tsiglas Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Παιδιά όσοι έχετε βάλει tempered glass έχει κουμπωσει τέλεια?Η διαφορά με την μεμβράνη? Ρωτάω γιατί έχω 3 πολύ καλά tempered glass από τα πιο ακριβά αλλά φοβάμαι να βγάλω την τέλεια τοποθετημένη μεμβράνη που είχε από όταν ήρθε γιατί αν τα βάλω και μου κάνουν και την παραμικρή ατελεια θα πάνε στα σκουπίδια και μετά θα μείνω χωρίς καμία προστασία και συνήθως έτσι καταλήγω Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Βασικά είχα ακριβώς τις ίδιες σκέψεις. Έβαλα πρώτη φορά μόνος μου ένα και έκατσε τέλεια. Όπως είπες αν δεν ήταν καλά θα το πέταγα. Μου αρέσει πολύ Γιατί γλιστράει τώρα η οθόνη Γιατί με την μεμβράνη που είχε κόλλαγε το δάχτυλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Και στο δικό μου αν και δεν την τοποθέτησα με ακρίβεια χιλιοστού, έκατσε πολύ καλά χωρίς να δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Πείτε με ψώνιο αλλά σε κάθε συσκευή που έρχεται στά χέρια μου πάντα τοποθετώ ένα nillkin 9+ 0.26mm 2.5D και του φοράω μία Nillkin tpu θήκη που αγκαλιάζει το κινητό τέλεια χωρίς να του προσθέτει ιδιαίτερα πάχος. Όποιος ενδιαφέρεται του το τοποθετώ με κόστος 50€:lol::lol::lol: Για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται πως κάνω πλάκα. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Εγω μια nillkin που πηρα εχει κατσει χαρτι πανω... Αν δεν ειχε τις τρυπες στους αισθητηρες κανεις δεν καταλαβαινει οτι εχει πανω γυαλι... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Aπό που το παίρνουμε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο? Στο skroutz είναι unbranded ή θα έχουμε θέμα με την εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Εγώ πάντως που είχα τον ίδιο ενδοιασμό, έβαλα το tempered glass πάνω από τη μεμβράνη που φορούσε από το εργοστάσιο . Αν κάποια στιγμή σπάσει το γυαλί, το βγάζεις και από κάτω παραμένει ανεγγιχτη η μεμβράνη (μου έχει συμβεί)! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Εγώ πάντως που είχα τον ίδιο ενδοιασμό, έβαλα το tempered glass πάνω από τη μεμβράνη που φορούσε από το εργοστάσιο . Αν κάποια στιγμή σπάσει το γυαλί, το βγάζεις και από κάτω παραμένει ανεγγιχτη η μεμβράνη (μου έχει συμβεί)! Ναι αλλα ποιος ο λογος? το πιο πιθανο ειναι να μην κολλησει σωστα και μετα παλι θα θες αλλο τζαμι οπως και να εχει... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Μια χαρά κολλάει,αρκεί φυσικά να έχεις φροντίσει να μην υπάρχει σκόνη και να μην έχει γρατζουνιστει η μεμβράνη. Έτσι το έχω τώρα το Mate 8 μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Ζ5 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συσκευή,αλλά επειδή είχα σχεδόν όλη την σειρά Ζ προηγουμένως,με ένα μικρό διάλειμμα με G4 και όσο να είναι έχω το μικρόβιο της αλλαγής,κοιτάω κάτι διαφορετικό σε περισσότερες ίντσες. Χωρίς λοιπόν να γίνει vs υπάρχει κάποιος που να είχε το Ζ5 και να μου πει λίγο τις εντυπώσεις του,τι έχασε τι κέρδισε; Από μπαταρία πιστεύω πως δεν θα υπάρχει θέμα ακόμα και με βαριά καθημερινή χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Εδω και 2 μέρες έχω βάλει την original flip case έτσι για αλλαγή... Μια χαρά είναι αν και δεν σου δίνει πολλές επιλογές όπως άλλες συσκευές. Το αρνητικό που έχει είναι ότι ενώ ακούς τον ήχο ότι ήρθε κάποια ειδοποίηση δεν ανάβει η οθόνη ούτε εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις όπως π.χ. στην οθόνη κλειδώματος... Τώρα θα μου πείτε εδώ κάναμε αμάν να εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος τώρα θέλουμε και στο παράθυρο της flip case? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Σήμερα παρέλαβα αυτή τη γνήσια θήκη της Huawei σε καφέ που είναι ίδιο με το Μocha Gold και του ταιριάζει απίστευτα! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!: http://www.ebay.com/itm/291705109014?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=590731987039&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Σήμερα παρέλαβα αυτή τη γνήσια θήκη της Huawei σε καφέ που είναι ίδιο με το Μocha Gold και του ταιριάζει απίστευτα! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!: http://www.ebay.com/itm/291705109014?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=590731987039&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Εμενα την ειχε μεσα η συσκευασια (κινεζικη συσκευη γαρ) αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει. Δεν τις βρισκω βολικες καθως το εχω σε τσαντα...Ειναι καλη κατασκευαστικα παντως. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εμένα είχε τη δερμάτινη flip cover (Κινέζικο και εμενα). Κορυφαία μεν, δεν προτιμώ τις flip δε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδιά, spigen rugged armor black χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδιά, spigen rugged armor black χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μετα ομως απο ομορφο κινητο εχεις ασχημο τανκ... (χωρις παρεξηγηση απλα εμενα μου φαινεται too much) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μετα ομως απο ομορφο κινητο εχεις ασχημο τανκ... (χωρις παρεξηγηση απλα εμενα μου φαινεται too much) Περιγραφικά ακούγεται έτσι όπως το λες, στην πραγματικότητα η εικόνα είναι διαφορετική και δεν προσδίδει όγκο θα έλεγα. http://www.e-experts.gr/spigen-huawei-mate-8-case-rugged-armor-black-sgp11849-p-6317.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Περιγραφικά ακούγεται έτσι όπως το λες, στην πραγματικότητα η εικόνα είναι διαφορετική και δεν προσδίδει όγκο θα έλεγα. http://www.e-experts.gr/spigen-huawei-mate-8-case-rugged-armor-black-sgp11849-p-6317.html Δεν την εχω δει στο 8. Σε αλλα κινητα τα εκανε νταμαρια. Αν πραγματι δεν δινει ογκο κ εχεις το μαυρο (εγω εχω το χαλκινο κ δεν θα πηγαινε anyway) τοτε θα ειναι οκ... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Δεν την εχω δει στο 8. Σε αλλα κινητα τα εκανε νταμαρια. Αν πραγματι δεν δινει ογκο κ εχεις το μαυρο (εγω εχω το χαλκινο κ δεν θα πηγαινε anyway) τοτε θα ειναι οκ... Ακριβώς έτσι, επειδή έχω το σκούρο ταιριάζει γάντι η θήκη. Μια απλή terrapin σιλικονης και η original flip παρόλο που είναι αξιόλογες, δεν με βόλεψαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εγώ πήρα την spigen crystal clear hybrid (silicone) και την Imak crystal clear (plastic) Λοιπόν η spigen πάρα πολύ καλή ποιότητα και εφαρμογή διαφανή και πεντακάθαρη στιβαρή και με πολύ καλή προστασία παντού (γωνίες - κάμερα - πλαϊνά πλήκτρα - ηχείο κτλ) Από θέμα όγκου δίνει λίγο περισσότερο από της πολύ φτηνές των 0,3mm αλλά είναι αρκετά καλή σε όγκο και πάχος Η IMAK πάλι είναι ακόμα πιο clear με πολύ καλή αίσθηση στο χέρι (δεν γλιστράει) προστασία αρκετά καλή (οχι όσο η spigen... Αφήνει ακαλυπτα τα κουμπιά και το επανω(ακουστικά) και κάτω μέρος με τα ηχεία) αλλά είναι λες και δεν φοράει τίποτα το τηλέφωνο... Εγώ προσωπικά έβαλα και χρησιμοποιώ την IMAK και την spigen θα την έχω στις διακοπές και σε διάφορες εξορμήσεις Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Περιγραφικά ακούγεται έτσι όπως το λες, στην πραγματικότητα η εικόνα είναι διαφορετική και δεν προσδίδει όγκο θα έλεγα. http://www.e-experts.gr/spigen-huawei-mate-8-case-rugged-armor-black-sgp11849-p-6317.html Την έχω και εγώ και είναι εξαιρετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Την έχω και εγώ και είναι εξαιρετική. Απο τις καλύτερες θήκες που έχω χρησιμοποιήσει γενικά σε κινητά χωρίς υπερβολή. Δένει καταπληκτικά με το χρώμα του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εγώ έχω πάρει μια διαφανή nillkin δεν είναι τπτ ιδιαίτερο βλέπεις το κινητό και δεν του δίνει όγκο . http://www.extreme-mobile.gr/p.Huawei-Ascend-Mate-8-Nillkin-Nature-THiki-TPU-ultra-thin-Transparent.1305225.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Επειδή το ψήνω πολύ καιρό τώρα, και για να έχει έναν άξιο διάδοχο το Note3, ξέρουμε κάποιο "μαγαζί" που να στέλνει Ελλάδα!? Ψάχνω για 4+64 Mocha L29. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Επειδή το ψήνω πολύ καιρό τώρα, και για να έχει έναν άξιο διάδοχο το Note3, ξέρουμε κάποιο "μαγαζί" που να στέλνει Ελλάδα!? Ψάχνω για 4+64 Mocha L29. Εγώ το πήρα από εδώ https://www.amazon.co.uk/Huawei-European-Firmware-installed-Fingerprint/dp/B01CNJZ17W/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A16XKROF3NSZFI σε gold 4g-64g είναι η L29C636B103 international version σφραγισμένο όλο με ταινία ασφαλείας και εργοστασιακο σελοφαν πάνω από το κουτί (αν και από ότι είδα γράφει EU (δηλαδή L29C432B103 version) και όχι international που έγραφε και ήρθε σε εμένα αλλά όπως και να είναι τις ίδιες ρομ φοράνε... Έκανε 22 μέρες να έρθει και όπως γράφει εγγυημένα χωρίς τελωνια.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts