aristidis540 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 μπορεί καποιος εαν έχει κάποιο φτηνό samsung J5 η Α5 να συγκρίνει τις κάμερες για να μας πει πόση διάφορα έχουν. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 μπορεί καποιος εαν έχει κάποιο φτηνό samsung J5 η Α5 να συγκρίνει τις κάμερες για να μας πει πόση διάφορα έχουν. http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=7789&idPhone2=7862&idPhone3=7185 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μόλις το παράγγειλα και εγώ για την γυναίκα μου σε χρυσό από Vickmall στα 132,92€. Έπιασα ένα μαύρο με ασήμι σήμερα στα χέρια μου. Για τα χρήματα αυτά είναι πολύ καλή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefM Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλημέρα! Αν και δε νομίζω να προσφέρω κάτι παραπάνω σε σχέση με ό,τι έχουν ήδη πει άλλοι κάτοχοι θα συνοψίσω κι εγώ τις εντυπώσεις μου μετά απο 3 μέρες χρήσης. Σημειωτέον οτι έρχομαι απο ένα παλιό κινητό, το Samsung Galaxy Ace 2, οπότε είναι λογικό η σύγκριση να είναι πάντα υπέρ του Redmi 3: 1. Η μπαταρία απο την πρώτη πλήρη φόρτιση τώρα τελειώνει. Συνολική διάρκεια 80 ώρες dual-sim λειτουργίας, SOT 9,5 ώρες, wifi περίπου 40 ώρες ανοικτό, δίκτυο (δηλαδή όχι airplane mode) περίπου 55 ώρες, δεδομένα ανοικτά περίπου 5-10 ώρες, αρκετή ομιλία μέσω whatsapp και skype, και 30λεπτά κανονικής ομιλίας. 2. Κάμερα: αρκετά γρήγορη και αρκετά καλή ποιοτικά. Δεν είχα ακόμα την ευκαιρία να την τεστάρω σε πολλές συνθήκες, αλλά ακόμα και σε συνθήκες δωματίου με χαμηλό φωτισμό οι φωτογραφίες είναι αξιοπρεπέστατες. Στον χαμηλό φωτισμό υπάρχει θόρυβος, αλλά οι φωτό είναι αξιοπρεπέστατες. Κατά τη γνώμη μου, οι φωτό που έχει τραβήξει στο τεστ του το gsmarena (και που κάποιος φίλος παρέθεσε παραπάνω για σύγκριση με Samsung A5) είναι πλήρως αντιπροσωπευτικές. 3. Οθόνη: για τα δεδομένα μου απροβλημάτιστη - καλύτερη απο αυτήν του προηγούμενου κινητού μου. Πολύ καλή φωτεινότητα. 4. Ταχύτητα επεξεργαστή: δεν παίζω ποτέ παιχνίδια. Για εμένα το πιο βαρύ πρόγραμμα είναι το skype που στο προηγούμενο κινητό αργούσε τραγικά. Σ' αυτό ανοίγει πολύ άνετα, σαν σε υπολογιστή. Επίσης, η πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι πολύ γρήγορη - χρησιμοποιώ firefox. 5. Το notification led είναι ευχάριστο. 6. Το GPS δείχνει να λειτουργεί άψογα, αν και δεν κατάφερα να το δοκιμάσω σε "τυπική" προσωπική μου δραστηριότητα - τρέξιμο στο δάσος. Μου φαίνεται πάντως οτι κλειδώνει πολύ γρήγορα. 7. Δεν εχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα ή πρόβλημα μέχρι τώρα. 8. Σε σχέση με το SAR, μέσα στο κουτί υπάρχει χαρτάκι στα κινέζικα που λέει οτι το SAR είναι κάτω απο το όριο του 2.0W/Kg. 9. Σκεφτόμουν να πάω σε 5.5 ίντσες (π.χ. Xiaomi Redmi Note 3 Pro), αλλά χαίρομαι που δεν το έκανα - το μέγεθος του Redmi 3 είναι οκ για τα δεδομένα μου - καθώς προτιμώ τη χρήση με το ένα χέρι, έχω ήδη βρει πολλές φορές χρήσιμη τη λειτουργία one-handed mode. Αυτά απο εμένα! Καλή αγορά σε όσους το σκέφτονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ευχαριστούμε για το μινι review.. Από τι φαίνεται με 125 ευρώ μπορείς να πάρεις ένα κινητό που δεν υπολείπεται πουθενά και απλά ότι έχει δεν είναι ΤΟΠ κατηγορίας αλλά αξιοπρεπή + μια τεράστια μπαταρία. cool!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismaik Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Προχθές παρέλαβα και εγώ σε χρυσό χρώμα για τη γυναίκα μου. Για τα χρήματα που κοστίζει και δεδομένου ότι οι επιλογές στις 5 ίντσες είναι περιορισμένες, αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο υπάρχει στα 100-120 ευρώ. Μόνη ένσταση η απουσία dedicated sd card slot για αυτούς που χρησιμοποιούν και το χρησιμοποιούν ως dual sim. Να σημειωθεί πως από τότε που αντικατεστησα ενα samsung SIII με το redmi 1, έχω μείνει αποκλειστικά σε xiaomi (redmi 1, m2s, redmi note 2, redmi 3) και δύσκολα θα αλλάξω brand, λόγω συνδυασμού τιμής - hardware - software (miui). Για όσους ενδιαφέρονται το κινητό αγοράστηκε στα 108€ με χρήση κουπονιού fctlm2016 απο fastcardtech. Αν και γράφονται πολλά για το υπόψη κατάστημα εγώ μόνο θετικές εντυπώσεις έχω καθώς είναι η δεύτερη αγορά από εκεί (το προηγούμενο ήταν ένα mi2s). Σε 18 μέρες στην πόρτα με τιμές πολύ χαμηλότερες. Σαφώς και το vickmall είναι γρηγορότερο και πιο αξιόπιστο αλλά για τις τιμές που έχει και λόγω προηγούμενης εμπειρίας, θα το ξαναπροτιμησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Προχθές παρέλαβα και εγώ σε χρυσό χρώμα για τη γυναίκα μου. Για τα χρήματα που κοστίζει και δεδομένου ότι οι επιλογές στις 5 ίντσες είναι περιορισμένες, αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο υπάρχει στα 100-120 ευρώ. Μόνη ένσταση η απουσία dedicated sd card slot για αυτούς που χρησιμοποιούν και το χρησιμοποιούν ως dual sim. Να σημειωθεί πως από τότε που αντικατεστησα ενα samsung SIII με το redmi 1, έχω μείνει αποκλειστικά σε xiaomi (redmi 1, m2s, redmi note 2, redmi 3) και δύσκολα θα αλλάξω brand, λόγω συνδυασμού τιμής - hardware - software (miui). Για όσους ενδιαφέρονται το κινητό αγοράστηκε στα 108€ με χρήση κουπονιού fctlm2016 απο fastcardtech. Αν και γράφονται πολλά για το υπόψη κατάστημα εγώ μόνο θετικές εντυπώσεις έχω καθώς είναι η δεύτερη αγορά από εκεί (το προηγούμενο ήταν ένα mi2s). Σε 18 μέρες στην πόρτα με τιμές πολύ χαμηλότερες. Σαφώς και το vickmall είναι γρηγορότερο και πιο αξιόπιστο αλλά για τις τιμές που έχει και λόγω προηγούμενης εμπειρίας, θα το ξαναπροτιμησω. ο κωδικος λειτουργει ακομα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Επειδή εγώ είμαι χρήστης που δε θέλει να μπλέκεται με πολλά μιας και δε τα γνωρίζω, αν το πάρω με official ROM: - Θα μου κάνει αυτόματα τα updates σε Android version και σε MIUI; - Θα μου βάλουν το Google Playstore αυτοί; (Στο Note 3G πρόσφατα άρχισε να μη μπαίνει σε playstore, sign in σε chrome, gmail, youtube. Δοκίμασα διάφορες apk google services & playstore και τίποτα) - Θα μου διαγράψουν τις Κινέζικες εφαρμογές αυτοί; (Πάλι στο Note 3G έβγαζα διάφορες και το είχα μπρικάρει) Ακόμα δύο σημαντικά για μένα: Φωτεινότητα. Αν έχει λιακάδα και βάλεις τέρμα την φωτεινότητα, μπορείς και βλέπεις ή είναι σκοτεινό; Διάβασμα PDFs. Με το Note 3G που είναι 5'5 ίντσες, έβαζα pdfs μέσα, έκανα rotate πλάγια και διάβαζα κανονικότατα. Με αυτό που είναι μισή ίντσα μικρότερο, μπορεί κάποιος να διαβάζει γυρνώντας το πλάγια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Γεια παιδια,σκεφτομαι να παρω το κινητο αλλα εχω καποιες αποριες... 1)Εχει προβληματα με δικτυα? 2)Η καμερα του ειναι καλη?(και καποια samples δεν θα ηταν ασχημα) 3)Τι θηκη να του παρω?(και tempered glass αν χρειαζεται) 4)απο ποιο site?(που να ειναι και φτηνο αλλα και να ερχεται γρηγορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πραγματικά πολύ ελκυστική η τιμη από το fastcardtech! Επειδή υπάρχουν κακές εμπειρίες από το συγκεκριμένο, θέλεις να μας πεις τη δική σου μήπως και τολμησουμε και εμείς? Θήκη περιείχε? Track NR σου έδωσε αμέσως? Το τηλεφωνο ήταν καινούριο? Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, το coupon ισχύει ακόμη; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Δοκιμαστε παιδιά να δείτε αν ισχύει ακόμα ο κωδικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismaik Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Σχετικά με το fastcardtech. Το κινητό ήταν καινούργιο και δεν μπορούσε διαφορετικά αφού το παρήγγειλα λίγο μετά την πρώτη κυκλοφορία του. Η παραγγελία έγινε μέσα στις γιορτές της Κίνας και έφυγε αμέσως μετά την λήξη τους. Υπήρξε ένα θεματακι με το χρώμα (δεν ήταν διαθέσιμο στην αρχική μου επιλογή) το οποίο διευθετηθηκε αμέσως. Από εκεί και πέρα όταν έγινε shipping, αμέσως ήρθε και tracking number και από εκεί και πέρα οι γνωστοί χρόνοι της Singapore Post. Η παραγγελία περιλάμβανε αποκλειστικά το κινητό. Θήκη παρήγγειλα από Aliexpress με 0.9 τη μία (ακόμα δεν έχω παραλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μόλις το παράγγειλα και εγώ για την γυναίκα μου σε χρυσό από Vickmall στα 132,92€. Έπιασα ένα μαύρο με ασήμι σήμερα στα χέρια μου. Για τα χρήματα αυτά είναι πολύ καλή επιλογή. Πολύ καλή επιλογή άψογο σε όλα φίλε κ απίστευτα καλή τιμή!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 ποιο ειναι το κουπονι για το fastcardtech για πειτε. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Δεν αξιζει να ασχοληθειται με fastcardtech, το παιρνετε απο αξιοπιστα μαγαζια και τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μόλις το παράγγειλα και εγώ για την γυναίκα μου σε χρυσό από Vickmall στα 132,92€. Έπιασα ένα μαύρο με ασήμι σήμερα στα χέρια μου. Για τα χρήματα αυτά είναι πολύ καλή επιλογή. Πού βρήκες αυτή την τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-4g-lte-smartphone-snapdragon-616-octa-core-1-5ghz-4100mah-battery-golden.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Πολύ καλή επιλογή άψογο σε όλα φίλε κ απίστευτα καλή τιμή!! Ευχαριστώ φίλε. Να είσαι καλά. Πού βρήκες αυτή την τιμή? Με πρόλαβε ο φίλος πιο πάνω. Είναι αξιόπιστο μαγαζί και ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για τα πακέτα που έχουν προορισμό την Ελλάδα. Edited March 14, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ευχαριστώ φίλε. Να είσαι καλά. Με πρόλαβε ο φίλος πιο πάνω. Είναι αξιόπιστο μαγαζί και ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να πακέτα που έχουν προορισμό την Ελλάδα. Αξιόπιστο μαγαζί είναι σίγουρα. Αλλά δεν είναι το μόνο που ξέρει να κάνει πακέτα για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Αξιόπιστο μαγαζί είναι σίγουρα. Αλλά δεν είναι το μόνο που ξέρει να κάνει πακέτα για Ελλάδα. Δεν έγραψα ότι είναι το μόνο που ξέρει να κάνει πακέτα για Ελλάδα. Ρώτησε για το συγκεκριμένο μαγαζί και απάντησα γι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Επιτέλους MiPCSuite που να δουλευει. :) Thanks to ... Βγήκε καινούρια έκδοση του mi pcsuite. Όσοι είχαν πρόβλημα να συνδεθούν στο παλιό ας το κατεβάσουν. http://en.miui.com/forum.php?mod=attachment&aid=NTkyODI4fGU5YWIzMGVkfDE0NTc5NDEyNzB8MTU5MjIwMzQzMHwyNDA1ODI%3D https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160314/8445f1de4d0fdcc267edda5e136fffa8.jpg Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Καλησπερα παιδια, σε συσκευη οχι rooted , μπορω να μεταφερω app στην sd καρτα; Δοκιμασα με μερικα αλλα δεν βρηκα κατι. Εβαλα προγραμματα για gps με πολλες χωρες και πρεπει ή να σβησω καποια εφαρμογη ή να τις εγκαταστησω στην καρτα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Root την 7.2.4 μπορουμε να την κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potapos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Πως αλλαζουμε το μέγεθος της φωτογραφίας που τραβάει? Δε βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις.. Έχει ένα καρο πράματα αλλά μέγεθος MPixels τίποτα. Παράθεση You Sun of a Beach!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν μπορούμε να κάνουμε όντως Unlock bootloader εφόσον δεν υπάρχει dev rom.. Έχει κανείς δοκιμάσει να το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts