niotheros Δημοσιεύτηκε November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 23, 2015 (edited) Στο παρόν θέμα τα μέλη από τα Γιάννενα θα κανονίζουμε τις συναντήσεις μας για κεφαδάκια, τεχνολογική κουβεντούλα και τα σχετικά. Μέλη και από τις τριγύρω περιοχές (Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα κλπ) εαν μπορούν και θέλουν να είναι παρόντες στις συναντήσεις μας είναι ευπρόσδεκτοι! :up: Edited November 23, 2015 by impreza_sti Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Εγώ Πατρινός είμαι και δεν χάνω τις δικές μας συναντήσεις αλλά επειδή ανεβαίνω Γιάννενα σίγουρα θα σας τιμήσω με την παρουσία μου αν έχετε τότε συνάντηση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Την Κυριακή 20/12/2015 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των μελών του αγαπημένου μας myphone.gr στα Γιάννενα. Δίνουμε ραντεβού στο Lake's Tailor (Εθνικής Αντιστάσεως 52) στις 18:00. Σας περιμένουμε όλους για καφεδάκι και συζήτηση. Δηλώστε συμμετοχή στο παρόν topic, για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης. :up: Συμμετοχές: AgelosMo Niotheros mpanos Inevar makis88 dimitris_86 nifitsa_kakia vagelis23galaxy dimis_pj pth76 komitis13 alexniko4 KOSTAS19780 themis3696 votis Panagiotisgate13 Edited December 20, 2015 by impreza_sti Ενημέρωση λίστας συμμετοχών Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Αντε επιτέλους να μαζευτούμε και εμείς! Μεσα εγω εκτός απροόπτου βέβαια! Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Επιτέλους ναιιιιιιιι! Δέκα λεπτά απόσταση από το σπίτι μου! Δηλώνω συμμετοχή! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis88 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί κι εγώ με τη σειρά μου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Και γω μέσα με την xiaomara μου :p Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis23galaxy Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Μεσσααα και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Κατά πάσα πιθανότητα μέσα και εγώ από Πρέβεζα. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pth76 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Καλή κίνηση και για μας της περιφέρειας. Μέσα και γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 και εγω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexniko4 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Ναι παιδιά και εγώ μέσα!! :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 ειστε μεγαλα τσακαλια ,μπραβο σας ,ττα ενεργεια δεν νομιζω να χω ξαναδει σε ελληνικο site,πολυ θα το θελα να βρεθω αλλα κολυομαι απο συγκοινωνια ,το αφηνω ανοιχτο προς το παρον ,συγχαρητηρια απο εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Παρόν και εγω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 ειστε μεγαλα τσακαλια ,μπραβο σας ,ττα ενεργεια δεν νομιζω να χω ξαναδει σε ελληνικο site,πολυ θα το θελα να βρεθω αλλα κολυομαι απο συγκοινωνια ,το αφηνω ανοιχτο προς το παρον ,συγχαρητηρια απο εμενα Ευχαριστούμε. Αφού τα λέμε που τα λέμε μέσω του site, γιατί να μη βρεθούμε και απο κοντά να πιούμε και έναν καφέ σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί..? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_for_veletza Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Κι εγώ μέσα παιδιά! (εαν με αφήσει η γυναίκα και το παιδί.:p::shock:) Παράθεση Aut viam inveniam aut faciam. Είτε θα βρω έναν τρόπο, είτε θα φτιάξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Μέσα και εγώ κατά 99% ωραία ενέργεια και για μας της περιφέρειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Όχι ρε ****το, θα λείπω εξωτερικό εκείνη την ημερομηνία! Ελπίζω να ξανά οργανωθεί αργότερα, μήπως έρθω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_for_veletza Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Όχι ρε ****το, θα λείπω εξωτερικό εκείνη την ημερομηνία! Ελπίζω να ξανά οργανωθεί αργότερα, μήπως έρθω και εγώ. Να το καθιερώσουμε σαν τους βαθμούς στο σχολείο, ανά τρίμηνο. :lol: :grin: :clap: :bow: :thanks: Παράθεση Aut viam inveniam aut faciam. Είτε θα βρω έναν τρόπο, είτε θα φτιάξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis3696 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Θα έρθω και γω!!!Υπολογίστε με!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Δυστυχώς προέκυψε κάτι.....μη με υπολογίζετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Μιας κ θαμε στην πολη στις 20-12 θαρθω για καφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μέχρι πότε πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή; Την Παρασκευή θα ξέρω αν θα είμαι εκτός Ιωαννίνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Οι δηλώσεις γίνονται για να ξέρουμε πάνω κάτω πόσοι θα είμαστε για να οργανωθούμε καλύτερα! Δεν σημαίνει ότι αν κάποιος δεν δήλωσε συμμετοχή δεν θα τον δεχτούμε στην συνάντηση! :) Edited December 16, 2015 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiotisgate13 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Θα είμαι και εγώ εκεί μαζί με τον φίλο μου τον Kostas19780... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts