Jump to content

Nioubis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nioubis

  1. Παιδιά θέμα με την μπαταρία έχετε καθόλου;Έχω ένα 3μηνο που σιγά σιγά η μπαταρία από εκεί που κράταγε 1-1.5 ημέρα να το φορτίζω και 3 φορές την ήμερα.Βρήκα μια μπαταρία στο σκρουτζ που 9€ ορίτζιναλ λέει το κατάστημα αλλά απ ότι διάβασα στα σχόλια πρέπει να κάνεις χαρντ ρισετ και να χάσεις όλα τα πράγματα που έχεις αποθηκευμένα στο κινητό σου ισχύει;Επίσης το κατάστημα ζήτησε +35€ για να κάνει αυτό την αλλαγή αξίζει να τα δώσεις η να το παλέψω μόνος μου;
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση!
  3. Καλησπέρα βρε παιδιά σε πια έκδοση android είστε?Έχω δει φίλους με samsung να είναι στο 6.0.1 έψαξα λίγο μπας και μου έβγαζε και μένα καμιά αναβάθμιση αλλά πάπαλα έχω την έκδοση με 3gb 180.
  4. Πετάω ένα LURE για να πιάσω το Ρ9 sorry είναι δικό μου μάγγες gotta catch it!
  5. Thnx για την απάντηση τελικά έβαλα το HiSuite και είναι κομπλέ.
  6. Καλησπέρα να κάνω μια χαζή ερώτηση όταν το συνδέεις στο pc πως μπορείς να βάλεις τραγούδια/ταινίες και γενικά να κανεις explore το κινητό?Όταν το συνδέω είναι κενό... Edit: Άκυρο είμαι και τυφλός το βρήκα :)
  7. Ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας τελικά έπρεπε να στείλω μήνυμα στο 1285 γράφοντας 4G ΝΑΙ έκανα και ένα restart το κινητό και τώρα είμαι κομπλέ. Αν και προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος με την NXT-L29c432b152 που φοράει από μονο του το mate 8 (δεν με πειράζει παρα πολύ το θέμα τον ειδοποιήσεων) αν μου την βαρέσει στο μέλλον να βάλω την 180 που λέτε εδώ στο forum θα κάνει κανονικά για την c432 που έχω έτσι?
  8. Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση είχα την παλιά sim την χοντρή από το 2000 σήμερα που παρέλαβα το mate 8 πήγα στην vodafone και μου την κάνανε nano sim.Όταν ανοίγω τα δεδομένα δείχνει μέχρι Η+ ενώ έχω την επιλογή 4G επιλεγμένη.Έκανα και αναζήτηση για να βάλω το Vodafone 4G αλλα πάλι δεν άλλαξε κάνω κάτι λάθος?Εντωμεταξύ ένας φίλος διπλα μου ακριβώς είχε 4G κανονικά με το samsusng s5 τι παίζει?Πρέπει να επικοινωνήσω με την vodafone?
  9. Φιλε μου δεν το βρίσκω ούτε στο google play ούτε στο κινητό μου το συγκεκριμένο...πως μπορώ να το κάνω install; Απότι διάβασα σε ένα άρθρο πάει... Adobe Flash Player exits Android Google Play store οπότε απλά περιμένουμε κάποια ενημέρωση εκ μέρους τις adobe; Τελικά την βρήκα την άκρη το κατέβασα από εδώ και παίζει ξανά κομπλέ ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως :)
  10. Καλησπέρα παίδες, Έκανα update το arc s στην τελευταία έκδοση 4.0.4 μέσο pc companion όλα ωραία και καλά ισα ισα φαίνεται να πάει πιο γρήγορα το κινητό αλλα έχω ένα μεγάλο πρόβλημα δεν παίζει live streams μέσο κάποιας σελίδας ενώ πριν τα έπαιζε άνετα τώρα βγάζει ένα μπλε εικονίδιο.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει και πως να το φτιάξω ώστε να παίζει ξανά streams;
×
×
  • Create New...