icy20 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Πώς και κανένας δεν αναφέρεται στο χρώμα Mocha Brown; Κατ' εμέ είναι όχι μόνο ωραίο, αλλά και διαφορετικό από ό,τι κυκλοφορεί. Εγώ θα πήγαινα για αυτό σε 128/4. Αυτο ελεγα εγω πιο πανω. Πολυ ωραιο χρωμα. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Αυτο ελεγα εγω πιο πανω. Πολυ ωραιο χρωμα. Μονον που το έγραψες με τρόπο οου μπέρδεψε. "Mocha gold" Πώς και κανένας δεν αναφέρεται στο χρώμα Mocha Brown; Κατ' εμέ είναι όχι μόνο ωραίο, αλλά και διαφορετικό από ό,τι κυκλοφορεί. Εγώ θα πήγαινα για αυτό σε 128/4. Μακάρι να έβγαινε το 3/32 σ' αυτό το χρώμα. Πραγματικά πολύ όμορφο. Το 3/32 βγαίνει μόνο σε ασημί και γκρι. Εντάξει συμπαθητικό το γκρι αλλά τα χρώματα των 4/64 δίνουν ρέστα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Δλδ το 4/64 δεν θα έρθει Ελλάδα; ξέρουμε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ουτε ξερουν. Εδω δεν ξερουν ποτε θα ερθει σε χωρες που υπαρχει ηδη το 3αρι. Εγω τελικα παρηγγειλα. Να δουμε ποτε θα ερθει η μοκα μου :p Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privi2003 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Αγαπητέ κύριε, σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την Huawei. H έκδοση που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας θα είναι αυτή με τα 3GB. Μη ξεχνάτε και την ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας της Huawei +302111988000 Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση. Με εκτίμηση, HuaweiConsumer Greece Customer Care .Αγαπητέ κύριε, σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την Huawei. To Huawei Mate αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στο τέλος του Φεβρουαρίου. Η τιμή του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Μη ξεχνάτε και την ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας της Huawei +302111988000 Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση. Με εκτίμηση, HuaweiConsumer Greece Customer Care.αυτη την απαντηση πηρα στην ερωτηση για ποτε-ποσο-ποια εκδοση...... Edited January 22, 2016 by privi2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Αγαπητέ κύριε, σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την Huawei. H έκδοση που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας θα είναι αυτή με τα 3GB. Μη ξεχνάτε και την ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας της Huawei +302111988000 Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση. Με εκτίμηση, HuaweiConsumer Greece Customer Care .Αγαπητέ κύριε, σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την Huawei. To Huawei Mate αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στο τέλος του Φεβρουαρίου. Η τιμή του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Μη ξεχνάτε και την ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας της Huawei +302111988000 Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση. Με εκτίμηση, HuaweiConsumer Greece Customer Care.αυτη την απαντηση πηρα στην ερωτηση για ποτε-ποσο-ποια εκδοση...... Κλασικη αξια... Καλα εκανα και το πηρα απο Κινα να τελειωνουμε... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Ναι, το κινεζικό φαίνεται πολύ καλή αγορά για κάποιον που θέλει τα 4/64 ή 128GB και δεν τον ενδιαφέρει η εγγύηση. Επίσης με την κινεζική έκδοση κατεβάζεις και πρώτος τα ΟΤΑ. Βγήκε ήδη η Β153 στη Κίνα... Το international model είναι ακόμα αρκετά πίσω. Edited January 23, 2016 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Εγω εβαλα ευρωπαικη εγγυηση παντως. 2 χρονια. Εφοσον μου ειναι σημαντικη η εγγυηση ηταν must... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Εγω εβαλα ευρωπαικη εγγυηση παντως. 2 χρονια. Εφοσον μου ειναι σημαντικη η εγγυηση ηταν must... Από που έκανες την αγορά και έβαλες και ευρωπαική εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Icy μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για το τι εκανες με την εγγύηση? Σιγουρα θα ενδιαφέρει πολλούς, μιας και arvato και εξυπηρέτηση ειναι εντελώς αντικρουομενες έννοιες. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Δεν ειναι επισημη εγγυηση της huawei αλλα το καταστημα δινει δικη του εγγυηση με 10 ευρω εξτρα για το 2ο χρονο αν χρειαστει και το καλυπτουν εκεινοι. Και ειναι στην Ισπανια αρα δεν χρειαζεται να το στελνεις Κινα αλλα Ισπανια. Απο οτι καταλαβα και για τον 1ο χρονο ισχυει επισης απλα εχει και εργοστασιακη οπως και να εχει τον 1 αυτο χρονο. Διατεινονται οτι η οποια επισκευη συνηθως παιρνει 2 μερες μαξ... Remains to be seen. Spemall ειναι το καταστημα. Εχω παρει και στο παρελθον διαφορα και σε rma μια φορα που χρειαστηκε ηταν σωστοι. Ελπιζω βασικα να μην χρειαστει καν... Edited January 23, 2016 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Δεν ειναι επισημη εγγυηση της huawei αλλα το καταστημα δινει δικη του εγγυηση με 10 ευρω εξτρα για το 2ο χρονο αν χρειαστει και το καλυπτουν εκεινοι. Και ειναι στην Ισπανια αρα δεν χρειαζεται να το στελνεις Κινα αλλα Ισπανια. Απο οτι καταλαβα και για τον 1ο χρονο ισχυει επισης απλα εχει και εργοστασιακη οπως και να εχει τον 1 αυτο χρονο. Διατεινονται οτι η οποια επισκευη συνηθως παιρνει 2 μερες μαξ... Remains to be seen. Spemall ειναι το καταστημα. Εχω παρει και στο παρελθον διαφορα και σε rma μια φορα που χρειαστηκε ηταν σωστοι. Ελπιζω βασικα να μην χρειαστει καν... Αδερφε καλο το τηλεφωνο?Και φυσικα καλοριζικο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Αδερφε καλο το τηλεφωνο?Και φυσικα καλοριζικο!!! Δεν εχω παραλαβει ακομα. Χτες εγινε ship... Τhanx για τις ευχες σου. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Δηλαδή απο Ισπανία το στέλνουν? Οχι Κινα? Αν είναι έτσι τοτε δεν υπάρχει και κίνδυνος τελωνείου! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ενα ενδιαφέρον βιντεο vs iPhone 6 plus.. Τεράστια διαφορα στην μπαταρία υπερ του 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Για να καταλάβω στην Ελλάδα θα έρθει το 3/32 οκ στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν θα βγει το 4/64 αυτό δεν θα το φέρουν τα σκρουτσομαγαζα και αν δλδ το φέρουν δεν θα έχει εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Δεν εχω παραλαβει ακομα. Χτες εγινε ship... Τhanx για τις ευχες σου. Καλορίζικο! Άντε με το καλό η παραλαβή, περιμένουμε εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Δηλαδή απο Ισπανία το στέλνουν? Οχι Κινα? Αν είναι έτσι τοτε δεν υπάρχει και κίνδυνος τελωνείου! Οχι δεν φευγει απο Ισπανια απλα εκει το στελνεις αν χρειαστει σερβις. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Το δικο σου πέρασε τελωνείο? Με ποιο τρόπο αποστολής στο έστειλε? Εχει 3-4 τρόπους. Φαντάζομαι οχι με dhl (γιατί εκεί θα έχει στάνταρ τελωνείο). Και σε ποιο σημείο λέει για την επέκταση της εγγύησης? Δεν ειδα κάτι. Σορρυ που σε ζαλίζω αλλα μαλλον θα παω για το γκρι 32αρι οποτε μην πληρώνω κερατιατικα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Την εξτρα εγγυηση την εχει αν πας στο android mobiles σκετο... Τελωνειο δεν μπορω να ξερω αν περασε καθως δεν εχει φτασει καν Ελλαδα :P Tους ειπα παντως να το δηλωσουν low value τα κλασικα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ο πιτσικρίκος είναι για λίγο ξύλο :lol:, αλλά σε γενικές γραμμές βλέπετε τη συσκευή σε αντιπαράθεση με το Note 5. Λάβετε υπόψην οτι έχει το 3/32 Mate 8 και όχι το 4/64. Το βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ο πιτσικρίκος είναι για λίγο ξύλο :lol:, αλλά σε γενικές γραμμές βλέπετε τη συσκευή σε αντιπαράθεση με το Note 5. Λάβετε υπόψην οτι έχει το 3/32 Mate 8 και όχι το 4/64. Το βίντεο Μονο στην καμερα βλεπω μια ελαχιστη υστερηση του 8...Συν του οτι δεν ξερω γιατι αλλα δεν προσθεσαν 4k mode... οχι σημαντικο τοσο πολυ για μενα αλλα γιατι να μην εχει? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Το χειρότερο είναι ότι δεν τραβάει 16:9 και οι φώτο/ βίντεο δεν είναι σε όλη την οθόνη αν κάνω λάθος ας μου το πει κάποιος να χαρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Το χειρότερο είναι ότι δεν τραβάει 16:9 και οι φώτο/ βίντεο δεν είναι σε όλη την οθόνη αν κάνω λάθος ας μου το πει κάποιος να χαρώ Χωρις να εχω το κινητο νομιζω οτι τραβαει 16:9 αλλα 12 mpixels... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 16MP 4:3 και 12MP 16:9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts