Jump to content

Πρόταση: Επιστροφή του «Karma»

teorizo
 Κοινοποίηση

Να επιστρέψει το Κάρμα στο forum του myphone.gr;  

170 members have voted

1. 1. Να επιστρέψει το Κάρμα στο forum του myphone.gr;

• Ναι! Είναι απαραίτητο...
    • Ναι, μόνο με θετική αξιολόγηση όμως...
    • Όχι, σε καμία περίπτωση!
    • Με αφήνει αδιάφορο...
    • Τι είναι το κάρμα πάλι;

Recommended Posts

Τι είναι το κάρμα βρε παιδιά?

Στο τρίτο post είναι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=26489

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 3 months later...
  • Απαντήσεις 170
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπήκε το 2007! Το karma πότε θα μπει??:worry:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Μπήκε το 2007! Το karma πότε θα μπει??:worry:

lol!

ότι θυμάστε χαίρεστε να το πω? :lol:

καλή χρονιά! :D

εγω παντως ψηφισα ναι, διοτι πιστευω οτι θα βοηθησει τη σωστοτερη λειτουργια του Myphone.:)

Πώς ακριβώς θα συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία του ΦΟΡΟΥΜ;

Πώς ακριβώς θα συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία του ΦΟΡΟΥΜ;

Αν κατάλαβα καλά, το κάρμα(πρώτη φορά το ακούω) είναι σαν την βαθμολογία στο buy and sell. Σωστά?

Αν ναι, τότε DENIOR θα μπορείς να αξιολογείς κάθε μέλος του φορούμ θετικά η αρνητικά και θα εμφανίζεται μια μπάρα (κόκκινη η πράσινη, ανάλογα με την βαθμολογία) κάτω απο τα στοιχεία κάθε πόστ, κάθε μέλους.

Αν δεν ισχύει, απλά αγνοήστε με :p

Πάντως μαρέσει σαν ιδέα ;)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Αν κατάλαβα καλά, το κάρμα(πρώτη φορά το ακούω) είναι σαν την βαθμολογία στο buy and sell. Σωστά?

Αν ναι, τότε DENIOR θα μπορείς να αξιολογείς κάθε μέλος του φορούμ θετικά η αρνητικά και θα εμφανίζεται μια μπάρα (κόκκινη η πράσινη, ανάλογα με την βαθμολογία) κάτω απο τα στοιχεία κάθε πόστ, κάθε μέλους.

Είναι πράγματι βαθμολογία και μπορείς να αξιολογείς το κάθε μέλος θετικά ή αρνητικά. Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το να χαρακτηρίζεις θετικά ή αρνητικά κάποιο μέλος βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του φόρουμ.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ναι,ακριβώς αυτό είναι το κάρμα.

Ωστόσο,αυτό που ρωτάω είναι το εξής: πώς η συγκεκριμένη αξιολόγηση των μελών θα βελτιώσει τη λειτουργία του ΦΟΡΟΥΜ;

Ναι,ακριβώς αυτό είναι το κάρμα.

Ωστόσο,αυτό που ρωτάω είναι το εξής: πώς η συγκεκριμένη αξιολόγηση των μελών θα βελτιώσει τη λειτουργία του ΦΟΡΟΥΜ;

Πχ. είναι ένας άσχετος και ρωτάει σε ένα φορουμ "Δεν πατιέται το "4" στο κινητό μου" και απαντήσει ο "xxx" "Να αλλάξεις μπαταρία". Αν αυτός ο "xxx" έχει πχ. βαθμολογία 2 στα 10 ε, τότε αυτός που ρώτησε σιγά μην ακούσει τον συγκεκριμενο...

Δηλαδή με λίγα λόγια, δίνεις την ανάλογη σημασία και προσοχή στα μέλη ανάλογα με την βαθμολογία τους. Ε έτσι βελτιώνεται το forum από.. σκουπίδια ;)

Αυτό καταλαβαίνω.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Πράγματι αυτό μπορεί να γίνει. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που λ.χ. εγώ δεν συμπαθώ τον Denior ή τον mvagustagm; Τους δίνω αρνητική βαθμολογία η οποία δεν μπορεί να αλλάξει...

Πράγματι αυτό μπορεί να γίνει. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που λ.χ. εγώ δεν συμπαθώ τον Denior ή τον mvagustagm; Τους δίνω αρνητική βαθμολογία η οποία δεν μπορεί να αλλάξει...

Θα σου δώσω αρνητική βαθμολογία επειδή εγώ τους πάω και τους δύο :lol:

Το μόνο κακό είναι αυτό. Θα μπορούσε όμως να λυθεί γράφοντας κάπου και την αιτιολογία αυτής της βαθμολογίας.

Σας βάζω ιδέες ε? :p

Θα σου δώσω αρνητική βαθμολογία επειδή εγώ τους πάω και τους δύο :lol:

Ακριβώς. ;)

Και έτσι δεν το «κάρμα» δεν θα χρησιμοποιείτο πλέον για την λειτουργία που ανέφερες αρχικά αλλά αντίθετα για «επιβράβευση» φίλων, «καταποντισμό» εχθρών κλπ.

Το μόνο κακό είναι αυτό. Θα μπορούσε όμως να λυθεί γράφοντας κάπου και την αιτιολογία αυτής της βαθμολογίας.

Σας βάζω ιδέες ε? :p

Θα έπρεπε όμως κάποιος να είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των αιτιλογιών αυτών και σίγουρα αυτός ο κάποιος θα είχε να αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα, με αυτούς που θα δέχονται αρνητικό χαρακτηρισμό...

ενα μελος του φορουμ με θετικη βαθμολογηση θα λαμβανεται πιο ευκολα "στα σοβαρα" απο τους συνομιλητες του.

αλλωστε γιατι να μην το εχουμε?

Θα έπρεπε όμως κάποιος να είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των αιτιλογιών αυτών και σίγουρα αυτός ο κάποιος θα είχε να αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα, με αυτούς που θα δέχονται αρνητικό χαρακτηρισμό...

Όχι ακριβώς. Ο καθένας να μπορεί να βάλει ότι αιτιολογία θέλει και να μην χρειάζεται να την ελένξει κάποιος υπεύθυνος, απλά το μέλος, να βλέπει την βαθμολογία αλλά και τις αιτιολογίες και να κρίνει αν είναι σωστές ή οχι ;)

πχ. αν κάποιος βαθμολογίσει με 0 και γράψει "Τον συχαίνομαι αυτόν τον τυπά γιατί δεν μου 'κατσε η αδερφή του", έ τι θα καταλάβει το μέλος?

Δεν ξέρω αν με ποιάνεις.

ενα μελος του φορουμ με θετικη βαθμολογηση θα λαμβανεται πιο ευκολα "στα σοβαρα" απο τους συνομιλητες του.

αλλωστε γιατι να μην το εχουμε?

Αυτό είπα πιό πάνω με άλλα λόγια. Έτσι το μέλος θα κρίνει με βάση την βαθμολογία τα όσα λες..

Όχι ακριβώς. Ο καθένας να μπορεί να βάλει ότι αιτιολογία θέλει και να μην χρειάζεται να την ελένξει κάποιος υπεύθυνος, απλά το μέλος, να βλέπει την βαθμολογία αλλά και τις αιτιολογίες και να κρίνει αν είναι σωστές ή οχι ;)

πχ. αν κάποιος βαθμολογίσει με 0 και γράψει "Τον συχαίνομαι αυτόν τον τυπά γιατί δεν μου 'κατσε η αδερφή του", έ τι θα καταλάβει το μέλος?

Δεν ξέρω αν με ποιάνεις.

Το κατάλαβα αυτό που λες, αλλά λίγοι θα δουν την βαθμολογία κάποιου μέλους και μετά θα πάνε να διαβάσουν τις αιτιολογήσεις.

Όπως και να 'χει η θετική βαθμολογία δεν εξαρτάται μονάχα από το πόσο helpful είναι ένα μέλος, αλλά και από το πόσομεγάλη παρέα έχει...

Το κατάλαβα αυτό που λες, αλλά λίγοι θα δουν την βαθμολογία κάποιου μέλους και μετά θα πάνε να διαβάσουν τις αιτιολογήσεις.

Όπως και να 'χει η θετική βαθμολογία δεν εξαρτάται μονάχα από το πόσο helpful είναι ένα μέλος, αλλά και από το πόσομεγάλη παρέα έχει...

Συμφωνώ και εγώ εδώ.Και εκτός αυτού δε πιστεύω ότι θα κάθονται οι περισσότεροι να διαβάζουν αιτιολογήσεις,μόνο το βαθμό θα βλέπουν και θα βγάζουν συμπέρασμα...;)

πω ρε κόλλημα με το κάρμα...έλεος!

και στην διαδικτυακή μας ζωή να έχουμε το "γλύψειμο" και την "ρουφιανιά-εκδικητικότητα" ...?

δεν σας φτάνει στην πραγματική σας ζωή?

γιατί αυτό είναι το κάρμα.-

Ι need a six month vacation, twice a year.

elteo ίσως έχεις κάποιο δίκιο, αλλά το βλέπεις πολύ συγκεκριμένα.

Εγώ το karma το χρησιμοποιώ σε άλλο site και μπορώ να σου πω οτι είναι πολύ χρήσιμο.

Για παράδειγμα κάποιος προσφέρει βοήθεια δίνοντας κάποιο χρήσιμο link ή ανεβάζοντας κάποιο αρχειο. Σε αυτόν θα δώσω karma.

Αυτό θα τον ενθαρρύνει να ανεβάσει ξανά κάτι χρήσιμο και με αυτό τον τρόπο αυξάνονται τα ποιοτικά posts και φυσικά η συνολική εικόνα του forum.

Το γεγονός οτι δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτο και στο myphone δε σημαίνει οτι είναι λάθος τρόπος.

Η δική μου πρόταση ήταν η χρησιμοποίηση του σε όλα τα forum εκτός από το c&f. Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω οτι ακόμη και στο mp θα ήταν χρήσιμο.

Συμφωνώ με johner!:) Τους ποιοτικούς χρήστες τους ενθαρρύνεις, τους lamers τους αποτρέπεις!;) ίσως, βελτιώνεται η ποιότητα των posts.

Αν κάποιοι έχουν τις παρέες τους εδώ μέσα και αλληλοψηφιζονται...με γεια τους με χαρά τους...εξάλλου, υπάρχει και το αντίστοιχο topic στο Chat 'n' Fun που εκεί το γλείψιμο πάει σύννεφο.:rolleyes:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Νομίζω λίγο-πολύ όλοι ξέρουν ποιοι users βοηθούν και παρέχουν ευκολία στο forum.

Περαν τούτου, το forum του myphone δεν είναι τέτοιου είδους που να χρειάζεται το karma.

We can live without it, που λέει ο λόγος.

Βέβαια έχει και τα καλά του, αλλά λόγω του ότι είμαστε Ελληνάρες και ψηφίζουμε τον φίλο μας, έστω κι αν έχει πετάξει 100 βλακείες, δεν πρόκειται να δουλέψει αυτό το πράμα.

Όπως είπα, το karma είναι luxury για το forum.

Και τρώει και περισσότερο, χώρο και bandwidth.

Φιλικά

It's what you do to me..

υπάρχει και το αντίστοιχο topic στο Chat 'n' Fun που εκεί το γλείψιμο πάει σύννεφο.:rolleyes:

Ryback3 εκτός θέματος είμαι, αλλά επειδη έχω δει να το ξαναγράφεις, θελω να πω το εξής: πριν αρκετές μέρες, σε ψηφισα στο συγκεκριμένο θέμα που λες, γιατι σε βρίσκω σωστό και συμπαθή.

Ουτε ήθελα να σε κολακεύσω, ούτε κατι παρομοιο. Ούτε εσένα, ούτε κανένα άλλο απο τα παιδιά που αναφερω εκεί.

Γιατί λοιπον, να υπάρχει κατι άσχημο, ντε και καλά, στο συγκεκριμένο θέμα?

Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, και τελικά τι κερδίσω αν πω ότι μου είσαι συμπαθής? 'Η τι θα κερδίσει ο άλλος απο μενα, αν με αναφέρει? Τα επιδόματα, έπαψα να τα δίνω απο πέρσυ.:p

Θέλω να πω, πως τοσο εγώ, όσο και άλλα άτομα που γραφουν, ίσως στεναχωριούνται, αφ ης στιγμής ουτε κατά διάνοιαν έχουν τα κινητρα που τους (μας) προσάπτεις.:(

garfield από τη στιγμή που κάποιοι δε γνωρίζουν στοιχειώδεις κανόνες ευγενείας στη ζωή τους, προφανώς θα έχουν την ίδια συμπεριφορά και σε ένα forum.

Όταν είσαι με 10 άτομα σε μια παρέα θα έλεγες ποτε "Συμπαθώ τον Γιώργο" για παράδειγμα;

Το topic που αναφέρεις πρώτη φορά το βλέπω σε forum και ξεπερνά κάθε όριο του lame!

To μόνο καλό που προσφέρει είναι κάποιοι να γελάνε μαζί σας.

Τραγικές φιγούρες αυτοί που ποστάρουν "Εμένα δε με συμπαθεί κανείς;" και *&^%ποστάρουν μερικοί καλοθελητές οτι τον συμπαθούν.

γ@μωκατάσταση δηλαδή.

Μπορει να μην υπαρχουν κινητρα οπως λες(και αφου το λες σε πιστευω) απλα ετσι δειχνει στους αλλους που το βλεπουν.(Πχ στο ψηφιστε την καλυτερη υπογραφη και αλλα :p )

Εμενα παντως μου ειναι αδιαφορο το Καρμα γιατι πιστευω οτι δεν βελτιωνει το Myphone.

Ryback3 εκτός θέματος είμαι, αλλά επειδη έχω δει να το ξαναγράφεις, θελω να πω το εξής: πριν αρκετές μέρες, σε ψηφισα στο συγκεκριμένο θέμα που λες, γιατι σε βρίσκω σωστό και συμπαθή.

Ουτε ήθελα να σε κολακεύσω, ούτε κατι παρομοιο. Ούτε εσένα, ούτε κανένα άλλο απο τα παιδιά που αναφερω εκεί.

Γιατί λοιπον, να υπάρχει κατι άσχημο, ντε και καλά, στο συγκεκριμένο θέμα?

Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, και τελικά τι κερδίσω αν πω ότι μου είσαι συμπαθής? 'Η τι θα κερδίσει ο άλλος απο μενα, αν με αναφέρει? Τα επιδόματα, έπαψα να τα δίνω απο πέρσυ.:p

Θέλω να πω, πως τοσο εγώ, όσο και άλλα άτομα που γραφουν, ίσως στεναχωριούνται, αφ ης στιγμής ουτε κατά διάνοιαν έχουν τα κινητρα που τους (μας) προσάπτεις.:(

Τώρα θα είμαι και εγώ λίγο off topic και ίσως κακώς λέω την άποψη μου, εφόσον δεν πήγαινε το σχόλιο σε εμένα, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει και το στοιχείο του γλειψίματος... Ίσως όχι από όλους:) . Αλλά δεν είναι δυνατόν μόλις γράφει ο Α ότι συμπαθεί το Β, να έρχεται ο Β (και να θυμάται) ότι "ανταποδίδει". Παράλληλα είναι γεγονός ότι αν δεν γράψεις, δε σε γράφει κανείς. Και υπάρχουν αρκετά άτομα που δε δραστηριοποιούνται στο Chat & Fun προσφέρουν όμως σημαντική βοήθεια και δεν αναφέρονται ποτέ. Και τέλος πάντων δε βρίσκω κάποιο νόημα ώστε να λέμε ποιους συμπαθούμε και ποιους όχι. Ο καθένας ξέρει μόνος του συμπάθειες-αντιπάθειες πολύ καλά:) .

Edit: 3 μηνύματα ταυτόχρονα-πέσαμε να τη φάμε τη γυναίκα :p