kostast1 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Πάντως για χρήση απλή δεν έχει θέμα με μόνο δύο σημεία επαφής οθόνης Στο 99% εννοειται δεν εχεις κανενα θεμα,μονο σε καποια παιχνιδια και αν......:) @hoannis Δεν τιθεται φιλε μου τετοιο θεμα,μιλαμε για 2 διαφορετικες προσεγγισεις.Τοσο σε hardware(software εχει πιο φρεσκο το 7) οσο και σε τιμη.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Δεν έχω παραλάβει ακόμα για να μπορώ να συγκρίνω ,άλλα συμφωνώ με τον kostas1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 danorfias , mixanikosgr Είδα ότι στα Avatar σας έχετε το Coolpad F1 , Το Homtom ΗΤ7 πως το συγκρίνεται σχετικά με το Coolpad F1? Όπως τα λένε οι παραπάνω, το ΗΤ7 υπερτερεί στο λειτουργικό 5.1 λολιποπ που είναι πιο νέο, και της πιο μεγάλης σε μέγεθος οθόνης, αν κάποιος το θεωρεί προσόν. Σε όλα τα άλλα δεν υπάρχει σύγκριση, αλλά μιλάμε και για άλλη κατηγορία τιμής Το τηλέφωνο όμως για 55€ που ζητά είναι άριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Όπως τα λένε οι παραπάνω, το ΗΤ7 υπερτερεί στο λειτουργικό 5.1 λολιποπ που είναι πιο νέο, και της πιο μεγάλης σε μέγεθος οθόνης, αν κάποιος το θεωρεί προσόν. Σε όλα τα άλλα δεν υπάρχει σύγκριση, αλλά μιλάμε και για άλλη κατηγορία τιμής Το τηλέφωνο όμως για 55€ που ζητά είναι άριστο. Και οσοι καταφεραν και το πηραν στην τιμη των 40$ της προσφορας ειναι διαμαντι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Και οσοι καταφεραν και το πηραν στην τιμη των 40$ της προσφορας ειναι διαμαντι. Εγω το πηρα 41.....:( Μου αρεσει που το συζηταμε κι ολας!:p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μετα την αναβάθμιση εχετε βαλει αλλον Launcher. Εγω δοκιμασα την go launcher και νομίζω ότι είναι καλο. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης ενα scan με avira μου εδειξε 5 malwares τα οποια κται και απομακρυνα. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 αν δεν το έχεις κάνει root τότε δεν έχεις πρόβλημα,κάνε την αναβάθμιση η με το flash tools η με ota,δεν θα έχεις πρόβλημα Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonbre Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 καλησπέρα σας. μόλις παρέλαβα σήμερα 3 συσκευές και η πρώτες εντύπωσης θετικότατες, πήραν άμεσος την αναβάθμιση, και πραγματικά δεν πιστεύω στα μάτια μου τι αγοράζεις με 50 ευρώ σήμερα.μου φαίνεται τεράστιο στο χέρι μου άλλα από 4 ίντσες στης 5,5 είναι τεράστια η διάφορα.θα επανέλθω μόλις του βγάλω τα μάτια στο ψάξιμο χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Βρε παιδια ειστε οικανοποιημενοι με το touch;κ εξηγουμε.οταν διαβαζω ενα αρθρο κ κατεβαζω σιγα σιγα με τον αντιχειρα την οθονη κανει ενα μπαμ αποτομο κ φευγει σφαιντονα κατω.δηλαδη σαν ευαισθητο ενα πραμα.αυτο μοναχα δε μπορω συνηθησω να περνει ξαφνικα στροφες κ να πηγαινει με χιλια κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 καλησπέρα σας. μόλις παρέλαβα σήμερα 3 συσκευές και η πρώτες εντύπωσης θετικότατες, πήραν άμεσος την αναβάθμιση, και πραγματικά δεν πιστεύω στα μάτια μου τι αγοράζεις με 50 ευρώ σήμερα.μου φαίνεται τεράστιο στο χέρι μου άλλα από 4 ίντσες στης 5,5 είναι τεράστια η διάφορα.θα επανέλθω μόλις του βγάλω τα μάτια στο ψάξιμο χαχαχ Και εγώ 3 παρέλαβα σήμερα και αναβάθμισα κανονικά. Παιδιά άπλα δεν υπάρχει το τηλ. Πετάει κυριολεκτικά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Βρε παιδια ειστε οικανοποιημενοι με το touch;κ εξηγουμε.οταν διαβαζω ενα αρθρο κ κατεβαζω σιγα σιγα με τον αντιχειρα την οθονη κανει ενα μπαμ αποτομο κ φευγει σφαιντονα κατω.δηλαδη σαν ευαισθητο ενα πραμα.αυτο μοναχα δε μπορω συνηθησω να περνει ξαφνικα στροφες κ να πηγαινει με χιλια κατω. Eχεις κανει το τελευταιο updare?Εχεις screen protector? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonbre Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 απο που ψωνισες; και ναι πεταει σφαιρα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Eχεις κανει το τελευταιο updare?Εχεις screen protector? Ναι ειμαι στις 2,0,1 κ δεν εχω screen protector το εχω βγαλει.δεν λεω οτι εχει προβλημα απλα σαν πολυ ευαισθητη να το πω κ με δυσκολευει στο scroll down. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ναι ειμαι στις 2,0,1 κ δεν εχω screen protector το εχω βγαλει.δεν λεω οτι εχει προβλημα απλα σαν πολυ ευαισθητη να το πω κ με δυσκολευει στο scroll down. την 2.0.3 δεν στην έβγαλε για αναβάθμιση; για τσέκαρέ το πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 την 2.0.3 δεν στην έβγαλε για αναβάθμιση; για τσέκαρέ το πάλι Επηδη ειμαι root με twrp περιμενω zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Επηδη ειμαι root με twrp περιμενω zip. Περνα την 2.0.3 με flashtool καλυτερευη αρκετα το touch,αλλιως ισως παρη αρκετα να βγει zip απο τους ρωσους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Περνα την 2.0.3 με flashtool καλυτερευη αρκετα το touch,αλλιως ισως παρη αρκετα να βγει zip απο τους ρωσους. Δεν πειραζει θα περιμενω να την περασω αφου την ξερω αυτη τη δουλεια ενω το flasstool οχι.σημερα που γυρισα απο την δουλεια κ ενω το ειχα αφησει κλειστο με 75% μπαταρια το βρηκα ψοφιο.το ειχα 5 λεπτα στον φορτιστη κ μολις το πλησιασα με κατσαβιδακια αφου πιστευα οτι πεθανε να το ξεντεριασω κανω ετσι κ ανοιξε στο 1%.δηλαδη ολη την μερα κλειστο εκανε το battery drain της αρκουδας.δε το ξανακλεινω ανοιχτο ουτε που κουνα η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Δεν πειραζει θα περιμενω να την περασω αφου την ξερω αυτη τη δουλεια ενω το flasstool οχι.σημερα που γυρισα απο την δουλεια κ ενω το ειχα αφησει κλειστο με 75% μπαταρια το βρηκα ψοφιο.το ειχα 5 λεπτα στον φορτιστη κ μολις το πλησιασα με κατσαβιδακια αφου πιστευα οτι πεθανε να το ξεντεριασω κανω ετσι κ ανοιξε στο 1%.δηλαδη ολη την μερα κλειστο εκανε το battery drain της αρκουδας.δε το ξανακλεινω ανοιχτο ουτε που κουνα η μπαταρια. Οταν καποια συσκευη μενει εντελως απο μπαταρια ειναι λογικο να κανει καποιον χρονο να δωσει ιχνος ζωης. Το θεμα ειναι γιατι εμεινε απο ρευμα.....δεν γινεται κλειστο να χανει μπαταρια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Οταν καποια συσκευη μενει εντελως απο μπαταρια ειναι λογικο να κανει καποιον χρονο να δωσει ιχνος ζωης. Το θεμα ειναι γιατι εμεινε απο ρευμα.....δεν γινεται κλειστο να χανει μπαταρια. Σιγουρα.καποτε ενα πολυ παλιο samsung δε θυμαμαι καν πιο ηταν το ιδιο επαθε με τα χρονια,κλειστο παθαινε battery drain ασχημο αλλα ανοιχτο οχι.περιεργο ε;τελως παντων τωρα δουλευει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Σιγουρα.καποτε ενα πολυ παλιο samsung δε θυμαμαι καν πιο ηταν το ιδιο επαθε με τα χρονια,κλειστο παθαινε battery drain ασχημο αλλα ανοιχτο οχι.περιεργο ε;τελως παντων τωρα δουλευει αψογα. Φιλε μου,battery drain οταν ειναι κλειστο,οσο χαλια και να ειναι η μπαταρια,δεν γινεται,ειδικα οταν το εχεις αφησει στο 75%,και μαλιστα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα. Εαν μεινει μερες ετσι ναι νεκρωνει.Μου κανει τρομερη εντυπωση αυτο που γραφεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Φιλε μου,battery drain οταν ειναι κλειστο,οσο χαλια και να ειναι η μπαταρια,δεν γινεται,ειδικα οταν το εχεις αφησει στο 75%,και μαλιστα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα. Εαν μεινει μερες ετσι ναι νεκρωνει.Μου κανει τρομερη εντυπωση αυτο που γραφεις. Αυτη την κουβεντα την καναμε κ οταν ημουν ο πρωτος που του κατεβαζε εφαρμογες αυτοβουλος το κινητο.γενικα εχω αρκετα πρωτεια γιατι το εχω κ απο τους πρωτους.παντως απο την ωρα που το ανοιξα το φωρτησα μεχρι 40% κ απο τοτε με αυτο μπαινω ιντερνετ κ ολα καλα η μπαταρια σκυλι 35% μετα απο 4 ωρες ασχολιας.δε θα το ξανακλεισω απλα airplane mode το εχω γιατι το εχω μονο για το σπιτι λογο μεγαλης οθονης.να δω αυριο ποσο θα πεσει που θα μεινει ανοιχτο.καλο βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Αυτη την κουβεντα την καναμε κ οταν ημουν ο πρωτος που του κατεβαζε εφαρμογες αυτοβουλος το κινητο.γενικα εχω αρκετα πρωτεια γιατι το εχω κ απο τους πρωτους.παντως απο την ωρα που το ανοιξα το φωρτησα μεχρι 40% κ απο τοτε με αυτο μπαινω ιντερνετ κ ολα καλα η μπαταρια σκυλι 35% μετα απο 4 ωρες ασχολιας.δε θα το ξανακλεισω απλα airplane mode το εχω γιατι το εχω μονο για το σπιτι λογο μεγαλης οθονης.να δω αυριο ποσο θα πεσει που θα μεινει ανοιχτο.καλο βραδυ. Α ναι τωρα καταλαβα ποιος εισαι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Α ναι τωρα καταλαβα ποιος εισαι. Απο το πρωι ανοιχτο απο 100% στο 99% αρα η μπαταρια ειναι αστερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonbre Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 καλησπέρα σας από την τετάρτη που το εχω στα χεριά μου εχω να πω τα καλύτερα.η μπαταριά,πολύ καλή από την τετάρτη το εχω σκίσει και εχω κάνει μόνο μια πλήρες φόρτιση,μια χαρά.κάτι ψιλολαγκ άλλα όχι τίποτα σοβαρό άλλα 51 ευρώ έδωσα όποτε μην εχω παράπονα,το συγκρινα με το χ5 της γυναίκας μου και το χ5 είναι ένα κλικ καλύτερο(σε ηχείο και σε ταχύτητα απόκρισης) .σε γενικές γραμμές άψογο για τα λεφτά του, τίμιο, τώρα ο χρόνος θα δείξει ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 καλησπερα παιδια!!το κινητο ηρθε για τον πατερα μου!ολα καλα μεχρι στιγμης στο skype εχουμε ενα θεμα τον ακουω πολυ χαλια και με περιεργους ηχους σαν φυσιμα σαν τρενο.εχει κανεις αλλος θεμα?ευχαριστω!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts