Jump to content

Blackview BV2000

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι συμφωνώ για την εμφάνιση αλλά βλέπω ότι το 1gb ram είναι λίγο και επηρεάζει την γενικότερη λειτουργία του κινητού.Επειδή έχω δοκιμάσει και mtk κινητά παλιότερα με 1gb ram αλλά με kitkat και jellybean η διαφορά είναι μεγάλη υπέρ της kitkat.Η lollipop θέλει 2gb για άνετη χρήση

• Απαντήσεις 317
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nαι συμφωνώ για την εμφάνιση αλλά βλέπω ότι το 1gb ram είναι λίγο και επηρεάζει την γενικότερη λειτουργία του κινητού.Επειδή έχω δοκιμάσει και mtk κινητά παλιότερα με 1gb ram αλλά με kitkat και jellybean η διαφορά είναι μεγάλη υπέρ της kitkat.Η lollipop θέλει 2gb για άνετη χρήση

Εδω ειμαι μαζι σου και το εχω αναφερει και στο παρελθον.

Με κιτκατ οι συσκευες που ειχαν 1 ραμ φαινονταν να <ανασαινουν> καλυτερα!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Εντάξει παιδιά, είναι κινητό χαμηλών απαιτήσεων για βασικές λειτουργίες. Για απλή χρήση πάντως είναι οκ. Εγώ για δοκιμή έβαλα το messenger (viber χρησιμοποιώ πάντα όπως και νά'χει) και το σηκώνει χωρίς κολλήματα. Μου άρεσε η rom του γιατί την βρήκα αρκετά παραμετροποιήσιμη και χωρίς bloatware. Ειδικά αυτό το τελευταίο είναι που με κάνει να απορώ με τους "μεγάλους" κατασκευαστές, ακόμη κι η xiaomi είναι γεμάτη άχρηστες εφαρμογές ενώ η δε samsung:queen of bloatware! Sorry αν ξέφυγα λίγο απ το θέμα :)
Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Εγώ έβγαλα το messenger και το whatsapp και έβαλα το disa και για τα 2.Πήρε μια ανάσα το κινητάκι

Χθες το κινητό δεν έμπαινε σε deep sleep για κανέναν λόγο, οπότε η μόνη λύση που βρήκα ήταν με module μέσω xposed.. :wacko:

Πέρασα το twrp και το su όπως είπε ο mplevris :up:, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να εγκαταστήσω εφαρμογές από άλλες πηγές, ούτε μπορούσα να χορηγήσω δικαιώματα super user σε εφαρμογές που το ζητούσαν... Τελικά με factory reset λύθηκε το θέμα!

Χρήσιμος επίσης οδηγός για sp flash tools MediaTek Οδηγός επιβίωσης για Flashing :up:

Με ποιο module κατάφερες να το βάλεις σε deep sleep; Μου κάνει το ίδιο απο σήμερα το πρωϊ και δε βγάζω άκρη.Και βαριέμαι να κάνω factory reset και στήσιμο απο την αρχή.

Με ποιο module κατάφερες να το βάλεις σε deep sleep; Μου κάνει το ίδιο απο σήμερα το πρωϊ και δε βγάζω άκρη.Και βαριέμαι να κάνω factory reset και στήσιμο απο την αρχή.

Με αυτό --> MobileRadioActiveFix

Σε μένα δούλεψε, άλλοι λένε ότι είναι placebo. Δεν χάνεις κάτι πάντως. Το σίγουρο είναι ότι τη βρωμοδουλειά την κάνουν τα data...:(

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Eυχαριστώ.Αυτό θυμάμαι ειχε βγει για την 5.0 που είχε τέτοιο θέμα απο google και στην 5.1 το είχαν διορθώσει.Το έβαλα και περιμένω να δω το αποτέλεσμα.

Edit

Απο οτι φαινεται,λειτουργει.

Edited by bbbb

Σήμερα μου έκανε το πρώτο κόλλημα. Μαύρη οθόνη ( ο x launcher δεν αποκρίνεται), και αφού το reboot είχε το ίδιο αποτέλεσμα (μαύρη οθόνη) το ξεκόλλησα με την πατροπαράδοτη μέθοδο της αφαίρεσης μπαταρίας. Ευθύς αμέσως έβαλα nova launcher και πέταξα τον μαμά. Για φανταστείτε τώρα να είχε μη αποσπώμενη μπαταρία τι πλάκα που θα είχε!
Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Συνήθως, σε αυτά που δεν έχουν αποσπώμενη μπαταρία, το παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου power για πάνω από 10", έχει την ίδια επίδραση με την αφαίρεση και επανατοποθέτηση της μπαταρίας, οπότε δεν έχεις πρόβλημα.

Sent from my XT1562

Ετσι ακριβως.Με το mobileactiveradiofix module

μπαινει το κινητο σε deepsleep αν και τελικα το εκανα hard reset γιατι ετρωγε κατι γενικοτερα κολληματα.Ευχαριστη εκπληξη η εφαρμογη του ραδιοφωνου που σε σχεση με την απλη που εχουν συνηθως τα μτκ εχει καλυτερο σχεδιασμο και περιλαμβανει επιπλεον χρονοδιακοπτη για κλεισιμο οτι ωρα θες και αυτοματο ανοιγμα σαν ξυπνητηρι το οποιο ομως θα επρεπε να λειτουργει δινοντας τον ηχο απευθειας στο ηχειο κατα την γνωμη μου.Η αυτονομια ειναι το 40% της αυτονομιας του homtom ht6 αλλα λογικο αφου εχει κατα πολυ μικροτερη μπαταρια .

Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα.αυτη την στιγμη ποιο ειναι το ποιο φθηνο καταστημα να αγορασω ενα που θελω να κανω δωρακι σε γνωστο μου. Ειμαι μεταξυ αυτου και το x5.

Ετσι ακριβως.Με το mobileactiveradiofix module

μπαινει το κινητο σε deepsleep αν και τελικα το εκανα hard reset γιατι ετρωγε κατι γενικοτερα κολληματα.Ευχαριστη εκπληξη η εφαρμογη του ραδιοφωνου που σε σχεση με την απλη που εχουν συνηθως τα μτκ εχει καλυτερο σχεδιασμο και περιλαμβανει επιπλεον χρονοδιακοπτη για κλεισιμο οτι ωρα θες και αυτοματο ανοιγμα σαν ξυπνητηρι το οποιο ομως θα επρεπε να λειτουργει δινοντας τον ηχο απευθειας στο ηχειο κατα την γνωμη μου.Η αυτονομια ειναι το 40% της αυτονομιας του homtom ht6 αλλα λογικο αφου εχει κατα πολυ μικροτερη μπαταρια .

Όπως τα λες ! Επίσης να σημειώσω ότι είναι βολική η εφαρμογή "δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας", την οποία βέβαια συναντάμε και σε άλλα mtk κινητά. Γενικά αν κάποιος του φέρεται όπως του ταιριάζει θα το ευχαριστηθεί! Το δικό μου "κατασχέθηκε" από μια φίλη και όποτε τη βλέπω μου λέει τα καλύτερα! :p

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Ενα άλλο bug που βρήκα είναι ότι τα wake gesture δουλεύουν όποτε θέλουν.Με βόλεψαν όμως τα smart gesture και ειδικά αυτό που φέρνεις τη συσκευή στο αυτί και απαντάει στην εισερχόμενη κλήση.

Καλησπερα.αυτη την στιγμη ποιο ειναι το ποιο φθηνο καταστημα να αγορασω ενα που θελω να κανω δωρακι σε γνωστο μου. Ειμαι μεταξυ αυτου και το x5.

To vickmall στα 69.99 http://www.vickmall.com/original-blackview-bv2000-4g-android-5-1-smartphone-mtk6735-quad-core-1-0-ghz-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-ips-hd.html

Δε ξέρω για το απλό x5 αλλά έχοντας το x5 pro που έχει ίδια cpu και πλέον το βρίσκεις στα 80-83$ θα πήγαινα σε αυτό αν δεν υπήρχε ζήτημα χρημάτων.Ναι μπορεί το x5 να είναι πιο πλαστικούρα,να μην έχει led και φωτιζόμενα πλήκτρα,χειρότερη κάμερα στις φώτο,μπαταρία πραγματική χωρητικότητα μικρότερη αλλά σε χρήση δεν έχει τεράστια διαφορά τουλάχιστον με την δική μου χρήση πάλι ένα 4+- ώρες οθόνης βγάζω σε περίπου 16-18 ώρες συνολικής χρήσης αλλά τα 2gb ram σε συνδυασμό με τα 16gb ρομ κάνουν την διαφορά στην καθημερινή χρήση.Συν το καλύτερο gps του x5 καθώς του bv2000 "τρελαίνεται" στα διάφορα στενά..Κάνεις δουλειά μεν αλλά θα κάνει και τα κολπάκια του σε σχέση με το x5 που είναι άψογο.επίσης να πω ότι στο bv2000 για όποιον ενδιαφέρεται το navigon απο :ninja: τρέχει κανονικά ενώ στο x5 pro όσο το είχα ήθελε πατέντα λόγω του σειριακού αριθμού...

Ενα άλλο bug που βρήκα είναι ότι τα wake gesture δουλεύουν όποτε θέλουν.Με βόλεψαν όμως τα smart gesture και ειδικά αυτό που φέρνεις τη συσκευή στο αυτί και απαντάει στην εισερχόμενη κλήση.

To vickmall στα 69.99 http://www.vickmall.com/original-blackview-bv2000-4g-android-5-1-smartphone-mtk6735-quad-core-1-0-ghz-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-ips-hd.html

Δε ξέρω για το απλό x5 αλλά έχοντας το x5 pro που έχει ίδια cpu και πλέον το βρίσκεις στα 80-83$ θα πήγαινα σε αυτό αν δεν υπήρχε ζήτημα χρημάτων.Ναι μπορεί το x5 να είναι πιο πλαστικούρα,να μην έχει led και φωτιζόμενα πλήκτρα,χειρότερη κάμερα στις φώτο,μπαταρία πραγματική χωρητικότητα μικρότερη αλλά σε χρήση δεν έχει τεράστια διαφορά τουλάχιστον με την δική μου χρήση πάλι ένα 4+- ώρες οθόνης βγάζω σε περίπου 16-18 ώρες συνολικής χρήσης αλλά τα 2gb ram σε συνδυασμό με τα 16gb ρομ κάνουν την διαφορά στην καθημερινή χρήση.Συν το καλύτερο gps του x5 καθώς του bv2000 "τρελαίνεται" στα διάφορα στενά..Κάνεις δουλειά μεν αλλά θα κάνει και τα κολπάκια του σε σχέση με το x5 που είναι άψογο.επίσης να πω ότι στο bv2000 για όποιον ενδιαφέρεται το navigon απο :ninja: τρέχει κανονικά ενώ στο x5 pro όσο το είχα ήθελε πατέντα λόγω του σειριακού αριθμού...

Τα τσιμπησα και τα δυο μιας και τωρα εχω καποια χρηματα για shoping therapy.

Τα τσιμπησα και τα δυο μιας και τωρα εχω καποια χρηματα για shoping therapy.

Να σου κανω αιτημα φιλιας? :rolleyes:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Το κινητό το δουλεύει η κόρη μου. Όλα μια χαρά, αλλά το Lollipop είναι όπως το vista στα windows, βαρύ για 1GB. Δύο προβληματισμοί: 1. Έχει μεταφέρει τις εφαρμογές στην κάρτα, αλλά όταν γίνονται ενημερώσεις κάποιες εφαρμογές επιστρέφουν στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? 2. Παρόλο που έχει χώρο στην κάρτα όταν κατεβάζει καινούργια εφαρμογή της βγαίνει μήνυμα για ανεπάρκεια χώρου. Γιατί? Ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού είναι μόνο 700 με 800 ΜΒ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Αιτημα φιλιας...... Ποιος ο λογος βαγγο;

Κατοπιν της γραπτης δηλωσης σου οτι εχεις χρημα! :p

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Το κινητό το δουλεύει η κόρη μου. Όλα μια χαρά, αλλά το Lollipop είναι όπως το vista στα windows, βαρύ για 1GB. Δύο προβληματισμοί: 1. Έχει μεταφέρει τις εφαρμογές στην κάρτα, αλλά όταν γίνονται ενημερώσεις κάποιες εφαρμογές επιστρέφουν στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? 2. Παρόλο που έχει χώρο στην κάρτα όταν κατεβάζει καινούργια εφαρμογή της βγαίνει μήνυμα για ανεπάρκεια χώρου. Γιατί? Ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού είναι μόνο 700 με 800 ΜΒ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Επίσημη λύση είναι να σβήσει μερικές εφαρμογές που δε χρειάζεται άμεσα.Να κάνει χώρο πάνω απο 1gb στην εσωτερική μνήμη και να δοκιμάσει πάλι.Oι εφαρμογές επιστρέφουν στην εσωτερική μνήμη γιατί μάλλον είναι ρυθμισμένες απο τον developer να πηγαίνουν εκεί εξ`ορισμού οπότε με κάθε νέα επανεγκατάσταση-αναβάθμιση πάνε εκεί αυτόματα.

Αλλη λύση που θα βοηθήσει αρκετά αλλά θέλει root και μια διαδικασία λίγο περίπλοκη είναι με τη χρήση του link2sd http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=358678&highlight=link2sd με αυτόν τον τρόπο μεταφέρει στην sd σε ένα 2ο κρυφό partition όχι μόνο ένα μικρό της εφαρμογής αλλά όλη την εφαρμογή συν κάποια ακόμη "συνοδευτικά" που έχουν όλες οι εφαρμογές όταν εγκατασταθούν.Το μόνο θέμα είναι ότι με αργή sd ίσως δεις πτώση στην απόδοση του κινητού.Προσωπικά επειδή το κινητό το έχω ως 2ο έχω βάλει 7 εφαρμογές και χωρίς μεταφορά στην sd έχω κοντά στα 2gb ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη

Καταρχήν πριν κάνεις οτιδήποτε κάνε πρώτα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση το κινητό(20160112) . Έπειτα θα κατεβάσεις τα αρχεία που δίνω πιο πάνω και απλά φλασαρεις το TWRP και όταν μπεις σε αυτό το πρώτο πράγμα που σου λέει είναι αν θες να γίνει ρουτ η συσκευή εκεί πατας swipe και μόλις κάνει επανεκκίνηση είσαι ρουτ.

Αν δεν ξέρεις να φλασαρεις υπάρχει οδηγός κάπου εδώ μέσα ψάξε βρες τον και ακολουθώντας τις οδηγίες θα κάνεις δουλειά

Γεια σου φιλε μου αν θες σε παρακαλω δωσε λινκ και τροπο για να κανω ρουτ το BV2000S οπως μας εδωσες για το BV2000 και πες μου σε παρακαλω αν ειναι ιδια η διαδικασια

Σε ευχαριστω

Παίδες με την ποιότητα κλήσεων/ένταση ομιλίας είστε ευχαριστημένοι?Εγώ όχι,βρίσκω χαμηλή την ένταση ακουστικού(ποιότητα δεν ψάχνω σε τόσα λεφτά).

Παίδες με την ποιότητα κλήσεων/ένταση ομιλίας είστε ευχαριστημένοι?Εγώ όχι,βρίσκω χαμηλή την ένταση ακουστικού(ποιότητα δεν ψάχνω σε τόσα λεφτά).

Όχι, η ένταση του ακουστικού και του ηχείου είναι χαμηλή. Ίσως να διορθώνεται με root από το MTK Engineering Mode (μην το παρακάνετε όμως και τα "κάψετε"), αλλά προς το παρόν δε θέλω να το πειράξω... Επίσης, η φουλ φωτεινότητα της οθόνης είναι χαμηλή και κάτω από τον ήλιο, δε βλέπεις και πολλά... Κι ένα bug με το WiFi, είναι ότι μερικές φορές κατεβάζει μόνο με 1 Mbps! Δεν έχει σημασία αν έχω συνδεθεί με ADSL ή VDSL, το speedtest δείχνει σταθερά 1 Mbps! Αυτό φτιάχνει όταν βάζω το κινητό σε Flight Mode για 10-15 δευτερόλεπτα και μετά το βγάζω πάλι. Τέλος, έβαλα κι εγώ το Nova Launcher, γιατί αυτός που είχε αρχικά, έκανε το κινητό να λαγκαρει...

Αλλά για 37€ που έδωσα για το BV2000s, δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα... Πάντως το λειτουργικό έχει αρκετά bugs... ;)

Edited by MitsosDaBest13

Μέσω mtk menu διορθώνει αρκετά.Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με αυτό μετά την επέμβαση μέσω του mtk μενού.Πιο καθαρό και δυνατό και απο το homtom ht6 που είχα.Το ηχείο είναι τελείως τενεκεδένιο θα έλεγα αλλά οκ παλεύεται.Με το bv2000 δεν έχω πρόβλημα στο wifi και με 4g wind μέτρησα 57mbps download.Πιο πολύ με απογοήτευσε το gps που είναι μέτριο σε πυκνή δόμηση.

Μέσω mtk menu διορθώνει αρκετά.Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με αυτό μετά την επέμβαση μέσω του mtk μενού.Πιο καθαρό και δυνατό και απο το homtom ht6 που είχα.Το ηχείο είναι τελείως τενεκεδένιο θα έλεγα αλλά οκ παλεύεται.Με το bv2000 δεν έχω πρόβλημα στο wifi και με 4g wind μέτρησα 57mbps download.Πιο πολύ με απογοήτευσε το gps που είναι μέτριο σε πυκνή δόμηση.

Άρα αξίζει να το ρουτάρω. Ευχαριστώ για την πληροφορία!

Για να πειράξεις αυτές τις ρυθμίσεις,δε χρειάζεται root.απλα πατάς στον dialer *#*#3646633#*#* και ακολουθείς τις οδηγίες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049