papathvas Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 ξανα βάλτε το!! έχει τρελό γέλιο!! θα γεμίσει το "best of" με άτομα που παρακαλάνε για μια θετική ψήφο:lol: και όπως είπε και ο Bayern και με αρνητική αξιολόγηση...:shifty: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Πραγματικά το βρίσκω εντελώς αδιάφορο...Μου την έσπαγε,βέβαια,παλιά όταν για παράδειγμα κάποιος μου έλεγε σε pm σου έδωσα κάρμα περιμένοντας να ακούσει ότι θα του δώσω κι εγώ.Είναι λίγο εκνευριστική αυτή η διαδικασία,αλλά κατά τ'άλλα δεν με πειράζει να επανέλθει,αλλά δεν θα μου λείψει κιόλας αν τελικά αποφασιστεί το αντίθετο!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Μου την έσπαγε,βέβαια,παλιά όταν για παράδειγμα κάποιος μου έλεγε σε pm σου έδωσα κάρμα περιμένοντας να ακούσει ότι θα του δώσω κι εγώ. Θέλετε κι άλλους λόγους για την αντικειμενικότητα της αξιολόγησης;:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Θέλετε κι άλλους λόγους για την αντικειμενικότητα της αξιολόγησης;:rolleyes: Δηλαδή είναι δυνατόν μια αξιολόγηση από ένα άτομο σε ένα άλλο να έχει αντικειμενικότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Mιλάω για την διαβλητότητα του συστήματος...λάθος λέξη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Τρομπ, δηλαδή είναι δυνατόν να περιμένεις να βρεις πολλους που θα αντιληφθουν το νόημα της φράσης σου? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Mιλάω για την διαβλητότητα του συστήματος...λάθος λέξη. μα κανείς δεν είπε ότι ήταν ή ότι θα είναι fault-proof. Αν δεις στο παλιό θέμα, κάποια πράγματα/προβλήματα που αναφέρθηκαν στην πορεία άλλαξαν/διορθώθηκαν. Για αυτό υπάρχει η συζήτηση αυτή για να πούμε την άποψη μας και να προτείνουμε τι και πώς θα θέλαμε. Το να καταδικάζεις είναι εύκολο. Δεν το λέω για σένα, γενικά. Τρομπ, δηλαδή είναι δυνατόν να περιμένεις να βρεις πολλους που θα αντιληφθουν το νόημα της φράσης σου? ε, συνήθως με αυτήν την προοπτική ποστάρω, όπως όλοι μας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Mιλάω για την διαβλητότητα του συστήματος...λάθος λέξη. Ηρέμησε, δεν πάμε να βγάλουμε πρωθυπουργό... :p Δε χάθηκε κι ο κόσμος με το να πέσουν μερικές ψήφοι στην πλάκα/από συμπάθειες/για ηλίθιους λόγους. Κρίνοντας εκ' του αποτελέσματος πάντως, προσωπικά πιστεύω πως πάνω-κάτω τα αποτελέσματα ήταν σωστά, παρ' όλα τα "bugs" του συστήματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Ηρεμος είμαι για αυτό και δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Τελος πάντων την άποψη μου την είπα, για να μην αρχίσω vs με κάποιους και δεν αναφέρομαι στον trobocop σταματώ εδώ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Ψήφισα πως ναι. Δεν το θεωρώ όμως απαραίτητο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 αχ ναιιιιι ξαναβαλτε τοοο!!! Μου πηγαινε πολυ το κοκκινο χρωμααααααααααααα!!!!:p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 αχ ναιιιιι ξαναβαλτε τοοο!!! Μου πηγαινε πολυ το κοκκινο χρωμααααααααααααα!!!!:p :D :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 ειμαι ο μονος που δε θυμαται το καρμα; σοβαρα, δεν το θυμαμαι καθολου να υπαρχει :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 ψηφισα ναι,ο καημενος τοτε οταν μπηκα για πρωτη φορα στο Myphone εβλεπα το karma των αλλων χρηστων,εγω δεν ειχα τιποτα. καιρος να εχω,χα,χα πλακα κανω φυσικα αλλα καλο θα ηταν να μπει ξανα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Εγώ ψήφισα την δεύτερη επιλογή, μόνο για θετική αξιολόγηση. Μάλιστα το καλύτερο κατά την γνώμη μου είναι να γίνει κάπως σαν του adslgr.com το οποίο έχει "ευχαριστώ" σε κάθε post, και άμα θες ρίχνεις ένα φανερό ευχαριστώ στον άλλο, και το αποσύρεις με την ίδια ευκολία. Αλλά προς θεού όχι αρνητικό γιατί θα γίνει μπάχαλο πάλι. Και επίσης να μην έχει κάποιο σκοπό το κάρμα όπως είχε παλιά που έλεγε ότι άμα μαζέψεις αρκετά έπαιρνες περισσότερα PM, περισσότερο χώρο στο mygallery κλπ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Το παω το karma με χιλια, ειτε ειμαι πρασινος ειτε κοκκινος!:p Εξαλλου μερικα μελη, εχουν ηδη το thread τους;), για να αλληλοσυγχαιρονται και εκει μεσα οι κολακειες δινουν και παιρνουν!:rolleyes::whistle: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Αυτό θα έλεγα και εγώ. Αφού λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τις αντιπάθειες/συμπάθειες στο forum. Το κάρμα είναι απλά μια επιβάρυνση στο bandwidth για να επιβεβαιώνει το προφανές. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 τελικά αποφασίστηκε τίποτα? θα επιστρέψει το κάρμα? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Εννοείτε μόνο με θετική ψήφο!:) Εάν οποσδήποτε θα πρέπει να υπάρχει και η αρνητική τότε γνώμη μου είναι ότι από τα μέλη θα πρέπει να υπάρχει γραπτή αξιολόγηση είτε ψηφίζει θετικά, είτε αρνητικά και φυσικά να φαίνετε και το μέλος και η κριτική. Επίσης, θα πρέπει οποσδήποτε να υπάρχει και η δυνατότητα 'αναφοράς' αξιολόγησης σε mods smods κτλ κτλ....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Αυτό θα έλεγα και εγώ. Αφού λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τις αντιπάθειες/συμπάθειες στο forum. Το κάρμα είναι απλά μια επιβάρυνση στο bandwidth για να επιβεβαιώνει το προφανές. a μπα μη το λες..αυτά όλα ανατρέπονται σε λίγες ώρες..αρκεί να την βιδώσει σε κάποιοn,να μαζέψει 2-3 ακόμα και να τους πει κάποια ιστοριούλα που φαντάστηκε.. αλλα ποιος ασχολείται? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 επιστροφή του Καρμα ΤΩΡΑ:!::lol: βεβαίως σε φουλ μορφή!!! έχω μπόλικους να κοκκινίσω:whip::devil: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 γίνεσαι κακός....δεν κάνει!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Καρμα ξανα!!!ναι ναι ναιι! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 οντως καλο θα ηταν το karma να ειναι με την θετικη αξιολογηση του μελους αν και δεν ξερω τι θα ηταν καλυτερο,το θεμα ειναι οτι αν επιστρεψει το karma καλο θα ειναι να αξιολογουμε δικαια κι οταν πρεπει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Εγώ πάλι γιατί το θεωρώ ρουφιανιά?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts