elthis Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Καταρχάς η συσκευή κοστίζει 500 ευρώ με 4gb ram. Συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες ναυαρχίδες χάνει μόνο στην κάμερα. Ενώ οι υπόλοιπες είναι και πιο ακριβές (βλ. note 5, s6 edge plus, s7) και χάνουν σε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. (Μπαταρία, fingerprint, μεταλλική κατασκευή, ταχύτητα- στην οθόνη τις βάζω ίσες γιατί μπορεί οι samsung να είναι αμολεντ αλλά το άσπρο του mate είναι καλύτερο αλλά και τα χρώματα του mate είναι πολύ καλά-όχι τόσο υπερκορεσμένα) Μου συγκρίνετε καποιοι το lgg4 το οποίο μόνο καλύτερη κάμερα έχει. Τί να συγκρίνεις άλλο ? Την οθόνη που την είδα και από γωνίες θέασης ήταν απαράδεκτη και το ασπρο της ηταν γκρι ? Την πλαστικούρα ? Την μπαταρία ? Όπως πολύ εύστοχα είπατε μερικοί, οι κατασκευαστές δεν τα δίνουν όλα σε μια συσκευή ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Πέρα από τις ειδοποιήσεις που είναι αρνητικό για μερικούς δεν βλέπω κατι άλλο αρνητικό στην συσκευή. Βασικά το μόνο αρνητικό για μένα είναι το Sar της και το βίντεο στα 60 fps. Καταρχήν εδώ δεν είναι χωρίς για συγκρίσεις. Κατά δεύτερον εγώ που είπα για το G4 μίλησα μόνο και μόνο για τη κάμερα του μιας και όντως θεωρώ το Μ8 γενικά φανταστική συσκευή. Για την οθόνη φίλε μου αστο καλύτερα...μάλλον δεν έχεις προσέξει τις νέες amoled, ειδικά σε Note5 και μετά, ούτε τη ποιότητα κατασκευής/δαχτυλικο αποτύπωμα που η, κατά τα άλλα για μένα προσωπικά, αντιπαθής Samsung έχει δημιουργήσει στις νέες συσκευές της. Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι πρέπει να βλέπουμε αντικειμενικά και σφαιρικά τα πράγματα και μη, σώνει και καλά, υπερασπιζόμαστε την επιλογή μας. Αυτή την επιλέγουμε με τις προσωπικές ανάγκες μας και τις περισσότερες φορές διαφέρει από το γενικό σύνολο. Το mate 8 είναι μια καταπληκτική συσκευή που και προσωπικά ψάχνω σε αγγελία να πάρω και εγώ, αλλά με λίγο καλύτερα βασικά πράγματα θα ήταν ο βασιλιάς του 2016 Στη κατηγορία της (Ίσως Μέχρι να βγει το Note 6) μιας και που είχε αρκετή ώθηση από το επίσης καταπληκτικό Mate 7. Ας συνεχίσουμε στο θέμα μας για να βρούμε λύσεις στα λίγα προβλήματα, ας ποστάρει κάποιος τις manual ρυθμίσεις της κάμερας που έχει για καλύτερα αποτελέσματα, και ας αφήσουμε τα vs για τους fans και τους haters :)... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Καταρχήν εδώ δεν είναι χωρίς για συγκρίσεις. Κατά δεύτερον εγώ που είπα για το G4 μίλησα μόνο και μόνο για τη κάμερα του μιας και όντως θεωρώ το Μ8 γενικά φανταστική συσκευή. Για την οθόνη φίλε μου αστο καλύτερα...μάλλον δεν έχεις προσέξει τις νέες amoled, ειδικά σε Note5 και μετά, ούτε τη ποιότητα κατασκευής/δαχτυλικο αποτύπωμα που η, κατά τα άλλα για μένα προσωπικά, αντιπαθής Samsung έχει δημιουργήσει στις νέες συσκευές της. Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι πρέπει να βλέπουμε αντικειμενικά και σφαιρικά τα πράγματα και μη, σώνει και καλά, υπερασπιζόμαστε την επιλογή μας. Αυτή την επιλέγουμε με τις προσωπικές ανάγκες μας και τις περισσότερες φορές διαφέρει από το γενικό σύνολο. Το mate 8 είναι μια καταπληκτική συσκευή που και προσωπικά ψάχνω σε αγγελία να πάρω και εγώ, αλλά με λίγο καλύτερα βασικά πράγματα θα ήταν ο βασιλιάς του 2016 Στη κατηγορία της (Ίσως Μέχρι να βγει το Note 6) μιας και που είχε αρκετή ώθηση από το επίσης καταπληκτικό Mate 7. Ας συνεχίσουμε στο θέμα μας για να βρούμε λύσεις στα λίγα προβλήματα, ας ποστάρει κάποιος τις manual ρυθμίσεις της κάμερας που έχει για καλύτερα αποτελέσματα, και ας αφήσουμε τα vs για τους fans και τους haters :)... Επειδή φίλε μου βλέπω ότι έχεις μπερδευτεί λίγο...αν προσέξει την υπογραφή μου θα δεις ότι έχω το Note 5 οπότε άκυρο αυτό που λες για οθόνες , ποιότητα κατασκευής και fingerprint. Και επειδή τα είχα για μια περίοδο μαζί ξέρω τί λέω. Είπα ότι το άσπρο του mate είναι καλύτερο, και ότι τα χρώματα είναι πιστά.Επίσης είναι άμεσο το fingerprint και καμια σχεση με το mate 7 που έχεις και πιο γρήγορο απο τα samsung. Για να μην αναφέρω ότι έχασα όλα μου τα δεδομένα επειδή το Note 5 μου κλείδωσε λογω λάθους fingerprint και μετά δεν δεχόταν ούτε τον κωδικό και αναγκαστηκα να κανω hard reset. Αφού λες ότι δεν έχεις το mate 8 ακόμα , δεν επρεπε να μπεις καθόλου στην διαδικασία σύγκρισης και να εκφερεις την γνωμη σου για κάτι που δεν έχεις στην κατοχή σου. (στο λέω χωρίς καμιά πρόθεση αντιπαράθεσης). Το mate 8 το έχω δωσει οπότε δεν υπερασπίζομαι την συσκευή , ούτε fan ούτε hater είμαι καμιας συσκευής και αυτό φαίνεται και από τις συσκευές που είχα στην κατοχή μου. Πάντα προσπαθώ να λέω τη γνώμη μου αμερόληπτα και χωρίς καμιά διάθεση παραπλάνησης, ούτε προσπαθώ (όπως το κοπάδι) να συμφωνώ με κάτι που βλέπουν οι πολλοί. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το sar λογικο για μεταλλικη κατασκευη. Αν εχει και 2 κεραιες που ετσι νομιζω ειναι απολυτως ευλογο. Να δουμε την 171 εκδοση που βγηκε χτες (τωρα ειδα οτι το ανεφερε και ο tsiglas παραπανω) αν δεν κανω λαθος και κατι αναφερει για διορθωση των notifications των email οπως γραφει το changelog...Θα περιμενω καμμια βδομαδα να βγει η full εκδοση να την φλασαρω μονοκοματη γιατι εχω μεινει εδω και ενα μηνα σχεδον στην 162... Και το sar δεν είναι λογικό για μεταλλική συσκευή γιατί πχ το redmi note 3 pro έχει 0,5 περίπου. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Επειδή φίλε μου βλέπω ότι έχεις μπερδευτεί λίγο...αν προσέξει την υπογραφή μου θα δεις ότι έχω το Note 5 οπότε άκυρο αυτό που λες για οθόνες , ποιότητα κατασκευής και fingerprint. Και επειδή τα είχα για μια περίοδο μαζί ξέρω τί λέω. Είπα ότι το άσπρο του mate είναι καλύτερο, και ότι τα χρώματα είναι πιστά.Επίσης είναι άμεσο το fingerprint και καμια σχεση με το mate 7 που έχεις και πιο γρήγορο απο τα samsung. Για να μην αναφέρω ότι έχασα όλα μου τα δεδομένα επειδή το Note 5 μου κλείδωσε λογω λάθους fingerprint και μετά δεν δεχόταν ούτε τον κωδικό και αναγκαστηκα να κανω hard reset. Αφού λες ότι δεν έχεις το mate 8 ακόμα , δεν επρεπε να μπεις καθόλου στην διαδικασία σύγκρισης και να εκφερεις την γνωμη σου για κάτι που δεν έχεις στην κατοχή σου. (στο λέω χωρίς καμιά πρόθεση αντιπαράθεσης). Το mate 8 το έχω δωσει οπότε δεν υπερασπίζομαι την συσκευή , ούτε fan ούτε hater είμαι καμιας συσκευής και αυτό φαίνεται και από τις συσκευές που είχα στην κατοχή μου. Πάντα προσπαθώ να λέω τη γνώμη μου αμερόληπτα και χωρίς καμιά διάθεση παραπλάνησης, ούτε προσπαθώ (όπως το κοπάδι) να συμφωνώ με κάτι που βλέπουν οι πολλοί. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το sar δεν είναι λογικό για μεταλλική συσκευή γιατί πχ το redmi note 3 pro έχει 0,5 περίπου. Εισαι σιγουρος για αυτο? Μηπως η τιμη που αναφερεις ειναι στο σωμα? Γιατι το Μ8 στο σωμα εχει κατω απο 0.3 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Επειδή φίλε μου βλέπω ότι έχεις μπερδευτεί λίγο...αν προσέξει την υπογραφή μου θα δεις ότι έχω το Note 5 οπότε άκυρο αυτό που λες για οθόνες , ποιότητα κατασκευής και fingerprint. Και επειδή τα είχα για μια περίοδο μαζί ξέρω τί λέω. Είπα ότι το άσπρο του mate είναι καλύτερο, και ότι τα χρώματα είναι πιστά.Επίσης είναι άμεσο το fingerprint και καμια σχεση με το mate 7 που έχεις και πιο γρήγορο απο τα samsung. Για να μην αναφέρω ότι έχασα όλα μου τα δεδομένα επειδή το Note 5 μου κλείδωσε λογω λάθους fingerprint και μετά δεν δεχόταν ούτε τον κωδικό και αναγκαστηκα να κανω hard reset. Αφού λες ότι δεν έχεις το mate 8 ακόμα , δεν επρεπε να μπεις καθόλου στην διαδικασία σύγκρισης και να εκφερεις την γνωμη σου για κάτι που δεν έχεις στην κατοχή σου. (στο λέω χωρίς καμιά πρόθεση αντιπαράθεσης). Το mate 8 το έχω δωσει οπότε δεν υπερασπίζομαι την συσκευή , ούτε fan ούτε hater είμαι καμιας συσκευής και αυτό φαίνεται και από τις συσκευές που είχα στην κατοχή μου. Πάντα προσπαθώ να λέω τη γνώμη μου αμερόληπτα και χωρίς καμιά διάθεση παραπλάνησης, ούτε προσπαθώ (όπως το κοπάδι) να συμφωνώ με κάτι που βλέπουν οι πολλοί. Τώρα αν βγάζουμε τη καλύτερη οθόνη βάση όλων των τεστ που έχουν βγει σε σελίδες που ασχολούνται με την εικόνα κατώτερη του Μ8, αλλά και με την κρίση των περισσότερων εντάξει, πάω πάσο. Επίσης έχω Ν5 και ο κολλητός Μ8 άρα ξέρω να συγκρίνω. Επίσης δε θα σχολιάσω το θέμα που είχες με το fingerprint μιας και είναι η πρώτη φορά που το "ακούω". Στο δικό μου Προσωπικά, και έχω αλλάξει 3 Ν5, ποτέ και πουθενά δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα το fingerprint, έστω και μετά από λάθος του μικρού μου ανιψιού που προσπαθούσε να το ξεκλειδώσει. Mate 7 είχα, δεν έχω έχω και αρκετό καιρό... Προς ενημέρωση και Όχι αντιπαράθεση. Σταματάω εδώ τη συζήτηση γιατί δεν έχει νόημα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Παιδια τα φωτα σας, όταν συνδεω το τηλεφωνο με USB μου βγαζει στην οθονη μια διπλη επιλογή ''φωτογαφιες'' & ''αρχεια''.Αν πατησω ''αρχεια'' μου εμφανιζει κανονικα όλα τα αρχεια που υπαρχουν στην συσκευη μου (Εκτος των φωτογραφιων) και με αφηνει να τα διαχειριστω όπως εγω θελω.Αν πατησω όμως ''φωτογραφιες'' μου ανοιγει και παλι ο φάκελος με τον χωρο αποθηκευσης αλλα μου διχνει μονο τους φακελους ''DCIM'' & Pictures'' οι οποιοι είναι ΚΕΝΟΙ ενώ εχω μεσα 1417 φωτογραφιες στον pictures & μια στον DCIM - Camera...και δεν μπορω να μεταφερω τιποτα. Με hisuite ok τις βλεπει ολες αλλα θα πρεπει να περιμενης να τις φορτοσει κανα 3λεπτο και μετα να κανεις ότι θες. Ξερουμε κατι??? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Τώρα αν βγάζουμε τη καλύτερη οθόνη βάση όλων των τεστ που έχουν βγει σε σελίδες που ασχολούνται με την εικόνα κατώτερη του Μ8, αλλά και με την κρίση των περισσότερων εντάξει, πάω πάσο. Επίσης έχω Ν5 και ο κολλητός Μ8 άρα ξέρω να συγκρίνω. Επίσης δε θα σχολιάσω το θέμα που είχες με το fingerprint μιας και είναι η πρώτη φορά που το "ακούω". Στο δικό μου Προσωπικά, και έχω αλλάξει 3 Ν5, ποτέ και πουθενά δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα το fingerprint, έστω και μετά από λάθος του μικρού μου ανιψιού που προσπαθούσε να το ξεκλειδώσει. Mate 7 είχα, δεν έχω έχω και αρκετό καιρό... Προς ενημέρωση και Όχι αντιπαράθεση. Σταματάω εδώ τη συζήτηση γιατί δεν έχει νόημα. Για να μη νομίζει και κανείς ότι λεώ χαζά για το fingerprint kai recovery pass , έπαθα αυτό που γραφει το πρωτο ποστ. Και αν το ψαξει και περισσότερο θα δεις τουλάχιστον δεκαδες τετοιες περιπτώσεις. http://forum.xda-developers.com/note-4-sprint/help/help-fingerprint-scanner-backup-t2933616 Επίσης κόλλησες λίγο με την οθόνη...εγω δεν είπα ότι έχει καλύτερη οθονη το mate. Ειπα ότι έχει καλύτερο άσπρο και πιστά χρώματα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια τα φωτα σας, όταν συνδεω το τηλεφωνο με USB μου βγαζει στην οθονη μια διπλη επιλογή ''φωτογαφιες'' & ''αρχεια''.Αν πατησω ''αρχεια'' μου εμφανιζει κανονικα όλα τα αρχεια που υπαρχουν στην συσκευη μου (Εκτος των φωτογραφιων) και με αφηνει να τα διαχειριστω όπως εγω θελω.Αν πατησω όμως ''φωτογραφιες'' μου ανοιγει και παλι ο φάκελος με τον χωρο αποθηκευσης αλλα μου διχνει μονο τους φακελους ''DCIM'' & Pictures'' οι οποιοι είναι ΚΕΝΟΙ ενώ εχω μεσα 1417 φωτογραφιες στον pictures & μια στον DCIM - Camera...και δεν μπορω να μεταφερω τιποτα. Με hisuite ok τις βλεπει ολες αλλα θα πρεπει να περιμενης να τις φορτοσει κανα 3λεπτο και μετα να κανεις ότι θες. Ξερουμε κατι??? Εγώ επειδή έχω περάσει φώτο όταν το είχα πατούσα "φωτογραφίες" και εμφανιζόταν κανονικά. Αυτο σε win 7 Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Σε μανουαλ ρυθμίσεις δεν υπάρχει κάτι στάνταρ ειναι αναλόγως τις ανάγκες της Φωτογραφίας και πως αρέσει σε εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisnikolop Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδιά και εγώ μία βοήθεια παρακαλώ. 1) Όταν το συνδέω στο pc για να περάσω ταινίες στην micro sd, πάω να μπω στο huawei ntx-l29 portable media player από το My Computer (windows 7) και ο χώρος είναι κενός.Δεν υπάρχει διαχωρισμός σε εσωτερική μνήμη και micro sd, όπως σε όλα τα κινητά. 2) Να ανυσηχήσω που την Kingston micro sd την λέει sony micro sd στις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδιά και εγώ μία βοήθεια παρακαλώ. 1) Όταν το συνδέω στο pc για να περάσω ταινίες στην micro sd, πάω να μπω στο huawei ntx-l29 portable media player από το My Computer (windows 7) και ο χώρος είναι κενός.Δεν υπάρχει διαχωρισμός σε εσωτερική μνήμη και micro sd, όπως σε όλα τα κινητά. 2) Να ανυσηχήσω που την Kingston micro sd την λέει sony micro sd στις ρυθμίσεις? Εμενα kingston λεει κ διαβαζεται κανονικα απο το pc Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisnikolop Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εμενα kingston λεει κ διαβαζεται κανονικα απο το pc Και εμένα κανονικά διαβάζεται από το Pc και έχω κάνει και h2wtest και όλα κομπλέ.Είναι η kingston 128gb uhs 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καταρχάς η συσκευή κοστίζει 500 ευρώ με 4gb ram. Συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες ναυαρχίδες χάνει μόνο στην κάμερα. Ενώ οι υπόλοιπες είναι και πιο ακριβές (βλ. note 5, s6 edge plus, s7) και χάνουν σε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. (Μπαταρία, fingerprint, μεταλλική κατασκευή, ταχύτητα- στην οθόνη τις βάζω ίσες γιατί μπορεί οι samsung να είναι αμολεντ αλλά το άσπρο του mate είναι καλύτερο αλλά και τα χρώματα του mate είναι πολύ καλά-όχι τόσο υπερκορεσμένα) Μου συγκρίνετε καποιοι το lgg4 το οποίο μόνο καλύτερη κάμερα έχει. Τί να συγκρίνεις άλλο ? Την οθόνη που την είδα και από γωνίες θέασης ήταν απαράδεκτη και το ασπρο της ηταν γκρι ? Την πλαστικούρα ? Την μπαταρία ? Όπως πολύ εύστοχα είπατε μερικοί, οι κατασκευαστές δεν τα δίνουν όλα σε μια συσκευή ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Πέρα από τις ειδοποιήσεις που είναι αρνητικό για μερικούς δεν βλέπω κατι άλλο αρνητικό στην συσκευή. Βασικά το μόνο αρνητικό για μένα είναι το Sar της και το βίντεο στα 60 fps. Να εχει καλυτερα χρωματα απο το s6 edge plus και note 5 με τπτ..μην το ψαχνεις τωρα..το mate μονο σε μπαταρια κερδιζει και σε τπτ αλλο.το s6 plus ,note 5 ειναι απο τα κορυφαια του 2015 κινητα..θα εβαζα και το g4 μεσα..εχουν κανει τρομερη δουλεια με τον snap 808 εξαπυρηνο και ρολαρει φοβερα στο g4.ασε για φωτογραφια!!οσο για τα χρωματα που λες το λευκο μπορει να ειναι ψυχρο η θερμο!δυσκολα να βρεις τα ιδια σε καθε συσκευη!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Να εχει καλυτερα χρωματα απο το s6 edge plus και note 5 με τπτ..μην το ψαχνεις τωρα..το mate μονο σε μπαταρια κερδιζει και σε τπτ αλλο.το s6 plus ,note 5 ειναι απο τα κορυφαια του 2015 κινητα..θα εβαζα και το g4 μεσα..εχουν κανει τρομερη δουλεια με τον snap 808 εξαπυρηνο και ρολαρει φοβερα στο g4.ασε για φωτογραφια!!οσο για τα χρωματα που λες το λευκο μπορει να ειναι ψυχρο η θερμο!δυσκολα να βρεις τα ιδια σε καθε συσκευη!! Ελληνικά δεν μιλάω;; Είπα πουθενά ότι έχει καλύτερα χρώματα από τα samsung?;; Είπα ότι έχει καλύτερο άσπρο και πιο πίστα χρώματα γιατί οι αμολεντ τα εμφανίζουν υπερκορεσμενα. Γούστα είναι αυτά.Σε άλλους αρέσουν τα υπερκορεσμενα σε άλλους όχι. Και σε όλα τα άλλα εσύ μην το ψάχνεις καλύτερα κερδίζει παντού εκτός από κάμερα. Αναρωτιέμαι αν τα εχεις συγκρίνει ποτέ σου δίπλα δίπλα ή απλά λες για να πεις. Και το τελειώνω εδω. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Κολληματιες υπαρχουν παντου μην την ψαχνετε... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Πολύ σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Σήμερα πέρασα πάνω από την C636B170 την C432B170 χωρίς ροοτ με την μέθοδο του dload. Μετά το cross flash άλλαξε το cast μου σε C900. ΤΏΡΑ ΤΕΣΤΆΡΩ ΤΗΝ ρομ και δείχνει να τα πάει πολύ καλά στις ειδοποιήσεις. Τουλάχιστον τα mail με το στοκ app έρχονται στην ώρα τους. Edited March 26, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Μετα απο 6 τεστ ειδοποιησεων με το στοκ mail app με αναμονες της συσκευης απο 1 εως και 2 ωρες ειναι η πρωτη φορα που οι ειδοποιησεις ερχονται κανονικα στην ωρα τους.... Μενει να τσεκαρω το Viber που πολυ το φοβαμαι..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Μετα απο 6 τεστ ειδοποιησεων με το στοκ mail app με αναμονες της συσκευης απο 1 εως και 2 ωρες ειναι η πρωτη φορα που οι ειδοποιησεις ερχονται κανονικα στην ωρα τους.... Μενει να τσεκαρω το Viber που πολυ το φοβαμαι..... Άντε μπράβο..μακάρι να το διόρθωσαν. Περιμένουμε επαλήθευση. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Σήμερα πέρασα πάνω από την C636B170 την C432B170 χωρίς ροοτ με την μέθοδο του dload. Μετά το cross flash άλλαξε το cast μου σε C900. ΤΏΡΑ ΤΕΣΤΆΡΩ ΤΗΝ ρομ και δείχνει να τα πάει πολύ καλά στις ειδοποιήσεις. Τουλάχιστον τα mail με το στοκ app έρχονται στην ώρα τους. Μπορείς να ελέγξεις πάλι να τραβηξεις βίντεο με τη ρομ που εβαλες να δεις αν βγάζει στα 60fps σκοτεινά ή το διορθωσαν; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Αν περάσω αναβάθμιση Χωρίς ρουτ χάνω την εγγύηση ή αυτά που έχω μέσα στην συσκευή; Γίνετε με καθαρή εγκατάσταση η μένει ως έχει; Μπορώ να την βάλω και εγώ και αν ναι πως. Συγνώμης για το ότι απλά δεν μπαίνω xda να διαβάσω αλλά τα αγγλικά μου είναι ανύπαρκτα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160326/0f310ea747f62a1e926f6b4e589b23d8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Μπορείς να ελέγξεις πάλι να τραβηξεις βίντεο με τη ρομ που εβαλες να δεις αν βγάζει στα 60fps σκοτεινά ή το διορθωσαν; Σορι μια από τα ίδια.... Μαύρη μαυρίλα πλακωσε. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν περάσω αναβάθμιση Χωρίς ρουτ χάνω την εγγύηση ή αυτά που έχω μέσα στην συσκευή; Γίνετε με καθαρή εγκατάσταση η μένει ως έχει; Μπορώ να την βάλω και εγώ και αν ναι πως. Συγνώμης για το ότι απλά δεν μπαίνω xda να διαβάσω αλλά τα αγγλικά μου είναι ανύπαρκτα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160326/0f310ea747f62a1e926f6b4e589b23d8.jpg Αν περάσεις μόνος σου την αναβάθμιση χωρίς ροοτ και είναι και για την συσκευή σου L29C432 τότε δεν χάνεις καμία εγγύηση. Αντίθετα με ροοτ χάνεις την εγγύηση. Μπορείς να αναβαθμίσεις πάνω από την ρομ που έχεις και να μείνει το τηλέφωνο και τα αρχεία σου έτσι όπως ακριβώς είναι αυτή τη στιγμή. Αλλά όλοι λένε πως είναι καλύτερα μετά από πέρασμα ολόκληρης rom να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στην συσκευή για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Και μετά στήσιμο από την αρχή. Αλλά ότι μπορείς... Μπορείς! Για το πως να περάσεις μόνος σου την ρομ με την μέθοδο dload είναι γελοίο. Αν είσαι σίγουρος ότι θες να το κάνεις μας λες και μιλάμε σε π.μ. Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Ωραίος ρε φίλε να είσαι καλά θα περιμένω λίγο ακόμα μπας και βγάλει καμία αναβάθμιση γιατί Πολύ έχει αργήσει και αν όχι θα σε ρωτήσω να το φτιάξω. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Στην οθόνη κλειδώματος, μπορούμε να αλλάξουμε τις συντομεύσεις με δικές μας? Αν ναι πως? Και επίσης, μετά από κλήση το τηλ πηγαίνει στην κεντρική οθόνη... Πως γίνεται να κλειδώνει μετά από το τέλος της κλήσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Καλημέρα σας.Ως κάτοχος και γώ δεν σας κρύβω πως χάρηκα μόλις έμαθα ότι βγήκε νέα Rom που διορθώνει αρκετά θεματάκια ( notifications κτλ).Την πέρασα λοιπόν (C432B170) χθες το βραδυ όμως με λύπη μου διαπίστωσα πως το app αντίγραφο ασφαλείας δυστυχώς είχε εξαφανιστεί.Εαν και δεν διέγραψε τίποτα από τις εφαρμογές μου επειδή σε κάθε αλλαγή κάνω καθαρή τοποθέτηση δεν δοκίμασα καν να το ξαναστησω από την αρχή και επέστρεψα στην Β152 και περιμένω κάτι νεότερο. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Κάποιος φίλος είχε αναφέρει για μία πολύ καλή θήκη για το "θηριάκι" μας από εξωτερικό... δεν μπορώ να βρω το post του με τίποτα, μπορεί να μας ξαναδώσει το link??? ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) Καλημέρα σας.Ως κάτοχος και γώ δεν σας κρύβω πως χάρηκα μόλις έμαθα ότι βγήκε νέα Rom που διορθώνει αρκετά θεματάκια ( notifications κτλ).Την πέρασα λοιπόν (C432B170) χθες το βραδυ όμως με λύπη μου διαπίστωσα πως το app αντίγραφο ασφαλείας δυστυχώς είχε εξαφανιστεί.Εαν και δεν διέγραψε τίποτα από τις εφαρμογές μου επειδή σε κάθε αλλαγή κάνω καθαρή τοποθέτηση δεν δοκίμασα καν να το ξαναστησω από την αρχή και επέστρεψα στην Β152 και περιμένω κάτι νεότερο. Ναι φίλε μου στο τελευταίο update λείπουν health app, compass, backup app, η ένδειξη που μετράει την ταχύτητα του Internet. Εγώ πάλι την έβαλα πάνω από την C636B170 γιατί είχα θέματα με τις ειδοποιήσεις που έχουν λυθεί σε ότι αφορά Facebook, Instagram, twitter Skype και φυσικά mail app (το στοκ πλέον με Gmail, Yahoo, Hotmail και έναν exchange λειτουργεί παραδειγματικα) αλλά αυτό που δεν μπορώ να λύσω με τίποτα είναι οι ειδοποιήσεις του Viber που ότι ρυθμίσεις και να κάνω για να δω νέα μηνύματα θα πρέπει να μπω στην εφαρμογή (το τεστ έγινε πολύ απλά... Έκλεισα WiFi & data έστειλα από έναν άλλο λογαριασμό μήνυμα, άνοιξα μόνο το wifi και με ενεργοποιημενη την οθόνη δεν ήρθε τίποτα, ήρθε όταν μπήκα στην εφαρμογή) Το ίδιο θέμα είχα και με την C636B103, C636B170 και τώρα με την crossflash C432B170... Έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει αν μόνο εγώ έχω αυτό το θέμα με το Viber? Edited March 28, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts