lazaros8080 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) γεια σας. σαν πιο εμπειροι απο εμενα και σαν κατοχοι του Xiaomi Redmi Note 3 η Xiaomi Redmi Note 3 Pro η Xiaomi Redmi 3 Pro θα ηθελα να με πειτε τις γνωμες σας. 1) το Xiaomi Redmi Note 3 εχει ---> : 2.0Ghz Octa-Core MTK Helio X10 MT6795 processor ( δες εδω ) ---> http://www.honorbuy.com/595-xiaomi-redmi-note-3-3gb-ram-32gb-gray.html 2) το Xiaomi Redmi Note 3 Pro εχει ---> : Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core,1.8GHz, (δες εδω) ---> http://www.honorbuy.com/707-xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-gray.html 3) το Xiaomi Redmi 3 Pro εχει ---> : CPU: Qualcomm® Snapdragon 616 Octa Core 4x1.5GHz + 4x1.2GHz GPU: Adreno 405 (δες εδω) ---> http://www.honorbuy.com/730-xiaomi-redmi-3-pro-32gb-rom-fingerprint-silver.html εδω τα συγκρινει τα 2 πρωτα --> http://www.phonearena.com/phones/compare/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro,Xiaomi-Redmi-Note-3/phones/9877,9803?ft=2 ερωτησεις: α) εχω μια απορια γιατι το ενα ειναι 6- πυρινο και το δινει στο antutu καλυτερη βαθμολογια ενω το αλλο εχει 8- πυρινες και και εχει μικροτερη βαθμολογια.??????? β) εγω παλι νομιζω οτι ισχυει το αντιθετο.......??? γ) σε ενα 8-πυρινο καλυτερα ειναι να δουλευει ο επεξεργαστης 8 - πυρινες μαζι η να δουλευει 4 + 4 πυρινες???? δ) τα 2 πρωτα εχουν αναλυση 1920χ1080 και 5,5'' ενω το τριτο εχει 1280 χ 720 και 5,0'' ευχαριστω Edited August 11, 2016 by lazaros8080 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 γεια σας. σαν πιο εμπειροι απο εμενα και σαν κατοχοι του Xiaomi Redmi Note 3 η Xiaomi Redmi Note 3 Pro η Xiaomi Redmi 3 Pro θα ηθελα να με πειτε τις γνωμες σας. 1) το Xiaomi Redmi Note 3 εχει ---> : 2.0Ghz Octa-Core MTK Helio X10 MT6795 processor ( δες εδω ) ---> http://www.honorbuy.com/595-xiaomi-redmi-note-3-3gb-ram-32gb-gray.html 2) το Xiaomi Redmi Note 3 Pro εχει ---> : Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core,1.8GHz, (δες εδω) ---> http://www.honorbuy.com/707-xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-gray.html 3) το Xiaomi Redmi 3 Pro εχει ---> : CPU: Qualcomm® Snapdragon 616 Octa Core 4x1.5GHz + 4x1.2GHz GPU: Adreno 405 (δες εδω) ---> http://www.honorbuy.com/730-xiaomi-redmi-3-pro-32gb-rom-fingerprint-silver.html εδω τα συγκρινει τα 2 πρωτα --> http://www.phonearena.com/phones/compare/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro,Xiaomi-Redmi-Note-3/phones/9877,9803?ft=2 ερωτησεις: α) εχω μια απορια γιατι το ενα ειναι 6- πυρινο και το δινει στο antutu καλυτερη βαθμολογια ενω το αλλο εχει 8- πυρινες και και εχει μικροτερη βαθμολογια.??????? β) εγω παλι νομιζω οτι ισχυει το αντιθετο.......??? γ) σε ενα 8-πυρινο καλυτερα ειναι να δουλευει ο επεξεργαστης 8 - πυρινες μαζι η να δουλευει 4 + 4 πυρινες???? ευχαριστω Εισαι offtopic, αυτα μα τα ρωτησεις σε κανα γενικο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Πήρα το κινητό στον πατέρα μου κι έχει το εξής θέμα: Δεν του εμφανίζει τις ειδοποιήσεις πάνω στο statusbar αλλά βλέπει τα νουμεράκια στις εφαρμογές. Δηλαδή viber ή κλήσεις τηλεφώνου, έχει μόνο τα νουμεράκια.. (βασική χρήση, δεν έχει κι άλλη εφαρμογή) :) Είναι φυσιολογικό; Πρέπει να αλλάξει κάτι; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Πήρα το κινητό στον πατέρα μου κι έχει το εξής θέμα: Δεν του εμφανίζει τις ειδοποιήσεις πάνω στο statusbar αλλά βλέπει τα νουμεράκια στις εφαρμογές. Δηλαδή viber ή κλήσεις τηλεφώνου, έχει μόνο τα νουμεράκια.. (βασική χρήση, δεν έχει κι άλλη εφαρμογή) :) Είναι φυσιολογικό; Πρέπει να αλλάξει κάτι; Στο settings της συσκευης μπηκες ή ουτε καν; Υπαρχει ενα ολοκληρο "Notifications & Status Bar" section Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Στο settings της συσκευης μπηκες ή ουτε καν; Υπαρχει ενα ολοκληρο "Notifications & Status Bar" section Είμαι αγγλία κι είναι ελλάδα.. γι'αυτό ρωτάω, γιατί δεν έχω την συσκευή στο χέρι.. ό,τι μου λέει ο καημένος μεταφέρω, για να δω πώς θα τον βοηθήσω. Αυτό δεν εξυπηρετεί το φόρουμ; Το ότι έχει τέτοιο section το settings το γνωρίζω, απλά ρωτάω αν είναι φυσιολογικό να μην δείχνει καμία ειδοποίηση πάνω, για να δω πώς θα τον καθοδηγήσω. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Εχει ρυθμιση να φαινονται τα εικονιδια ειδοποιησεων στην status bar. Aπο default ειναι κρυμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Εχει ρυθμιση να φαινονται τα εικονιδια ειδοποιησεων στην status bar. Aπο default ειναι κρυμενα. ευχαριστώωωω ;) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thymiaras Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ξέρει κανείς αν και πότε θα γίνει επίσημα μετάβαση σε Android 6.0.1 ; Το Redmi 3s πάντως έρχεται ήδη με Android 6.0.1. Βέβαια (στην έκδοση με 3 GB, Global MIUI 7) του 3s μένουν ελεύθερα για εφαρμογές 1,4 GB (!!!), ενώ στο Redmi 3 Pro (με ελληνικό MIUI 8) μένουν 1.9 GB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ξέρει κανείς αν και πότε θα γίνει επίσημα μετάβαση σε Android 6.0.1 ; Μπααά δύσκολα. Θα είχε ήδη γίνει αν υπήρχε στο πρόγραμμα, εδώ είναι ζήτημα ημερών να εμφανιστεί το 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ξέρει κανείς αν και πότε θα γίνει επίσημα μετάβαση σε Android 6.0.1 ; Το Redmi 3s πάντως έρχεται ήδη με Android 6.0.1. Βέβαια (στην έκδοση με 3 GB, Global MIUI 7) του 3s μένουν ελεύθερα για εφαρμογές 1,4 GB (!!!), ενώ στο Redmi 3 Pro (με ελληνικό MIUI 8) μένουν 1.9 GB... Στο δικο μου 3s με official rom μένουν 2gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ξέρει κανείς αν και πότε θα γίνει επίσημα μετάβαση σε Android 6.0.1 ; Το Redmi 3s πάντως έρχεται ήδη με Android 6.0.1. Βέβαια (στην έκδοση με 3 GB, Global MIUI 7) του 3s μένουν ελεύθερα για εφαρμογές 1,4 GB (!!!), ενώ στο Redmi 3 Pro (με ελληνικό MIUI 8) μένουν 1.9 GB... καλή απορία αλλά δε ξέρουμε , εκτός αν το "αποφάσισε" και δώσει κατευθείαν την 7 οπότε θα αργήσει πολύ (το ενδεχόμενο να μην πάρει καμία δε νομίζω ότι παίζει , απλά θα αργήσει) μη κοιτάς το πόση μένει ελεύθερη , πρώτα από όλα δεν τρέχουν ακριβώς οι ίδιες εφαρμογές (η global υποθέτω θα έχει και τίποτα άχρηστο παραπάνω) έτσι κι αλλιώς στο android έτσι είναι , η μνήμη είναι για να γεμίζει , αν το βλέπεις π.χ. στα 400-500 ε τότε να ανησυχείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thymiaras Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Απλά επειδή το Redmi 3s Pro και το Redmi 3 Pro είναι σχεδόν το ίδιο κινητό εκτός από μικροδιαφορές πιστεύω ότι είναι σχετικά εύκολο το port μιας rom από το ένα στο άλλο (χωρίς να το χω ψάξει). Το να πάει κατευθείαν σε 7 μου ακούγεται λίγο κουλό και σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε κάναν χρόνο ++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Απλά επειδή το Redmi 3s Pro και το Redmi 3 Pro είναι σχεδόν το ίδιο κινητό εκτός από μικροδιαφορές πιστεύω ότι είναι σχετικά εύκολο το port μιας rom από το ένα στο άλλο (χωρίς να το χω ψάξει). Το να πάει κατευθείαν σε 7 μου ακούγεται λίγο κουλό και σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε κάναν χρόνο ++ απλά θα έπρεπε ήδη να υπάρχει κάτι σε 6 , από τη στιγμή που βγήκε miui 8 και μάλιστα βγήκε πρόσφατα και η global (εκτός αν υπάρχει τίποτα beta στα κρυφά , δεν ξέρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλησπερα.Τωρα εχω περασμενη την V7.5.2.0.LAICNDE china stable.Μπορω να περασω μεσω updater την global stable V7.5.2.0.LAIMIDE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Καλησπέρα σας. Έχω ένα redmi 3 και έκανα όλα τα βήματα για να περάσω την gtv (με τον δεύτερο οδηγό) αλλά μπαίνοντας στο recovery αφού κάνω φλας την ρομ μετά το reboot δεν μπουταρει ποτέ (δεν φαίνεται το Android loading κάτω από το mi) κάποια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Ενδέχεται να μη βγάζει μπάρα από κάτω, αλλά να φορτώνει κανονικά, όσο θα έκανε δηλαδή, αλλά χωρίς να φαίνεται. Πόσο το άφησες; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Ενδέχεται να μη βγάζει μπάρα από κάτω, αλλά να φορτώνει κανονικά, όσο θα έκανε δηλαδή, αλλά χωρίς να φαίνεται. Πόσο το άφησες; οχι πολυ. λες να το ξανακανω; επισης, μετα το κολλημενο Mi, δεν μπορουσα να μπω σε fastboot και recovery (το μαμα το κινεζικο εννοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Κι εμένα μου έκανε κάτι τέτοια χθες, τελικά άνοιξε με τα 3 κουμπιά πατημένα ταυτόχρονα σε twrp έκανα wipe cache data και cache του αλλου τυπου και μετα reboot και μπηκε στην ελληνικη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Για σας. Tο πείρα από gearbest… δεν ασχολήθηκα καθόλου ούτε rom άλλαξα ούτε τίποτα. Εχω ένα θεματάκι μόνο κατά την κύλιση γενικά ... στις φωτογραφίες για παράδειγμα πολλές φορές ενώ θέλω να πάω πάνω ή κάτω το πιάνει σαν πάτημα και μου εμφανίζει την Φώτο. Αυτό συμβαίνει παντού. Καμιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 εχω το απλό οταν βγήκε ,θέλω να παραγγείλω για φιλο και βλέπω pro ?s κτλ ποιο είναι καλύτερο? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 εχω το απλό οταν βγήκε ,θέλω να παραγγείλω για φιλο και βλέπω pro ?s κτλ ποιο είναι καλύτερο? To 3s είναι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Η "Official Global Rom" που έχει το Vickmall,έχει πλήρη Ελληνικά ή μισά? Το θέλω για φίλο μου που τα μόνα αγγλικά που ξέρει είναι από τσόντες:X:X ...... Edited August 24, 2016 by immortal207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Η "Official Global Rom" που έχει το Vickmallέχει πλήρη Ελληνικά ή μισά? Το θέλω για φίλο μου που τα μόνα αγγλικά που ξέρει είναι από τσόντες:X:X ...... δεν την έβαλα , αλλά νομίζω μισά ελληνικά μισά αγγλικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Η "Official Global Rom" που έχει το Vickmall,έχει πλήρη Ελληνικά ή μισά? Το θέλω για φίλο μου που τα μόνα αγγλικά που ξέρει είναι από τσόντες:X:X ...... σοβαρες τσοντες βλεπει πες του :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Κατάλαβα.....σκάλισμα θέλει και θα πρέπει εγώ να το κάνω!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts