TiAiNO Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Μπορώ να το παραγγείλω από έξω? ? Γνωρίζει κάποιος κάτι? ? Έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα? ? Γιατί κάποιοι έχετε μείνει με αξιόπιστα τηλέφωνα στα χέρια σας και καλά κάνετε :-) εγώ έχω πέσει πολύ χαμηλά Samsung galaxy core :-/ Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Για δές απο έδω αν στέλνουν Ελλάδα... αλλιώς απο ebay/amazon για την ώρα και μόνο το Κινέζικο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Αν και η συσκευή νομίζω οτι έρχεται με θήκη / cover χτύπησα και αυτή απο amazon μιας και οι θήκες με active cover δεν με βολεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Μπορώ να το παραγγείλω από έξω? ? Γνωρίζει κάποιος κάτι? ? Έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα? ? Γιατί κάποιοι έχετε μείνει με αξιόπιστα τηλέφωνα στα χέρια σας και καλά κάνετε :-) εγώ έχω πέσει πολύ χαμηλά Samsung galaxy core :-/ Για κοιτα και εδω http://www.aliexpress.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Για καποιον που δεν χρειαζεται το πενακι, και εχει την υπομονη να περιμενει να πεσει η τιμη του η επιλογη με τα 4gb ειναι η επιτομη του phablet στις 5,7-6 ιντσες. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Παιδιά να εχουμε στο μυαλό μας οτι το κινέζικο μοντέλο δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να έχει εγγύηση εδώ. Και εφόσον μιλάμε και για arvato ένας λόγος παραπάνω. Ισως πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη. Βλέπω κάτι alibaba και είπα να το ξανά θυμίσω! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Επίσης τα νούμερα σε sar ίσως είναι πολύ μεγαλύτερα από την ευρωπαϊκή έκδοση που επιβάλλεται να είναι κάτω από 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Επίσης τα νούμερα σε sar ίσως είναι πολύ μεγαλύτερα από την ευρωπαϊκή έκδοση που επιβάλλεται να είναι κάτω από 1. The SAR limit adopted by Europe is 2.0 W/kg averaged over 10 grams of tissue, and the highest SAR value for this device complies with this limit. HUAWEI NXT-L29: The highest SAR value reported for this device type when tested at the ear is 1.18 W/kg, and when properly worn on the body is 0.21 W/kg. HUAWEI NXT-L09: The highest SAR value reported for this device type when tested at the ear is 1.46 W/kg, and when properly worn on the body is 0.21 W/kg. πηγή Για το κινέζικο NXT-AL10 ψάχνω να βρω. Edited January 11, 2016 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Hands free παιδιά! Εντάξει, εκτός του ότι είναι μεγάλη συσκευή και είναι αστείο να τη έχουμε στο αυτί και να προχωράμε, πλέον είναι ελάχιστο το κόστος για ένα ΒΤHF. Γενικά να το αποφεύγουμε το κινητό στο αυτί. Ειδικά για κάτι "πολύωρες" κουβεντούλες με το "πρόσωπο" (και μη)!;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 User guide - εδώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 να κανω μια ερωτηση μπορει να ειναι και χαζη αλλα δεν ξερω απο huawei. θα εχει ολες τις μπαντες στα 4g η λειπει ας πουμε καμια 800 οπως στα xiaomi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Τις έχει όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Τις έχει όλες. τελεια ευχαριστω. οποτε ειναι και 4g+ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Υπάρχει κάποιος που να το έχει πάρει....ή όχι ακόμα....Είμαι με το ένα χέρι να πάρω το 128 gold από aliexpres....αλλά θα ήθελα πριν να ρωτήσω κάτι για την λειτουργία dual sim....Ίσως ξέρει και κάποιος προκάτοχός του Mate 7..... Αν υπάρχει λειτουργία asotiation sim contacts...Δηλαδή ενώ έχω επιλεγμένη για κλήσεις ομιλίας πάντα την σιμ 1 να έχω κάποιες προκαθορισμένες επαφές συνδεμενες με την σιμ 2 Και οπότε καλώ αυτές να παρακάμπτει την γενική επιλογή (Δηλαδή την σιμ 1) Και να τις καλεί από την σιμ 2.....Γίνεται? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Έχω παραγγείλει ένα 128 Gold και το περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Υπάρχουν παιδιά όμως που το έχουν εδώ και λίγο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Και πώς γίνεται να το έχουν κάποιοι και να μια έχουμε αναλυτικά review της συσκευής.....?Η εγώ δεν έχω δει κάτι?από που το φέρνεις? Aliexpres...? Ρωτάω γιατί και εγω από εκεί σκέφτομαι το 128 σε χρυσο με tempered & θήκη σιλικόνης στα 727 ευρώ.... ... Edited January 11, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ή συσκευή ανακοινώθηκε και διατέθηκε τέλος Νοεμβρίου νομίζω στην Κινεζική αγορά. Εγώ το παίρνω από eBay UK αλλά έρχεται από Κίνα. 727 ευρώ είναι καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Ή συσκευή ανακοινώθηκε και διατέθηκε τέλος Νοεμβρίου νομίζω στην Κινεζική αγορά. Εγώ το παίρνω από eBay UK αλλά έρχεται από Κίνα. 727 ευρώ είναι καλή τιμή. Λινκ για τον seller?? :rolleyes::) Edited January 12, 2016 by arish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 http://techblog.gr/mobile/huawei-mate-8-price-and-availability-9324/ Οι τιμές του Huawei Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Λινκ για τον buyer?? :rolleyes::) Εδώ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Εδώ...:) Φιλε μου περιμένουμε εντυπώσεις μόλις παραλάβεις. Καλομιλητο να είναι και κρέμασε καμία χάντρα γιατί θα στο ματιασουν είναι σίγουρο..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Άντε να δούμε θα το αλλάξω το Note 4?.....μ'ενδιαφέρει πολύ και η απόδοση της κάμερας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Ή συσκευή ανακοινώθηκε και διατέθηκε τέλος Νοεμβρίου νομίζω στην Κινεζική αγορά. Εγώ το παίρνω από eBay UK αλλά έρχεται από Κίνα. 727 ευρώ είναι καλή τιμή. Τι γινεται.... με prepaid της πειραιως δεν με αφηνει με τιποτα από aliexpres (alipay) ουτε από ebay με paypall.....και μου αρεσει που σημερα την φορτωσα 850 ευρω.....για δωστε τα φωτα σας........όχι τιποτα άλλο αλλα από τα Capital controls και μετα δεν εχω κανει άλλη αγορα από εξω και εχω χασει την μπαλα Edited January 13, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Τι γινεται.... με prepaid της πειραιως δεν με αφηνει με τιποτα από aliexpres (alipay) ουτε από ebay με paypall.....και μου αρεσει που σημερα την φορτωσα 850 ευρω.....για δωστε τα φωτα σας........όχι τιποτα άλλο αλλα από τα Capital controls και μετα δεν εχω κανει άλλη αγορα από εξω και εχω χασει την μπαλα να κανεις λιγο υπομονη να ερθει απο τα μερη μας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Τι γινεται.... με prepaid της πειραιως δεν με αφηνει με τιποτα από aliexpres (alipay) ουτε από ebay με paypall.....και μου αρεσει που σημερα την φορτωσα 850 ευρω.....για δωστε τα φωτα σας........όχι τιποτα άλλο αλλα από τα Capital controls και μετα δεν εχω κανει άλλη αγορα από εξω και εχω χασει την μπαλα Εχεις κανει το κολπο με send η request?Για να μη βγουμε εκτος θεματος πηγαινε στο τοπικ για το paypal και θα σου λυθουν ολες οι αποριες.Επισης μια λυση ειναι και η revolut αλλα εγω στη θεση σου δεν θα εβαζα τοσο μεγαλο ποσο.Φυσικα για μικροαγορες ειναι οτι πρεπει!! Στο καταλληλο τοπικ και θα σου λυθουν ολες οι αποριες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts