Jump to content

Redmi 3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι οι περισσότερες διαγράφονται όπως οι εφαρμογές που περνάς από το στορ. Τις υπόλοιπες τις βάζεις σε ένα φάκελο τις κάνεις close από τη διαχείριση των εφαρμογών και δε ξανά ασχολείσαι.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος που το έχει να πει αν στην official ROM και με επιλογή English εμφανίζονται οπουδήποτε στο κινητό ιδεογράμματα και κινέζικα? Στις εφαρμογές στον dialer στα notifications, οπουδήποτε? Υποθέτω ναι αν κρίνω από αυτά τα screenshots που έχω βρει:

http://cdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/16/xiaomi-redmi-3/shots/gsmarena_011.jpg

Ναι φιλε μου όπως τα δειχνεις εμφανίζονται.

Την Παρασκευη που μας περασε μου ηρθε το Redmi note 2 που ειχα παραγειλει με την official rom.

Κανενα πρόβλημα δεν είχα στην χρήση του κινητού.

Ισα ισα με το που το άνοιξα έκανε δυο ενημερώσεις και μια σήμερα πριν το δώσω στον αδελφο μου μιας και το μέγεθος δεν με βολεψε.

Στην αρχική εγκατάσταση επέλεξα το πληκτρολόγιο της google και μετα πρόσθεσα τα ελληνικά.

Μετα κατέβασα και τον google installer για play store και τέλος.

Τελικά το tracking number εμφανίστηκε στην 4px.

Για να δουμε θα προλάβουνε να το στείλουνε πριν τις γιορτές τους.

iPhone 16 Pro Max

Εμένα από honorbuy από τις 26 έχω πάρει tracking και μου γράφει info received χωρίς άλλο update από τότε... Ελπίζω να το έχουν στείλει και να μην περιμένω μέχρι το Πάσχα...

Μια απο τα ίδια. Και εγώ απο τις 27 απο vickmall και μόνος στο 17track είναι στο info received..μάλλον έχουμε πεσει σε φόρτο εργασίας δυστυχώς :(

Διαβάζοντας την παρουσίαση από του my phone μου έκανε αρνητική εντύπωση πως σε ότι αφορά την αυτονομία ο χρόνος on screen για μια μέρα ήταν 5,5 ώρες.

Δεν ξέρω τι παίχτηκε αυτές τις ώρες αλλά θα περίμενα πολυ περισσότερα για μπαταρία 4100.

Μου κάνει εντύπωση αναφορά του handson στην χαμηλή φωτεινότητα, όταν σε ανάλογη δοκιμή στο notebookcheck έβγαλαν υπερφωτεινή την οθόνη

http://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Redmi-3-Smartphone-Review.158306.0.html

Μου κάνει εντύπωση αναφορά του handson στην χαμηλή φωτεινότητα, όταν σε ανάλογη δοκιμή στο notebookcheck έβγαλαν υπερφωτεινή την οθόνη

http://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Redmi-3-Smartphone-Review.158306.0.html

γενικά ερχετε σε αντίθεση με τα ξένα reviews (που ομως έχουν μηχανήματα και κάνουν μετρήσεις).

και τα δυο reviews gsmarena-notebookcheck μετρούν καλή φωτεινότητα και μεγάλη αυτονομία.

μάλλον η μπαταριά θελει 3-4 φορτίσεις για να δείξει τι μπορεί να κάνει.;)

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

πες μας εντυπώσεις....

Ποση ωρα κρατάει η μπαταρία ;

εχει fast charge ; πόση ωρα κάνει να φορτίσει απο το 0% στο 100 % ;

από φωτεινότητα τι λέει;

η κάμερα είναι αξιοπρεπής;

το χρώμα (χρυσό) είναι έντονο για άντρα;

Το πηρα σήμερα σε χρυσό. Πρώτες εντυπώσεις άριστες.
Edited by bbtp

Το έφερε και ελληνικό κατάστημα απ'ότι φαίνεται, βέβαια η τιμή είναι πιο ψηλά από τα κινεζομάγαζα:

http://youhou.gr/product_info.php?cPath=70_79&products_id=967&osCsid=q2ru1j2p3ketk17a8ostubu566

140€ έχει περίπου τωρα. Στα 200€ , άμεση παράδοση και με 2 χρόνια εγγύηση είναι μια χαρά !!!

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Ενώ παντού διαβάζω για b,g,n wifi εδώ http://en.miui.com/thread-215956-1-1.html διαβάζω για 802.11 ac

Καλά τα νέα από 4px.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160204/24810c23784b77bb58f832e64da0ee34.jpg

iPhone 16 Pro Max

Το εχω στα χερια μου απο προχτες και του εχω βγαλει τα ματια.

Γνωμη μου περιμενετε κανενα διμηνο να πεσει στα ~100$ και παρτε το με κλειστα ματια.

Μπαταρια με λιωσιμο παιχνιδια κλπ 1 μερα ανετα σε standby ετσι οπως το τεσταρω τωρα πιανει το 4ημερο ανετα.

Ανεβαζω βιντεο απο χτες το βραδυ οποτε σε κανενα 4ωρο θα εχει τελειωσει $#@%#ADSL (Αν δεν κοπει το ρευμα/κλεισει το PC)

Αν και στο antutu επιασε κατι παραπανω απο 30.000 στα παιχνιδια που το στρεσαρα δεν ειχα καποιο θεμα.

Με DHL μου πηγε 150€ με διαφανη θηκη 2 screenprotectors και την γνησια Xiaomi Redmi 3 Tempered Glass συσκευασια.....αν ειναι να δωσω το 1/3 της τιμης του παραπανω για να το στειλει αλλος στην Κινα παιρνω 2 και μου μενουν και τα ανταλλακτικα...

Γνωμη μου περιμενετε κανενα διμηνο να πεσει στα ~100$ και παρτε το με κλειστα ματια.

Το redmi 2 2gb δε βρίσκεται με κάτω από 120$ τουλαχιστον στα μαγαζιά που ψωνίζουν οι περισσότεροι από εμάς, τα 100$ είναι μάλλον απίθανο να τα δούμε.

Τι starting price είχε το Redmi Note 2;

Ποια είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής στην Κίνα για το Redmi 3 αυτή την στιγμή χωρίς πτώση τιμής;

Μη λέμε ότι θέλουμε και μη κοιτάτε την σάπια αγορά της Ελλάδας ή των κινεζοresellers που για EOL προϊόντα ανεβάζουν τις τιμές.

Μπαταρια με λιωσιμο παιχνιδια κλπ 1 μερα ανετα σε standby ετσι οπως το τεσταρω τωρα πιανει το 4ημερο ανετα.

Ανεβαζω βιντεο απο χτες το βραδυ οποτε σε κανενα 4ωρο θα εχει τελειωσει $#@%#ADSL (Αν δεν κοπει το ρευμα/κλεισει το PC)

Αν και στο antutu επιασε κατι παραπανω απο 30.000 στα παιχνιδια που το στρεσαρα δεν ειχα καποιο θεμα.

Με DHL μου πηγε 150€ με διαφανη θηκη 2 screenprotectors και την γνησια Xiaomi Redmi 3 Tempered Glass συσκευασια.....αν ειναι να δωσω το 1/3 της τιμης του παραπανω για να το στειλει αλλος στην Κινα παιρνω 2 και μου μενουν και τα ανταλλακτικα...

Από που το πήρες φίλε μου και πόσο καιρό έκανε να σου έρθει?

Top One από το aliexpress σε 6 μέρες.

Θα ερχόταν νωρίτερα αν δεν ήταν το spring festival και ο αυξημένος αριθμός δεμάτων.

Άλλες φορές 2 μέρες για Αγγλία και 2 για Ελλαδα

Ήρθε σφραγισμένο ήμουν ο πρώτος που το άνοιξε οπότε αγγλικό μανδαρινικά κινέζικα χωρίς Play Store.

Λίγο που κοίταξα το recovery mode μιας και ήταν στα κινέζικα μάλλον κλειδωμένο.

Θα κάνω και άλλο βίντεο με ξεκλείδωνε και rom όταν τα παιδιά του miui hellas βγάλουν κατι

Εγκατάσταση του play store γίνεται εύκολα? Δηλαδή μόνο κατέβασμα του apk απο το web και εγκατάσταση ή θέλει και κάτι άλλο...? Δεν είχα ποτέ κινητό χωρίς playstote εγκατεστημενο και δεν ξέρω...

Φίλε εντυπώσεις απ την κάμερα θέλουμε, ανταποκρίνεται σε 13άρα???

Φίλε εντυπώσεις απ την κάμερα θέλουμε, ανταποκρίνεται σε 13άρα???

Επειδη ανεβαζω και το βιντεο και τραβαει ολο το Bandwidth οριστε ενα δειγμα

https://dl.dropboxusercontent.com/u/34126400/Redmi%203/IMG_20160204_103359%5B1%5D.jpg

Ξέρουμε πόσο είναι το sar της συσκευής;

Εγκατάσταση του play store γίνεται εύκολα? Δηλαδή μόνο κατέβασμα του apk απο το web και εγκατάσταση ή θέλει και κάτι άλλο...? Δεν είχα ποτέ κινητό χωρίς playstote εγκατεστημενο και δεν ξέρω...

Πανευκολο.

Μπαίνει στο mi store και το κατεβάζεις.

Αρχίζει και σου βάζει τα Google frameworks και τις άλλες διεργασίες της Google και μόλις πάει στο 100% είσαι ετοιμος κοτσαρεις και το Google keyboard και έχεις και ελληνικό πληκτρολόγιο.

Κάνε uninstall τελείως το κινεζικό της baidu και GG

Όσο για το SAR κάποια στιγμή θα μας βγει ένα χαρτί που θα το γράφει θα τσεκαρω το manual και θα σου πω

Πανευκολο.

Μπαίνει στο mi store και το κατεβάζεις.

Αρχίζει και σου βάζει τα Google frameworks και τις άλλες διεργασίες της Google και μόλις πάει στο 100% είσαι ετοιμος κοτσαρεις και το Google keyboard και έχεις και ελληνικό πληκτρολόγιο.

Κάνε uninstall τελείως το κινεζικό της baidu και GG

Όσο για το SAR κάποια στιγμή θα μας βγει ένα χαρτί που θα το γράφει θα τσεκαρω το manual και θα σου πω

Ωραία εύκολα... Σε ευχαριστώ πολύ!