Jump to content

Redmi 3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνοντας να συγκρίνω κάποιες τιμές με άλλα site βρήκα σελίδα που λέει ότι το sar για redmi note 2 είναι περίπου στο μισό από το σαρ σε αυτές τις σελίδες.

Όντως απαγορευτικό το sar και για μένα. Αν καταλήξεις σε κάποιο άλλο κινητό ενημέρωσε..

φιλε μου μάλλον θα παω στο honor6 και θα κανω υποχώρησεις στο θεμα μπαταρίας και 1080p οθόνη που δεν ήθελα-παλιό κινητό .(και το χειρότερο button στην οθονη)

η άπλα να το δουλεύω με bluetooth

Edited by aristidis540
siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απαράδεκτο το SAR να είναι τόσο ψηλό...

Ανασταλτικός παράγων αγοράς

In the down down of the writing we became robes...

Υπαρχει χρήστης στο en.miui.com που εχει απάντηση απο την Xiaomi στο θέμα το sar.

Ο σύνδεσμος ειναι http://en.miui.com/thread-231941-1-1.html

Δεν λενε τιμη αλλα λενε οτι τα τηλεφωνα τους ειναι πολυ κατω απο το οριο.

Η απάντηση:

Please do noted that since currently we have not yet officially launching mobile device for purchase within the channel.

Unfortunately we are unable to provide the exact data of Redmi 3 SAR value.

As for the SAR value:

Please kindly note that in European standard, the SAR Value is:

SAR 2.0 W/kg, 10 g Averaged in the Partial Body.

and in American standard, it's: SAR 1.6 W/kg, 1 g Averaged in the Partial Body.

We could promise that the SAR Value of our Redmi note 3 complied with both standards.

Actually before the sales of our phones, we'll make very strict test towards it.

And accordingly to the result, the SAR Value of our phones are much lower than both standard.​

Για εμένα δεν ειναι ανασταλτικός παράγοντας αφού ειναι κάτω απο οριο. Δεν μιλάω και πολύ αλλωστε :p

Πάω να πάρω iPhone μπας και γλιτωσω ...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160302/631fd60406cfbc16b53acc5fb28e39ec.jpg

Σήμερα έπεσε και δεύτερη παραγγελία σε ροζάκι για φίλη.

138,62 έγραφε το order του vickmall 133,83 μου χρέωσε η debit master card της εθνικής.

iPhone 16 Pro Max

καλησπέρα σήμερα παρέλαβα κ εγώ το κινητακι σε gold-multilanguage rom πραγματικά έμεινα άφωνος πολύ καλή συσκευή κ προσεγμένη!!!Του έβαλα κατευθείαν tempered glass nillkin και μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα με μπαταριά τέρας!!Δυο πράγματα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει 1.Εχει κάποια ρύθμιση να μην χάνει το swiftkey πληκτρολoγειο κ γυρνάει στο google? 2 . Δεν μπορώ με τίποτα να βρω την τοποθεσία :cry: που βρίσκεται??

IPhone 15 Pro 

Καλορίζικο φίλε μου.

Το gold χρώμα πως είναι;;; προοοριζεται για έναν φίλο μου για αυτό ρωταω...

Ειναι διακριτικό χρώμα;

καλησπέρα σήμερα παρέλαβα κ εγώ το κινητακι σε gold-multilanguage rom πραγματικά έμεινα άφωνος πολύ καλή συσκευή κ προσεγμένη!!!Του έβαλα κατευθείαν tempered glass nillkin και μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα με μπαταριά τέρας!!Δυο πράγματα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει 1.Εχει κάποια ρύθμιση να μην χάνει το swiftkey πληκτρολoγειο κ γυρνάει στο google? 2 . Δεν μπορώ με τίποτα να βρω την τοποθεσία :cry: που βρίσκεται??

Για το πληκτρολόγιο απλά απενεργοποιησε το Google αφού πρώτα έχεις ενεργοποιησει το SwiftKey. Η τοποθεσία είναι στο συρτάρι εφαρμογών, κράτα πατημένο όποιον από τους διακόπτες θες κ θα μπεις στο αντίστοιχο μενού

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Υπαρχει χρήστης στο en.miui.com που εχει απάντηση απο την Xiaomi στο θέμα το sar.

Ο σύνδεσμος ειναι http://en.miui.com/thread-231941-1-1.html

Δεν λενε τιμη αλλα λενε οτι τα τηλεφωνα τους ειναι πολυ κατω απο το οριο.

Η απάντηση:

Please do noted that since currently we have not yet officially launching mobile device for purchase within the channel.

Unfortunately we are unable to provide the exact data of Redmi 3 SAR value.

As for the SAR value:

Please kindly note that in European standard, the SAR Value is:

SAR 2.0 W/kg, 10 g Averaged in the Partial Body.

and in American standard, it's: SAR 1.6 W/kg, 1 g Averaged in the Partial Body.

We could promise that the SAR Value of our Redmi note 3 complied with both standards.

Actually before the sales of our phones, we'll make very strict test towards it.

And accordingly to the result, the SAR Value of our phones are much lower than both standard.​

Για εμένα δεν ειναι ανασταλτικός παράγοντας αφού ειναι κάτω απο οριο. Δεν μιλάω και πολύ αλλωστε :p

Το Ευρωπαικο οριο ειναι 2.0 και αν ισχυουν οι συνδεσμοι μερικα ποστ πριν, το Redmi 3 εχει 1.33 που ναι μεν ειναι κατω απο το επιτρεπτο οριο αλλα δεν παυει να ειναι ψηλο. Εμενα το Galaxy S4 εχει 0.50 αρα φανταζομαι πιθανη μεταβαση μου σε Redmi 3 συνεπαγεται 3 φορες υψηλοτερη ακτινοβολια στον εγκεφαλο μου οταν μιλαω.

Επισης το γεγονος οτι δεν δινουν επισημο νουμερο απο την χιαομι ειναι υποπτο.

Παντως ομορφο κινητο το Redmi 3 και ηδη απο τα σχολια που διαβαζω φαινεται απροβληματιστο. Τωρα για τις τιμες SAR... ισως και να το ψυριζουμε πολυ. Ολα τα κινητα επηρεαζουν τον εγκεφαλο οταν μιλας πολλη ωρα γι αυτο καλο ειναι οταν ειμαστε στο σπιτι τουλαχιστον να χρησιμοποιουμε ακουστικα και να εχουμε το τηλεφωνο μακρυα απο το σωμα μας.

Καλορίζικο φίλε μου.

Το gold χρώμα πως είναι;;; προοοριζεται για έναν φίλο μου για αυτό ρωταω...

Ειναι διακριτικό χρώμα;

Το κινητό τα σπάει.Το gold διακριτικό χρώμα δένει άψογα με το μέταλλο πίσω....δείχνει συσκευή ακριβής μάρκας.Απροβλιματιστο λογισμικό χωρίς κολλήματα κ μπαταριά κτήνος!!

Για το πληκτρολόγιο απλά απενεργοποιησε το Google αφού πρώτα έχεις ενεργοποιησει το SwiftKey. Η τοποθεσία είναι στο συρτάρι εφαρμογών, κράτα πατημένο όποιον από τους διακόπτες θες κ θα μπεις στο αντίστοιχο μενού

Σευχαριστώ πολύ φίλε δεν υπάρχει πουθενά στο menu το gps γιαυτό κόλλησα έτσι!!Ευχαριστώ κ πάλι!!

IPhone 15 Pro 

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου

θα το παρω και εγω

απο ποιο καταστημα το πηρες και σε ποια τιμη;

Θηκη του εβαλες;;; tempered glass στην οθονη;

ακουστικα ποια χρησιμοποιείς;

Το κινητό τα σπάει.Το gold διακριτικό χρώμα δένει άψογα με το μέταλλο πίσω....δείχνει συσκευή ακριβής μάρκας.Απροβλιματιστο λογισμικό χωρίς κολλήματα κ μπαταριά κτήνος!!

Σευχαριστώ πολύ φίλε δεν υπάρχει πουθενά στο menu το gps γιαυτό κόλλησα έτσι!!Ευχαριστώ κ πάλι!!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου

θα το παρω και εγω

απο ποιο καταστημα το πηρες και σε ποια τιμη;

Θηκη του εβαλες;;; tempered glass στην οθονη;

ακουστικα ποια χρησιμοποιείς;

Πρόσεχε λίγο την παράθεση σου να την γράφεις από κάτω να φαίνεται σωστά όπως η δικιά μου :).Πάμε τώρα το κινητό το παράγγειλα από vickmall κ ήρθε σε 11 μέρες (vickmall εγγύηση) με sg post.Παράγγειλα από ebay nillkin tempered glass και θήκη nillkin flip cover σε golden.Αν δεν θες να μπλεξεις με ebay αυτά τα αξεσουάρ υπάρχουν κ στο vickmall λίγο πιο ακριβά κ τα παίρνεις όλα μαζί πακέτο.Ακουστικά χρησιμοποιώ δικά μου παλιότερα άλλης μάρκας αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις αυτά http://www.vickmall.com/new-original-xiaomi-piston-3-earphone-2015-in-ear-earphones-wire-control-mic-for-iphone-ipod-android-black.html τα οποία έχω δει από κοντά κ είναι φοβερά

IPhone 15 Pro 

Είσαι άπαιχτος.... Να είσαι καλά

Πρόσεχε λίγο την παράθεση σου να την γράφεις από κάτω να φαίνεται σωστά όπως η δικιά μου :).Πάμε τώρα το κινητό το παράγγειλα από vickmall κ ήρθε σε 11 μέρες (vickmall εγγύηση) με sg post.Παράγγειλα από ebay nillkin tempered glass και θήκη nillkin flip cover σε golden.Αν δεν θες να μπλεξεις με ebay αυτά τα αξεσουάρ υπάρχουν κ στο vickmall λίγο πιο ακριβά κ τα παίρνεις όλα μαζί πακέτο.Ακουστικά χρησιμοποιώ δικά μου παλιότερα άλλης μάρκας αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις αυτά http://www.vickmall.com/new-original-xiaomi-piston-3-earphone-2015-in-ear-earphones-wire-control-mic-for-iphone-ipod-android-black.html τα οποία έχω δει από κοντά κ είναι φοβερά

Η οθονη λεει τιποτα?

Οντως η οθόνη τι λέει αλήθεια; Έχοντας κάποιος συνηθίσει σε full HD θα του φανεί πολύ υποδεέστερη άραγε;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Οντως η οθόνη τι λέει αλήθεια; Έχοντας κάποιος συνηθίσει σε full HD θα του φανεί πολύ υποδεέστερη άραγε;

Κοίτα εγώ πούλησα το mi3 που είχε full hd και έχω ένα redmi 1s που έχει hd και δεν έχω καταλάβει απολύτως τίποτα.

Φαντάζομαι ότι το redmi3 έχει καλύτερη οθόνη από το 1s...

Το παρήγγειλα για τη γυναίκα μου (εγω θα πάρω το note 3 pro) με την multilang rom για να έχει ελληνικά. Ο bootloader πως ξεκλειδώνει, υπάρχει κανένα link; Γνωρίζετε αν θα υπάρχει καποιο update μελλοντικά που να δίνει Ελληνικά στην επίσημη rom;

Το Ευρωπαικο οριο ειναι 2.0 και αν ισχυουν οι συνδεσμοι μερικα ποστ πριν, το Redmi 3 εχει 1.33 που ναι μεν ειναι κατω απο το επιτρεπτο οριο αλλα δεν παυει να ειναι ψηλο. Εμενα το Galaxy S4 εχει 0.50 αρα φανταζομαι πιθανη μεταβαση μου σε Redmi 3 συνεπαγεται 3 φορες υψηλοτερη ακτινοβολια στον εγκεφαλο μου οταν μιλαω.

Παντως ομορφο κινητο το Redmi 3 και ηδη απο τα σχολια που διαβαζω φαινεται απροβληματιστο. Τωρα για τις τιμες SAR... ισως και να το ψυριζουμε πολυ. Ολα τα κινητα επηρεαζουν τον εγκεφαλο οταν μιλας πολλη ωρα γι αυτο καλο ειναι οταν ειμαστε στο σπιτι τουλαχιστον να χρησιμοποιουμε ακουστικα και να εχουμε το τηλεφωνο μακρυα απο το σωμα μας.

παιδια να ρωτησω κατι ,το 1.33 που γραφουν ειναι οταν στο κινητο τα εχουμε ολα ανοιχτα δλδ wifi,κληση,bluetooth,4g?

Δεν ειναι καθόλου ύποπτο, γιατί απλά δεν το πουλάει Ευρώπη (Ελλάδα) και ως γνωστόν μέγεθος "SAR" δεν υπάρχει στο μουσείο μέτρων και σταθμών.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Υπαρχει κανείς που έκανε μετάβαση από Nexus 5 σε αυτό?? Η απο κάποιο παρόμοιο?

Έχω το Nexus και είμαι ευχαριστημενος ακομα, αλλά δεν αντέχω την μπαταριά...

Ειναι αθλια!Το κανω και επίπονη χρήση οποτε δεν αντέχει το καημένο :p

Θέλω ενα με καλή μπαταρία και αυτο ειναι απο τις καλυτερες επιλογες! Πιο vfm πεθαίνεις!

Απλα εχω δευτερες σκεψεις γιατι η αναβάθμιση που θα κανω αγοράζοντας το redmi 3 θα ειναι μονο σε μπαταριά.

Στα υπολοιπα ειναι απο λιγο χειρότερο του nexus εως ισο.

Παιδιά έχω για την γυναίκα το redmi note 2 και επειδή δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και σίγουρα το 5αρι με καλύτερη μπαταρία θα την βολεψει καλυτερα..... Ή ρομ που στέλνει το vickmall έχει πλήρη ελληνικά χωρίς bug? Γιατί πρέπει να έχει ελληνικά οπωσδήποτε μέχρι τουλάχιστον να βγει κατι από Το ελληνικό φόρουμ.

Υπαρχει κανείς που έκανε μετάβαση από Nexus 5 σε αυτό?? Η απο κάποιο παρόμοιο?

Έχω το Nexus και είμαι ευχαριστημενος ακομα, αλλά δεν αντέχω την μπαταριά...

Ειναι αθλια!Το κανω και επίπονη χρήση οποτε δεν αντέχει το καημένο :p

Θέλω ενα με καλή μπαταρία και αυτο ειναι απο τις καλυτερες επιλογες! Πιο vfm πεθαίνεις!

Απλα εχω δευτερες σκεψεις γιατι η αναβάθμιση που θα κανω αγοράζοντας το redmi 3 θα ειναι μονο σε μπαταριά.

Στα υπολοιπα ειναι απο λιγο χειρότερο του nexus εως ισο.

Δεν είχα nexus αλλά κοιτώντας τα χαρακτηριστικά, βλέπω οτι κάθε ένα υπερτερει σε κάποια σημεία του άλλου (π.χ. το ενα καλύτερη οθόνη, το αλλο καλύτερη κάμερα και εμφάνιση-υλικά, κλπ). Βέβαια το ένα βρήκε προσφατα και το αλλο πριν αρκετό καιρό. Πρέπει εσύ να κρίνεις πόσο σημαντική σου είναι η μπαταρία για να κάνεις τη μετάβαση. Βέβαια υπάρχει και η αλλη εκδοχη που ειναι σαφώς φθηνότερη. Αγόρασε ένα λεπτο power bank και έστρωσες.

καλημερα παιδια ξερουμε αν και πως δουλεύει το mi remote το πατάω για tv και δεν μου βγαζει λιστα με μαρκες....:worry:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duokan.phone.remotecontroller καντην ενημέρωση κ θα δουλέψει κανονικότατα!!:D:D

IPhone 15 Pro 

Δεν είχα nexus αλλά κοιτώντας τα χαρακτηριστικά, βλέπω οτι κάθε ένα υπερτερει σε κάποια σημεία του άλλου (π.χ. το ενα καλύτερη οθόνη, το αλλο καλύτερη κάμερα και εμφάνιση-υλικά, κλπ). Βέβαια το ένα βρήκε προσφατα και το αλλο πριν αρκετό καιρό. Πρέπει εσύ να κρίνεις πόσο σημαντική σου είναι η μπαταρία για να κάνεις τη μετάβαση. Βέβαια υπάρχει και η αλλη εκδοχη που ειναι σαφώς φθηνότερη. Αγόρασε ένα λεπτο power bank και έστρωσες.

Έχω λεπτό power bank εδώ και 1.5 χρόνο αλλά είναι πάλι πολύ κουραστικό να πέφτει η μπαταρία σε μερικές ώρες μέσα. Άλλαξα και μπαταρία πριν ένα εξάμηνο γιατί χάλασε και έκλεινε μόνο του στο 60%

Ναι τα pros and cons ειναι mixed γιαυτο ρωτάω αν κάποιος είχε και τα δύο ώστε να έχει άμεση επαφή και με τα δύο.