geornirv Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Αν κάποιος πάρει το κινέζικο από ότι διάβασα εδώ μεσα, μπορεί να αλλάξει την ρομ σε international. Μετα το κινητό γράφει L29 ? H συνεχίζει να γράφει AL10? Και αλλάζει ας πούμε και το σαρ??? γιατί απ'ότι ξέρω το κινέζικο με το Ευρωπαικό έχει αλλο σαρ. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Αν κάποιος πάρει το κινέζικο από ότι διάβασα εδώ μεσα, μπορεί να αλλάξει την ρομ σε international. Μετα το κινητό γράφει L29 ? H συνεχίζει να γράφει AL10? Και αλλάζει ας πούμε και το σαρ??? γιατί απ'ότι ξέρω το κινέζικο με το Ευρωπαικό έχει αλλο σαρ. Οτι θελεις γραφει λολ... Εγω το εχω βαλει να λεει l29 αλλα δεν σημαινει κατι αυτο. Το σαρ σιγα μην αλλαζει με αλλη ρομ. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Οτι θελεις γραφει λολ... Εγω το εχω βαλει να λεει l29 αλλα δεν σημαινει κατι αυτο. Το σαρ σιγα μην αλλαζει με αλλη ρομ. Αρα πως μπορείς να γνωρίζεις ποιο μον΄τελο ήταν αρχικά ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Αρα πως μπορείς να γνωρίζεις ποιο μον΄τελο ήταν αρχικά ?? Lol το λεει απο πισω Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Lol το λεει απο πισω Lol αν σου πω ότι δεν το είχα προσέξει. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) καλησπερα παιδια.. καλος σας βρηκα. εχτες πηρα κ εγω το τερας πραγματικα μου φενεται πολυ δυνατο...και πολυ ομορφο.. να σας ρωτισω η τελευτεα (ρομ μεσο ΟΤΑ ειναι η 170?)γτ εμενα με αυτην μου ηρ8ε κιολας. και αν καπιος εχει καμια 8ηκη που δενν τι χρειαζεται κ την πουλαει ας μου στηλει.. Edited June 2, 2016 by panagioths1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 καλησπερα παιδια.. καλος σας βρηκα. εχτες πηρα κ εγω το τερας πραγματικα μου φενεται πολυ δυνατο...και πολυ ομορφο.. να σας ρωτισω η τελευτεα (ρομ μεσο ΟΤΑ ειναι η 170?)γτ εμενα με αυτην μου ηρ8ε κιολας. και αν καπιος εχει καμια 8ηκη που δενν τι χρειαζεται κ την πουλαει ας μου στηλει.. Καλός όρισες φίλε... Όχι η τελευταία ρομ είναι η Β320... Αν η έκδοση σου είναι η C432 (που μάλλον αυτή εχεις) τότε μετά την B170 που έχεις έχει βγει εδώ και 3 - 4 μέρες η Β320 & έπεται συνέχεια μιας και ετοιμάζεται η Β330 που θα λύσει κάποια προβλήματα που έχει η Β320 με την κάμερα (έτσι λένε!) Τώρα εσύ αποφασίζεις πια θα βάλεις ή αν θα περιμένεις... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Ήρθε και το δικό μου...Συσκευάρα...2 πράγματα ήθελα..Υπέρυθρες και ασύρματη φόρτιση. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Κρατα τωρα το samsung για δεύτερο ξέρεις εσυ Στάλθηκε από το LG-H960 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μια γρήγορη ερώτηση! Η αλλαγή γλώσσας από ελληνικά στα αγγλικά κατά την πληκτρολόγηση, μπορεί να γίνει με Swype προς δεξιά ή αριστερά; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Τις τελευταίες μέρες έχει περάσει και τα χέρια μου το ZUK Z2 Pro και έφαγα κόλλημα λόγω μεγέθους και μπαταρίας... Σε ταχύτητα μου φάνηκε το ίδιο με το ΜΑΤΕ 8 - καθημερινή χρήση. Αλλά το ΜΑΤΕ 8 γενικά το έχω "λατρέψει". Θέλω μια προσωπική συσκευή οπωσδήποτε δίκαρτη (εταιρική και προσωπική γραμμή). Μπορείτε να μου προτείνετε online μαγαζί που δίνει ΚΑΛΗ τιμή για το 64άρι; Δε με νοιάζει αν παραδίδει Ελλάδα (Σουηδία μένω). Εδώ η Huawei Sverige έφερε μόνο το 32άρι/3GB RAM και για εμένα οι συσκευές μου είναι για long term (2-3 χρόνια) άσχετο αν σπάνε στο 2ο χρόνο (κατάρα!). Any suggestions? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μια γρήγορη ερώτηση! Η αλλαγή γλώσσας από ελληνικά στα αγγλικά κατά την πληκτρολόγηση, μπορεί να γίνει με Swype προς δεξιά ή αριστερά; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με μια κίνηση από το ς στο σπεις η το αντίστροφο αλλάζει. Επίσης μπορείς να πατήσεις παρατεταμένα το s και στις ρυθμίσεις να διαλέξεις χειρονομίες και θα βρεις κι άλλες. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160603/38dd42b5ece0088fd402a7a73d86126e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Παιδιά, το κινητό το έχει ένας φίλος και μου έχει πει πως ό,τι κι αν έχει δοκιμάσει, δεν μπορεί να κάνει το led να ανάβει πάνω από ένα δευτερόλεπτο όταν δέχεται γραπτό μήνυμα. Δοκίμασε διαφορετικά προγράμματα, διαφορετικές ρυθμίσεις, κι ενώ στις κλήσεις το led αναβοσβήνει κανονικά, στα μηνύματα δεν το κάνει. Ανάβει μια φορά και σβήνει. Μπορεί να το αλλάξει ή έτσι είναι σε όλους; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Νέο θέμα στο xda με μαζεμενες όλες οι ρομ / updates το οποίο θα ανανεώνεται συνέχεια . Πολύ καλή κίνηση για να μην ψάχνουμε http://forum.xda-developers.com/mate-8/general/huawei-mate-8-stock-firmware-official-t3391727 Μήπως να έμπαινε στην πρώτη σελίδα? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Με μια κίνηση από το ς στο σπεις η το αντίστροφο αλλάζει. Επίσης μπορείς να πατήσεις παρατεταμένα το s και στις ρυθμίσεις να διαλέξεις χειρονομίες και θα βρεις κι άλλες. Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν είχα πολύ χρόνο. Θα το μάθω σιγά σιγά! Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 καλησπερα, απο σημερα κατοχος του Mate 8 και για καποιο λογο σε συγκεκριμενο σημειο του σπιτιου δεν εχω σημα με τη συγκεκριμενη συσκευη ενω με το xiaomi mi4 ειχα...! Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κοιταξω ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι.Το σημείο που λες θα έχει θέμα λογικά με το σήμα θα είναι χαμηλό λογικά σε όλες τις συσκευές υποθέτω. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 καλησπερα, απο σημερα κατοχος του Mate 8 και για καποιο λογο σε συγκεκριμενο σημειο του σπιτιου δεν εχω σημα με τη συγκεκριμενη συσκευη ενω με το xiaomi mi4 ειχα...! Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κοιταξω ? ευχαριστω Εγω το αντιθετο εχω παρατηρησει. Με αυτο πιανω εκει που δεν επιανα πριν... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εγω το αντιθετο εχω παρατηρησει. Με αυτο πιανω εκει που δεν επιανα πριν... Έτσι ακριβώς τα τελευταία 5 χρόνια είναι η μόνη συσκευή που έχει σήμα στο κρεβάτι μου και μου κάνει εντύπωση ότι στον φίλο παραπάνω συμβαίνει το αντίθετο βέβαια δεν ξέρω πώς δουλεύει και η άλλη συσκευή που σύγκρινε. Το ότι έχει τόσο καλό σήμα με ανησυχεί αρκετά για το sar του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) καλησπερα, απο σημερα κατοχος του Mate 8 και για καποιο λογο σε συγκεκριμενο σημειο του σπιτιου δεν εχω σημα με τη συγκεκριμενη συσκευη ενω με το xiaomi mi4 ειχα...! Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κοιταξω ? ευχαριστωνα υποθέσουμε ότι τα έχεις και τα δύο στην ίδια ρύθμιση σήματος ( gsm, 3G, HSDPA, 4G κλπ), και ενώ το ένα πιάνει , το άλλο όχι?, γιατι εγώ μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα σήματος ούτε Αττική ούτε και Κρήτη που πήγα ας πούμε, και σε απομακρυσμένα δύσκολα σημεία κιόλας Edited June 4, 2016 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Δεν άντεξα και πολύ μακριά από το καλύτερο τηλέφωνο που έχει βγει φέτος και επέστρεψα με ένα 4/64 (AL 10 ) φοράει την 182 ,γνωρίζει κάποιος ποιά είναι η τελευταία για να του περάσω; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Δεν άντεξα και πολύ μακριά από το καλύτερο τηλέφωνο που έχει βγει φέτος και επέστρεψα με ένα 4/64 (AL 10 ) φοράει την 182 ,γνωρίζει κάποιος ποιά είναι η τελευταία για να του περάσω; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου κ τ δικο μου την b170 ποια προτεινετε ως καλυτερη ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Δεν άντεξα και πολύ μακριά από το καλύτερο τηλέφωνο που έχει βγει φέτος και επέστρεψα με ένα 4/64 (AL 10 ) φοράει την 182 ,γνωρίζει κάποιος ποιά είναι η τελευταία για να του περάσω; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου NXT AL10 B331και μάλιστα λένε τα καλύτερα.... Λίγο πιο επάνω έχω βάλει λινκ με το θέμα στο xda που έχει συγκεντωμενες όλες τις ρομ Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 υπαρχουν κ σε αυτην θεματα με τα notifications??? απο μπαταρια ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 NXT AL10 B331και μάλιστα λένε τα καλύτερα.... Λίγο πιο επάνω έχω βάλει λινκ με το θέμα στο xda που έχει συγκεντωμενες όλες τις ρομ Σε ευχαριστώ πολύ το είδα το Λίνκ αφού έκανα την ερώτηση κατεβαίνει τώρα η ρομ Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts