη δόνηση. Έχω απενεργοποιήσει τη δόνηση στην εφαρμογή και άφησα μόνο τον ήχο ο οποίος νομίζω κάνει trigger τη δόνηση στο αθόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 ξαφνικό πρόβλημα στο instagram μου βγάζει αυτό το μήνυμα ο λογαριασμός σας έκλεισε επειδή παραβίασαν τους όρους χρήσης από explorer μπαίνω κανονικά, απ την εφαρμογή μου βγάζει αυτό το μήνυμα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 ξαφνικό πρόβλημα στο instagram μου βγάζει αυτό το μήνυμα ο λογαριασμός σας έκλεισε επειδή παραβίασαν τους όρους χρήσης από explorer μπαίνω κανονικά, απ την εφαρμογή μου βγάζει αυτό το μήνυμα :worry: Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής. Αν υπήρχε τέτοιο θέμα δεν θα είχες προσβασ η Ούτε από browser φαντάζομαι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής. Αν υπήρχε τέτοιο θέμα δεν θα είχες προσβασ η Ούτε από browser φαντάζομαι...... είμαι από φορματ υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχω κάνει root, link2sd, kκι έχω βάλει το modules zoom instagram Edited December 13, 2015 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Στην εφαρμογή του facebook Πως γίνεται με το που μπαίνω να μου δείχνει στην αρχική τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις Και όχι ανακατεμένες όπως μου τις δειχνει;;;; Δεν γίνεται κάθε φορά που μπαίνω να χρειαζεται να πάω πάνω δεξιά στις 3 οριζόντιες γραμμές και να επιλέγω το "πιο πρόσφατες" για να δω....... Κάθε φορά το ίδιο. Edited December 14, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη γλώσσα στην εφαρμογή του Twitter; Έχει default ελληνικά και δεν βρίσκω τίποτα στις ρυθμίσεις. Στον υπολογιστή βλέπω επιλογή αλλαγής γλώσσας και το έχω βάλει στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος, έχει να κάνει με τη γλώσσα της συσκευής... Αν γυρίσεις τη συσκευή στα αγγλικά, θα γυρίσει και το twitter ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captainrodos Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Γειά σας, εχει ενας φιλος το samsung note 4 με android 5.1 και επειδή δεν του αρεσε η καινούργια ενημέρωση του face που δεν εχει τα μηνύματα όπως θελουμε , την εσβησε και εβαλε μια παλιά και το ιδιο εκανα και εγώ . ολα δουλεύουν ρολοι απλα με το ετσι θέλω γίνεται ενημέρωση το face του και μπαίνει παλι η καινούργια... ολα αυτα καθε 2-3 μερες. Μπήκε στο playstore βρήκε το face πατησε στις ρυθμίσεις και εβγαλε το τικ απο το αυτόματες ενημερώσεις οπως εκανα και εγώ. Σε εμενα κανενα θεμα δεν με εχει ενοχλήσει ποτέ σε εκείνον όμως αν και το ξετσέραρε του κάνει ενημέρωση. Μπορεί να γινει τπτ? thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Έχει επιλέξει να μην γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις και αυτές γίνονται όπως και να έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Γειά σας, εχει ενας φιλος το samsung note 4 με android 5.1 και επειδή δεν του αρεσε η καινούργια ενημέρωση του face που δεν εχει τα μηνύματα όπως θελουμε , την εσβησε και εβαλε μια παλιά και το ιδιο εκανα και εγώ . ολα δουλεύουν ρολοι απλα με το ετσι θέλω γίνεται ενημέρωση το face του και μπαίνει παλι η καινούργια... ολα αυτα καθε 2-3 μερες. Μπήκε στο playstore βρήκε το face πατησε στις ρυθμίσεις και εβγαλε το τικ απο το αυτόματες ενημερώσεις οπως εκανα και εγώ. Σε εμενα κανενα θεμα δεν με εχει ενοχλήσει ποτέ σε εκείνον όμως αν και το ξετσέραρε του κάνει ενημέρωση. Μπορεί να γινει τπτ? thx Πρέπει να μπλοκάρεις από την διαχείριση εφαρμογών δύο αρχεία το : com.facebook.system com.facebook.appmanager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captainrodos Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Έχει επιλέξει να μην γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις και αυτές γίνονται όπως και να έχει; Ναι αυτο ακριβώς Πρέπει να μπλοκάρεις από την διαχείριση εφαρμογών δύο αρχεία το : com.facebook.system com.facebook.appmanager Ναι τα βρήκα τωρα τι να τα κανω? επιβολή διακοππής? καταργηση εγκατάστασης ενημερώσεων? ή απενεργποίηση? Edited December 21, 2015 by captainrodos Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sraros Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Γεια σας παίδες, έχω πάρει ένα dooogee X5 pro, πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, αλλά έχω ένα θέμα που είναι μάλλον θέμα android, μιας και τελευταίο που χρησιμοποιούσα ήταν έκδοση 2.4! Το κινητό τρέχει 5.1-R09. Το πρόβλημα είναι ότι παρόλο που έχω τον αυτόματο συγχρονισμό ανοιχτό στα settings-> account, το whatsapp και viber δεν λαμβάνουν τα μηνύματα , παρά μόνο όταν ανοίξω την εκάστοτε εφαρμογή. Αυτό συμβαίνει είτε είμαι σε wifi είτε σε 3g/4g. Εφόσον οι εφαρμογές είναι ανοιχτές στο background όλα δουλεύουν καλά. Σ´ένα αντίστοιχο κινητό με 2.4 βλέπω πως και να είναι κλειστές οι εφαρμογές στο task manager, έρχονται τα μηνύματα κανονικά. Κάποιο fix ή workaround έχετε να προτείνεται; Edited December 26, 2015 by Sraros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleniac Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλησπέρα! Μόλις τώρα εγγράφηκα εδώ μέσα μπας κι έχω καμιά ελπίδα και μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες μου. Λοιπόν, το θέμα μου είναι ότι έχω στείλει εδώ και μια εβδομάδα δυο μηνύματα σε κάποιον που είμαστε φίλοι στο facebook και για τα οποία δεν έχω λάβει αναφορά ότι διαβάστηκαν - προφανώς δεν τα έχει διαβάσει! Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι μπαίνοντας από τον facebook messenger του κινητού μου, βλέπω ότι το πρώτο μήνυμα παραδόθηκε ενώ για το δεύτερο ότι απλώς στάλθηκε. Ο συγκεκριμένος τύπος δε, ήταν μέχρι πριν μια ώρα ενεργός στον messenger, άρα εφόσον βρισκόταν online θα έπρεπε το δεύτερο μήνυμά μου να είχε κι αυτό παραδοθεί, σωστά; Έλα όμως που δεν έγινε αυτό, αλλά εξακολουθεί να μου βγάζει την ένδειξη "στάλθηκε"! Εσείς που παίζετε αυτά τα apps στα δάχτυλα, σε αντίθεση με εμένα που είμαι τέρμα αρχάρια, τι λέτε ότι μπορεί να συμβαίνει; Για να μην παραδίδονται καν τα μηνύματά μου πλέον και να παραμένουν ως απεσταλμένα, μήπως με έχει μπλοκάρει; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Το whatsapp μπορεί να μπει σε bubble, όπως ο fb messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Το whatsapp μπορεί να μπει σε bubble, όπως ο fb messenger? Δες εδώ. Το σκέφτομαι αλλά που ξέρει που πάνε τα δεδομένα όμως (όχι πως ξέρεις με το WhatsApp, αλλά) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπέρα! Μόλις τώρα εγγράφηκα εδώ μέσα μπας κι έχω καμιά ελπίδα και μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες μου. Λοιπόν, το θέμα μου είναι ότι έχω στείλει εδώ και μια εβδομάδα δυο μηνύματα σε κάποιον που είμαστε φίλοι στο facebook και για τα οποία δεν έχω λάβει αναφορά ότι διαβάστηκαν - προφανώς δεν τα έχει διαβάσει! Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι μπαίνοντας από τον facebook messenger του κινητού μου, βλέπω ότι το πρώτο μήνυμα παραδόθηκε ενώ για το δεύτερο ότι απλώς στάλθηκε. Ο συγκεκριμένος τύπος δε, ήταν μέχρι πριν μια ώρα ενεργός στον messenger, άρα εφόσον βρισκόταν online θα έπρεπε το δεύτερο μήνυμά μου να είχε κι αυτό παραδοθεί, σωστά; Έλα όμως που δεν έγινε αυτό, αλλά εξακολουθεί να μου βγάζει την ένδειξη "στάλθηκε"! Εσείς που παίζετε αυτά τα apps στα δάχτυλα, σε αντίθεση με εμένα που είμαι τέρμα αρχάρια, τι λέτε ότι μπορεί να συμβαίνει; Για να μην παραδίδονται καν τα μηνύματά μου πλέον και να παραμένουν ως απεσταλμένα, μήπως με έχει μπλοκάρει; :cry: Αμα δεν ειστε φιλοι θα πηγαν στα ''αλλα''.Επισης μπορει να κανει την παπια και να μην τα ανοιγει.Τωρα αμα ειναι καπως ψαγμενος υπαρχει εφαρμογη οπου ανοιγεις και διαβαζεις κανονικα τα μηνυματα αλλα στον αποστολεα δεν πηγαινει ειδοποιηση οτι διαβαστηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Τι έχει πάθει το whatsapp? Λειτουργει σε σας? Σε 4 ατομα + εμένα δε στέλνει, ουτε λαμβάνει κάτι... Εδώ και κάνα 2ωρο σχεδον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Τι έχει πάθει το whatsapp? Λειτουργει σε σας? Σε 4 ατομα + εμένα δε στέλνει, ουτε λαμβάνει κάτι... Εδώ και κάνα 2ωρο σχεδον Έχει πρόβλημα παγκοσμίως Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Βγήκε κάποια ανακοινωση ή εμπειρικά το γνωρίζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Το είπαν στις ειδήσεις... :p Πλάκα κάνω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλησπερα και καλη χρονια. Μπορώ να έχω σε κινητό το οποίο χρησιμοποιώ ως δεύτερο να έχω συνδεδεμένο τον ίδιο αριθμό στο viber? Πως θα το κάνω αυτό? Περνάω την ίδια SIM και στα 2 κινητά οταν σεταρω το viber? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts