Jump to content

Blackview BV2000

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να πειράξεις αυτές τις ρυθμίσεις,δε χρειάζεται root.απλα πατάς στον dialer *#*#3646633#*#* και ακολουθείς τις οδηγίες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

Σωστά, υπάρχει και αυτό! :lol: Το έφτιαξα, τα έβαλα τα πρώτα Max 140 και το Loudspeaker Max 145. Τα υπόλοιπα ως έχουν.

• Απαντήσεις 317
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άσχετο, αλλά σας θυμίζει κάτι αυτό;; :lol: Crypto Creev Mark, έλεοοος... Οι Ελληνικές εταιρίες, με τα OEM Κινεζοκινητα τους... :p

http://www.e-shop.gr/kinito-creev-mark-v-prime-grey-with-flip-cover-tempered-glass-bundle-p-TEL.029252

Άσχετο, αλλά σας θυμίζει κάτι αυτό;; :lol: Crypto Creev Mark, έλεοοος... Οι Ελληνικές εταιρίες, με τα OEM Κινεζοκινητα τους... :p

http://www.e-shop.gr/kinito-creev-mark-v-prime-grey-with-flip-cover-tempered-glass-bundle-p-TEL.029252

Σατανική ομοιότης!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στάνιαρε το κινητό με τις ρυθμίσεις στο engineering mode,αισθητή βελτίωση :)

Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Σατανική ομοιότης!

Όχι απλά ομοιότης, αλλά παίζει να είναι ακριβώς το ίδιο κινητό 100%!! Ίσως η Crypto αγόρασε πολλά OEM κομμάτια που κυκλοφόρησαν ως Blackview BV2000 και απλά άλλαξε τα σήματα επάνω και ορίστε το Creev Mark από το "Ελλάντα"! :p

@Mark_K___ Το διόρθωσα τη στιγμή που έγραψες... Μετά είδα ότι το BV2000 στο Σκρουτζ έχει 80€ και σίγουρα τα 100€ για το ίδιο κινητό με άλλο σήμα, δεν αξίζουν... :)

Edited by MitsosDaBest13

Ε, όχι δα... Νομίζω ότι 100€ είναι υπερβολικά για την οποία υποστήριξη, συγκριτικά με το ποσό που δίνεις αν το πάρεις από Κίνα. Με 125€ παίρνεις Moto G που είναι απείρως καλύτερο. Και σε υποστήριξη(σέρβις).

Τα 100 είναι πολύ καλά, 120 έχει κανονικά.. Εμένα μου φαίνεται περίεργο και αυτό, η φορολογία και μόνο είναι η διαφορά από την κινέζικη τιμή..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Άσε το πόσο σου λένε ότι έχει κανονικά. Θα το έπαιρνες με 120€; Μπορεί να φαίνεται μικρή η διαφορά τιμής αν βγάλεις το ΦΠΑ(81€). Από τους κινέζους(που έχουν Και αυτοί κέρδος) θα το πάρεις ένα 20αρικο κάτω. Αν είσαι εγχώρια εταιρεία και πας απευθείας στο εργοστάσιο, και παραγγείλεις πολλά κομμάτια με τη στάμπα σου, θα πετύχεις καλή τιμή. Αν βάλεις και τα μεταφορικά, πάλι θα σου βγει πιστεύω κάτω από τα 81 αρκετά, οπότε θα έχεις κέρδος εύκολα. Για τα 120(97,5χωρίς ΦΠΑ) δεν το συζητώ...

• 2 weeks later...
Otg δεν έχει.Dlna είναι software λειτουργία του android οπότε με το κατάλληλο πρόγραμμα πχ upnup player έχει

Otg δεν έχει.Dlna είναι software λειτουργία του android οπότε με το κατάλληλο πρόγραμμα πχ upnup player έχει

Με εριξες ψυχολογικα τωρα!Λιγο πριν ειδα σε ενα ρωσικο βιντεο οτι συνδεσε στικακι και το αναγνωρισε το τηλεφωνο.Εδω

στο 7:01.

Άσχετο αλλά ο Τσαλίκης κάνει καριέρα στη Ρωσία; :lol::lol:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Άσχετο αλλά ο Τσαλίκης κάνει καριέρα στη Ρωσία; :lol::lol:

Σ αυτο το βιντεο -χωρις Τσαλικη-συνδεει κανονικα ποντικι.

.Στο 6:24.

Ομως ειναι το BV2000S.

Ναι ίσως το πρόσθεσαν στο s γιατί στο 2000 που δοκίμασα,δεν παίζει.Γενικά πάντως θα έλεγα να κοιτάξεις κάποιο άλλο κινητό..

Edit

Εχει usb otg και το bv2000 αλλά μόνο με εξωτερική τροφοδοσία.Μου ήρθε τώρα η ιδέα να δοκιμάσω με αυτό το usb otg http://www.ebay.com/itm/Hot-4-in-1-Micro-USB-Hub-OTG-Cable-Extension-Adapter-for-Android-Samsung-Tablet-/231719134796?hash=item35f389664c:g:WaUAAOSwu4BV0o5l και λειτούργησε κανονικά η σύνδεση με στικάκι αφού όμως σύνδεσα και ένα power bank στην είσοδο τροφοδοσίας του usb otg hub.Αποσυνδέοντας το ρεύμα,σταματά να το αναγνωρίζει οπότε ενώ βάλανε την λειτουργία του usb otg δεν φρόντισαν ώστε η usb θύρα του κινητού να δίνει ρεύμα.

Edited by bbbb

Ναι ίσως το πρόσθεσαν στο s γιατί στο 2000 που δοκίμασα,δεν παίζει.Γενικά πάντως θα έλεγα να κοιτάξεις κάποιο άλλο κινητό..

Λογω της καμερας η εβγαλε αλλα προβληματα?Η πλακα ειναι οτι ξεκινησα πριν απο καποιες εβδομαδες απο Xiaomi redmi 3 και Meizu m2 και ξαφνικα μου την εδωσε και ειπα θα παρω το ποιο φθηνο 5 ιντσο μονο για τα βασικα.Παντως και το Alcatel το pop 3 το ιδιο χαλια ειναι οι καμερες του.Κατω απο τα 100 ευρω στο ιδιο χαλΙ ειναι λιγο πολυ ολα στο θεμα της καμερας.

Αψογα!Αναβαθμισες το κινητο σε χρονο dt.Αν ειχε και wireles display χτυπουσε το s6 για πλακα.χα!χα!

Edited by forumkid

Η κάμερα δεν με απασχολεί καθόλου.Σπάνια την χρησιμοποιώ.Το μεγάλο του αγκάθι είναι τα 1/8 σε θέμα ραμ/ρομ που ουσιαστικά το κάνει να σέρνεται αν το φορτώσεις λίγο παραπάνω και το μέτριο gps.Προβλήματα όχι δεν μου έβγαλε κάτι αλλά το 1gb ram είναι λίγο.Αν θες 5αρι με καλή απόδοση και φθηνό σχετικά με κανονικό usb otg θα έλεγα doogee x5 pro http://www.vickmall.com/doogee-x5-pro-4g-lte-mtk6735-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-ips-hd-screen.html στις κάμερες επίσης χάλια αλλά σε θέμα απόδοσης (κυκλοφορεί και android 6 custom προς το παρον) σαφώς ανώτερο Edited by bbbb

Πολύ άντεξε βρε! Μου βγαλε προβλημα το touch,νεκρά σημεια κεντρικά στην οθονη.
Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Πολύ άντεξε βρε! Μου βγαλε προβλημα το touch,νεκρά σημεια κεντρικά στην οθονη.

Εγώ μερικές φορές προσπαθώ με το BV2000s να γράψω με το SwiftKey και ξαφνικά πατάει από μόνο του χαζομάρες σε κενό χώρο και μου κλείνει το keyboard! Δεν ξέρω αν άρχισε και σ' εμένα να χαλάει η οθόνη ή απλά φταίει το ότι είναι μόνο 2 σημείων και λαγκαρει... :(

"Σοβαρή" εταιρία πάντως η Blackview... Ευτυχώς πέταξα μόνο 37€. Όποτε φορτίζω άλλα κινητά με το δικό του φορτιστή, λαγκαρουν πολύ, μέχρι να τα βγάλω από την πρίζα!! Δεν πρόκειται να ξανά πάρω τόσο φτηνιάρικο κινητό, ακόμα και αν το έχουν σε προσφορά με 20€... Υπάρχει 80% πιθανότητα ότι θα βγει σκουπίδι. Όσο περισσότερο χρησιμοποιώ το Blackview, τόσο πιο μάπα μου φαίνεται... Και στην αρχή έγραφα καλά λόγια κιόλας! Για βασικό κινητό δεν κάνει με τίποτα, ειδικά για heavy users...

Edited by MitsosDaBest13

Πολλά κινητά έχουν πρόβλημα με την αφή όταν βρίσκονται στη φόρτιση.

Sent from my XT1562

Εγώ μερικές φορές προσπαθώ με το BV2000s να γράψω με το SwiftKey και ξαφνικά πατάει από μόνο του χαζομάρες σε κενό χώρο και μου κλείνει το keyboard! Δεν ξέρω αν άρχισε και σ' εμένα να χαλάει η οθόνη ή απλά φταίει το ότι είναι μόνο 2 σημείων και λαγκαρει... :(

"Σοβαρή" εταιρία πάντως η Blackview... Ευτυχώς πέταξα μόνο 37€. Όποτε φορτίζω άλλα κινητά με το δικό του φορτιστή, λαγκαρουν πολύ, μέχρι να τα βγάλω από την πρίζα!! Δεν πρόκειται να ξανά πάρω τόσο φτηνιάρικο κινητό, ακόμα και αν το έχουν σε προσφορά με 20€... Υπάρχει 80% πιθανότητα ότι θα βγει σκουπίδι. Όσο περισσότερο χρησιμοποιώ το Blackview, τόσο πιο μάπα μου φαίνεται... Και στην αρχή έγραφα καλά λόγια κιόλας! Για βασικό κινητό δεν κάνει με τίποτα, ειδικά για heavy users...

Κακά τα ψέμματα. Κάτω από 60-70€ δύσκολα θα πάρεις συσκευή που να δουλεύει σωστά..

Σήμερα έλαβα αυτή την ειδοποίηση και δεν το πίστευα! Μιλάμε για 37€ κινητό (η S έκδοση)! :D

Έχω την εντύπωση πως τώρα έγινε λίιιγο πιο γρήγορο, αλλά και πάλι όταν γράφω ή κουνάω γρήγορα την οθόνη, είτε δεν έχει καθόλου απόκριση, είτε κινείται με μικρή καθυστέρηση. Ίσως να φταίει και που η οθόνη είναι 2 σημείων...

http://s33.postimg.org/5klcj3yy7/Screenshot_2016_06_01_21_12_41.png

Εμένα με την οθόνη μου το 2000 έχανε πατήματα όσο είχα την προστασία.Τώρα που το δουλεύω "γυμνό" δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό.Με την φόρτιση δε μου κάνει κάποιο κόλλημα.Για 60€ ντάξει δεν το λες τελείως άχρηστο..Αν το αφήσεις και άδειο απο πολλές εφαρμογές είναι αρκετά λειτουργικό.Και απο την στιγμή που ένα 4g modem (οκ μπορεί να έχει καλύτερο σήμα αλλά δεν είναι all around συσκευή που κάνει και άλλα πράγματα σε περίπτωση ανάγκης) κάνει γύρω στα 50€ με ένα 60αρι παίρνεις dualsim 4g modem και κινητό μαζί..

Εμένα με την οθόνη μου το 2000 έχανε πατήματα όσο είχα την προστασία.Τώρα που το δουλεύω "γυμνό" δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό.Με την φόρτιση δε μου κάνει κάποιο κόλλημα.Για 60€ ντάξει δεν το λες τελείως άχρηστο..Αν το αφήσεις και άδειο απο πολλές εφαρμογές είναι αρκετά λειτουργικό.Και απο την στιγμή που ένα 4g modem (οκ μπορεί να έχει καλύτερο σήμα αλλά δεν είναι all around συσκευή που κάνει και άλλα πράγματα σε περίπτωση ανάγκης) κάνει γύρω στα 50€ με ένα 60αρι παίρνεις dualsim 4g modem και κινητό μαζί..

Λοιπόν αρχικά κι εγώ το ίδιο έκανα,έβγαλα την μεμβράνη κι ένιωσα "δικαιωμένος" για την εξυπνάδα μου που βρήκα το πρόβλημα :p

Έλα όμως που το ξανάκανε και χωρίς τη μεμβράνη το ρημάδι.. Επανήλθε μόνο του μετά από κανα δυο reset. Μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι θέμα software και όχι digitizer αφού έρχεται και φεύγει.. Εκεί όμως που πραγματικά δίνει ρεσιτάλ το κινητό είναι οι φωτογραφίες, σε απόλυτο ηλιακό φως τις βγάζει θολές!! Μόλις επιστρέψει το κινητό μου από το service θα το σκοτώσω 30€ να μην το βλέπω!

Ξεκίνα το απο 50€ και βλέπεις.Εγώ το δικό μου το πούλησα σήμερα ένα 50αρικο..Και ποτέ ξανά blackview :p

Σκέφτομαι κι εγώ να δώσω το BV2000s για κάνα 40αρι μαζί με τη θήκη. Όχι ότι έχει κάποιο πρόβλημα, απλά θα ήθελα κάτι άλλο για δεύτερο... Κάτι μικρότερο ίσως, με λιγότερο lag και γιατί το βαρέθηκα λίγο. :p Πραγματικά, όποτε πιάνω αυτό το κινητό στα χέρια μου, νιώθω ότι είναι παιδικό παιχνίδι. Φοβερή ποιότητα κατασκευής... :lol:

Υ.Γ. Κοιτάζω μήπως βγάλει η Leagoo τίποτα ενδιαφέρον. Το Ζ1 είναι μικρούλι μεν, αλλά έχει τα μισά specs του Blackview...

• 2 weeks later...