TiAiNO Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλημέρα στη παρέα :-) ρε παίδες επειδή έχω μπερδευτεί. ... πιο μοντέλο είναι το 64/4 ram?? Ntx-L29?? Και ρωτάω γιατί στο Google που πάτησα specs μπήκα σε ένα site και γράφει αυτά:32 GB, 3 GB RAM - NXT-L09, NXT-L29 64 GB, 4 GB RAM - NXT-L29 Το site : http://m.gsmarena.com/huawei_mate_8-7239.php Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 L29 - 3/32GB και 4/64GB (EU Model) AL10 - 3/32GB και 4/64-128GB (Asian Model) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Ποιο μοντέλο πήρες και από που; Edited February 7, 2016 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Οπότε το 64 θα έρθει Ευρώπη οπότε θα έχει εγγύηση. ... το skroutz πάντως το έχει και λέει σε αναμονή. ... θα δω μήπως περιμένω λίγο αλλιώς από amazon.de στα 669 που έχω βρει ένα. .. από ebay ψιλό φοβάμαι γιατί έχω παραγγείλει μια κάρτα sd εδώ και πολύ καιρό και ακόμα αναμένω. .. Βέβαια έχω email που λέει μέχρι της 22 Φεβρουαρίου οπότε θα το δω... Ευχαριστώ geo Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Φίλος μια θερμή παράκληση.... Μια - δυο φωτογραφίες το κινητό, το πίσω μέρος (μίας και έχεις το μοκα) γιατί στο βίντεο που έκανες δεν φαίνεται καλά το χρώμα του. Με ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο, αλλά σαν να δείχνει διαφορετικό από τις φώτο που έχουν σε διάφορα sites. Η συσκευή τεσταρεται εδώ και λίγες ημέρες. Πρόκειται για μια φοβερή υλοποίηση με μόνη παρατήρηση που θα έκανα το ότι δεν έχει 2κ οθόνη. Το κινητό έχει το ισχυρότερο σήμα σε κινητο που έχω δει όσα χρόνια ασχολούμαι με την κινητή τηλεφωνία. Από αυτονομία τα σπάει. Μπαταρία φορτηγού με άψογη διαχείριση Έφτιαξα ένα βιντεο unboxing κι έρχεται και το hands on το οποίο μάλλον θα είναι αποθέωση του τηλεφώνου αν κρίνω από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Οπότε το 64 θα έρθει Ευρώπη οπότε θα έχει εγγύηση. ... το skroutz πάντως το έχει και λέει σε αναμονή. ... θα δω μήπως περιμένω λίγο αλλιώς από amazon.de στα 669 που έχω βρει ένα. .. από ebay ψιλό φοβάμαι γιατί έχω παραγγείλει μια κάρτα sd εδώ και πολύ καιρό και ακόμα αναμένω. .. Βέβαια έχω email που λέει μέχρι της 22 Φεβρουαρίου οπότε θα το δω... Ευχαριστώ geo Μεγαλη προσοχη από amazone.de να κανει οποσδηποτε αποστολή στην Ελλαδα γιατι από εκει το παραγγειλα και εγω...πληρωσα αλλα ακυρωθηκε γιατι δεν εστελνε Ελλαδα....οποτε και παραγγειλα τωρα από amozone.uk στα ιδια λεφτα μα παραδοση Ελλαδα κανονικα....http://www.amazon.co.uk/gp/product/B019CW954S?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε αναβάθμηση στη Β156 πριν το δοκιμάσεις. Η Β156 λύνει παρα πολλά θεματάκια (έχω γραψει και παραπάνω) και το κινητό είναι πλέον ολοκληρωμένο. Μιας και εισαι ο διαχειρηστης του thread αν μπορεις βαλε στην αρχη thread link από την τελευταια ρομ για το αντιστοιχο μοντελο και τροπο φλασαρισματος μεσο dload κτλ εκτος και αν όλα τα update ερχονται OTA.... Όχι τιποτα άλλο αλλα βλεπω να μαζευόμαστε πολλοι και να γινεται χαμος.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Όλες οι αναβαθμήσεις έρχονται με ΟΤΑ (όπως σε όλα τα κινητά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παντως εγω το σκεφτομαι να μεινω με την Ασιατικη rom αφου βλεπω οτι εχει τα παντα. Ενα rootακι θα κανω μονο να διωξω αυτα που δεν θελω και κομπλε. Αν αφησω το στοκ recovery ισως και να παιρνει και ΟΤΑ...Θα δουμε. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Δεν θα σε αφήσει να πάρεις ΟΤΑ άμα είσαι root; Η συσκευή για μένα, δεν θέλει root; Έχει τόση επεξεργαστική δύναμη που και εάν αφήσεις όλες τις κινέζικες σάχλες που έχει μέσα, δεν καθηστερεί ούτε για πλάκα. Έαν θέλεις root για συγκεκριμένα προγράμματα (Tinatium, κλπ) τότε πάω πάσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Για το adaway βασικα. Τα υπολοιπα το παλευω χωρις. Με διαφημισεις ομως δεν το παλευω... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Είναι απίστευτο το κινητό. Παραθέτω το παρακάτω speed test όπου σε κάποιο σημείο που γίνεται το loading των παιχνιδιών, στο mate 8 τα παιχνίδια έχουν ξεκινήσει, ενώ αντίστοιχα στο note 5 έχουν κρασάρει και κλείσει οι εφαρμογές των παιχνιδιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα, ξέρει κάποιος να μας πει εάν υπάρχει ευρωπαϊκή έκδοση με 4GB ram και μια κάρτα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) Καλησπέρα, ξέρει κάποιος να μας πει εάν υπάρχει ευρωπαϊκή έκδοση με 4GB ram και μια κάρτα; Απο οσο ξερω οχι. 2καρτη ειναι η 64αρα... Προς καθε ενδιαφερομενο: Εχω ενα tempered glass περισσευουμενο της terrapin οποιος ενδιαφερεται ειναι αχρησιμοποιητο στη συσκευασια του... Edited February 9, 2016 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μεγαλη προσοχη από amazone.de να κανει οποσδηποτε αποστολή στην Ελλαδα γιατι από εκει το παραγγειλα και εγω...πληρωσα αλλα ακυρωθηκε γιατι δεν εστελνε Ελλαδα....οποτε και παραγγειλα τωρα από amozone.uk στα ιδια λεφτα μα παραδοση Ελλαδα κανονικα....http://www.amazon.co.uk/gp/product/B019CW954S?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και εισαι ο διαχειρηστης του thread αν μπορεις βαλε στην αρχη thread link από την τελευταια ρομ για το αντιστοιχο μοντελο και τροπο φλασαρισματος μεσο dload κτλ εκτος και αν όλα τα update ερχονται OTA.... Όχι τιποτα άλλο αλλα βλεπω να μαζευόμαστε πολλοι και να γινεται χαμος.... Έχει εγγύηση όμως ευρωπαϊκή από το amazon.co.uk? Δηλ είναι του ιδιου του αμαζον ή από συνεργάτη πωλητή; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Έχει εγγύηση όμως ευρωπαϊκή από το amazon.co.uk? Δηλ είναι του ιδιου του αμαζον ή από συνεργάτη πωλητή; Αν δεν κανω λαθος ειναι με 1 χρονο εγγυηση ασιατικα γιατι αν πας και δεις ποιος το πουλαει ειναι ολοι hong kong... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αν δεν κανω λαθος ειναι με 1 χρονο εγγυηση ασιατικα γιατι αν πας και δεις ποιος το πουλαει ειναι ολοι hong kong... Δηλ δεν σε καλύπτει το amazon. Είναι σαν να το παίρνεις από Κίνα έτσι ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δηλ δεν σε καλύπτει το amazon. Είναι σαν να το παίρνεις από Κίνα έτσι ? Δεν ειχα κανει ερωτηση καθως εγω το πηρα κατευθειαν απο Κινα. Υποθετω ομως οτι ετσι ειναι... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δηλ δεν σε καλύπτει το amazon. Είναι σαν να το παίρνεις από Κίνα έτσι ? Ναι φιλε Είναι σαν να το παίρνεις από Κίνα αφου το φυσικο κατάστημα είναι στην κινα....... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εγω εχω φαει ηττα απο τους αγροτες μαλλον. Ενω τη Δευτερα ηταν Βουλγαρια απο τοτε καμμια αλλαγή στο τρακινγκ... Ειμαι για αυτοκτονια... 3 φορες τη μερα φορτιζω το χρεπι που εχω τωρα Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ναι φιλε Είναι σαν να το παίρνεις από Κίνα αφου το φυσικο κατάστημα είναι στην κινα....... Είσαι σίγουρος για αυτό; Ρωτάω γιατί νομίζω ότι όλοι οι εξωτερικοί συνεργάτες του Amazon αποδέχονται τους όρους που θέτει αυτό (χώρια που το Amazon φημίζεται γαι το after sales service)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Είσαι σίγουρος για αυτό; Ρωτάω γιατί νομίζω ότι όλοι οι εξωτερικοί συνεργάτες του Amazon αποδέχονται τους όρους που θέτει αυτό (χώρια που το Amazon φημίζεται γαι το after sales service)... Δεν είμαι και 100% σίγουρος αλλά έτσι μομιζω....για δες αν βρεις καμία εκεί... http://www.amazon.co.uk/gp/product/B019CW954S?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Είσαι σίγουρος για αυτό; Ρωτάω γιατί νομίζω ότι όλοι οι εξωτερικοί συνεργάτες του Amazon αποδέχονται τους όρους που θέτει αυτό (χώρια που το Amazon φημίζεται γαι το after sales service)... Δεν είμαι και 100% σίγουρος αλλά έτσι μομιζω....για δες αν βρεις καμία εκεί... http://www.amazon.co.uk/gp/product/B019CW954S?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 Εγώ πάλι θυμάμαι ότι οι τρίτοι συνεργάτες δεν εχουν την ιδιa εγγυηση με το amazon. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Δεν την παλευω θα πω εδω τον πονο μου. Το κινητο εχει κολλησει στη Βουλγαρια απο τη Δευτερα με τους καθυστερημενους τους αγροτες που κλεινουν τα συνορα. Αν ριξω τιποτα μπινελικια θα φταιω εγω? ΥΓ OMFG γυρισε λεει στη Γαλλια πισω εξαιτιας "force majeure" !!!! (οτι δηλαδη ηταν κλειστα τα συνορα) Θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!! Edited February 12, 2016 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Μα καλά ρε φίλε, τι στο καλό και δεν το έστειλαν αεροπορικός? Εγώ παρέλαβα κανονικά κάτι άλλο που περίμενα από Κίνα και μάλιστα σε 10 εργάσιμες.... Υπομονή.... Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Δεν την παλευω θα πω εδω τον πονο μου. Το κινητο εχει κολλησει στη Βουλγαρια απο τη Δευτερα με τους καθυστερημενους τους αγροτες που κλεινουν τα συνορα. Αν ριξω τιποτα μπινελικια θα φταιω εγω? ΥΓ OMFG γυρισε λεει στη Γαλλια πισω εξαιτιας "force majeure" !!!! (οτι δηλαδη ηταν κλειστα τα συνορα) Θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!! Καθυστερημενους αγρότες. Μάλιστα. Επειδή δεν παρέλαβες το κινητο. Επίπεδο όχι βλακειες. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts