oregon Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Μπα θέμα του αππ είναι , σε όλες είναι έτσι , αλλά τι πρόβλημα έχεις που οι επαφές είναι στην γουγλε; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θέλω να συγχρονιστουν όλες οι επαφές με +30 μπροστά Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δεν θέλω να συγχρονιστουν όλες οι επαφές με +30 μπροστά Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τότε να βάλεις άλλο πρόγραμμα για τα sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Παιδιά καλησπέρα είμαι έτοιμος να παραγγείλω το συγκεκριμένο κινητό μετά από διάβασμα αποφάσισα να κάνω το βήμα προς Κίνα. Έχω μια απορία όμως με εγγυήση τι γίνετε; Πάω να το παραγγείλω από Vickmall και βλέπω κάτω από τη περιγραφή του κινητού κάποια σχόλια που ζητάνε κάποια πραγματα όπως Ελληνική ROM κλπ υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Εξτρα χρεώσεις από τελωνεία υπάρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 τότε να βάλεις άλλο πρόγραμμα για τα sms Μόνο με τα sms υπάρχει θέμα; Όχι με την αναγνώριση κλήσεων; Αν είναι μόνο για τα sms έτσι κι αλλιώς θα έβαζα άλλο πρόγραμμα!! Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Παιδιά καλησπέρα είμαι έτοιμος να παραγγείλω το συγκεκριμένο κινητό μετά από διάβασμα αποφάσισα να κάνω το βήμα προς Κίνα. Έχω μια απορία όμως με εγγυήση τι γίνετε; Πάω να το παραγγείλω από Vickmall και βλέπω κάτω από τη περιγραφή του κινητού κάποια σχόλια που ζητάνε κάποια πραγματα όπως Ελληνική ROM κλπ υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Εξτρα χρεώσεις από τελωνεία υπάρχουν; Ελληνική ρομ δεν σου βάζουν! Σου βαζουν multilanguage με ελληνικά!! Εγγύηση δεν ξέρω τι παίζει πάντως οτι και γίνει πρέπει να σταλεί Κίνα φαντάζομαι! Για τα τελωνεία ξέρουν στο vickmall και το τιμολογουν σαν δωρο μικρης αξίας 20€ πχ! Μπορείς να τους το υπενθυμισεις κ εσυ αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μόνο με τα sms υπάρχει θέμα; Όχι με την αναγνώριση κλήσεων; Αν είναι μόνο για τα sms έτσι κι αλλιώς θα έβαζα άλλο πρόγραμμα!! Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από όσο θυμάμαι ναι , όνομα δε σου έβγαζε στα μηνύματα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Η 7.3.1 που ανέφερε κάποιος έχει έρθει και σε άλλους? Εχει καμία τρομερή διαφορα σε σχέση με την παλιότερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Παιδιά έχω θέμα με wifi στη συσκευή ενός φίλου (έχω ξαναγράψει). Αρχικά έφτιαξε με factory reset αλλά αυτή τη φορά όχι. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια bug-free rom με link (κατά προτίμηση multi, όπως αυτή που φοράει) και έναν οδηγό να την περάσω; Ευχαριστώ Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Τρομερό τηλ. Φορτισμένο στο 100% πήγα 2ημερο διακοπές τράβηξα περίπου 180 φωτογραφίες και 4-5 βίντεο , internet κάθε μέρα (όχι όλη την ώρα) και μετά από4 μέρες είμαι στο 50% Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Φιλε akisz είσαι με την rom από vickmall ή την rom από το post που έχεις κάνει στην αρχική σελίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Φιλε akisz είσαι με την rom από vickmall ή την rom από το post που έχεις κάνει στην αρχική σελίδα? Από multi lang από vickmall Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SW4LGT Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ποία είναι η διαφορά σε GTV και stable??? Ποία προτείνετε να βάλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Παιδιά καλησπέρα είμαι έτοιμος να παραγγείλω το συγκεκριμένο κινητό μετά από διάβασμα αποφάσισα να κάνω το βήμα προς Κίνα. Έχω μια απορία όμως με εγγυήση τι γίνετε; Πάω να το παραγγείλω από Vickmall και βλέπω κάτω από τη περιγραφή του κινητού κάποια σχόλια που ζητάνε κάποια πραγματα όπως Ελληνική ROM κλπ υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Εξτρα χρεώσεις από τελωνεία υπάρχουν; Εγγύηση υπάρχει. Εγώ μόλις έστειλα κίνα (vickmall) το Jiayu S3 adv που τίναξε τα πέταλα εντός 3μήνου από την αγορά. Αναμένω αποτελέσματα εντός 3μήνου... Αυτά έχει το πάρε-δώσε με τη Κίνα, δυστυχώς.. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 παιδιά το ξεκλείδωσα το κινητό, τώρα πως περνάμε την ελληνική ρομ? δε γράφει κάπου στο xiaomi hellas και προσπαθώντας να περάσω το αρχείο από τον updater μου λέει "couldn't verify package" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12830-Redmi-3-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Flashify/?pageNo=1 ακολουθα αυτον τον οδηγό, ο πιο απλός τρόπος, εγώ ετσι το έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 παιδιά το ξεκλείδωσα το κινητό, τώρα πως περνάμε την ελληνική ρομ? δε γράφει κάπου στο xiaomi hellas και προσπαθώντας να περάσω το αρχείο από τον updater μου λέει "couldn't verify package" https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12491-Flash-την-Ελληνική-ROM-στο-RedMi-3-Για-πρώτη-φορά/ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12830-Redmi-3-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Flashify/?pageNo=1 ακολουθα αυτον τον οδηγό, ο πιο απλός τρόπος, εγώ ετσι το έκανα Ο οδηγός λέει ότι πρέπει να "φοραει" το κινητό την developer rom για να ακολουθήσουμε την διαδικασία. Εννοει την original ROM με Κινεζικα και Αγγλικά μόνο ή κάποια άλλη ROM και που την βρίσκουμε αυτή;;;; Ποια προτείνετε να βαλουμε Ελληνική Stable ή Developer GTV Rom ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ποία είναι η διαφορά σε GTV και stable??? Ποία προτείνετε να βάλω?? Και εγώ έχω την ίδια απορία...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ποία είναι η διαφορά σε GTV και stable??? Ποία προτείνετε να βάλω?? Και εγώ έχω την ίδια απορία...... κολλάτε σε κάτι πράγματα :) STABLE -> ας πούμε έκδοση "σταθερή" χωρίς bugs (ή σχετικά λίγα) που βγαίνει όποτε βγεί Developer -> έκδοση που βγαίνει κάθε εβδομάδα με αλλαγές , διορθώσεις bugs, δημιουργία νέων bug κλπ σκεφτείτε τις developer σαν beta εκδόσεις προγραμμάτων , και stable είναι οι κανονικές στις κανονικές , κινέζικες εκδόσεις νομίζω η μεγάλη διαφορά ήταν ότι στην stable δεν υπήρχε root στις ελληνικές έχουν και οι 2 δεν ξες τι να βάλεις , ε θα βάλεις την Stable , το λέει και το όνομα της :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) κολλάτε σε κάτι πράγματα :) STABLE -> ας πούμε έκδοση "σταθερή" χωρίς bugs (ή σχετικά λίγα) που βγαίνει όποτε βγεί Developer -> έκδοση που βγαίνει κάθε εβδομάδα με αλλαγές , διορθώσεις bugs, δημιουργία νέων bug κλπ σκεφτείτε τις developer σαν beta εκδόσεις προγραμμάτων , και stable είναι οι κανονικές στις κανονικές , κινέζικες εκδόσεις νομίζω η μεγάλη διαφορά ήταν ότι στην stable δεν υπήρχε root στις ελληνικές έχουν και οι 2 δεν ξες τι να βάλεις , ε θα βάλεις την Stable , το λέει και το όνομα της :) Είσαι άπαιχτος.... 1. Το dolby atmos, για την βελτίωση του ήχου αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει και στην ελληνική stable και στην ελληνική developer GTV ;;; 2. Από την στιγμή που θα βάλουμε την stable ή developer θα κανουμε ευκολα τα updates μέσω ΟΤΑ χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να ακολουθήσουμε την διαδικασία μέσω recovery ; 3. Και οι δυο πιστεύω να είναι ΧΩΡΙΣ κινεζικές εφαρμογές και root ; Edited May 5, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Είσαι άπαιχτος.... Το dolby atmos, για την βελτίωση του ήχου αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει και στην ελληνική stable και στην ελληνική developer GTV ;;; Από την στιγμή που θα βάλουμε την stable ή developer θα κανουμε ευκολα τα updates μέσω ΟΤΑ χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να ακολουθήσουμε την διαδικασία μέσω recovery ; ναι λένε ότι το έχει το atmos δεν υπάρχει ota , update χειροκίνητα , αναγκαστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 ναι λένε ότι το έχει το atmos δεν υπάρχει ota , update χειροκίνητα , αναγκαστικά Εννοείς ότι κατεβάζουμε από το ελληνικό xiaomi φόρουμ το νέο update και μετα το περναμε στην εσωτερική μνήμη αποθήκευσης του κινητού και μέσω recovery ξαναφλασαρουμε χωρίς wipe data πιστεύω; Για το τρίο ερώτημα τι λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) Ο οδηγός λέει ότι πρέπει να "φοραει" το κινητό την developer rom για να ακολουθήσουμε την διαδικασία. Εννοει την original ROM με Κινεζικα και Αγγλικά μόνο ή κάποια άλλη ROM και που την βρίσκουμε αυτή;;;; Ποια προτείνετε να βαλουμε Ελληνική Stable ή Developer GTV Rom ;;; Εννοεί την china dev, γιατί μ' αυτήν ξεκλειδωνει το τηλέφωνο. http://en.miui.com/download-298.html. εδώ θα τη βρεις, κατέβασε την developer rom (6.4.21) στο κάτω πλαίσιο Edited May 5, 2016 by johnnyar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Εννοεί την china dev, γιατί μ' αυτήν ξεκλειδωνει το τηλέφωνο. http://en.miui.com/download-298.html. εδώ θα τη βρεις, κατέβασε την developer rom (6.4.21) στο κάτω πλαίσιο Και πως εγκαθιστουμε την China dev ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 παιδια βοηθεια,εκανα λογαριασμο στο miui για να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα και μπαινω http://www.miui.com/ και δεν βρησκω πουθενα αγγλικα για να τα βαλω να βρω το unlock. καποιος να με βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts