Γιάννης Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Περι Viber Οταν ειμαστε σε wifi η κλιση ειναι δωρεαν ετσι ? Αν ειναι μεσω κινητης ποσα ΜΒ συνηθως καταναλωνει ανα λεπτο ομιλιας ? Καπου ειδα οτι γινεται να στειλουμε ή να απαντησουμε σε sms μεσω Viber ? Σωστο ή λαθος ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Ευχαριστω.Εχει δυνατοτητα μεσω wifi να στειλει sms σε κινητο που δεν εχει viber ? Οταν εναι απλα σε αναμονη καταναλωνει ΜΒ ? Αναγκαστικά πρεπει να έχει την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Ευχαριστω.Εχει δυνατοτητα μεσω wifi να στειλει sms σε κινητο που δεν εχει viber ? Οταν εναι απλα σε αναμονη καταναλωνει ΜΒ ? Αναγκαστικά πρεπει να έχει την εφαρμογή. Ευχαριστω.Τοτε απανταει σε sms ή σε μηνυματα απο Viber ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis000 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εάν έχω να ανοίξω το τάμπλετ για 2-3 βδομάδες μου εμφανίζονται ενημερώσεις στο fb πουˊέχω δει. Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Παίδες καλημέρα. Βρήκα επιτέλους τρόπο να κατεβάζουμε photos μέσα από την εφαρμογή του Facebook. Κατεβάζουμε την παρακάτω εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.giannz.onetap Την κάνουμε set up. Μετά πάμε πάνω στην photo που θέλουμε από την εφαρμογή του Facebook παταμε more η περισσότερα κοινή χρήση και υπάρχει πλέον η επιλογή να την κατεβάσετε κανονικά στο κινητο σας ή στο tablet σάς. Sent from my note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Η εφαρμογή του Facebook μου προκαλεί battery drain. Ενώ έχω κλείσει τα notifications μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις στην εφαρμογή με αριθμό πως το κλείνω αυτό? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Η εφαρμογή του Facebook μου προκαλεί battery drain. Ενώ έχω κλείσει τα notifications μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις στην εφαρμογή με αριθμό πως το κλείνω αυτό? Αν είσαι root, με το Greenify. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonlordP Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Καλησπέρα, εδώ και καμιά βδομάδα έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το facebook. Έχω ένα ZTE V970 με custom rom JB (Bruno). Το πρόβλημα νομίζω ότι εμφανίστηκε αφού σχολίασα στο σάιτ κάποιας εφημερίδας, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Τέσπα, το θέμα είναι ότι δεν έχω πια πρόσβαση στο facebook.com από το κινητό! Απεγκατέστησα/ξαναεγκατέστησα την εφαρμογή, νομίζοντας ότι είναι δικό της θέμα, αλλά δε διορθώθηκε, ενώ στη συνέχεια πρόσεξα ότι δεν μπορώ να μπω ούτε μέσω browser (δοκίμασα με δύο). Μετά νόμιζα ότι είναι θέμα ISP, αλλά το κάνει και όταν μπαίνω με wifi. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Μπες απο υπολογιστη (φανταζομαι την ανοιγει την σελιδα) και κανε επαναφορα κωδικου. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonlordP Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Όχι, ο λογαριασμός στο facebook λειτουργεί κανονικά από pc, το πρόβλημα φαίνεται να είναι ότι το κινητό δεν επικοινωνεί καν με το facebook.com... βάζω κωδικό πχ και δεν μπορεί να τον επαληθεύσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Καλημέρα γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να σβήσω ένα άλμπουμ με φωτογραφίες που προήλθε προφανώς από συγχρονισμό με το Facebook; Δεν έχει επιλογή για διαγραφή. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλημέρα γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να σβήσω ένα άλμπουμ με φωτογραφίες που προήλθε προφανώς από συγχρονισμό με το Facebook; Δεν έχει επιλογή για διαγραφή. Ευχαριστώ Θα πας στίς ρυθμίσεις του κινητού σου,μετά εφαρμογές,κάπου θα βρείς την επιλογή να φαίνονται όλες οι εφαρμογές του κινητού,θα βρείς το άλμπουμ και θα κάνεις εκκαθάριση δεδομένων. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Θα πας στίς ρυθμίσεις του κινητού σου,μετά εφαρμογές,κάπου θα βρείς την επιλογή να φαίνονται όλες οι εφαρμογές του κινητού,θα βρείς το άλμπουμ και θα κάνεις εκκαθάριση δεδομένων. Καλησπέρα καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Θέλω να σου πω πως ακολούθησα αυτά που είπες αλλά σαν εφαρμογή μου βγάζει όλη την συλλογή που αν την κάνω εκκαθάριση δεδομένων θα την χάσω. Έτσι δεν είναι;Δεν μου εμφανίζει πουθενά το όνομα του άλμπουμ στις εφαρμογές. Εκτός και αν πρέπει να σβήσω την συλλογή και να την ξαναπεράσω αφού την κάνω πρώτα ένα backup. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλησπέρα καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Θέλω να σου πω πως ακολούθησα αυτά που είπες αλλά σαν εφαρμογή μου βγάζει όλη την συλλογή που αν την κάνω εκκαθάριση δεδομένων θα την χάσω. Έτσι δεν είναι;Δεν μου εμφανίζει πουθενά το όνομα του άλμπουμ στις εφαρμογές. Εκτός και αν πρέπει να σβήσω την συλλογή και να την ξαναπεράσω αφού την κάνω πρώτα ένα backup. Ευχαριστώ και πάλι Σ'εμένα σβήνει μόνο τίς φωτό του fb.Για να μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως κάνε μιά κόπια των φωτό σου και δοκίμασε το.Καλησπέρα και από εμένα. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Σ'εμένα σβήνει μόνο τίς φωτό του fb.Για να μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως κάνε μιά κόπια των φωτό σου και δοκίμασε το.Καλησπέρα και από εμένα. Τελικά είχες δίκιο. Έσβησε μόνο του f/b αλλά το κακό είναι ότι επανέρχεται το άλμπουμ σε λιγότερο από λεπτό .Έκανα και επιβολή διακοπής αλλά πάλι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Τελικά είχες δίκιο. Έσβησε μόνο του f/b αλλά το κακό είναι ότι επανέρχεται το άλμπουμ σε λιγότερο από λεπτό .Έκανα και επιβολή διακοπής αλλά πάλι το ίδιο. Πρέπει να πας στον συγχρονισμό των εφαρμογών,να βρείς το fb και να ξεκλικάρεις τον συγχρονισμό των φωτό. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Πρέπει να πας στον συγχρονισμό των εφαρμογών,να βρείς το fb και να ξεκλικάρεις τον συγχρονισμό των φωτό. Ok τα κατάφερα τελικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου και την υπομονή σου . Καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Ok τα κατάφερα τελικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου και την υπομονή σου . Καλό βράδυ Παρακαλώ.Γι'αυτό είμαστε εδώ.Για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.Καλό βράδυ! Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gataki_30 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 καλημέρα θα ηθελα να ρώτησω αν ξέρει κανεις απο whatsapp και αν μπορει κανεις να δει ποιος μπαινει και κοιταει το προφιλ του ?σε κινητα blackbarry και iphone ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε γίνεται κάτι τέτοιο και ΑΝ γίνεται, σίγουρα δε γίνεται μέσα από την ίδια την εφαρμογή. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilypik Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Καλημέρα. Θα ήθελα και γω να ρωτήσω για ενα πρόβλημα με την εφαρμογή Facebook, αν υπάρχει απάντηση. Στο messenger του FB όταν μου έστελναν μια φωτογραφία μπορούσα και της έκανα αποθήκευση. Ξαφνικά τώρα δεν γίνεται με τίποτα. Δηλ. ενώ πατάω την ένδειξη:αποθήκευση, πουθενά η φωτό. Ούτε στη Gallery , ούτε φυσικά στον φάκελο στη sd. Εάν μπω στο Fb από τον Browser, Ε ναι, από κει αποθηκεύεται η φωτό κανονικά με την λειτουργία του download. Μα το θέμα είναι από την εφαρμογή Fb να γίνεται, όπως και γινόταν. Και αυτό συμβαίνει μόνο σε φωτό μόνο μέσα από το messenger. Έχω απεγκαταστήσει και ξανά εγκαταστήσει, το Fb, το messenger, τον files manager, κι άλλη Gallery, ΤΊΠΟΤΑ. Μα πριν γινόταν κανονικά η αποθήκευση. Α έσβησα και τον φάκελο messenger από την sd, ε ο φάκελος ξανά δημιουργείται κανονικά, η φωτό πουθενά! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 σταματησε η προσβαση στο nike+ μεσω facebook? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το Facebook. Υπαρχει τροπος να εισαι μονιμα συνδεδεμενος στην εφαρμογη (να μην βαζεις κωδικους καθε φορα δηλαδη) αλλα να μην φαινεσαι on-line στο chat? Διοτι εγω εχω κλεισει το chat απο το σταθερο pc αλλα λογω του κινητου φαινομαι μονιμα online (κανονικα με πρασινο σημα, οχι με του κινητου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Θα πας ρυθμισεις και θα ξετικαρεις το "διαθεσιμοτητα στη συνομιλια" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Θα πας ρυθμισεις και θα ξετικαρεις το "διαθεσιμοτητα στη συνομιλια" Τοσο απλο... Το εψαχνα στο chat.. Να 'σαι καλα φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts