fanatikos Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) Καλημέρα στην παρέα. Πολλά τηλέφωνα το κάνουν αυτό. Δεν τραβάνε 16:9 στην full ανάλυση. Φαντάζομαι ότι κάτι θα παίζει με το μέγεθος και το σχήμα του αισθητήρα. Πολύ minor θέμα και κοινό θα έλεγα. Ας τη δούμε ποιοτικά τι λέει η φωτογραφική, από τα παιδιά εδώ. Προσωπικά, τα διάφορα τεστ και συγκριτικά που ανεβαίνουν κατά καιρούς στο δίκτυο, δεν τα πολυ-εμπιστεύομαι. Παίζονται διάφορα από πίσω. Πάντως αν είναι στα επίπεδα του Ρ8 που έχω, είναι πάρα πολύ καλή. Εντάξει μπορεί όχι top αλλά πάρα πολύ καλή έως άριστη! Edited January 25, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Τα μοντελα NXT-AL10 vs ΝΧΤ-AL29.... τι διαφορες εχουν? Παιζουν και τα 2 ελλαδα κ με ελληνικα μενου? Με το play store, gmail...κλπ... τι γινεται? Ποιο μοντελο πρεπει να εχουμε στην ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 ΝΧΤ-AL29 δεν υπάρχει. Μάλλον μιλάς για το NTX-L29 που ειναι η Ευρωπαική έκδοση και για την ώρα μόνο με 3GB_RAM/32GB Το NXT-AL10 είναι η κινέζικη unlocked έκδοση (4GB_RAM/64 ή 128GB) που παίζει κανονικά στην Ευρώπη αλλά δεν έχει Google Store/Services στο firmware και θα πρέπει να τα βάλεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 ΝΧΤ-AL29 δεν υπάρχει. Μάλλον μιλάς για το NTX-L29 που ειναι η Ευρωπαική έκδοση και για την ώρα μόνο με 3GB_RAM/32GB Το NXT-AL10 είναι η κινέζικη unlocked έκδοση (4GB_RAM/64 ή 128GB) που παίζει κανονικά στην Ευρώπη αλλά δεν έχει Google Store/Services στο firmware και θα πρέπει να τα βάλεις εσύ. Ναι σόρρυ, το NXT-L29 εννουσα. Αυτη η ευρωπαικη εκδοση εχει το google store/Services προεγκατεστημενο? Στην κινεζικη unlocked εκδοση πώς μπαινει το google store? Υπαρχει καποια διαδικασια? Δηλ.αν δεν θελεις να στο ανοιξουν οι κινεζοι και να στο βαλουν, μπορεις και μονος σου σχετικα εύκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ναι σόρρυ, το NXT-L29 εννουσα. Αυτη η ευρωπαικη εκδοση εχει το google store/Services προεγκατεστημενο? Στην κινεζικη unlocked εκδοση πώς μπαινει το google store? Υπαρχει καποια διαδικασια? Δηλ.αν δεν θελεις να στο ανοιξουν οι κινεζοι και να στο βαλουν, μπορεις και μονος σου σχετικα εύκολα? Ναι μπαίνει χωρίς προβλήματα. Στην ευρωπαική έκδοση τα έχει μέσα. Μπαταρία στο Θεό! http://s26.postimg.org/lvwokow5h/Screenshot_2016_01_24_23_33_27.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Geo το εχεις ρουταρει η οχι? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Όχι, μαμά το έχω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Γιατι ετσι? Δεν ξεκλειδωνει το bootloader ευκολα? Η απλα χανει το ΟΤΑ μετα με το root κ γιαυτο δεν μπηκες στον κοπο? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Δεν ρουτάρω γενικός τα τηλεφωνά μου τα τελευταία χρόνια. Άσε μετά μπλέκεις με OTA κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ναι μπαίνει χωρίς προβλήματα. Στην ευρωπαική έκδοση τα έχει μέσα. Μπαταρία στο Θεό! http://s26.postimg.org/lvwokow5h/Screenshot_2016_01_24_23_33_27.jpg Οκ. σ'ευχαριστω. Απο που μου προτεινεις για αγορα? Κυριως για θεματα συνεπειας και ασφαλειας. Μαλλον παω για την εκδοση 3/32 gb αφου εχει και micro sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Τα play services δεν θέλουν root για instalation?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Οκ. σ'ευχαριστω. Απο που μου προτεινεις για αγορα? Κυριως για θεματα συνεπειας και ασφαλειας. Μαλλον παω για την εκδοση 3/32 gb αφου εχει και micro sd. Ολες οι εκδόσεις με dual sim υποστιρίζουν microSD. Αμα δεν σε ενδιαφέρουν τα 4GB τοτε πας στο Ευρωπαικο που θα ειναι διαθέσημο μέχρι το τέλος του μηνα στην Ευρώπη και κάποια στιγμή το Φλεβάρη στην Ελλάδα. Τα play services δεν θέλουν root για instalation?? Οχι, δεν θέλουν.... ένα απλό APK βάζεις με το Play Store και μετά απο εκεί κατεβαίνουν και τα services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ναι μπαίνει χωρίς προβλήματα. Στην ευρωπαική έκδοση τα έχει μέσα. Μπαταρία στο Θεό! http://s26.postimg.org/lvwokow5h/Screenshot_2016_01_24_23_33_27.jpg Εντυπωσιακη μπαταρια.. Μπράβω στη huawei γι αυτο. Προσωπικά η τοσο καλη αυτονομία θα το θεωρουσα ν1 λογω αγορας αν έπαιρνα τωρα κινητο, αν αυτο που δείχνεις ειναι γενικο φαινόμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Η πλακα είναι ότι ενώ δεν περιμενω το τηλεφωνο (τελικα πηρα και εχω στα χερια μου το LG V10 dual sim N961) εχουν αρχισει και ερχονται θηκες-μεμβρανες-tempered glass.....και ειχα παρει από 2,3 στο καθενα....να δω τι θα τα κανω!!!!!!!οποιος το εχει η το περιμενει και θελει αξεσουάρ (διαφανες crystal θηκες - μεμβράνες - tempered glass) ας μου πει... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Στειλε τι θηκες πηρες αν δεν σου κανει κοπο. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Στειλε τι θηκες πηρες αν δεν σου κανει κοπο. δεν μου κανει κανενα κοπο αλλα θα περιμενω μεχρι τα μεσα της αλλης εβδομάδας να ερθουν όλα οποτε και να διαλέξετε.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 δεν μου κανει κανενα κοπο αλλα θα περιμενω μεχρι τα μεσα της αλλης εβδομάδας να ερθουν όλα οποτε και να διαλέξετε.... Εγω tempered glass εχω. Ισως καμμια tpu case να θελω αν ειναι καλυτερη απο αυτη που παρηγγειλα Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Παιδιά μερικές ερωτήσεις μιας και σκέφτομαι σοβαρά για το κινητό... 1) Η εκδόση 3/32 με 4/64 απ΄οτι είδα έχουν μόνο διαφορά σε χωρητικότητα RAM/internal storage, όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια;;; 2) To ευρωπαικό μοντέλο NTX-L29 θα έχει κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα;; 3) Αν το πήρατε από κάπου δωστε ένα link... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 1)Ναι ιδια ειναι κατα τα υπολοιπα 2)99% ναι αν κρινω απο το παρελθον 3)Spemall.com εγω πηρα...Αλλα δεν εχω παραλαβει ακομα προφανως καθως τη Δευτερα εφυγε... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 1)Ναι ιδια ειναι κατα τα υπολοιπα 2)99% ναι αν κρινω απο το παρελθον 3)Spemall.com εγω πηρα...Αλλα δεν εχω παραλαβει ακομα προφανως καθως τη Δευτερα εφυγε... Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις απαντήσεις σου.. όταν το λάβεις με το καλό άφησε ένα feedback για κινητό και spemall.. 4/64 βγαίνει μόνο σε gold/mocha brown;; δεν θα κυκλοφορήσει σε grey ;; και κάτι άλλο, απ' ότι είδα το κατάστημα πουλάει το NXT-AL10, αυτό θα έχει εγγύηση στην Ελλάδα ή θα πρέπει να σταλεί εξωτερικό;; Ευχαριστώ και καλορίζικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις απαντήσεις σου.. όταν το λάβεις με το καλό άφησε ένα feedback για κινητό και spemall.. 4/64 βγαίνει μόνο σε gold/mocha brown;; δεν θα κυκλοφορήσει σε grey ;; και κάτι άλλο, απ' ότι είδα το κατάστημα πουλάει το NXT-AL10, αυτό θα έχει εγγύηση στην Ελλάδα ή θα πρέπει να σταλεί εξωτερικό;; Ευχαριστώ και καλορίζικο :) Gold/mocha brown μόνο τα 4/64-128. Για το AL10 δεν νομίζω να βρεις εγγύηση μιας και δεν προορίζονται για Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Ναι εγγυηση εντος Ελλαδας το ξεχνας για το AL10...Η κινα η οπως εκανα εγω που εβαλα να μπορω να το στειλω ας πουμε Ισπανια. Οσον αφορα το χρωμα θα βγει απο οσο ξερω και σε αλλα χρωματα το 4αρι, αλλα οχι αμεσως. Πρωτα θα βγει το 32 σε ασπρο μαυρο, μετα θα κυκλοφορησει το 4αρι σε κανενα μηνα στα 2 χρωματα οπως στην Κινα και μετα μαλλον σε grey silver ... In other news απο οτι εχω δει εχουν βγαλει και την international rom στο xda για να μπορουμε να την περασουμε στο κινεζικο. Απλα δεν ξερω αν αξιζει για ολους καθως μαλλον θα ειναι λιγο πισω στις αναβαθμισεις...(Η κινεζικη πρεπει να ειναι 137 και η international 133 αν δεν κανω λαθος...) Εξαρταται αν ενοχλουν διαφορα που εχει η κινεζικη μεσα. Εγω πρωτα θα δοκιμασω να αφησω μερικες μερες την china και μετα βλεπω. Θα το κανω unlock σιγουρα εφοσον εχει βγει και unlock και root. Ηδη η huawei εχει δωσει sources / kernel και εχει βγει μεχρι και TWRP!!! Kαλα μαντατα αυτα. Σημαινει οτι ασχολουνται... Edited January 27, 2016 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ναι αλλά δεν μιλάτε για την συσκευή.....δεν μας ψινεται να το πάρουμε και ανησυχώ.....γραφτά μας περισσότερες εντυπώσεις ρε παιδιά..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Η συσκευή είναι καταπληκτική. Περιμένω την Β156 (176MB) να σκάσει απο μέρα σε μέρα με πολλές αναβαθμήσεις για την κάμερα, το χρώμα της οθόνης (customized) και βέβαια stability enhancement αλλά και το security patch του Ιανουαρίου. Η μπαταρία του είναι, όπως έχω ξαναπεί, στο Θεό και η καθημερινή χρήση μια απόλαυση! Δίπλα δίπλα με το 6P, και με την πρώτη ματιά βλέπεις πραγματικά άσπρα στην οθόνη και όχι κίτρινα... Καλά απο θέμα ταχύτητας το 6P μένει πίσω (όχι πολύ) αλλά αισθητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Από camera πώς πάει? Οι κριτικές τη βγάζουν μέτρια απλώς..... Δεν ξέρω αν αυτό επιδέχεται βελτίωση με τα updates, ή αν είναι απλά μέτρια έτσι κι αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts