Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραίος! Κατατοπιστικότατος!

Δυστυχώς... Εκτός από τα e-mail, δεν είδα διαφορές... Ενδεικτικά, facebook messenger, e-score, sofa score, quizdom, δεν έρχονται ειδοποιήσεις... Πήγα και στις ειδοποιήσεις και είναι ενεργοποιημένες για κάθε μια εφαρμογή... Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή? Μήπως πρέπει να μην κάνω εκκαθάριση δεδομένων και να αφήνω ανοιχτές τις εφαρμογές στο παρασκήνιο? Μήπως να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να ξανακάνω τη διαδικασία? Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...

Λοιπόν υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να γίνουν πριν πούμε ότι δεν έρχονται ειδοποιήσεις

1.θα πρέπει να είναι ενεργοποιημενες οι ειδοποιήσεις για της εφαρμογές που θέλουμε

2.Στης συνθέτες ρυθμίσεις, διαχείριση μπαταρίας προστατευμενες εφαρμογές τσεκάρουμε ότι έχουμε ενεργοποίηση αυτές που θέλουμε (οι εφαρμογές συστήματος δεν υπάρχουν εκεί)

3 . στο ίδια μενού πατάμε το γρανάζι (πάνω δεξιά) και ενεργοποιουμε το "wifi πάντα ανοιχτό" & "δεδομένα πάντα ανοιχτά" και αφήνουμε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ τα "κατανάλωση πολύς ενέργειας & κλείσιμο ενεργοφορων εφαρμογων"

4.παμε ρυθμίσεις, εφαρμογές και παμεπάμε σε μια μια όλες τις εφαρμογές που θέλουμε και ενεργοποιουμε όλες τις άδειες

5.στο ίδιο μενού πατάμε "συνθέτες ρυθμίσεις" (κάτω δεξιά) και "παραβλεψη βελτιστοποιιησεων" και επιλέγουμε "Ναι" για αυτές που θέλουμε

6.στο ίδιο μενού πατάμε "σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές" και πατάμε "Ναι"

7 . στο μενού" κλείδωμα οθόνης επιλέγουμε "με τις ειδοποιήσεις ενεργοποιειται η οθόνη & εμφάνιση λεπτομερειων εφαρμογών"

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενώ την τελευταία ρομ συμβατή με την έκδοση σου χωρίς όμως αυτόματες αναβαθμίσεις αλλά πολύ πιο καινουρια & ολοκληρωμένη θα την βρεις εδώ C636B180

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1076/g104/v43716/f1/full/update.zip

Παιδιά καλησπέρα,

σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τη βοήθεια που δίνετε σε όλους μας...είστε φοβεροί:)

κατεβάζω και εγώ την 180 από το παραπάνω link, αλλά η ταχύτητα είναι δραματική (50kb/sec) και θα χρειαστεί κάπου 15 ώρες...

υπάρχει μήπως κάποιο άλλο link;;;

Παιδιά καλησπέρα,

σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τη βοήθεια που δίνετε σε όλους μας...είστε φοβεροί:)

κατεβάζω και εγώ την 180 από το παραπάνω link, αλλά η ταχύτητα είναι δραματική (50kb/sec) και θα χρειαστεί κάπου 15 ώρες...

υπάρχει μήπως κάποιο άλλο link;;;

Ολοι απο εκει κατεβαζουν κανονικα μου κατεβαζε 500Κ/s εμενα...

Μάριος...

Μπορείς να βάλεις όλες τις ρομ που ξεκινούν από L29CXXXBXXX απλά σύμφωνα με ότι λένε όταν βάζεις οποιαδήποτε έκδοση (C363, C10, C900) εκτός την δική σου C432 δεν θα παίρνεις αυτόματα αναβαθμίσεις (ΟΤΑ). Αλλά ανά πάσα στιγμή μπορείς να γυρίσεις στην δική σου έκδοση και να ξανά παίρνεις κανονικά αναβαθμίσεις (ΟΤΑ).Αν και με την λογική που δίνει τις αναβαθμίσεις η Huawei οι περισσότεροι περνάμε πάντα την πιο Καινούρια που βγαίνει ανεξάρτητα από την έκδοση της..την τελευταία ρομ για την έκδοση σου θα την βρεις εδώ C432B170

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1076/g104/v47218/f1/full/update.zip

Ενώ την τελευταία ρομ συμβατή με την έκδοση σου χωρίς όμως αυτόματες αναβαθμίσεις αλλά πολύ πιο καινουρια & ολοκληρωμένη θα την βρεις εδώ C636B180

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1076/g104/v43716/f1/full/update.zip

Και σου δίνω και ένα βίντεο με το πως θα περάσεις οποία και αν διαλέξεις η διαδικασία είναι απλή και ίδια.

http://forum.xda-developers.com/mate-8/general/vdo-how-to-flash-stock-firmware-update-t3337270

Απλά πάτα στην εικόνα του βίντεο και θα το ανοίξει με το YouTube... Αν και εδώ χρησιμοποιεί το PC ενώ δεν χρειάζεται τα κάνεις όλα από το κινητό οπότε κατεβάσεις οποία ρομ θες, βρίσκεις το αρχείο που κατέβασες στον φάκελο "download" τον αποσυμπιεζεις (κρατάς πατημένο να επιλέξεις το αρχείο, πατάς μενού και αποσυμπίεση σε τρέχον φάκελο - extract here και..... "Έκανα unzip την Rom και ότι περιείχε το μετέφερα σε ένα νε φάκελο dload τον οποίο δημιούργησα εγω.Απενεργοποίησα το τηλ. και μετά πάτησα vol+,vol - και power button με τη σειρά που τα γραφω και περίμενα μέχρι να εμφανιστεί το στρογγυλό λογότυπο της Huawei, άφησα όλα τα πλήκτρα και αυτόματα ξεκινήσε η διαδικασία της αναβάθμισης .Μετά από 5 λεπτά αυτό ήταν έκανε επανεκκίνηση και ήταν ετοιμο

Έβαλα το λινκ που λες ότι είναι η 180 αλλά πέρασε στην 170 κάποιο λάθος μάλλον με τα λινκ τώρα κατεβάζω ενα αλλο λινκ που είχε δώσει κάποιος σε προηγούμενο ποστ.

Το ανάφερα για να προλάβω κάποιον που θα το.δοκιμάσει

Έβαλα το λινκ που λες ότι είναι η 180 αλλά πέρασε στην 170 κάποιο λάθος μάλλον με τα λινκ τώρα κατεβάζω ενα αλλο λινκ που είχε δώσει κάποιος σε προηγούμενο ποστ.

Το ανάφερα για να προλάβω κάποιον που θα το.δοκιμάσει

Τό link το 2πλο τσέκαρα και είναι σωστό... Παρόλα αυτά το έσβησα και το ξαναεβαλα...

Η Β180 είναι στο 2ο λινκ... Στο πρώτο είναι η Β170. Άλλωστε τα γράφω αναλυτικά

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Τότε link τοτο 2πλο τσέκαρα και είναι σωστό... Παρόλα αυτά το έσβησα και το ξαναεβαλα...

Η Β180 είναι στο 2ο λινκ... Στο πρώτο είναι η Β170. Άλλωστε τα γράφω αναλυτικά

Μπορείς να τσεκάρεις λίγο την ταχύτητα που κατεβάζει το 2ο link (η 180).....γιατί σε μένα πάει από 30 εως 50 KB/sec...λογικά αύριο το μεσημέρι θα την έχω:p

Μπορείς να τσεκάρεις λίγο την ταχύτητα που κατεβάζει το 2ο link (η 180).....γιατί σε μένα πάει από 30 εως 50 KB/sec...λογικά αύριο το μεσημέρι θα την έχω:p

Σταμάτα το σβηστω για σίγουρα και ξανά κατέβασε το απο την αρχή από εδω

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66215533&postcount=669

Ενώ λέει 1.53 mb κατεβαίνει 1,43mb περιμένω να κατέβει και αυτό να τσεκάρω αλλά κάτι δεν πάει καλά νομίζω και κάθε φορά θέλω μιλάω ώρα για να κατέβει

Κατεβάζει με 300kb/s αλλά μάλλον και αυτό είναι η 170 και όχι η 180

Edited by araditsas

Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση είχα την παλιά sim την χοντρή από το 2000 σήμερα που παρέλαβα το mate 8 πήγα στην vodafone και μου την κάνανε nano sim.Όταν ανοίγω τα δεδομένα δείχνει μέχρι Η+ ενώ έχω την επιλογή 4G επιλεγμένη.Έκανα και αναζήτηση για να βάλω το Vodafone 4G αλλα πάλι δεν άλλαξε κάνω κάτι λάθος?Εντωμεταξύ ένας φίλος διπλα μου ακριβώς είχε 4G κανονικά με το samsusng s5 τι παίζει?Πρέπει να επικοινωνήσω με την vodafone?

Ενώ λέει 1.53 mb κατεβαίνει 1,43mb περιμένω να κατέβει και αυτό να τσεκάρω αλλά κάτι δεν πάει καλά νομίζω και κάθε φορά θέλω μιλάω ώρα για να κατέβει

Κατεβάζει με 300kb/s αλλά μάλλον και αυτό είναι η 170 και όχι η 180

1.43 είναι το zip ρε παιδιά όταν το αποσυμπιεσεις θα σου δώσει 2.63g.

Μη μας τρελαίνεται αυτό ήταν το 1ο ποστ στο xda που από εκεί το πήραμε όλοι.....γιαγια να είσαι σίγουρος όταν το αποσυμπιεσεις θα σου βγάλει ένα φάκελο που θα γράφει την ρομ δηλαδή C636B180 σε αντίθεση με την C432B170 που αν θυμάμαι καλά μετά την αποσυμπίεση έγραφε απλά update

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση είχα την παλιά sim την χοντρή από το 2000 σήμερα που παρέλαβα το mate 8 πήγα στην vodafone και μου την κάνανε nano sim.Όταν ανοίγω τα δεδομένα δείχνει μέχρι Η+ ενώ έχω την επιλογή 4G επιλεγμένη.Έκανα και αναζήτηση για να βάλω το Vodafone 4G αλλα πάλι δεν άλλαξε κάνω κάτι λάθος?Εντωμεταξύ ένας φίλος διπλα μου ακριβώς είχε 4G κανονικά με το samsusng s5 τι παίζει?Πρέπει να επικοινωνήσω με την vodafone?

Στην Vodafone πρέπει να στείλεις μήνυμα γιαγια να σου ενεργοποιηθεί το 4g....το έκανες?

Αν όχι googlαρε το γιατί δεν ξέρω τι στέλνεις και που... Χαράς το κουράγιο μου...

Edited by tsiglas

Πρέπει να πάρεις την vodafone να σου ενεργοποιήσει το 4g στην κάρτα σου sim.

1.43 είναι το zip ρε παιδιά όταν το αποσυμπιεσεις θα σου δώσει 1.53g.

Μη μας τρελαίνεται αυτό ήταν το 1ο ποστ στο xda που από εκεί το πήραμε όλοι.....γιαγια να είσαι σίγουρος όταν το αποσυμπιεσεις θα σου βγάλει ένα φάκελο που θα γράφει την ρομ δηλαδή C636B180 σε αντίθεση με την C432B170 που αν θυμάμαι καλά μετά την αποσυμπίεση έγραφε απλά update

Φίλε tsiglas θεωρείς πιο σωστό να γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν, αλλά και ΜΕΤΑ την εγκατάσταση της rom???

Μήπως μόνο η πριν αρκεί;;;

Φίλε tsiglas θεωρείς πιο σωστό να γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν, αλλά και ΜΕΤΑ την εγκατάσταση της rom???

Μήπως μόνο η πριν αρκεί;;;

Αν από C636 πας ξανά σε κάποια αναβάθμιση της C636 τότε μια ΜΕΤΆ την εγκατάσταση αρκεί... Αλλά αν πας από άλλη έκδοση σε άλλη τότε ΕΓΏ γίνομαι πολύ ψιρας...

Αν από C636 πας ξανά σε κάποια αναβάθμιση της C636 τότε μια ΜΕΤΆ την εγκατάσταση αρκεί... Αλλά αν πας από άλλη έκδοση σε άλλη τότε ΕΓΏ γίνομαι πολύ ψιρας...

οκ εγώ πάω από τη C432...οπότε ετοιμάζομαι για πριν και μετά :)

1.43 είναι το zip ρε παιδιά όταν το αποσυμπιεσεις θα σου δώσει 1.53g.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην Vodafone πρέπει να στείλεις μήνυμα γιαγια να σου ενεργοποιηθεί το 4g....το έκανες?

Αν όχι googlαρε το γιατί δεν ξέρω τι στέλνεις και που... Χαράς το κουράγιο μου...

Το δεύτερο ποστ κατευθείαν από το xda είναι σωστά η 180.

Όταν αποσυμπιεζεις σου δίνει 2.63gb και το όνομα είναι απλά update

Οκ τώρα είμαι κομπλέ στην 180 χωρίς καμία εκκαθάριση θα δω αν έχω κάποιο πρόβλημα θα κάνω μετά.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα όλοι,

Εγκατέστησα την 180 πανεύκολα με βάση τις οδηγίες που έχετε παραπάνω.

Δεν έχω προλάβει να την ψάξω ακόμη.

Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω τον launcher.

Κατέβασα τον Nova launcher, αλλά με κανένα τρόπο δεν μπορώ να τον κάνω προεπιλογή.

Σε κάθε αλλαγή οθόνης με ξαναφέρνει στον stock.

Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο;;;

Αν καποιος κανει απλη αναβαθμιση σε ιδιο region σε απλα επομενη εκδοση που ειχε περασει και προσφατα χωρις να εχει γινει το κινητο περιεργο σε συμπεριφορα πιστευω αρκει μονο το wipe μετα την εγκατασταση. Αν ειναι ζορισμενο ας κανει και πριν. Εμεις που κανουμε εγκαταστασεις απο recovery κανουμε μεσα απο το recovery μια φορα wipe και τελος.

ΥΓ Βρηκα τελικα @tsiglas τι παιζει με το κερνελ. Σε εμας που εχουμε την AL10 συσκευη και χρειαζεται, για να εχουμε την international rom εγκατεστημενη με supersu, να εχουμε το insecure boot image, τελικα το κερνελ καθοριζεται απο το τελευταιο. Δηλαδη πριν που ειχα το insecure boot image της 168 εκδοσης ειχα kernel version 4 Μαρτιου ενω τωρα που περασα το 172 version εχω 26 Μαρτιου :)

Edited by icy20
Μάριος...

θα πρέπει πρώτα να αλλάξεις την sim και να ζητήσεις να ενεργοποιήσουν το 4g από την Vodafone

Ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας τελικά έπρεπε να στείλω μήνυμα στο 1285 γράφοντας 4G ΝΑΙ έκανα και ένα restart το κινητό και τώρα είμαι κομπλέ.

Αν και προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος με την NXT-L29c432b152 που φοράει από μονο του το mate 8 (δεν με πειράζει παρα πολύ το θέμα τον ειδοποιήσεων) αν μου την βαρέσει στο μέλλον να βάλω την 180 που λέτε εδώ στο forum θα κάνει κανονικά για την c432 που έχω έτσι?

Ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας τελικά έπρεπε να στείλω μήνυμα στο 1285 γράφοντας 4G ΝΑΙ έκανα και ένα restart το κινητό και τώρα είμαι κομπλέ.

Αν και προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος με την NXT-L29c432b152 που φοράει από μονο του το mate 8 (δεν με πειράζει παρα πολύ το θέμα τον ειδοποιήσεων) αν μου την βαρέσει στο μέλλον να βάλω την 180 που λέτε εδώ στο forum θα κάνει κανονικά για την c432 που έχω έτσι?

Να κάτσεις να διαβάσεις τις 4 τελευταίες σελίδες και θα καταλάβεις ότι η τελευταία ρομ για την έκδοση σου είναι η C432B170 και όχι η C636B180 (η διαφορά είναι στο "CXXX") αν και μπορείς να βάλεις οποία ρομ θες που ξεκινάει από L29CXXXBXXXX... Απλά αν δεν βάλεις την έκδοση σου λένε ότι δεν θα παίρνεις OTA update.... μικρό το κακό μιας και με την δική σου πάλι είναι αμφίβολο αν θα πάρεις, πότε θα πάρεις και πια ρομ θα πάρεις

Είμαι από το πρωί με τη C900B180 και πρώτη εκτίμηση καλή και οι ειδοποιήσεις έρχονται στην ώρα τους.

Το μόνο πρόβλημα ότι δεν μπορώ να αλλάξω launcher. Δεν μπορώ να αλλάξω την προεπιλογή.

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να μας πει αν τα κατάφερε;;;

Είμαι από το πρωί με τη C900B180 και πρώτη εκτίμηση καλή και οι ειδοποιήσεις έρχονται στην ώρα τους.

Το μόνο πρόβλημα ότι δεν μπορώ να αλλάξω launcher. Δεν μπορώ να αλλάξω την προεπιλογή.

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να μας πει αν τα κατάφερε;;;

Εφαρμογες - συνθετες ρυθμισεις - προεπιλογη ρυθμισης εφαρμογων

Μάριος...

Εφαρμογες - συνθετες ρυθμισεις - προεπιλογη ρυθμισης εφαρμογων

Σε ευχαριστώ icy20....όλα οκ!!!:)

Λοιπόν υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να γίνουν πριν πούμε ότι δεν έρχονται ειδοποιήσεις

1.θα πρέπει να είναι ενεργοποιημενες οι ειδοποιήσεις για της εφαρμογές που θέλουμε

2.Στης συνθέτες ρυθμίσεις, διαχείριση μπαταρίας προστατευμενες εφαρμογές τσεκάρουμε ότι έχουμε ενεργοποίηση αυτές που θέλουμε (οι εφαρμογές συστήματος δεν υπάρχουν εκεί)

3 . στο ίδια μενού πατάμε το γρανάζι (πάνω δεξιά) και ενεργοποιουμε το "wifi πάντα ανοιχτό" & "δεδομένα πάντα ανοιχτά" και αφήνουμε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ τα "κατανάλωση πολύς ενέργειας & κλείσιμο ενεργοφορων εφαρμογων"

4.παμε ρυθμίσεις, εφαρμογές και παμεπάμε σε μια μια όλες τις εφαρμογές που θέλουμε και ενεργοποιουμε όλες τις άδειες

5.στο ίδιο μενού πατάμε "συνθέτες ρυθμίσεις" (κάτω δεξιά) και "παραβλεψη βελτιστοποιιησεων" και επιλέγουμε "Ναι" για αυτές που θέλουμε

6.στο ίδιο μενού πατάμε "σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές" και πατάμε "Ναι"

7 . στο μενού" κλείδωμα οθόνης επιλέγουμε "με τις ειδοποιήσεις ενεργοποιειται η οθόνη & εμφάνιση λεπτομερειων εφαρμογών"

Για άλλη μια φορά άψογος!! Δεν ξέρω αν ήταν κάτι απ' όλα αυτά ή όλα μαζί (εγώ τα έκανα όλα βήμα βήμα) αλλά οι ειδοποιήσεις πλέον έρχονται στο φτερό σε όλες τις εφαρμογές!! Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το χρόνο σου και την αναλυτική απάντηση/εξήγηση!

Μετά από την C636B180 βλέπω μια πολλά υποσχόμενη ηρεμία σε όλα τα φόρουμ που ασχολούνται με την συσκευή μας.... Καλό αυτό...