Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια και εγώ τρελαίνομαι με την τηλεφωναρα......έχω μαζέψει 800 ευρώ περιμένω πως και πως να το χτυπήσω.....Θέλω την 4/64 dual SIM version μόνο σε χρυσό χρώμα και την original flip case......Αλλά ευρωαικο με play store.....

Όταν θα έχει Κάποιος Νέα για κυκλοφορία ευρωπαϊκή να ενημερώσει

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγω το θελω αλλα δεν δινω τοσα λεφτα. Αν ερθει γυρω στα 550 τοτε θα το κοιταξω αν παει σε τιμες samsung κτλ καλη τυχη... Θα παω σε αλλη μαρκα...
Μάριος...

Και εγώ πλέον το έχω σχεδόν σίγουρο να το πάρω, ειδικά τώρα που σχεδον ξεκαθαρίζει η κατάσταση με το V10 της LG.

Σε αναμονή για επίσημη κυκλοφορία στη χώρα μας.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Προς το παρόν κυκλοφορεί στο alixpress to 4/64 Ευρωπαϊκό με PLAYSTORE στα 699
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Και εγώ πλέον το έχω σχεδόν σίγουρο να το πάρω, ειδικά τώρα που σχεδον ξεκαθαρίζει η κατάσταση με το V10 της LG.

Σε αναμονή για επίσημη κυκλοφορία στη χώρα μας.

Μακάρι να έρθει η μεγάλη (4/64gb) γιατί πέρσι από Mate 7 είδαμε μόνο τη μικρή.

Γιατι ρε παιδια βλεπω κραξιμο προς την huawei οσον αφορα τις ενημερωσεις? Τοσο χαλι ειναι? Γενικα μιλαω οχι σε αυτο το θεμα...
Μάριος...

Προσωπικά δεν έχω μεγαλη εμπειρία στα hua. Το Ρ8 που έχω ειναι το πρώτο. Δεν εχω ομως κανένα παράπονο. Δεν βρίσκω ουσιαστική διαφορά στην υποστήριξή του σε σχέση με τις άλλες εταιρείες. Ομως οπως είπα δεν έχω μεγαλη εμπειρία.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το Γερμανικό amazon το έχει στα 578 ευρώ. 32αρι ομως εχει μόνον ασημένιο. Μαμωτο είμαι στο τσακ. Αν το είχε σε χρυσό το ειχα πάρει άμεσα.

Χρυσα έχει μονον 64 άρια που μου ειναι too much, συν του οτι βέβαια ξεφεύγει σε τιμή.

Ακριβουτσικο στο αμαζον. Αλλωστε δεν φημιζεται για τις τιμες του στα κινητα... Τις παραδοσεις τις ειδες ετσι? Λενε ολες απο 6 γεναρη και μετα και καποια 15-30 γεναρη...
Μάριος...

Για την τιμη το ξερω. Ειναι ομως αψογοι στο after sales.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω Γερμανικά και το Chrome αρνείται πεισματικά να μεταφράσει.

Οπως και να έχει όμως δεν είναι μέσα στις επιλογές μου το ασημένιο. Οπότε αναμονή.

Ενα αλλο σημαντικο που δεν ξερω. Ας απαντησει οποιος εχει αλλες συσκευες huawei. Μπορουμε να κανουμε root χωρις προβλημα, και να χασουμε εγγυηση στα κινητα της huawei? Γιατι κατι ακουγα οτι ειναι και αυτα χιλιοκλειδωμενα...
Μάριος...

Το Γερμανικό amazon το έχει στα 578 ευρώ. 32αρι ομως εχει μόνον ασημένιο. Μαμωτο είμαι στο τσακ. Αν το είχε σε χρυσό το ειχα πάρει άμεσα.

Χρυσα έχει μονον 64 άρια που μου ειναι too much, συν του οτι βέβαια ξεφεύγει σε τιμή.

Απο εδω το εχεις δει νομιζω συμφερει.

http://www.aliexpress.com/item/Original-HuaWei-Mate-8-4G-LTE-Mobile-Phone-Kirin-950-Octa-Core-Android-6-0-6/32557813072.html?spm=2114.031010208.3.1.QLcqGa&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201644_2_79_78_77_82_80_62_81_61,searchweb201560_3

Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους!

Το είδα και στο αλιμπαμπα, δεν εχει ομως Ελληνικά. Και επειδή τα χούα είναι χιλιοκλειδωμενα, φοβάμαι οτι μπορεί ουτε καν να γίνεται να μπουν. Συν βέβαια οτι δεν θα παίζει εγγύηση με την καμία.

Το ευρωπαϊκό αφενός μεν θα εχει Ελληνικά, αφετέρου και ως εγγύηση θα γίνεται δεκτό στην εδώ αντιπροσωπία (μόλις φυσικά έρθει και εδω).

Οσο λεω σιγα μη δωσω τοσα λεφτα για κινητο μετα βλεπω τα βιντεακια και ψηνομαι παλι. Σκατα...
Μάριος...

Το ζαχαρώνω αρκετά...:)

Ξέρει κανείς εαν το μοντέλο NXT-AL10 έρχεται με προ-εγκατεστημένο Google Play/Services ?

Το ζαχαρώνω αρκετά...:)

Ξέρει κανείς εαν το μοντέλο NXT-AL10 έρχεται με προ-εγκατεστημένο Google Play/Services ?

Ναι κανονικα όλα τα Google services Ελληνικά και αμέτρητες μπάντες LTE.....

Ψάχνω εδώ και καιρό να αντικαταστήσω το Lg g4 dual sim με κάτι καλύτερο αλλά από ότι διαβάζω μάλλον δεν είναι το mate 8....αν και ήθελα 6" οθονη.....

Και αυτό γιατί από ότι λένε αρκετά χειρότερη κάμερα...λίγο χειρότερη οθόνη....απουσία sd card ξεχωριστή από τις 2 σιμ....μη αποσπομενη μπαταρία....απουσία υπερηρθρων....

Ισως έχει καλύτερο ήχο και σίγουρα καλύτερη μπαταρία....Όχι όμως καλύτερη από της δύο μπαταρίες που κουβαλαω......

Τελικά το NXT-AL10 δεν είναι το international model. Ναι έχει όλες της μπάντες LTE και παίζει κανονικα στην Ευρώπη.

Το Ευρωπαϊκο μοντέλο λογικά θα παρουσιαστεί αύριο από το Λας Βέγκας.

Ή κάμερα ειναι θέμα SW που το κοιτάνε, ναι ή οθόνη δεν είναι full HD αλλά μικρό το κακο, αμα εχεις 128GB εσωτερική μνήμη τι να την κανείς την SD, μπαταρία 4000 με 48 ώρες 'χρησης' ακούγεται ιδανικό.

Τελικά το NXT-AL10 δεν είναι το international model. Ναι έχει όλες της μπάντες LTE και παίζει κανονικα στην Ευρώπη.

Το Ευρωπαϊκο μοντέλο λογικά θα παρουσιαστεί αύριο από το Λας Βέγκας.

Ή κάμερα ειναι θέμα SW που το κοιτάνε, ναι ή οθόνη δεν είναι full HD αλλά μικρό το κακο, αμα εχεις 128GB εσωτερική μνήμη τι να την κανείς την SD, μπαταρία 4000 με 48 ώρες 'χρησης' ακούγεται ιδανικό.

:shock:

Είναι απίστευτα αυτά που διαβάζω! Όχι FHD οθόνη? Εν έτη 2016 σε flag μοντέλο? Δεν μπορώ με τίποτα να το πιστέψω!:blink:

Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, άντε γεια! Πάμε για το Ρ9! ;)

Βρήκα την υγειά μου με το εξαιρετικό EMUI και δεν το κουνάω από εδώ παρά μόνον αν το μπαχαλιάσουν. :lol:

Edited by fanatikos

Ποιος θα αγορασει flagship μοντελο χωρις 1080p???? Εγω παντως οχι...

Είδες πουθενά να λέει HD ή qHD ανάλυση;

http://consumer.huawei.com/cn/mobile-phones/mate8/conf.html

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Εντάξει, μούφα μάλλον ήταν η πληροφορία. :shifty:

αν και δεν ξέρω Κινέζικα, κάπου προς το μέσον το λέει ξεκάθαρα ότι είναι FHD. :p

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Λοιπόν ας βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους μιας και έχω τη συσκευή εδώ και μερικές μέρες από κίνα μεριά το μοντέλο NXT-AL10.

1. η οθόνη είναι FHD ανάλυση αλλά είναι πάρα πολύ καλή ευκρινέστατη με καλό λευκό και γωνίες θέασης.

2.έχει φούλ ελληνικά και ήρθε με εγκατεστημένο το play store αλλά και να μην έρθει μπάινουν κανονικά από το huawei store με το γνωστό τρόπο. Είχα ένα θεματάκι με τον συγχρονισμό των επαφών μου αλλά λύθηκε.

3. ποιότητα κατασκευής απλά απίστευτη πραγματικό κόσμημα.

4. παίρνει 2 nano sim είναι full active με τη δέυτερο slot να παίρνει και micro sd αντί nano sim

5. μπαταρία τώρα τα σπάει με την πρώτη φόρτιση μου πήγε 48 ώρες περίπου και υποστηρίζει και fast charging.

6. εξωτερικό ηχείο μου φάνηκε δυνατό με καλό μπάσο.

7. γρήγορο και smooth βλέπω αισθητή βελτίωση στο νέο kirin 950 που δείχνει τα δόντια του. 87000 andutu μου έβγαλε φορτωμένο

8. κάμερα αν και δεν είμαι λάτρης τη βρίσκω αρκετά καλή σαφώς ανώτερη από το προηγούμενο μοντέλο.

Παιδιά δεν βρήκα κάτι αρνητικό στη συσκευή σαφώς βελτιώμενο από το mate 7 και αν είχε 2κ ανάλυση θα ήταν για μένα η κορυφαία συσκευή της αγοράς αυτή τη στιγμή.

Edited by gpx