mplevris Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) Mανώλη, έχω την έκδοση του λογισμικού BV2000_B1_Blackview_20151211 στην συσκευή περασμένη, μπορείς να εξηγήσεις τα βήματα για root πιο αναλυτικά ? Καταρχήν πριν κάνεις οτιδήποτε κάνε πρώτα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση το κινητό(20160112) . Έπειτα θα κατεβάσεις τα αρχεία που δίνω πιο πάνω και απλά φλασαρεις το TWRP και όταν μπεις σε αυτό το πρώτο πράγμα που σου λέει είναι αν θες να γίνει ρουτ η συσκευή εκεί πατας swipe και μόλις κάνει επανεκκίνηση είσαι ρουτ. Αν δεν ξέρεις να φλασαρεις υπάρχει οδηγός κάπου εδώ μέσα ψάξε βρες τον και ακολουθώντας τις οδηγίες θα κάνεις δουλειά Edited February 2, 2016 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Καταρχήν πριν κάνεις οτιδήποτε κάνε πρώτα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση το κινητό(20160112) . Έπειτα θα κατεβάσεις τα αρχεία που δίνω πιο πάνω και απλά φλασαρεις το TWRP και όταν μπεις σε αυτό το πρώτο πράγμα που σου λέει είναι αν θες να γίνει ρουτ η συσκευή εκεί πατας swipe και μόλις κάνει επανεκκίνηση είσαι ρουτ. Αν δεν ξέρεις να φλασαρεις υπάρχει οδηγός κάπου εδώ μέσα ψάξε βρες τον και ακολουθώντας τις οδηγίες θα κάνεις δουλειά Δεν μου βγάζει άλλη αναβάθμιση πέραν αυτής που αναφέρω. Εχω μπερδευτεί που αναφέρεις ότι χρειάζεται το scatter και μετά αναφέρεις ότι φλασάρω το twrp Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Δεν μου βγάζει άλλη αναβάθμιση πέραν αυτής που αναφέρω. Εχω μπερδευτεί που αναφέρεις ότι χρειάζεται το scatter και μετά αναφέρεις ότι φλασάρω το twrp Για να φλασαρεις παίρνεις το scatter από τηνROM(προσοχή μόνο το scatter) και το βάζεις σε ένα φάκελο μαζί με το TWRP. Μετά ανοίγεις το SPflashtools και αφού επιλέξεις το scatter που κατέβασες θα σου έχει τικαρισμένο μόνο το recovery πατάς download only συνδεεις το κινητό στο pc και σε λίγο είσαι έτοιμος Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Να ρωτήσω κι εγώ, υπάρχει τρόπος να γυρίσουμε στην δικιά του recovery, να κάνουμε το update και μετά να ξαναφλασάρουμε την custom; Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Για να φλασαρεις παίρνεις το scatter από τηνROM(προσοχή μόνο το scatter) και το βάζεις σε ένα φάκελο μαζί με το TWRP. Μετά ανοίγεις το SPflashtools και αφού επιλέξεις το scatter που κατέβασες θα σου έχει τικαρισμένο μόνο το recovery πατάς download only συνδεεις το κινητό στο pc και σε λίγο είσαι έτοιμος Mάλιστα, thanks. Σε μελλοντικές αναβαθμίσεις θα πέρνει ΟΤΑ η συσκευή ή όχι λόγω twrp ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Να ρωτήσω κι εγώ, υπάρχει τρόπος να γυρίσουμε στην δικιά του recovery, να κάνουμε το update και μετά να ξαναφλασάρουμε την custom; Custom ποια custom;Προφανώς εννοείς να περάσεις ξανά TWRP και ROOT γιατί custom rom δεν υπάρχει Και ναι αν θέλεις περνάς την ROM που έχω δώσει πιο πίσω κάνεις τις αναβαθμίσεις και βάζεις ξανά TWRP ΚΑΙ ROOT ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mάλιστα, thanks. Σε μελλοντικές αναβαθμίσεις θα πέρνει ΟΤΑ η συσκευή ή όχι λόγω twrp ? Όχι δεν θα μπορείς Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Χθες το κινητό δεν έμπαινε σε deep sleep για κανέναν λόγο, οπότε η μόνη λύση που βρήκα ήταν με module μέσω xposed.. :wacko: Πέρασα το twrp και το su όπως είπε ο mplevris :up:, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να εγκαταστήσω εφαρμογές από άλλες πηγές, ούτε μπορούσα να χορηγήσω δικαιώματα super user σε εφαρμογές που το ζητούσαν... Τελικά με factory reset λύθηκε το θέμα! Χρήσιμος επίσης οδηγός για sp flash tools MediaTek Οδηγός επιβίωσης για Flashing :up: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Να ρωτήσω κι εγώ, υπάρχει τρόπος να γυρίσουμε στην δικιά του recovery, να κάνουμε το update και μετά να ξαναφλασάρουμε την custom; Custom ποια custom;Προφανώς εννοείς να περάσεις ξανά TWRP και ROOT γιατί custom rom δεν υπάρχει Και ναι αν θέλεις περνάς την ROM που έχω δώσει πιο πίσω κάνεις τις αναβαθμίσεις και βάζεις ξανά TWRP ΚΑΙ ROOT Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Όσο για την απορία ... δεν νομίζω να ήταν και τόσο δυσνόητο ότι αναφερόμουν στην custom recovery. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Για να φλασαρεις παίρνεις το scatter από τηνROM(προσοχή μόνο το scatter) και το βάζεις σε ένα φάκελο μαζί με το TWRP. Μετά ανοίγεις το SPflashtools και αφού επιλέξεις το scatter που κατέβασες θα σου έχει τικαρισμένο μόνο το recovery πατάς download only συνδεεις το κινητό στο pc και σε λίγο είσαι έτοιμος Μανώλη , ερωτήσεις πολλές..... Ποια έκδοση sp πρέπει να έχω ? Με win 10 παιζει ? Kαι αν ναι με ποιους drivers ? Πρέπει να έχω τικαρισμένα τα α) ξεκλείδωμα oem β) εντοπισμός σφαλμάτων usb ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Μανώλη , ερωτήσεις πολλές..... Ποια έκδοση sp πρέπει να έχω ? Με win 10 παιζει ? Kαι αν ναι με ποιους drivers ? Πρέπει να έχω τικαρισμένα τα α) ξεκλείδωμα oem β) εντοπισμός σφαλμάτων usb ? 1.SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1548 με αυτό το έκανα εγώ 2.Με win 10 παίζει ,δες εδώ http://forum.xda-developers.com/elephone-m2/help/windows-10-mtk-vcom-usb-drivers-32-64-t3267033 3. Εγώ τα έχω τικαρισμένα και τα 2 το α) δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό το β) σίγουρα είναι Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ήττα.....Δεν εγκαθιστά με τίποτα τους drivers Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 δοκίμασε τα βήματα από εδώ: http://www.howtogeek.com/167723/how-to-disable-driver-signature-verification-on-64-bit-windows-8.1-so-that-you-can-install-unsigned-drivers/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Καταρχήν πριν κάνεις οτιδήποτε κάνε πρώτα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση το κινητό(20160112) . Έπειτα θα κατεβάσεις τα αρχεία που δίνω πιο πάνω και απλά φλασαρεις το TWRP και όταν μπεις σε αυτό το πρώτο πράγμα που σου λέει είναι αν θες να γίνει ρουτ η συσκευή εκεί πατας swipe και μόλις κάνει επανεκκίνηση είσαι ρουτ. Αν δεν ξέρεις να φλασαρεις υπάρχει οδηγός κάπου εδώ μέσα ψάξε βρες τον και ακολουθώντας τις οδηγίες θα κάνεις δουλειά Εκανα την διαδικασία σε 7αρια , βρήκε drivers και φλάσαρα κανονικά και με επιτυχία. Ομως όταν άνοιξα την συσκευή δεν με έβγαλε σε twrp, το έκλεισα και το άνοιξα σε recovery μέ + ένταση & Power αλλά και πάλι δεν με έβγαλε στο menu της twrp, αλλά στο γνωστό μενού του recovery με ενδείξεις για factory reset κλπ δεν είχε ένδειξη για το αν θέλω να γίνω root. edit o φάκελλος που έχει το scatter και το image πρέπει να είναι μέσα στον φάκελλο του spflashtool ? edit 2 http://s17.postimg.org/a5o6wv657/IMG_20160212_162449.jpg' alt='IMG_20160212_162449.jpg'> σε αυτό το recovery με βγάζει, πάτησα στο integrity root check και αφού έτρεξε διάφορα αρχεία στο τέλος μου έβγλαε error 1 file Edited February 12, 2016 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Εκανα την διαδικασία σε 7αρια , βρήκε drivers και φλάσαρα κανονικά και με επιτυχία. Ομως όταν άνοιξα την συσκευή δεν με έβγαλε σε twrp, το έκλεισα και το άνοιξα σε recovery μέ + ένταση & Power αλλά και πάλι δεν με έβγαλε στο menu της twrp, αλλά στο γνωστό μενού του recovery με ενδείξεις για factory reset κλπ δεν είχε ένδειξη για το αν θέλω να γίνω root. edit o φάκελλος που έχει το scatter και το image πρέπει να είναι μέσα στον φάκελλο του spflashtool ? edit 2 http://s17.postimg.org/a5o6wv657/IMG_20160212_162449.jpg' alt='IMG_20160212_162449.jpg'> σε αυτό το recovery με βγάζει, πάτησα στο integrity root check και αφού έτρεξε διάφορα αρχεία στο τέλος μου έβγλαε error 1 file Και εγώ το ίδιο έπαθα την πρώτη φορά που πήγα να φλασάρω το recovery... Όμως ακολούθησα τον οδηγό που έχω δώσει λινκ πιο πάνω, όπου λέει ακριβώς τα βήματα που πρέπει να κάνεις. ;) edit: όχι δεν χρειάζεται να τα έχεις στον ίδιο φάκελο, για χάρην ευκολίας το κάνεις! ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Και εγώ το ίδιο έπαθα την πρώτη φορά που πήγα να φλασάρω το recovery... Όμως ακολούθησα τον οδηγό που έχω δώσει λινκ πιο πάνω, όπου λέει ακριβώς τα βήματα που πρέπει να κάνεις. ;) edit: όχι δεν χρειάζεται να τα έχεις στον ίδιο φάκελο, για χάρην ευκολίας το κάνεις! ;) ποιον οδηγό ? αυτόν ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Μα αυτό λέω ότι φλάσαρα με επιτυχία μου έβγαλε το ν το πράσινο, μετά όμως αφού πάτησα power & + έντασης δεν με έβγαλε στο twrp recovery (δες photo ) εδιτ 2 ενα άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι πήγα να φλασάρω την τελευταία ρομ και μόλις πάω να φορτώσω το scatter μου βγάζει το εξής μήνυμα http://s19.postimg.org/7lonc06jj/image.jpg' alt='image.jpg'> Edited February 12, 2016 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Ναι, το κατάλαβα, αλλά δεν ήξερα αν είχες δει τον οδηγό. Επανέλαβε όλα τα βήματα από την αρχή τότε. Φόρτωσε το scatter πάλι κλπ [list=1] [*]Εκτελούμε το Flash_tool.exe [*]Φορτώνουμε στο scatter-loading δεξιά το scatter της συσκευής μας [*]Τικάρουμε στον πίνακα τι θέλουμε να φλασάρουμε [*]Επιλεγουμε το mode που θέλουμε: [*]Download only: Το επιλέγουμε όταν θέλουμε να φλασάρουμε συγκεκριμένα partitions, πχ το recovery, το system κλπ [*]Κλείνουμε και συνδέουμε τη συσκευή μας ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ στο USB, χρησιμοποιώντας θύρα USB της μητρικής πλακέτας, κι όχι κάποιου εξωτερικού HUB. [*]Αν δεν ξεκινήσει το φλασάρισμα (χρωματιστές γραμμούλες κάτω και το ποσοστό να ανεβαίνει προς το 100%), τοποθετούμε τη μπαταρία στη συσκευή. [*]Όταν βγει το παραθυράκι με τον πράσινο κύκλο, αποσυνδέουμε κι ανοίγουμε τη συσκευή για να δούμε τι κάναμε. [/list] Αυτά είχα κάνει και δούλεψε με τη δεύτερη! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Ναι, το κατάλαβα, αλλά δεν ήξερα αν είχες δει τον οδηγό. Επανέλαβε όλα τα βήματα από την αρχή τότε. Φόρτωσε το scatter πάλι κλπ [list=1] [*]Εκτελούμε το Flash_tool.exe [*]Φορτώνουμε στο scatter-loading δεξιά το scatter της συσκευής μας [*]Τικάρουμε στον πίνακα τι θέλουμε να φλασάρουμε [*]Επιλεγουμε το mode που θέλουμε: [*]Download only: Το επιλέγουμε όταν θέλουμε να φλασάρουμε συγκεκριμένα partitions, πχ το recovery, το system κλπ [*]Κλείνουμε και συνδέουμε τη συσκευή μας ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ στο USB, χρησιμοποιώντας θύρα USB της μητρικής πλακέτας, κι όχι κάποιου εξωτερικού HUB. [*]Αν δεν ξεκινήσει το φλασάρισμα (χρωματιστές γραμμούλες κάτω και το ποσοστό να ανεβαίνει προς το 100%), τοποθετούμε τη μπαταρία στη συσκευή. [*]Όταν βγει το παραθυράκι με τον πράσινο κύκλο, αποσυνδέουμε κι ανοίγουμε τη συσκευή για να δούμε τι κάναμε. [/list] Αυτά είχα κάνει και δούλεψε με τη δεύτερη! οκ το έκανα επιτυχώς αλλά twrp όχι...... Θα το ξανακάνω..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 οκ το έκανα επιτυχώς αλλά twrp όχι...... Θα το ξανακάνω..... Εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί καταλαβαίνω ότι είναι εκνευριστικό να μην δουλεύει... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Εκανα την διαδικασία σε 7αρια , βρήκε drivers και φλάσαρα κανονικά και με επιτυχία. Ομως όταν άνοιξα την συσκευή δεν με έβγαλε σε twrp, το έκλεισα και το άνοιξα σε recovery μέ + ένταση & Power αλλά και πάλι δεν με έβγαλε στο menu της twrp, αλλά στο γνωστό μενού του recovery με ενδείξεις για factory reset κλπ δεν είχε ένδειξη για το αν θέλω να γίνω root. edit o φάκελλος που έχει το scatter και το image πρέπει να είναι μέσα στον φάκελλο του spflashtool ? edit 2 http://s19.postimg.org/7lonc06jj/image.jpg' alt='image.jpg'> Ανοιξε το φάκελλο που έχεις τη ROM και μετονόμασε το αρχείο Checksum σε κάτι άλλο ή διέγραψε το τελείως και ξαναδοκίμασε Υ.Γ Παρακαλούνται οι έχοντες "ψυχολογικά"προβλήματα να μην απευθύνονται σε μένα ,υπάρχουν ειδικοί ιατροί για αυτούς .Ευχαριστώ και συγγνώμη για την off topic παρέμβαση Edited February 13, 2016 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί καταλαβαίνω ότι είναι εκνευριστικό να μην δουλεύει... όλα οκ τελικά , με την δεύτερη :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POLIF Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλησπέρα. Μια ερώτηση, εγώ που θέλω το κινητό για απλή χρήση, να μπαίνει Internet και viber, για παράδειγμα, θα πρέπει να κάνω αυτά που γράφετε παραπάνω? Γιατί εμένα μου είναι ακαταλαβηστικα.όλα αυτά. Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω με το πρώτο άνοιγμα. Απλά να ξέρω γιατί από μέρα σε μέρα θα μου έρθει και εμένα. Ευχαριστώ προκαταβολικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλησπέρα. Μια ερώτηση, εγώ που θέλω το κινητό για απλή χρήση, να μπαίνει Internet και viber, για παράδειγμα, θα πρέπει να κάνω αυτά που γράφετε παραπάνω? Γιατί εμένα μου είναι ακαταλαβηστικα.όλα αυτά. Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω με το πρώτο άνοιγμα. Απλά να ξέρω γιατί από μέρα σε μέρα θα μου έρθει και εμένα. Ευχαριστώ προκαταβολικα!! Τίποτα δεν πρέπει να κάνεις το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά.Το μόνο που θα είναι καλό να κάνεις (αλλά όχι απαραίτητο) είναι να πας "ρυθμίσεις /σχετικά με το τηλέφωνο /ενημερώσεις" και να κάνεις τις τυχόν αναβαθμίσεις που θα σου βγάλει. Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Παιδια το κινητο φοραει στην οθονη screen protector απο το εργοαστασιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Παιδια το κινητο φοραει στην οθονη screen protector απο το εργοαστασιο? Αυτό που πέρασε από τα χέρια μου φορούσε, αγορά από vickmall Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POLIF Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Τίποτα δεν πρέπει να κάνεις το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά.Το μόνο που θα είναι καλό να κάνεις (αλλά όχι απαραίτητο) είναι να πας "ρυθμίσεις /σχετικά με το τηλέφωνο /ενημερώσεις" και να κάνεις τις τυχόν αναβαθμίσεις που θα σου βγάλει. ευχαριστώ πολύ!! Περιμένω να παραλάβω λοιπόν και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts