Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερωτηση καθως θα το εχω κ εγω απο βδομαδα... Προβλημα με notifications εχεις? Γιατι απο οτι ειδα μονο με περασμα της international rom ερχονται παντα...
Μάριος...

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από camera πώς πάει? Οι κριτικές τη βγάζουν μέτρια απλώς..... Δεν ξέρω αν αυτό επιδέχεται βελτίωση με τα updates, ή αν είναι απλά μέτρια έτσι κι αλλιώς

Δεν έχω πάρει ακόμα την τελευταία, αλλά απο οτι διαβάζω έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η ποιότητα. Υπάρχει και η B163 OTA που έρχεται σύντομα.

Ερωτηση καθως θα το εχω κ εγω απο βδομαδα... Προβλημα με notifications εχεις? Γιατι απο οτι ειδα μονο με περασμα της international rom ερχονται παντα...

Δεν έχω όχι. Θέλει κάποια settings να αλλάξεις για τις εφαρμογές που θέλεις να τρέχουν τα notifications πάντα, αλλά παίζει κανονικά.

Ούτε με την international Rom έρχονται πάντα.

Οι Ασιάτες έχουν πέσει με τα μούτρα και φτιάχνουν συνέχεια updates... δίνουν μεγάλη βάση στο κινητό!

Πέρασα την τελευταία manually. Ή συσκευή πλέον δίνει πάνω από 2.7 GB free άμα κλεισεις όλες τις εφαρμογες από τα recent.

Μπορείς να αλλαξεις το χρώμα της οθόνης επιλέγοντας, κανονικη, θερμη ή κρύα παλέτα.

Το Google location services δουλεύει πλέον με κεραία κινητής και WiFi.

Η κάμερα λένε (δεν το έχω ακόμα τσεκαρει) έχει βελτίωση πολύ μεγάλη.

Επιπλέον έχουν ενσωματωθεί και τα security patches της Google για τον Φλεβάρη!

Πέρασα την τελευταία manually. Ή συσκευή πλέον δίνει πάνω από 2.7 GB free άμα κλεισεις όλες τις εφαρμογες από τα recent.

Μπορείς να αλλαξεις το χρώμα της οθόνης επιλέγοντας, κανονικη, θερμη ή κρύα παλέτα.

Το Google location services δουλεύει πλέον με κεραία κινητής και WiFi.

Η κάμερα λένε (δεν το έχω ακόμα τσεκαρει) έχει βελτίωση πολύ μεγάλη.

Επιπλέον έχουν ενσωματωθεί και τα security patches της Google για τον Φλεβάρη!

Χειροκινητα εδω πως περναμε? Εχει προγραμμα updater μεσα το κινητο η με καποιο flashtool? Επισης χρειαστηκε fact defaults η οχι?

Μάριος...

Βάζεις το Update.app στο φάκελο dload στην SD και μετά πατάς * # * # 2846579 # * # * και από το μενού πας στο Software Update.

Σήμερα το έπιασα στα χέρια μου και είναι εκπληκτικό το περιμένω πως και πως να έρθει και θα το πάρω.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι αν αξίζει να πάρω με τα 3 ράμ που θα έρθει Ελλάδα και αν αξίζουν τόσο πολύ τα 4;

Σήμερα το έπιασα στα χέρια μου και είναι εκπληκτικό το περιμένω πως και πως να έρθει και θα το πάρω.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι αν αξίζει να πάρω με τα 3 ράμ που θα έρθει Ελλάδα και αν αξίζουν τόσο πολύ τα 4;

Που το δοκίμασες? Υπάρχει κάπου?

Εμενα ειναι Ευρωπη το δικο μου απο χτες... Αρα εχω ελπιδες για μεχρι την Παρασκευη! Μακαρι...
Μάριος...

Που το δοκίμασες? Υπάρχει κάπου?

Φίλος το έφερε από Κίνα έχω ερωτευτεί. Το 4ram 600 ευρώ. Σκέφτηκα να του πω να μου φέρει μιας και πήγενοέρχεται αλλά σκέφτομαι ότι το ευρωπαϊκό θα έχει καλύτερο σαρ και λέω να περιμένω. Μιλάω πολύ στο κινητό και ότι προστατευσω καλό θα είναι

Φίλος το έφερε από Κίνα έχω ερωτευτεί. Το 4ram 600 ευρώ. Σκέφτηκα να του πω να μου φέρει μιας και πήγενοέρχεται αλλά σκέφτομαι ότι το ευρωπαϊκό θα έχει καλύτερο σαρ και λέω να περιμένω. Μιλάω πολύ στο κινητό και ότι προστατευσω καλό θα είναι

Κατάλαβα, έλεγα μήπως υπάρχει σε κανένα stand να το δοκιμάσω.

Όσο για το σαρ, η αλήθεια είναι ότι με τέτοια θηρία βολεύει ούτως ή άλλως η χρήση hands-free, οπότε κερδίζεις και την ακτινοβολία.

Στο κινέζικο τι μόνο που θα με πείραζε είναι η έλλειψη εγγύησης.

Αν έχεις πρόβλημα μπορείς να τους το στείλεις πίσω για service ή αλλαγή.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωριζει κανεις τιμες sar?

Εχω το mate 7 και ειμαι απόλυτα ευχαριστημενος.

Ο μονος λογος που θα πήγαινα στο 8 ειναι η καμερα.

Εχει μεγαλη διαφορα απο το 7?

Η τιμή στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Στο Γερμανικό vmall το 3/32GB το δίνει με 599 ευρώ.

Μπορείς βέβαια να κοιτάξεις και το amazon/ebay που σίγουρα θα βρείς και το 4/64Gb σε πιο καλές τιμές με εγγύηση ή χωρίς.

Καλησπερα παιδες, απο τιμουλα ξερει καποιος να μας πει?

Κοίτα στο best price....το Ευρωπαϊκό έχει έρθει περίπου στα 599 αν δεν κάνω λάθος...

Μόλις είδα ότι το πήρες....ας το γνωρίζουν οι υπόλοιποι

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Το αποκτησα κι εγω πριν απο λιγο.

Το κινεζικο η το international? Και απο που αν επιτρεπεται?

Μάριος...

Το κινεζικο η το international? Και απο που αν επιτρεπεται?

Netphone Καλλιθέας Ευρωπαϊκό με εγγυηση.

Καλα εγγυηση εχουν ολα. Απλα αλλαζει το που το στελνεις. Βεβαια αν ειναι να το στειλω αρβατο δεν ξερω μηπως καλυτερα να το στειλω εξω... Μεγεια. Αυτο που πηρες δεν ειναι singlesim?
Μάριος...

Καλα εγγυηση εχουν ολα. Απλα αλλαζει το που το στελνεις. Βεβαια αν ειναι να το στειλω αρβατο δεν ξερω μηπως καλυτερα να το στειλω εξω... Μεγεια. Αυτο που πηρες δεν ειναι singlesim?

Dual sim ειναι το δικο μου.

Μαλιστα. Γιατι ειχα την εντυπωση οτι το 32 ειναι με μονη καρτα. Θα ειχαν βαλει λαθος info σε καποιο site. Το nxt-L29 εχεις αρα ετσι?
Μάριος...

Μαλιστα. Γιατι ειχα την εντυπωση οτι το 32 ειναι με μονη καρτα. Θα ειχαν βαλει λαθος info σε καποιο site. Το nxt-L29 εχεις αρα ετσι?

Ναι φιλε αυτο εχω.

Omg πηρα απο περιεργεια να δω τιμη κ επαθα σοκ. Ελπιζω να μην το πηρες οσο μου ειπε ο τυπος. Τοσο παιρνει κανεις το 128αρι...
Μάριος...