fanatikos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ευχαριστούμε πολύ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες και παρατηρήσεις. Άποψή μου (παντα) οτι πολυ καλά έκανε και κράτησε την fhd ανάλυση. Την qhd την βρίσκω παντελως άχρηστη και υπερβολική γι' αυτές τις ίντσες. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 ... 4. παίρνει 2 nano sim είναι full active με τη δέυτερο slot να παίρνει και micro sd αντί nano sim ..... Απορώ ώρες ώρες. Οι εταιρίες βγάζουν κινητά με τέτοιο χαρακτηριστικό και δεν το διαφημίζουν; Πρέπει εμείς να τα ανακαλύπτουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σε λίγες ώρες ανακοινώνεται το International Model στη CES2016 (Vegas) μαζί με διάφορα άλλα καλούδια της Huawei. Είμαι έτοιμος να το χτυπήσω! Τιμές για στο Ευρωπαϊκό μοντέλο εδώ. Προσοχή αυτό είναι με 32GB με 3GB μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 (edited) Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Λοιπόν ας βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους μιας και έχω τη συσκευή εδώ και μερικές μέρες από κίνα μεριά το μοντέλο NXT-AL10. 1. η οθόνη είναι FHD ανάλυση αλλά είναι πάρα πολύ καλή ευκρινέστατη με καλό λευκό και γωνίες θέασης. 2.έχει φούλ ελληνικά και ήρθε με εγκατεστημένο το play store αλλά και να μην έρθει μπάινουν κανονικά από το huawei store με το γνωστό τρόπο. Είχα ένα θεματάκι με τον συγχρονισμό των επαφών μου αλλά λύθηκε. 3. ποιότητα κατασκευής απλά απίστευτη πραγματικό κόσμημα. 4. παίρνει 2 nano sim είναι full active με τη δέυτερο slot να παίρνει και micro sd αντί nano sim 5. μπαταρία τώρα τα σπάει με την πρώτη φόρτιση μου πήγε 48 ώρες περίπου και υποστηρίζει και fast charging. 6. εξωτερικό ηχείο μου φάνηκε δυνατό με καλό μπάσο. 7. γρήγορο και smooth βλέπω αισθητή βελτίωση στο νέο kirin 950 που δείχνει τα δόντια του. 87000 andutu μου έβγαλε φορτωμένο 8. κάμερα αν και δεν είμαι λάτρης τη βρίσκω αρκετά καλή σαφώς ανώτερη από το προηγούμενο μοντέλο. Παιδιά δεν βρήκα κάτι αρνητικό στη συσκευή σαφώς βελτιώμενο από το mate 7 και αν είχε 2κ ανάλυση θα ήταν για μένα η κορυφαία συσκευή της αγοράς αυτή τη στιγμή. Φίλε μου μιας και πρέπει να είσαι ο πρώτος που το έχει στο φόρουμ (για να μην πω στην Ελλάδα) δω σε μας κάποιες ακόμα πληροφορίες για την ποιότητα κλησεων, ποιότητα ήχου με ακουστικα, GPS, ποιότητα ήχου στο βιντεο, sms με 160 χαρακτήρες....κτλ... Και έχω και 2 Ερωτήσεις.... 1) Αν από την σιμ 1 καλέσεις την σιμ 2 καλεί κανονικά μιας και είμαι dual sim active? 2)αν λειτουργείς και τις 2 σιμ υπάρχει ρύθμιση ώστε να μπορείς να προκαθορισει από πριν κάποιες επαφές να τις καλεί με την sim1 και κάποιες την σιμ 2 πάντα παρόλο που σαν γενική ρύθμιση για τις κλήσεις εχεις βάλει την σιμ1 ή πάντα ερώτηση? Edited January 6, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Απορώ ώρες ώρες. Οι εταιρίες βγάζουν κινητά με τέτοιο χαρακτηριστικό και δεν το διαφημίζουν; Πρέπει εμείς να τα ανακαλύπτουμε; Στο Ελληνικό site δεν υπάρχει ουτε καν αναφορά! Σσσσσστ! Μην τους κοψουμε στο ύπνο τους! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 ποσο ομορφη συσκευη...αλλα και πανακριβη ποτε να την περιμενουμε απο τα μερη μας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Full αναλυτικό review με καθε λεπτομέρεια και γενικά αφήνει πολυ καλές εντυπώσεις. Ιδιαίτερα μνεία στον Kirin 950 που επιτέλους ειναι οπως θα άρμοζε για πραγματική ναυαρχίδα και οχι το ψοφίμι ο 930/935. http://www.anandtech.com/show/9878/the-huawei-mate-8-review Μια ελπίζω πρόγευση για το επερχόμενο P9 που ελπίζω στην κατηγορία του(για όλους εμάς που θελουμε πιο γήινες διαστάσεις συσκευών)να τα σπάει διορθώνοντας 2-3 πραγματάκια απο τον προκάτοχο και να δούμε μια πιο τελειοποιημενη υλοποίηση. Είδωμεν. Απορώ ώρες ώρες. Οι εταιρίες βγάζουν κινητά με τέτοιο χαρακτηριστικό και δεν το διαφημίζουν; Πρέπει εμείς να τα ανακαλύπτουμε; Εδω μόλις πριν λίγες ημέρες ειδα σε στάσεις αστικών συγκοινωνιών διαφήμιση για το P8 μετα απο 9 ολόκληρους μήνες αφου κυκλοφόρησε :lol: Τι περιμένεις λοιπον. Τραγικά πισω σε marketing οι Κινεζοι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έγινε η παραγγελία... :lol: Παραλαμβάνω μάλλον την επόμενη εβδομάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Πότε θα έρθει Ελλάδα και σε τι τιμή γνωρίζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Τι fail θεε μου! Στα 700 ευρω η συσκευη δυστυχως(με 4GB Ram). Την ειδε Samsung και η Huawei, δε μπορουμε να βρουμε να βρουμε μια ποιοτικη λυση μικροτερη του μισθου μας. Αν ειναι δυνατον! :p:p:p http://www.gsmarena.com/huawei_mate_8_price_and_launch_countries_revealed_huawei_gx8_coming_to_the_us-news-15872.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Το τηλέφωνο είναι τούμπανο και νομίζω δικαίως έχει υψηλή τιμολόγηση δεν νομίζω η huawei να είναι τυχαία εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Τι fail θεε μου! Στα 700 ευρω η συσκευη δυστυχως(με 4GB Ram). Την ειδε Samsung και η Huawei, δε μπορουμε να βρουμε να βρουμε μια ποιοτικη λυση μικροτερη του μισθου μας. Αν ειναι δυνατον! :p:p:p http://www.gsmarena.com/huawei_mate_8_price_and_launch_countries_revealed_huawei_gx8_coming_to_the_us-news-15872.php Ειναι 1η τιμη ομως για ναυαρχίδα.. Οκ huawei και 700€ δεν ταιριάζουν. Αν πεις σε καποιον οτι εδωσες 700€ για huawei, το 99% θα ξεραθει στα γελια, μη κοροιδευομαστε. Οχι οτι δεν τα αξιζει. Πιθανότατα τα αξίζει περισσότερο απο αλλα. Αλλά σε αυτη την τιμη, οι επιλογές σου ειναι απειρες. Και είναι και ναυαρχιδες που βγήκαν νωρίτερα και εχει πεσει η τιμη τους. Και το όνομα huawei δεν εχει φτασει ακομα να εχει το prestige της Samsung. Ουτε καν της lg. Σε λιγο καιρο που θα πεσει η τιμη του, τα πράγματα θα παρουν το δρομο τους. Η αγορα παντα φτιαχνει την τιμη. Αν δεν πουλησει στα 700, σε 2 μηνες θα παει στα 400€. Εκεί θα είναι αριστη αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Ειναι 1η τιμη ομως για ναυαρχίδα.. Οκ huawei και 700€ δεν ταιριάζουν. Αν πεις σε καποιον οτι εδωσες 700€ για huawei, το 99% θα ξεραθει στα γελια, μη κοροιδευομαστε. Οχι οτι δεν τα αξιζει. Πιθανότατα τα αξίζει περισσότερο απο αλλα. Αλλά σε αυτη την τιμη, οι επιλογές σου ειναι απειρες. Και είναι και ναυαρχιδες που βγήκαν νωρίτερα και εχει πεσει η τιμη τους. Και το όνομα huawei δεν εχει φτασει ακομα να εχει το prestige της Samsung. Ουτε καν της lg. Σε λιγο καιρο που θα πεσει η τιμη του, τα πράγματα θα παρουν το δρομο τους. Η αγορα παντα φτιαχνει την τιμη. Αν δεν πουλησει στα 700, σε 2 μηνες θα παει στα 400€. Εκεί θα είναι αριστη αγορα. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά σε 2 μήνες να πέσει στα 400 λιγάκι δύσκολο... το Mate 7 ενός χρόνου και έχει πάνω απο 400 . Να εισαι ευχαριστημενως αν σε 2 μήνες εχει πάει στα 550 με 600 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά σε 2 μήνες να πέσει στα 400 λιγάκι δύσκολο... το Mate 7 ενός χρόνου και έχει πάνω απο 400 . Να εισαι ευχαριστημενως αν σε 2 μήνες εχει πάει στα 550 με 600 . Ναι ε.. Οκ δεκτό, αν και εννοούσα για την εκδοση με τα 3γιγα και σκρουτζομαγαζα. Νομίζω 600€ βγαίνει αυτη η έκδοση. Αμα ξεσκισει στις πωλήσεις δε θα πεσει καθόλου, αλλά με τετοιο ανταγωνισμό ολα πέφτουν. Εδω έπεσε το galaxy 6 450€ σε χρόνο dt.. Θα δείξει.. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Full αναλυτικό review με καθε λεπτομέρεια και γενικά αφήνει πολυ καλές εντυπώσεις. Ιδιαίτερα μνεία στον Kirin 950 που επιτέλους ειναι οπως θα άρμοζε για πραγματική ναυαρχίδα και οχι το ψοφίμι ο 930/935. http://www.anandtech.com/show/9878/the-huawei-mate-8-review Αυτο το review πάντως, εχει ορισμένα πολυ σοβαρα λαθη στα νούμερα του ωστε το θεωρω εντελώς αναξιόπιστο.. Πως γίνεται πχ στο τεστ μεγιστης φωτεινότητας να συγκρινει το huawei 8 με το huawei s και το note 4, και να εμφανιζει προς το τελος το note 4, ενω το mate s το εχει απο πανω ως αρκετά φωτεινοτερο του note 4.. Επειδη εχω συγκρινει με τα ματια μου mate s και note 4, και απεριψα το s, γιατι ειχε κακιστη φωτεινότητα.. Ουτε τι μιση φωτεινότητα του note 4 δε φτανει.. Οταν τα βαλεις και τα 2 τερμα σαν σβηστο φαίνεται το s. 3 ατομα ηταν μπροστα, δεν ειμουν μονος μου. Με λιγα λογια τουλάχιστον το τεστ φωτεινότητας ειναι εντελώς για γέλια.. Σαν να βαζουμε ενα punto και μια porshe και να λεμε οτι το punto ειναι πολυ γρηγορότερο. Ενω αν κανω αναλυση θα γραψω 2 σελίδας για αλλα περιεργα. Το chip ειναι πολυ δυνατό. Εγω απ το τεστ ήθελα να μαθω τι γίνεται με την καμερα, που κλασικα υποφέρει η huawei) το οποίο δεν ειδα, και την αυτονομία του. Δεν κατάλαβα αν ειναι πραγματικά καλη για 4000 μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Ναι ε.. Οκ δεκτό, αν και εννοούσα για την εκδοση με τα 3γιγα και σκρουτζομαγαζα. Νομίζω 600€ βγαίνει αυτη η έκδοση. Αμα ξεσκισει στις πωλήσεις δε θα πεσει καθόλου, αλλά με τετοιο ανταγωνισμό ολα πέφτουν. Εδω έπεσε το galaxy 6 450€ σε χρόνο dt.. Θα δείξει.. Ποιο χρόνο dt ? 8-9 μήνες έχουν περάσει για να παει στα 430... και σε λίγο ανακοινώνουν το s7 . Μακάρι να βγω λάθος... οσο λάθος ειναι και η τιμή των 700 ευρώ... οχι για το mate 8 αλά για οποιαδήποτε συσκευή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Η απολυτη ξενερα φετος. Δεν καταφεραμε να χουμε Note 5, μας βγαζουν και αυτο στην τιμη του Note 5...... Τι καταρα ειναι αυτη? Το Edge+ το δουλεψα και στις 2 συσκευες που ειδα, το X οταν γραφεις μηνυμα δεν πατιεται καλα γιατι ειναι πανω στο curve. Με το Note 3 εχω μεινει :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Η απολυτη ξενερα φετος. Δεν καταφεραμε να χουμε Note 5, μας βγαζουν και αυτο στην τιμη του Note 5...... Τι καταρα ειναι αυτη? Το Edge+ το δουλεψα και στις 2 συσκευες που ειδα, το X οταν γραφεις μηνυμα δεν πατιεται καλα γιατι ειναι πανω στο curve. Με το Note 3 εχω μεινει :mad::mad::mad: Για το λογο που αναφέρεις δεν πηρα το edge plus. Εγω δε δοκίμασα τιποτα, αλλά απλη λογικη οτι η οθονη πρεπει να ειναι επιπεδη γιατι θα υπαρξουν ασυμβατότητες στην πράξη. Συν οτι το πιανεις στο χερι και βρισκουν τα δάχτυλα στην οθονη. Ασε αν σου πεσει.. Όλα τα αλλα ειναι μοδες και μαρκετινγκ. Εγω βρηκα τη λυση στο note 4 με τη ρομ ομως του note 5. Καλες επιδοσεις που στην καθημερινότητα δεν εχουν διαφορά απο το 5, microsd, μπαταρία που βγαινει, καλη αυτονομία, οθοναρα oled, χαμηλη τιμη και υποστήριξη xda. Αλλα αν ειχε βγει νωρίτερα το mate 8 και φθηνηνε λίγο θα πήγαινα προς εκει πιθανον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 το edge plus ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτην την στιγμη..δεν εχει αντιπαλο!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Το Mate 8 είναι σαφώς ανώτερο από κάθε Samsung πλην οθόνης και κάμερας. Τα υπόλοιπα - για να μη γίνει vs - στο ανάλογο thread παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Ναι, βρε παιδιά. Δεν υπάρχει λόγος ν' αρχίσουμε και εδω κατι τέτοιο. Εντάξει οποιο γουστάρει ο καθενας, αυτο ειναι το best of the best! Το κορυφαίο ever! Samsung, htc, lg? Οτι θέλετε! Ας το κρατήσουμε καθαρό εδω. Αληθεια, τα 4GB δε είναι καπως υπερβολή. Δηλαδή με τα 3 που έχει τωρα το Ρ8 που εχω, ειναι μόνιμα 1.5 ~ 1.7 ελεύθερα. Το emui δεν είναι μνημοφαγο οπως αλλα ui. Συν βέβαια και την έλλειψη του κλασικού launcher με το συρτάρι εφαρμογών. Οποτε πιστεύω το 3/32, εφοσον γνωριζουμε οτι θα παίρνει στάνταρ sd, ειναι κομπλέ απο θεμα καλυψης αναγκών. Εχει και πιο γήινη τιμή γι' αυτό που είναι. Τωρα βέβαια αυτός που επιμένει στα 4/64 ας πληρώσει κιόλας. Edited January 7, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Το Mate 8 είναι σαφώς ανώτερο από κάθε Samsung πλην οθόνης και κάμερας. Τα υπόλοιπα - για να μη γίνει vs - στο ανάλογο thread παρακαλώ. Αν εδωσα λαθος εντύπωση παραπάνω με αυτα που εγραφα, δε διαφωνώ πουθενα σε αυτο.. Αυτα τα 2 οθονη και κάμερα ελεγα και εγω οτι εψαχνα να δω σε τι επίπεδο ειναι σε review παραπανω, και ακρη δεν εβγαλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Έχουμε μάθει πότε έρχεται Ελλάδα? ? Γιατί και εγώ μείνει από κινητό και αρχίζει να καταντάει αηδία το θέμα. .. αλλιώς να πάω σε note 4 να τελειώνει το θέμα. .. Καλημέρα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Δεν νομίζω σύντομα. Στο πρώτο κύμα διάθεσης δεν ήταν μεσα. Επίσης στην Ευρώπη ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει το μικρό μοντέλο πρώτα (3GB/32GB) με το πιο δυνατό (4GB/64GB) αργότερα. Για το 4GB/128GB δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Και εγώ το μικρό θέλω! :p Αν έρθει Ευρώπη θα το φέρουν και τα σκρουτζομάγαζα, οπότε μια χαρά! Θα έχει και πιο γήινη τιμή. Αλλά να έρθει και τίποτα άλλο εκτός του ασημένιου! Μιλάμε δεν το πάω με τίποτα! :nagger: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 το κακο που παρατηρησα σε ενα hand on ειναι οτι στα 16mp τραβαει 4:3 και για 16:9 πρεπει να πεσεις στα 12mp. αλλα επιμενω τη πανεμορφη συσκευη ειναι αυτη..δλδ δεν εχω λογια εχουν κανει τοσο καλη δουλεια με τα bezel που ειναι σχεδον ιδια με το 6s plus που ειναι 5,5 ιντσες αλλα και με τον νοτε 5...απιστευτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts