GeorgeM16 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Παιδιά θέμα με την μπαταρία έχετε καθόλου;Έχω ένα 3μηνο που σιγά σιγά η μπαταρία από εκεί που κράταγε 1-1.5 ημέρα να το φορτίζω και 3 φορές την ήμερα.Βρήκα μια μπαταρία στο σκρουτζ που 9€ ορίτζιναλ λέει το κατάστημα αλλά απ ότι διάβασα στα σχόλια πρέπει να κάνεις χαρντ ρισετ και να χάσεις όλα τα πράγματα που έχεις αποθηκευμένα στο κινητό σου ισχύει;Επίσης το κατάστημα ζήτησε +35€ για να κάνει αυτό την αλλαγή αξίζει να τα δώσεις η να το παλέψω μόνος μου; Αλλαξα μπαταρια ,πριν 2 εβδομαδες, στο service της Huawei. 23 euro,Το τηλεφωνο το πηρα την ιδια μερα και δεν εχασα τιποτα. Ειχα παρει backup φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Άλλαξα μετά το καλοκαίρι μπαταρία στο Mate 8 στο επίσημο σέρβις της Μιχαλακοπούλου, και δουλεύει εξαιρετικά. Μπράβο στα παιδιά για την υποστήριξη. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Όπως λένε τα παιδιά στην Μιχαλακοπούλου είναι αστέρια τα παιδιά της Huawei και με πολυ οικονομικότερες τιμές απο όλους τους άλλους και με αυθεντικά ανταλλακτικά όχι μαϊμούδες. Άλλαξα οθόνη που την έσπασα και μονο καλά λόγια εχω να πω. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Όπως λένε τα παιδιά στην Μιχαλακοπούλου είναι αστέρια τα παιδιά της Huawei και με πολυ οικονομικότερες τιμές απο όλους τους άλλους και με αυθεντικά ανταλλακτικά όχι μαϊμούδες. Άλλαξα οθόνη που την έσπασα και μονο καλά λόγια εχω να πω. Oχι και σε όλα ποιο οικονομικά, εμένα για την οθόνη,το servicre της Huawei μου ζήτησε για αντικ/ση 192€ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Oχι και σε όλα ποιο οικονομικά, εμένα για την οθόνη,το servicre της Huawei μου ζήτησε για αντικ/ση 192€ Εγώ πλήρωσα 120 ευρώ πριν 1,5 χρόνο περίπου για την οθόνη. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Καλημέρα σας Αν τυχόν υπάρχει κάποιος που του περισσεύει καμία συσκευή και είναι από Αθήνα ας μου στείλει ένα pm... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλημέρα σας Αν τυχόν υπάρχει κάποιος που του περισσεύει καμία συσκευή και είναι από Αθήνα ας μου στείλει ένα pm...Ή αν τυχόν υπάρχουν παρελκόμενα (θήκη, τζαμακι) καθώς και κάνα κουτί.... Καλή Ανάσταση σε όλους και όλες! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Κάτι πρέπει να έχω. Θα σου πω το βράδυ που θα πάω σπίτι Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Οκ αναμένω Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 (edited) Έχω κουτί, την θήκη του την αυθεντική, και βρήκα και 1 τζαμάκι. 15 ευρώ παραλαβή από Χαλάνδρι. Αν συμφωνείς στείλε μου πμ. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 13, 2020 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Θέλω να αλλάξω την οθόνη και την μπαταρία του ,ολα με original .αλλά μου ζητάνε πολλά, ξερει κανεις να μου προτείνει καμμια ποιο οικονομικη λυση απο τα 230 ευρω που μου ζητήσανε? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Θέλω να αλλάξω την οθόνη και την μπαταρία του ,ολα με original .αλλά μου ζητάνε πολλά, ξερει κανεις να μου προτείνει καμμια ποιο οικονομικη λυση απο τα 230 ευρω που μου ζητήσανε?Αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο με 150 ευρώ για αρχή. Και μετά του αλλάζεις και μπαταρία σε δεύτερο χρόνο αν και όταν χαλάσει. Υπάρχει ένα αυτή τη στιγμή στο market του Facebook. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Θέλω να αλλάξω την οθόνη και την μπαταρία του ,ολα με original .αλλά μου ζητάνε πολλά, ξερει κανεις να μου προτείνει καμμια ποιο οικονομικη λυση απο τα 230 ευρω που μου ζητήσανε? εχω αλλάξει μπαταρια με 25 ε στη Huawei στη Μιχαλακοπουλου. Γιατι δεν ρωτάς εκει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 εχω αλλάξει μπαταρια με 25 ε στη Huawei στη Μιχαλακοπουλου. Γιατι δεν ρωτάς εκει;; Εκει ρώτησα..δυστυχώς.... Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Σήμερα έκανα για πρώτη φορά format μετα απο σχεδόν τέσσερα χρόνια χρήσης, όταν τέλειωσε και επανήλθε είδα, στην πρώτη γραμμή (cosmote) 4G+ !!!! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts