kodorevi8ulis Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 SAR SAR 10g limit 2.0W/kg, SAR Value 0.499W/Kg (MAX, 10mm distance) SAR 1g limit 1.6W/kg, SAR Value 1.256W/Kg (MAX, 10mm distance) http://www.mi.com/en/certification/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Καλησπέρα. Άμα παραγγείλω να έρθει με την official ROM (english & chinese), θα έχει playstore κανονικά; Ποια η διαφορά με τη multilanguage? Μόνο η γλώσσα του menu;:blink: Επειδή δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι ελληνικά και είναι αγγλικά. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Δενβθα έχει playstore Αλλά βάζοντας αυτό https://mega.nz/#!Kkx12aQR!sOfaG1VbUD19cuXmB2Pt8o1LM1USh4R4zlZW_oH4e-4 Σε δύο λεπτά το περνάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Δενβθα έχει playstore Αλλά βάζοντας αυτό https://mega.nz/#!Kkx12aQR!sOfaG1VbUD19cuXmB2Pt8o1LM1USh4R4zlZW_oH4e-4 Σε δύο λεπτά το περνάς Άρα μου προτείνετε την official ROM? Αν η μόνη διαφορά είναι το ελληνικό μενού, τότε δεν με ενδιαφέρει. Υπάρχει και καμιά άλλη διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Άρα μου προτείνετε την official ROM? Αν η μόνη διαφορά είναι το ελληνικό μενού, τότε δεν με ενδιαφέρει. Υπάρχει και καμιά άλλη διαφορά; Η official είναι καλύτερη, παίρνει κανονικά αναβαθμίσεις αλλά δεν έχει ελληνικά και έχει μερικές κινέζικες εφαρμογές( δεν σε πειράζει γιατί οσες δεν μπορέσεις να κάνεις uninstal, τις βάζεις σε ένα φάκελο και τις ξεχνάς. Η multi του κινεζομάγαζου έχει ελληνικά αλλά δεν παίρνει αναβαθμισεις και μπορεί να έχει bugs. Υπάρχουν περιπτώσεις που παιδιά αναφέρουν οτι τους δουλεύει μια χαρά, αλλά και περοπτώσεις που έχουν πολλά προβλήματα. Γενικά οι περισσότεροι προτιμούν την official. Εσύ αποφασίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Για όνομα του θεού ρε παιδιά, το ερώτημα official ή multi μαγειρεμένη από τον κάθε retailer αναφέρεται μια φορά σε κάθε σελίδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Λοιπόν παίδες...έχω μια απορια...και θα ήθελα την βοήθεια σας.. Official ή Multi? Αστειευομαι...Το πρώτο ερώτημα μου είναι το εξής.... Ξέρει κανείς πως μπορώ να αντικαταστήσει ως default browser τον chrome και όχι το default; Έχω κοιτάξει μέσα στις επιλογές των εφαρμογών αλλά δεν υπάρχει κάτι ... Είμαι στην official αγγλοκινεζικη.. Το δεύτερο θέμα μου έχει να κάνει με έναν προβληματισμό μου...Μου έχουν κάνει παράπονα οι συνομιλητές μου ότι με ακούνε κάπως περίεργα μερικές φορές;...σαν να έχω ανοιχτή ακρόαση ένα πράγμα...οι ήχοι του περιβάλλοντος μου ακούγονται πολύ έντονα με απότελεσμα να αλλοιώνεται η επικοινωνια... Πήρα τηλ από του αδερφού μου για να ακούσω πως με ακούν οι άλλοι και είχαν δίκιο...Ήταν λες και ήταν ενεργή ή ανοιχτή ακρόαση χωρίς όμως να είναι... Με ένα restart που εκανα το πρόβλημα λύθηκε..αλλά μου κάνει εντύπωση...να σημείωσε ότι είναι το δεύτερο redmi note 3 που πιαμω στα χέρια μου...το πρώτο ήταν το 16αρι..ενώ αυτό το 32αρι..και στα δύο το είχα παρατηρήσει αυτό... Το έχει κανένας άλλος;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Λοιπόν παίδες...έχω μια απορια...και θα ήθελα την βοήθεια σας.. Official ή Multi? Αστειευομαι...Το πρώτο ερώτημα μου είναι το εξής.... Ξέρει κανείς πως μπορώ να αντικαταστήσει ως default browser τον chrome και όχι το default; Έχω κοιτάξει μέσα στις επιλογές των εφαρμογών αλλά δεν υπάρχει κάτι ... Είμαι στην official αγγλοκινεζικη.. Το δεύτερο θέμα μου έχει να κάνει με έναν προβληματισμό μου...Μου έχουν κάνει παράπονα οι συνομιλητές μου ότι με ακούνε κάπως περίεργα μερικές φορές;...σαν να έχω ανοιχτή ακρόαση ένα πράγμα...οι ήχοι του περιβάλλοντος μου ακούγονται πολύ έντονα με απότελεσμα να αλλοιώνεται η επικοινωνια... Πήρα τηλ από του αδερφού μου για να ακούσω πως με ακούν οι άλλοι και είχαν δίκιο...Ήταν λες και ήταν ενεργή ή ανοιχτή ακρόαση χωρίς όμως να είναι... Με ένα restart που εκανα το πρόβλημα λύθηκε..αλλά μου κάνει εντύπωση...να σημείωσε ότι είναι το δεύτερο redmi note 3 που πιαμω στα χέρια μου...το πρώτο ήταν το 16αρι..ενώ αυτό το 32αρι..και στα δύο το είχα παρατηρήσει αυτό... Το έχει κανένας άλλος;; Ευχαριστώ Ναι το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ και έχει αναφερθεί και από άλλους. Στις τελευταίες εκδόσεις πάντως δε μου έχει παρουσιαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Για το πρώτο πας ρυθμίσεις-εφαρμογες-κατω κάτω γραναζακι(προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογών)-πλοηγος-chrome! Για το δευτερο κάπου το έχει πάρει το μάτι μου αλλά δεν θυμάμαι που! Αν το βρω θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Για το πρώτο πας ρυθμίσεις-εφαρμογες-κατω κάτω γραναζακι(προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογών)-πλοηγος-chrome! Για το δευτερο κάπου το έχει πάρει το μάτι μου αλλά δεν θυμάμαι που! Αν το βρω θα σου πω. Ευχαριστώ πολύ...τον αλλαξα τον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ενω ερχονται κανονικα μηνυματα απο viber ή facebook στην γραμμη ειδοποιησεων δεν εμφανιζεται κανενα εικονιδιο. Τι ρυθμιση πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 παιδια ενδιαφερομαι για το τηλ..τι sot βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 εχει κανενας προβλημα με το fb μετα το update και του fb και του android? εμενα ανοιγει με την δευτερη και σερνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 εχει κανενας προβλημα με το fb μετα το update και του fb και του android? εμενα ανοιγει με την δευτερη και σερνεται του fb ναι , έκανα clear τα δεδομένα του και επανεγκατάσταση για να στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 του fb ναι , έκανα clear τα δεδομένα του και επανεγκατάσταση για να στρώσει ειναι καθαρα θεμα του update. εβαλα το παλιο και πηγαινε σφαιρα. το κακο ειναι οτι μου κανει update αυτοματα απο το miapple και ειναι ολα στα κινεζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παρέλαβα πριν λίγο αυτή τη θήκη. Ποιοτικά πολύ καλή, είναι ματ και το πλαστικό είναι τύπου γόμα. Το "μειονέκτημα" είναι πως δεν καλύπτει το κινητό πάνω και κάτω εκτός από τις γωνίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παρέλαβα πριν λίγο αυτή τη θήκη. Ποιοτικά πολύ καλή, είναι ματ και το πλαστικό είναι τύπου γόμα. Το "μειονέκτημα" είναι πως δεν καλύπτει το κινητό πάνω και κάτω εκτός από τις γωνίες. και εγω πηρα μια αναλογη αλλα επεσε και χτυπησε ενδιαμεσα. μετα πηρα την http://www.ebay.com/itm/272051341291?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=570882069112&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT του δινει ογκο αλλα ειδικα στις γωνιες ειναι απολυτα προστατευμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλησπερα σε ολους. Παρελαβα πριν λιγες μερες το Redmi note 3 μου αλλα δεν καταφερα ακομα να κανω την σιμ μου να δουλεψει σε αυτο. Το ανοιγω, την βαζω δεν μου λεει πλεον no sim ωστοσο δεν μου δινει σημα, καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλησπερα σε ολους. Παρελαβα πριν λιγες μερες το Redmi note 3 μου αλλα δεν καταφερα ακομα να κανω την σιμ μου να δουλεψει σε αυτο. Το ανοιγω, την βαζω δεν μου λεει πλεον no sim ωστοσο δεν μου δινει σημα, καμια ιδεα; έχεις μήπως Pin ; αν ναι βάλε την κάρτα σε άλλο κινητό και απενεργοποίησε το (αν ψάξεις στις ρυθμίσεις θα το βρεις) και δοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 έχεις μήπως Pin ; αν ναι βάλε την κάρτα σε άλλο κινητό και απενεργοποίησε το (αν ψάξεις στις ρυθμίσεις θα το βρεις) και δοκίμασε Αμεσος και σωστος. Σε ευχαριστω πολυ φιλτατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goldfish_ Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Έχει κανείς πρόβλημα με το finger recognition? Εγώ δεν μπορώ να το σετάρω. Το βάζω σε διαδικασία εκμάθησης αλλά δεν βλέπει δάχτυλο. Παίζει να φταίει η rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παιδιά καλησπέρα σαν νέος κάτοχος έχω μια ερώτηση δεν έχει επιλογή ώστε να ανοίγει η οθόνη με χειρονομίες,μπορούμε με κάποιο τρόπο να το κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Οχι δεν νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε την οθονη να ξυπνησει με χειρονομίες... Οσο για το fingerprint που λεει ο φιλος παραπανω μου κανει εντυπωση....γιατι εμενα λειτουργει αψογα και γενικα ειναι ενα απο τα δυνατα σημεια του κινητου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) παίρνει το κινητό θήκη με παράθυρο που να ανοίγει την οθόνη όταν ανοίγεις το πορτάκι, όπως έχω στο lg g2??? και μία ακόμα ερώτηση εγώ που έχω την ρομ του banggood, αν θέλω να βάλω την multi stable 7,1,6 xiaomi.eu, πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader?? Edited February 1, 2016 by samniotis Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 παίρνει το κινητό θήκη με παράθυρο που να ανοίγει την οθόνη όταν ανοίγεις το πορτάκι, όπως έχω στο lg g2??? και μία ακόμα ερώτηση εγώ που έχω την ρομ του banggood, αν θέλω να βάλω την multi stable 7,1,6 xiaomi.eu, πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader?? Me to sp flashtool. Ορίστε και ο οδηγός στα ελληνικά. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11647-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-multi-stable-7-1-6-xiaomi-eu/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts