Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου,

το μονο που έχω να πω, επειδή έχω πάρει και το Huawei MediaPad M2, έχει ακριβώς τον ίδιο σε specifications φορτιστή, αλλά δεν κάνει speed charge στο κινητό. Η μονη τους διαφορά ειναι αυτό το αυτοκολλητάκι που λέει quick charge, τίποτε άλλο. Μου φαίνεται ότι κάτι ανάλογο πρέπει να συμβαίνει και σε εσένα.

Καλησπέρα φίλε και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Μία διευκρίνηση μόνο γιατί δεν καταλαβαίνω καλά αυτό που λες.

Δηλαδή έχεις το Mate 8 και το Huawei MediaPad M2?

Και το tablet έχει το ίδιο φορτιστή σε specs και model number και ενώ στο tablet σου κάνει fast charge, στο Mate 8 δεν κάνει?

Κατάλαβα καλά?

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα εδώ και λίγο καιρό παρατήρησα ότι έχει εξαφανιστεί το κουμπί για φωνητική πληκτρολόγηση στο Swype του mate 8 παρόλο που το έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις. Παλιότερα υπήρχε. Η πληκτρολόγηση λειτουργεί Αλλά πρέπει να την κατεβάσω από την μπάρα ειδοποίησεων. Το παρατήρησε και άλλος το πρόβλημα;

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Παιδιά τα φώτα σας.

Αγορά από αυτόν τον seller

http://www.ebay.co.uk/itm/322348044080?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

από ebay.co.uk

τον αριστερό φορτιστή, που με βάση το item description είναι ο αυθεντικός, και δεν μου κάνει fast charge.

Στην φώτο, στα δεξιά είναι ο μαμίσιος από την αρχική αγορά, μαζί με το κινητό.

Έχετε καμιά ιδέα?

Με τον πωλητή επικοινώνησες να του αναφέρεις το πρόβλημα; Δεν πρόσεξα αν αναφέρει στην περιγραφή ότι κάνει "quick charge". Γιατί αν το αναφέρει και δεν κάνει, ζήτα του refund. Και αν δεν τα βρείτε μεταξύ σας, πήγαινε μέσω Paypal.

(τράβα και ένα βιντεάκι, αν μπορείς, που να φαίνεται ότι ο ένας κάνει quick charge και ο άλλος όχι).

Με τον πωλητή επικοινώνησες να του αναφέρεις το πρόβλημα; Δεν πρόσεξα αν αναφέρει στην περιγραφή ότι κάνει "quick charge". Γιατί αν το αναφέρει και δεν κάνει, ζήτα του refund. Και αν δεν τα βρείτε μεταξύ σας, πήγαινε μέσω Paypal.

(τράβα και ένα βιντεάκι, αν μπορείς, που να φαίνεται ότι ο ένας κάνει quick charge και ο άλλος όχι).

Το έστειλα ήδη πίσω αφού συνεννοήθηκα με τον seller καθώς όντως ήταν ελαττωματικός.Απόδειξη ότι πήρα άλλον έναν από σκρουτζομάγαζο και κάνει fast charging κανονικά.

Κάτι άλλο τώρα.Το official fast charging powerbank AP08Q το έχει δοκιμάσει κανένας?

Το έστειλα ήδη πίσω αφού συνεννοήθηκα με τον seller καθώς όντως ήταν ελαττωματικός.Απόδειξη ότι πήρα άλλον έναν από σκρουτζομάγαζο και κάνει fast charging κανονικά.

Κάτι άλλο τώρα.Το official fast charging powerbank AP08Q το έχει δοκιμάσει κανένας?

Σας χρειαζεται πραγματι τοσο γρηγορη φορτιση ρε παιδια? Σκιζετε την μπαταρια ετσι. Εγω απο τον 1 χρονο που εχω το κινητο αντε να το εχω φορτισει με γρηγορο φορτιστη 10 φορες...

Μάριος...

Σας χρειαζεται πραγματι τοσο γρηγορη φορτιση ρε παιδια? Σκιζετε την μπαταρια ετσι. Εγω απο τον 1 χρονο που εχω το κινητο αντε να το εχω φορτισει με γρηγορο φορτιστη 10 φορες...

Θα συμφωνήσω και εγώ όταν το φορτίζω με τον δικό του φορτιστή η μπαταρία μου κρατάει πολύ λιγότερο από έναν άλλο που έχω και φορτίζω το κινητό και κανει κάνα μισάωρο παραπάνω να φορτίσει το κινητό ή διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας είναι μεγάλη.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα στην παρέα και καλή χρονιά :)

Εχω μείνει λίγο πίσω και θα ήθελα να αναπληρώσω λίγο,οπότε ξεκίνησα να κατεβάζω την NXT-L29C432B521,τώρα φοράει την C432B320,την οποία επειδή δεν ερχόταν ποτέ,την πέρασα εγω!

Το κινητό είναι αρουτάριστο,αν και έχω πάρει κωδικό από την Huawei κτλ,για το λόγο ότι βαρέθηκα :p :lol:

τέσπα,να περάσω αυτή που κατεβάζω με τη γνωστή μέθοδο του φακελώματος ή προτείνετε κάτι άλλο?πάντως η 320 δεν παλεύεται από θέμα μπαταρίας,με το καλαμάκι του freddoccino την πίνει :wacko:

Υγ: Το ευρωπαικό έχω..just saying

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Καλημέρα στην παρέα και καλή χρονιά :)

Εχω μείνει λίγο πίσω και θα ήθελα να αναπληρώσω λίγο,οπότε ξεκίνησα να κατεβάζω την NXT-L29C432B521,τώρα φοράει την C432B320,την οποία επειδή δεν ερχόταν ποτέ,την πέρασα εγω!

Το κινητό είναι αρουτάριστο,αν και έχω πάρει κωδικό από την Huawei κτλ,για το λόγο ότι βαρέθηκα :p :lol:

τέσπα,να περάσω αυτή που κατεβάζω με τη γνωστή μέθοδο του φακελώματος ή προτείνετε κάτι άλλο?πάντως η 320 δεν παλεύεται από θέμα μπαταρίας,με το καλαμάκι του freddoccino την πίνει :wacko:

Υγ: Το ευρωπαικό έχω..just saying

Με τη μέθοδο του φακελώματος την περνάς...δες και εδώ

Εγώ έχω περασμένη την NXT-L29C432B521-LOG

έχει διαφορά από την 521 που κατεβάζεις εσύ;

Με τη μέθοδο του φακελώματος την περνάς...δες και εδώ

Εγώ έχω περασμένη την NXT-L29C432B521-LOG

έχει διαφορά από την 521 που κατεβάζεις εσύ;

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

βασικά την ίδια κατεβάζουμε...απλά δεν έγραψα το log :p

ενα factory reset λογικά θα το χρειαστεί έτσι?για να μην υπάρξουν παρατράγουδα..

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

βασικά την ίδια κατεβάζουμε...απλά δεν έγραψα το log :p

ενα factory reset λογικά θα το χρειαστεί έτσι?για να μην υπάρξουν παρατράγουδα..

Δεν θα καταφερεις να την περασεις με την μεθοδο dload.

Πρεπει να το ξεκλειδωσεις,να του περασεις TWRP και μετα να φλασαρεις την Β521 και στο καπακι το 2ο αρχειο ....https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224400457 .

Προτεινομενη Ρομ που πρεπει να εχεις για να περαστει η Β521 απο πανω ειναι η Β192.

Εαν θες να δεις φοβερη διαχειριση μπαταριας τοτε δεν εχεις παρα να του περασεις την C636B321 πανω απο την C432B180 (και επιλογη για γραμματοσειρα και αμεσα ειδοποιησεις απο VIBER παρακαλω).

Edited by CRISPAF77

OnePlus 12R

Δεν θα καταφερεις να την περασεις με την μεθοδο dload.

Πρεπει να το ξεκλειδωσεις,να του περασεις TWRP και μετα να φλασαρεις την Β521 και στο καπακι το 2ο αρχειο ....https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224400457 .

Προτεινομενη Ρομ που πρεπει να εχεις για να περαστει η Β521 απο πανω ειναι η Β192.

Εαν θες να δεις φοβερη διαχειριση μπαταριας τοτε δεν εχεις παρα να του περασεις την C636B321 πανω απο την C432B180 (και επιλογη για γραμματοσειρα και αμεσα ειδοποιησεις απο VIBER παρακαλω).

Κι εγώ για ξεκλείδωμα και TWRP ήξερα... αλλά ο μάστορας εδώ το κάνει απλά αντιγράφοντας το αρχείο στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου....

Γίνεται κι έτσι;

Κατεβασα το αρχειο αλλα ακομη δεν εκατσα να την περασω..

Και σε κατι αλλα site που εψαξα με τη μεθοδο του φακελου αναβαθμιζουν,αλλα αν παιζει ξεκλειδωμα οκ?τα εχω τα σχετικα..παιζει ρολο που εχω παρει τον κωδικο κατι μηνες και τον εχω να καθεται?

@Crispaf77 C432B320,το οποιο σημαινει οτι πρεπει να κανω rollback στην 180 και μετα να περασω 636B321..αλλα δεν ξερω,θα ηθελα να δοκιμασω nougat καλυτερα..

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά ποιόν τρόπο ακολουθήσατε για να ξεκλειδώσετε το bootloader όσοι το κάνατε.;

Εγώ ακολούθησα τη μέθοδο με το DC-unlocker2 client

.

Κατεβασα το αρχειο αλλα ακομη δεν εκατσα να την περασω..

Και σε κατι αλλα site που εψαξα με τη μεθοδο του φακελου αναβαθμιζουν,αλλα αν παιζει ξεκλειδωμα οκ?τα εχω τα σχετικα..παιζει ρολο που εχω παρει τον κωδικο κατι μηνες και τον εχω να καθεται?

@Crispaf77 C432B320,το οποιο σημαινει οτι πρεπει να κανω rollback στην 180 και μετα να περασω 636B321..αλλα δεν ξερω,θα ηθελα να δοκιμασω nougat καλυτερα...

Νομίζω και εγώ πως δεν θα τα καταφέρεις με το dload...

οπότε πας κλασσικά:

--- Unlock bootloader

--- flash TWRP

--- reboot to TWRP then wipe (data,dalvik,cache,system)

--- install update.zip...Don't reboot now...install update_data_full_hw_eu.zip

--- reboot ...OK

Παρεπιπτόντως να ρωτήσω και εγώ 2 πραγματάκια, εάν ξέρει κάποιος:

Δες μετά την εγκατάσταση της Nougat, εάν σου γράφει 521-log ή σκέτο 521......Εμένα έχει και το -log...δεν έχω καταλάβει αν είναι διαφορετικές εκδόσεις beta.

Ξέρετε πότε θα μας δώσει την official nougat για την Ευρώπη;

Θα μας έρθει OTA ενημέρωση ή θα ψαχνόμαστε πάλι μέσω XDA;

Παρεπιπτόντως να ρωτήσω και εγώ 2 πραγματάκια, εάν ξέρει κάποιος:

Δες μετά την εγκατάσταση της Nougat, εάν σου γράφει 521-log ή σκέτο 521......Εμένα έχει και το -log...δεν έχω καταλάβει αν είναι διαφορετικές εκδόσεις beta.

Ξέρετε πότε θα μας δώσει την official nougat για την Ευρώπη;

Θα μας έρθει OTA ενημέρωση ή θα ψαχνόμαστε πάλι μέσω XDA;

H ιδια Rom ειναι :p

Για Φεβρουαριο λενε :wacko:

ΟΤΑ κανονικα και με το νομο λενε :D

OnePlus 12R

Σήμερα δεν έχω χρόνο,οπότε θα ασχοληθώ αύριο το απόγευμα για να κάνω την "εγχείρηση" :lol::p

θα το ξεκλειδώσω να τελειώνει η υπόθεση,ώστε άμα είναι να δοκιμάσω και καμιά rom (λέμε τώρα όχι ότι υπάρχουν και πολλές)

οπότε αύριο θα έχω νεότερα...κι αν πάει κάτι στραβά (ελπίζω όχι) βλέπουμε!

.

Κρίμα είναι να πληρώνεις για να ξεκλιδωσεις τον bootloader .Μάλλον θα το αφήσω έτσι .

.

Κρίμα είναι να πληρώνεις για να ξεκλιδωσεις τον bootloader .Μάλλον θα το αφήσω έτσι .

Εδω θα βρεις δωρεαν το καταλληλο multitool...https://forum.xda-developers.com/mate-8/development/tool-srk-tool-huawei-t3369797 ...και το λινκ για απευθειας ....https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=119495 εμενα με χει βολεψει το SRKToolHuawei-Luk-Chub-V1.9-20160929

Edited by CRISPAF77

OnePlus 12R

Σήμερα δεν έχω χρόνο,οπότε θα ασχοληθώ αύριο το απόγευμα για να κάνω την "εγχείρηση" :lol::p

θα το ξεκλειδώσω να τελειώνει η υπόθεση,ώστε άμα είναι να δοκιμάσω και καμιά rom (λέμε τώρα όχι ότι υπάρχουν και πολλές)

Επειδη την ειχα περασει πριν κανα μηνα :happy: και λεω να παω γι αλλα :p...θα του αλλαξω region (Θα το κανω NXT-DL00) και θα του περασω την τελευταια B577 ετσι για να χω κατι να δοκιμασω το ΣΚ :wacko: και απο Δευτερα παλι πισω στην σιγουρια (NXT-L29) με την Β321:D

OnePlus 12R

Επειδη την ειχα περασει πριν κανα μηνα :happy: και λεω να παω γι αλλα :p...θα του αλλαξω region (Θα το κανω NXT-DL00) και θα του περασω την τελευταια B577 ετσι για να χω κατι να δοκιμασω το ΣΚ :wacko: και απο Δευτερα παλι πισω στην σιγουρια (NXT-L29) με την Β321:D

:lol: ωραίο σπορ

έτσι έκανα και εγώ πριν λίγο καιρό και όλοι οι φίλοι μου έπαιρναν κάθε τόσο ειδοποιήσεις ότι συνδέθηκα(ξανά) στο viber:lol:

Το έστηνα κανονικά για 1-2 μέρες και μετά πάλι πίσω!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλή επιτυχία!

:lol: ωραίο σπορ

έτσι έκανα και εγώ πριν λίγο καιρό και όλοι οι φίλοι μου έπαιρναν κάθε τόσο ειδοποιήσεις ότι συνδέθηκα(ξανά) στο viber:lol:

Το έστηνα κανονικά για 1-2 μέρες και μετά πάλι πίσω!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλή επιτυχία!

Και μενα τα ιδια με το Viber :lol: μεχρι που βρηκα το καταλληλο Huawei backup apk και μου επαναφερει την εφαρμογη χωρις να χρειαστει να ξανασυνδεθω :p

Μολις περασα τηνΒ386 και μου κατεβαζει την Β577 ΟΤΑ παρακαλω :D

OnePlus 12R

Και μενα τα ιδια με το Viber :lol: μεχρι που βρηκα το καταλληλο Huawei backup apk και μου επαναφερει την εφαρμογη χωρις να χρειαστει να ξανασυνδεθω :p

Μολις περασα τηνΒ386 και μου κατεβαζει την Β577 ΟΤΑ παρακαλω :D

--- Αυτό το Huawei backup apk το θέλω και εγώ....έχεις link;;;

--- Για το downgrade απο την nougat στην MM χρησιμοποιείς το roll back package;

--- Όταν γυρίζεις στην Β321 σου κλειδώνει το bootloader;;;

--- Με ποιό τρόπο κάνεις την αλλαγή απο C432 σε C636;;;

Σε ζάλισα το ξέρω, αλλά είσαι πολύ προχωρημένος και χρειαζόμαστε τα φωτα σου!

--- Αυτό το Huawei backup apk το θέλω και εγώ....έχεις link;;;

--- Για το downgrade απο την nougat στην MM χρησιμοποιείς το roll back package;

--- Όταν γυρίζεις στην Β321 σου κλειδώνει το bootloader;;;

--- Με ποιό τρόπο κάνεις την αλλαγή απο C432 σε C636;;;

Σε ζάλισα το ξέρω, αλλά είσαι πολύ προχωρημένος και χρειαζόμαστε τα φωτα σου!

1. Στο xda το βρήκα (δεν βρίσκω το λινκ προς το παρόν)

2. Όχι απλά φλασαρω μέσω dload την Rom που είχα πριν.

3. Ναι, βέβαια.

4.Με το multi tool από το xda.

OnePlus 12R

Εαν θυμαμαι καλα και δε κανω λαθος εδω...https://forum.xda-developers.com/mate-8/general/android-7-0-n-nougat-beta-huawei-mate8-t3452909/page71 στο post #703 θα βρεις τη λυση στις επανεργοποιησεις σου στο Viber:lol: ... επισης το συγκεκριμενο apk κανει και backup στους κωδικους Wi-Fi οπου εχεις συνδεθει:D

OnePlus 12R