panos_specter Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Καλησπερα παιδια ! Οποιος θελει ελληνικα με κλειδωμενο boot οριστε η λυση ! http://forum.xda-developers.com/redmi-3/development/redmi-3-pro-spacex-rom-t3406919 πολυ ευκολη διαδικασια, εχει και καποιες βελτιωσεις, χωρις κινεζικες εφαρμογες, και εβδομαδιαια update κανονικα της dev ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ryan13 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 καλημερα, με την τελευταια official παρατηρω κ εγω καλυτερη διαχειρηση ραμ με περισσοτερο ελευθερο χωρο αλλα .. 1.lag στην καμερα με τ που την τραβασ αργει να την φορτωσει και να την εμφανισει, και 2.και κυριοτερο πτωση τρομερη στην μπαταρια. συμφωνω με τον guzel τωρα μονο μια μερα βγαζει ενω πρωτα ανα δυο μερες φορτισμα και ειμαι heavy user. περιμενουμε update να σωθουμε.δ εν ει αι δυνατον απο 2 μερες αναμονη και 7 ωρες σοτ να πεφτω στην μια μερα και 5.30 ωρες.. τρομερη διαφορα. εγω με official δβγαζα γυρω στις 8 ωρες οθονης. ειναι λογικο φιλος με το note 3 pro που ειναι και fhd 5.5" με multi του vickmall να βγαζει σοτ 9 ωρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Τελικα καταφερα και περασα την ελληνικη 7.5.1 και ολα τρεχουν σωστα. Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. Θεμα με την μπαταρια παντως δεν εχω, εχω μονιμα 4g και BT ανοιχτο και βγαζω μερα ανετα. Το μονο που με ενοχλησε ειναι οτι επρεπε να φαω 5 ωρες σε διαβασμα και φλασαρισματα για να φτασω να βαλω σωστη ελληνικη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Παίδες πρόκειται να παραγγείλω για φιλικό πρόσωπο το redmi3. Θέλω την βοήθειά σας στα παρακάτω. Τι rom να επιλέξω official ή multilanguage? Αν επιλέξω official και τους γράψω στα σχόλια (vickmall) install google play & remove all chinese apps θα είναι για out of the box χρήση ή θα χρειαστεί σκάλισμα? + ότι extra έχετε να προτείνετε δεκτό. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 εβαλα την gtv 6.7.14 ολα καλα σαν πρώτη εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Παίδες πρόκειται να παραγγείλω για φιλικό πρόσωπο το redmi3. Θέλω την βοήθειά σας στα παρακάτω. Τι rom να επιλέξω official ή multilanguage? Αν επιλέξω official και τους γράψω στα σχόλια (vickmall) install google play & remove all chinese apps θα είναι για out of the box χρήση ή θα χρειαστεί σκάλισμα? + ότι extra έχετε να προτείνετε δεκτό. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :) αναλογως με ποια εκδοση θα στο στειλουν. Απ οτι φαινεται η καλυτρερη ειναι η τελευταια ελληνικη αλλα θελει μεγαλη διαδικασια για να μπει. Αν δε θες ελληνικα υπαρχει η official αλλα το θεμα ειναι ποια oficial σου περνανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vince02 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 έχει σχέση ποια oficial ( english-chinese ) σου περνάνε ? ακόμα και εάν δεν είναι η τελευταία μόλις συνδεθούμε στο ιντερνέτ θα έρθει ειδοποίηση για την τελευταία έκδοση. Έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Είμαι και εγώ σε φάση αγοράς για την μικρή αδελφή, αλλά με τόσα μοντέλα έχω χάσει λίγο το μπούσουλα. Αυτό δηλαδή είναι καλό vfm για την ώρα? Προτιμάμε δηλαδή το 3S από το απλό? http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3s-2gb-16gb-5-0inch-hd-4g-lte-miui-7-smartphone-qualcomm-snapdragon-430-octa-core-5-0mp-13-0mp-touch-id-fast-charge-4100mah-battery.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 έχει σχέση ποια oficial ( english-chinese ) σου περνάνε ? ακόμα και εάν δεν είναι η τελευταία μόλις συνδεθούμε στο ιντερνέτ θα έρθει ειδοποίηση για την τελευταία έκδοση. Έτσι δεν είναι? Σωστά. Έρχεται ειδοποίηση στον updater. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες πρόκειται να παραγγείλω για φιλικό πρόσωπο το redmi3. Θέλω την βοήθειά σας στα παρακάτω. Τι rom να επιλέξω official ή multilanguage? Αν επιλέξω official και τους γράψω στα σχόλια (vickmall) install google play & remove all chinese apps θα είναι για out of the box χρήση ή θα χρειαστεί σκάλισμα? + ότι extra έχετε να προτείνετε δεκτό. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :) Εγω επέλεξα official (αγγλοκινεζικη) και ζητησαν να μου εγκαταστήσουν τις Google εφαρμογες, όπως και έγινε..Το κινητο είναι απροβλημάτιστο με γερή μπαταρία (κατά την τελευταία αναβάθμιση της ROM έχω την εντύπωση ότι φθείρεται οριακά πιο γρήγορα..). Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Μόλις το παρέλαβα με αγγλοκινεζικη. Δε με ενδιαφέρουν τα ελληνικά μόνο στα SMS θέλω να είμαι έχει όλους τους χαρακτήρες και όχι μόνο 70. Έβαλα το gosms με ελληνικά αλλά δεν παίζει Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 (edited) @naruto ναι το 3s @adi chomp sms (ρυθμισεις, sms, strip accents) Edited July 18, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Μόλις το παρέλαβα με αγγλοκινεζικη. Δε με ενδιαφέρουν τα ελληνικά μόνο στα SMS θέλω να είμαι έχει όλους τους χαρακτήρες και όχι μόνο 70. Έβαλα το gosms με ελληνικά αλλά δεν παίζει Κατέβασε την Handcent (μαζί με το επιπρόσθετο Greek..) και θα είσαι οκ με ελληνικά και 160 χαρακτήρες.. Είναι πολύ καλή και με έχει βολέψει.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Κατέβασε την Handcent (μαζί με το επιπρόσθετο Greek..) και θα είσαι οκ με ελληνικά και 160 χαρακτήρες.. Είναι πολύ καλή και με έχει βολέψει.. Σωστος πολυ καλα δουλευει Πως γινεται να φαινεται η εικονα αυτου που σε καλει ή καλεις ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Σωστος πολυ καλα δουλευει Πως γινεται να φαινεται η εικονα αυτου που σε καλει ή καλεις ? Έβαλες καμία εικόνα; :)) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Να σου πω την αλήθεια, αν και έχω εικόνες στους καλούντες, δεν θυμάμαι αν τις φόρτωσα μέσω Handcent ή της Εφαρμογής Dialer (παρεπιμπτόντως έχω βάλει την True Phone Dialer & Contacts, η οποία ειναι άψογη και επαγγελματική!).. Το πιο πιθανό είναι να ανεβασα φωτο επαφών από τον Dialer και να έκανα συγχρονισμό στις άλλες εφαρμογες.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikopoulos Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Μόλις ήρθε μικρή αναβάθμιση σε 7.5.2.0. Μόλις 41 Mb Παράθεση Nokia 3310 - Panasonic GD67 - Siemens MC60 - Siemens M65 - Sony Ericsson K750 - Samsung U600 - Samsung F480 - Nokia E52 - Lenovo A789 - Xiaomi Redmi 3 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Mi 10 lite 5G - Oneplus Nord 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Να σου πω την αλήθεια, αν και έχω εικόνες στους καλούντες, δεν θυμάμαι αν τις φόρτωσα μέσω Handcent ή της Εφαρμογής Dialer (παρεπιμπτόντως έχω βάλει την True Phone Dialer & Contacts, η οποία ειναι άψογη και επαγγελματική!).. Το πιο πιθανό είναι να ανεβασα φωτο επαφών από τον Dialer και να έκανα συγχρονισμό στις άλλες εφαρμογες.. δεν έχει σχέση με τον dialer , αν είναι στις επαφές οι εικόνες είναι θέμα (εκτός αν η εφαρμογή που έβαλες αλλάζει και τον τρόπο των κλήσεων που συνήθως δε το κάνουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλησπέρα Εχω αποφασίσει να αγορασω ενα Χιαομι Λογω κοστους σκεφτομαι να παραγγειλω αυτο το κινητό Με ενδιαφερει κυρίως αυτονομια μπαταρίας και καλη φωτογραφική μηχανη μερα -νυχτα Σας παρακαλω πειτε μου τις εντυπωσεις σας πριν παραγγειλω την συσκευή οποιαδηποτε άλλη προταση δεκτή Ευχαριστώ για τον χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Για καλή φωτογραφική νύχτα θα πρέπει να ετοιμάσεις καμια 500αρια ευρω, για ολα τα άλλα παρτο και μην κοιτάξεις ποτέ πίσω. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εσας ζεσταινεται αμα παιζεις games ? Μου βγαζει οτι υπαρχει αναβαθμιση Να την κανω ή θα χασω οτι εχω? Ειμαι με την αγγλοκινεζικη οπως ηρθε απο το vickmall Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εσας ζεσταινεται αμα παιζεις games ? Μου βγαζει οτι υπαρχει αναβαθμιση Να την κανω ή θα χασω οτι εχω? Ειμαι με την αγγλοκινεζικη οπως ηρθε απο το vickmall Με ota updates δεν χάνεις κατι, επιφυλάσσομαι ελάχιστα για το όταν θα αλλάξουμε σε MIUI 8 ή σε Android 6 μέχρι τότε προχωρά άφοβα. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Με ota updates δεν χάνεις κατι, επιφυλάσσομαι ελάχιστα για το όταν θα αλλάξουμε σε MIUI 8 ή σε Android 6 μέχρι τότε προχωρά άφοβα. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk οκ ευχαριστω Τωρα εχει 7.6.5.12 beta και μου λεει για update σε 8.7.14 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Το vickmall με ποια rom το στέλνει από το ευρωπαϊκή αποθήκη; Μπορώ να τους ζητήσω να έχει ελληνικά και να παίρνει OTA update όπως υποστηρίζει το geekbuying; γνωρίζει κανείς; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Το vickmall με ποια rom το στέλνει από το ευρωπαϊκή αποθήκη; Μπορώ να τους ζητήσω να έχει ελληνικά και να παίρνει OTA update όπως υποστηρίζει το geekbuying; γνωρίζει κανείς; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk το ότι έτσι λέει το geek σημαίνει ότι ισχύει κιόλας ; στην σελίδα της xiaomi δεν υπάρχει καν global rom(και να υπήρχε δε σημαίνει ότι θα είχε τα ελληνικά δυστυχώς) οπότε δε νομίζω να υπάρχει επίσημα αυτό που θες (εκτός αν έχω μείνει τόσο πίσω κι έχουν αλλάξει τα πράγματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 το ότι έτσι λέει το geek σημαίνει ότι ισχύει κιόλας ; στην σελίδα της xiaomi δεν υπάρχει καν global rom(και να υπήρχε δε σημαίνει ότι θα είχε τα ελληνικά δυστυχώς) οπότε δε νομίζω να υπάρχει επίσημα αυτό που θες (εκτός αν έχω μείνει τόσο πίσω κι έχουν αλλάξει τα πράγματα) Αυτό ρωτάω, εάν ισχύει... (έγραψα υποστηρίζει) Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts