Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς και κανένας δεν αναφέρεται στο χρώμα Mocha Brown; Κατ' εμέ είναι όχι μόνο ωραίο, αλλά και διαφορετικό από ό,τι κυκλοφορεί. Εγώ θα πήγαινα για αυτό σε 128/4.

Αυτο ελεγα εγω πιο πανω. Πολυ ωραιο χρωμα.

Μάριος...

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτο ελεγα εγω πιο πανω. Πολυ ωραιο χρωμα.

Μονον που το έγραψες με τρόπο οου μπέρδεψε. "Mocha gold"

Πώς και κανένας δεν αναφέρεται στο χρώμα Mocha Brown; Κατ' εμέ είναι όχι μόνο ωραίο, αλλά και διαφορετικό από ό,τι κυκλοφορεί. Εγώ θα πήγαινα για αυτό σε 128/4.

Μακάρι να έβγαινε το 3/32 σ' αυτό το χρώμα. Πραγματικά πολύ όμορφο.

Το 3/32 βγαίνει μόνο σε ασημί και γκρι. Εντάξει συμπαθητικό το γκρι αλλά τα χρώματα των 4/64 δίνουν ρέστα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ουτε ξερουν. Εδω δεν ξερουν ποτε θα ερθει σε χωρες που υπαρχει ηδη το 3αρι. Εγω τελικα παρηγγειλα. Να δουμε ποτε θα ερθει η μοκα μου :p
Μάριος...

Αγαπητέ κύριε,

σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την Huawei.

H έκδοση που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας θα είναι αυτή με τα 3GB.

Μη ξεχνάτε και την ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας της Huawei +302111988000

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

HuaweiConsumer Greece Customer Care .Αγαπητέ κύριε,

To Huawei Mate αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στο τέλος του Φεβρουαρίου. Η τιμή του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.

Με εκτίμηση,

HuaweiConsumer Greece Customer Care.αυτη την απαντηση πηρα στην ερωτηση για ποτε-ποσο-ποια εκδοση......

Edited by privi2003

Αγαπητέ κύριε,

H έκδοση που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας θα είναι αυτή με τα 3GB.

Με εκτίμηση,

HuaweiConsumer Greece Customer Care .Αγαπητέ κύριε,

To Huawei Mate αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στο τέλος του Φεβρουαρίου. Η τιμή του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.

Με εκτίμηση,

HuaweiConsumer Greece Customer Care.αυτη την απαντηση πηρα στην ερωτηση για ποτε-ποσο-ποια εκδοση......

Κλασικη αξια... Καλα εκανα και το πηρα απο Κινα να τελειωνουμε...

Μάριος...

Ναι, το κινεζικό φαίνεται πολύ καλή αγορά για κάποιον που θέλει τα 4/64 ή 128GB και δεν τον ενδιαφέρει η εγγύηση.

Επίσης με την κινεζική έκδοση κατεβάζεις και πρώτος τα ΟΤΑ. Βγήκε ήδη η Β153 στη Κίνα... Το international model είναι ακόμα αρκετά πίσω.

Edited by geovass

Εγω εβαλα ευρωπαικη εγγυηση παντως. 2 χρονια. Εφοσον μου ειναι σημαντικη η εγγυηση ηταν must...
Μάριος...

Εγω εβαλα ευρωπαικη εγγυηση παντως. 2 χρονια. Εφοσον μου ειναι σημαντικη η εγγυηση ηταν must...

Από που έκανες την αγορά και έβαλες και ευρωπαική εγγύηση;

Icy μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για το τι εκανες με την εγγύηση? Σιγουρα θα ενδιαφέρει πολλούς, μιας και arvato και εξυπηρέτηση ειναι εντελώς αντικρουομενες έννοιες.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν ειναι επισημη εγγυηση της huawei αλλα το καταστημα δινει δικη του εγγυηση με 10 ευρω εξτρα για το 2ο χρονο αν χρειαστει και το καλυπτουν εκεινοι. Και ειναι στην Ισπανια αρα δεν χρειαζεται να το στελνεις Κινα αλλα Ισπανια. Απο οτι καταλαβα και για τον 1ο χρονο ισχυει επισης απλα εχει και εργοστασιακη οπως και να εχει τον 1 αυτο χρονο. Διατεινονται οτι η οποια επισκευη συνηθως παιρνει 2 μερες μαξ... Remains to be seen.

Spemall ειναι το καταστημα. Εχω παρει και στο παρελθον διαφορα και σε rma μια φορα που χρειαστηκε ηταν σωστοι. Ελπιζω βασικα να μην χρειαστει καν...

Edited by icy20
Μάριος...

Δεν ειναι επισημη εγγυηση της huawei αλλα το καταστημα δινει δικη του εγγυηση με 10 ευρω εξτρα για το 2ο χρονο αν χρειαστει και το καλυπτουν εκεινοι. Και ειναι στην Ισπανια αρα δεν χρειαζεται να το στελνεις Κινα αλλα Ισπανια. Απο οτι καταλαβα και για τον 1ο χρονο ισχυει επισης απλα εχει και εργοστασιακη οπως και να εχει τον 1 αυτο χρονο. Διατεινονται οτι η οποια επισκευη συνηθως παιρνει 2 μερες μαξ... Remains to be seen.

Spemall ειναι το καταστημα. Εχω παρει και στο παρελθον διαφορα και σε rma μια φορα που χρειαστηκε ηταν σωστοι. Ελπιζω βασικα να μην χρειαστει καν...

Αδερφε καλο το τηλεφωνο?Και φυσικα καλοριζικο!!!

Αδερφε καλο το τηλεφωνο?Και φυσικα καλοριζικο!!!

Δεν εχω παραλαβει ακομα. Χτες εγινε ship... Τhanx για τις ευχες σου.

Μάριος...

Δηλαδή απο Ισπανία το στέλνουν? Οχι Κινα? Αν είναι έτσι τοτε δεν υπάρχει και κίνδυνος τελωνείου!

Για να καταλάβω στην Ελλάδα θα έρθει το 3/32 οκ στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν θα βγει το 4/64 αυτό δεν θα το φέρουν τα σκρουτσομαγαζα και αν δλδ το φέρουν δεν θα έχει εγγύηση;

Δεν εχω παραλαβει ακομα. Χτες εγινε ship... Τhanx για τις ευχες σου.

Καλορίζικο! Άντε με το καλό η παραλαβή, περιμένουμε εντυπώσεις...

Δηλαδή απο Ισπανία το στέλνουν? Οχι Κινα? Αν είναι έτσι τοτε δεν υπάρχει και κίνδυνος τελωνείου!

Οχι δεν φευγει απο Ισπανια απλα εκει το στελνεις αν χρειαστει σερβις.

Μάριος...

Το δικο σου πέρασε τελωνείο? Με ποιο τρόπο αποστολής στο έστειλε? Εχει 3-4 τρόπους. Φαντάζομαι οχι με dhl (γιατί εκεί θα έχει στάνταρ τελωνείο).

Και σε ποιο σημείο λέει για την επέκταση της εγγύησης? Δεν ειδα κάτι.

Σορρυ που σε ζαλίζω αλλα μαλλον θα παω για το γκρι 32αρι οποτε μην πληρώνω κερατιατικα!

Την εξτρα εγγυηση την εχει αν πας στο android mobiles σκετο... Τελωνειο δεν μπορω να ξερω αν περασε καθως δεν εχει φτασει καν Ελλαδα :P Tους ειπα παντως να το δηλωσουν low value τα κλασικα...
Μάριος...

Ο πιτσικρίκος είναι για λίγο ξύλο :lol:, αλλά σε γενικές γραμμές βλέπετε τη συσκευή σε αντιπαράθεση με το Note 5.

Λάβετε υπόψην οτι έχει το 3/32 Mate 8 και όχι το 4/64.

Το βίντεο

Ο πιτσικρίκος είναι για λίγο ξύλο :lol:, αλλά σε γενικές γραμμές βλέπετε τη συσκευή σε αντιπαράθεση με το Note 5.

Λάβετε υπόψην οτι έχει το 3/32 Mate 8 και όχι το 4/64.

Το βίντεο

Μονο στην καμερα βλεπω μια ελαχιστη υστερηση του 8...Συν του οτι δεν ξερω γιατι αλλα δεν προσθεσαν 4k mode... οχι σημαντικο τοσο πολυ για μενα αλλα γιατι να μην εχει?

Μάριος...

Το χειρότερο είναι ότι δεν τραβάει 16:9 και οι φώτο/ βίντεο δεν είναι σε όλη την οθόνη αν κάνω λάθος ας μου το πει κάποιος να χαρώ

Το χειρότερο είναι ότι δεν τραβάει 16:9 και οι φώτο/ βίντεο δεν είναι σε όλη την οθόνη αν κάνω λάθος ας μου το πει κάποιος να χαρώ

Χωρις να εχω το κινητο νομιζω οτι τραβαει 16:9 αλλα 12 mpixels...

Μάριος...