Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δεν πρόκειτε να ξανααγοράσω κινητό motorola!

Έχω μείνει πολύ δυσαρεστημένοs και κυρίωs από την ποιότητα κατασκευήs αλλά και από άποψη ευχρηστίαs.

Ευτυχώs από τον περασμένο Δεκέμβρη 'ξεφορτώθηκα' το V360i και επέστρεψα στα Sony Ericsson!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

σημερα συζητησα με ιδιοκτητρια γερμανου η οποια μου ειπε οτι η μοτορολα ειναι πολυ καλη...κ οτι το 85% στην αμερικη εχουν μοτορολα...τις ειπα μηπως να παρω sony ericsson τελικα,αλλα μου ειπε οτι ειναι χειροτερα...τελικα τις ειπα να μου φερει το z6....μου ειπε οτι ειναι κινηταρα...βεβαια στην αλλη ακρη του μυαλου υπαρχει αυτο που μου ειπε μια αλλη κυρια για 3 διαφορετικα μοτορολα που αγορασε τα οποια εκλεισαν κ δεν ξανα ανοιξαν πριν καλα καλα κλεισουν χρονο...η αληθεια ειναι οτι πριν αρκετα χρονια ειχα αγορασει κ εγω μοτορολα το οποιο ειχε την ιδια καταληξη με τις κυριας που ανεφερα...τωρα τι να πω..θα δειξει..παντως δεν εχς καμια διαδεση να χαθουν τζαμπα τα 200 ευρουλακια που θα δωσω..γιατι για μενα ειναι ενας μηνας δουλειας....φφφφφφφφφφφφ.........τυχερα ειναι αυτα...:worry::worry::worry:

τα υπογραμμισμενα νομιζω σε βοηθανε!!! Την καταληξη της μοτορολα, την βλεπεις!!!Κανει παταγο, για τον λογο οτι ειναι πολυ design-ατα, και αρκετα ανθεκτικα!!Εχει καταφερει πολλα η μοτορολα τον τελευταιο καιρο και πρεπει να την συγχαρουμε για την αποδοση της!Κανεις δεν περιμενε, απο την θλιβερη θεση που ηταν (3-4) , τωρα να συναωνιζεται ανταξια τα κινητα της SE και τα nokia!!Νομιζω πως αν βαλεις τα πραγματα κατω, και τα παρεις με την λογικη, θα καταληξεις σε ενα αξιοπιστο Motorola!

Απλα, ακομα δεν εχει αναγνωριστη η αξια τους, και η δυναμη του Linux!!

Εγώ δεν πρόκειτε να ξανααγοράσω κινητό motorola!

Έχω μείνει πολύ δυσαρεστημένοs και κυρίωs από την ποιότητα κατασκευήs αλλά και από άποψη ευχρηστίαs.

Ευτυχώs από τον περασμένο Δεκέμβρη 'ξεφορτώθηκα' το V360i και επέστρεψα στα Sony Ericsson!

Φιλε μου, κοιτα το ακριβως πανω σου ποστ μου! και να εχεις το νου σου, πως τα κινητα διατηρουνται/αντεχουν μονο οταν ξερεις να τα συντηρεις!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

τα υπογραμμισμενα νομιζω σε βοηθανε!!! Την καταληξη της μοτορολα, την βλεπεις!!!Κανει παταγο, για τον λογο οτι ειναι πολυ design-ατα, και αρκετα ανθεκτικα!!Εχει καταφερει πολλα η μοτορολα τον τελευταιο καιρο και πρεπει να την συγχαρουμε για την αποδοση της!Κανεις δεν περιμενε, απο την θλιβερη θεση που ηταν (3-4) , τωρα να συναωνιζεται ανταξια τα κινητα της SE και τα nokia!!Νομιζω πως αν βαλεις τα πραγματα κατω, και τα παρεις με την λογικη, θα καταληξεις σε ενα αξιοπιστο Motorola!

Φιλε μου, κοιτα το ακριβως πανω σου ποστ μου! και να εχεις το νου σου, πως τα κινητα διατηρουνται/αντεχουν μονο οταν ξερεις να τα συντηρεις!:)

Δεν νομίζω ότι δεν το πρόσεχα!Αυτό άρχισε από τον πρώτο μήνα κίολαs να παρουσιάζει προβλήματα.Μία με το πορτάκι,μία με τα πλήκτρα,έκλεινε και ξαναάνοιγε από μόνο του κτλ.

Ενώ με το Sony Ericsson που έχω εδώ και 6 μήνεs δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Πάντωs από προσώπική μου εμπειρία αλλά και από φίλων μου κατέληξα σε ένα συμπέρασμα:

'ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ MOTOROLA'

Δεν νομίζω ότι δεν το πρόσεχα!Αυτό άρχισε από τον πρώτο μήνα κίολαs να παρουσιάζει προβλήματα.Μία με το πορτάκι,μία με τα πλήκτρα,έκλεινε και ξαναάνοιγε από μόνο του κτλ.

Ενώ με το Sony Ericsson που έχω εδώ και 6 μήνεs δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Πάντωs από προσώπική μου εμπειρία αλλά και από φίλων μου κατέληξα σε ένα συμπέρασμα:

'ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ MOTOROLA'

Προβλημα με το πορτακι?:blink:hardware?

(εκει που σου ειπα δες ακριβως απο πανω το ποστ που εστειλα, εννοουσα σε αυτο που απαντησα στην φιλη sole!)

Με τα πληκτρα προβλημα?:blink:

Μηπως εχεις μπερδεψει την SE με την Motorola??:p

Αυτα τα 2 προβληματα ειναι τα κυρια hardware της SE! Οτι το κινητο εκλεινε και ξαναανοιγε το δεχομαι!ειναι σκαρτο λογισμικο-software απο την μανα του!αλλα επαναλαμβανω: τα κινητα διατηρουνται/αντεχουν μονο οταν ξερεις να τα συντηρεις! Για να αντεξει ενα κινητο, πρεπει να ξερεις να το χειριζεσαι σωστα!και να το "φροντιζεις" που και που!!μια αναβαθμιση, ενα reflash... κλπ!!

Θυμασαι ποτε κυκλοφορησε το v360 στην ελλαδα? στις αρχες του 2006! Τοτε η μοτορολα ηταν μια ανυπαρκτη εταιρια που προσπαθουσε να επιβιωσει βγαζοντας αυτα τα μοντελα, με οσο το δυνατον λιγοτερο κοστος δημιουργιας (του κινητου)! Το "τοτε" κινητο θεωρουνταν εξαιρετικα καλο, με βαση τα bt ,το mp3, καρτα μνημης,java εφαρμογες!αυτα τοτε ηταν εξαιρετικες λειτουργιες σε ενα κινητο!! Νομιζω πια εχουμε περασει σε αλλη πλατφορμα!Μιλαω για Linux λογισμικο!!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Προβλημα με το πορτακι?:blink:hardware?

(εκει που σου ειπα δες ακριβως απο πανω το ποστ που εστειλα, εννοουσα σε αυτο που απαντησα στην φιλη sole!)

Με τα πληκτρα προβλημα?:blink:

Μηπως εχεις μπερδεψει την SE με την Motorola??:p

Αυτα τα 2 προβληματα ειναι τα κυρια hardware της SE! Οτι το κινητο εκλεινε και ξαναανοιγε το δεχομαι!ειναι σκαρτο λογισμικο-software απο την μανα του!αλλα επαναλαμβανω: τα κινητα διατηρουνται/αντεχουν μονο οταν ξερεις να τα συντηρεις! Για να αντεξει ενα κινητο, πρεπει να ξερεις να το χειριζεσαι σωστα!και να το "φροντιζεις" που και που!!μια αναβαθμιση, ενα reflash... κλπ!!

Θυμασαι ποτε κυκλοφορησε το v360 στην ελλαδα? στις αρχες του 2006! Τοτε η μοτορολα ηταν μια ανυπαρκτη εταιρια που προσπαθουσε να επιβιωσει βγαζοντας αυτα τα μοντελα, με οσο το δυνατον λιγοτερο κοστος δημιουργιας (του κινητου)! Το "τοτε" κινητο θεωρουνταν εξαιρετικα καλο, με βαση τα bt ,το mp3, καρτα μνημης,java εφαρμογες!αυτα τοτε ηταν εξαιρετικες λειτουργιες σε ενα κινητο!! Νομιζω πια εχουμε περασει σε αλλη πλατφορμα!Μιλαω για Linux λογισμικο!!

tespa,elpizw na ekana mia kalh epilogh...k na min to metaniwsw...auto to kinito to latrepsa apla..prwth fora 8a agorasw ena kinito me toses ikanotites..eixa faei patata apo tin samsung...(pou tote to sygkekrimeno kinito ekane patago..)k epidei to akrivwplirwsa...(400) eurw..milaw gia prin 3 xronia..pou yperu8res egrafe k yperu8res den eixe telika..vga kamera...k ante3e molis 1,5 xrono..telika otan piga na 3ana agorasw kinito pira ena arketa f8ino...(100)eurw.opote twra elpizw na min tin patisw pali..bebaia den milame gia 400 eurw..alla k ta 200 den einai liga..eidika otan douleueis ka8e mera,10wres tin imera k sto telos tou mina pairneis ena kinito oso exei to z6...

Καλό είναι να μη δημιουργούνται υμέρμετρες προσδοκίες sole.Έχεις δίκιο σε όλα βέβαια!

To z6 δε νομίζω ότι θα σε απογοητεύσει πάντως.

oso gia to linux....apo vdomada 8a sou exw nea....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλό είναι να μη δημιουργούνται υμέρμετρες προσδοκίες sole.Έχεις δίκιο σε όλα βέβαια!

To z6 δε νομίζω ότι θα σε απογοητεύσει πάντως.

malari.....alla enta3ei...ap'oti mou eipe i idioktitria pou eixa anaferei ex8es..mprosta sto SE kalutera motorola..k oti auta einai tuxera..pote den 3ereis ti 8a sou tuxei..eixa mpei sto site tis motorola k diavaza gia to sugkekrimeno knt..to apokalei ws ergo texnis...

Νομιζω πως το z6 θα σου κρατησει πολυ καιρο!! κι αν ποτε πιστεψεις ή καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα, ρωτα στο αναλογο thread!θα σε περιμενουν πολλες απαντησεις για να λυσεις το προβλημα που ισως αντιμετωπισεις!

Αν επαιρνες ενα της SE, δεν θα ηταν σιγουρο ποσο θα αντεξει!!μερικα κρατανε καιρο, άλλα ομως στο 1ο 3μηνο τα παιζουν και δεν διορθωνονται με τιποτα! κιαν κρινω απο προβληματα hardware.... ασε, βρισκεσαι σε μια αρκετα καλη επιλογη!:)

Το nickname μου προδίδει και την προτιμησή μου!;) V9, το απόλυτο μηχάνημα επικοινωνίας! Το έχω ήδη μερικούς μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, είναι πανέμορφο, έχει ποιότητα κατασκευής και υλικών που όλες οι άλλες εταιρίες μπορούν μόνο να ονειρεύονται, τα έχει όλα και σε τιμή που δεν έιναι η χαμηλότερη αλλά ούτε και η ακριβότερη από άλλες ανταγωνιστικές προτάσεις. Και μόνο η εξαιρετική ποιότητα και προσοχή στην λεπτομέρεια την δικαιολογεί πιστεύω.

Και για το V8 ισχύουν τα ίδια με την διαφορά ότι η Motorola μαλακίστηκε και δεν έβαλε θήρα για εξωτερική μνήμη στο κινητό, τραγικό λάθος κατά τη γνώμη μου καθότι μπορεί να το εφοδίασε με μεγάλη εσωτερική μνήμη (από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν σε κινητό) αλλά η μεταφορά αρχείων είναι πολύ πιο γρήγορη και εύκολη με μια microSD και ένα card reader παρά με τα καλώδια και τους συγχρονισμούς !

Κατα τα άλλα και τα δύο είναι απλώς εκπληκτικά!:cool:

Το nickname μου προδίδει και την προτιμησή μου!;) V9, το απόλυτο μηχάνημα επικοινωνίας! Το έχω ήδη μερικούς μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, είναι πανέμορφο, έχει ποιότητα κατασκευής και υλικών που όλες οι άλλες εταιρίες μπορούν μόνο να ονειρεύονται, τα έχει όλα και σε τιμή που δεν έιναι η χαμηλότερη αλλά ούτε και η ακριβότερη από άλλες ανταγωνιστικές προτάσεις. Και μόνο η εξαιρετική ποιότητα και προσοχή στην λεπτομέρεια την δικαιολογεί πιστεύω.

Και για το V8 ισχύουν τα ίδια με την διαφορά ότι η Motorola μαλακίστηκε και δεν έβαλε θήρα για εξωτερική μνήμη στο κινητό, τραγικό λάθος κατά τη γνώμη μου καθότι μπορεί να το εφοδίασε με μεγάλη εσωτερική μνήμη (από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν σε κινητό) αλλά η μεταφορά αρχείων είναι πολύ πιο γρήγορη και εύκολη με μια microSD και ένα card reader παρά με τα καλώδια και τους συγχρονισμούς !

Κατα τα άλλα και τα δύο είναι απλώς εκπληκτικά!:cool:

Μονο θετικα βλεπεις σε αυτο το κινητο?Τα αρνητικα δεν τα εχεις προσεξει καν? Ισχυριζεσαι πως ειναι ενα πληρης κινητο!Που δεν εχει ραδιο? που δεν μπορει να κανει αυτοματη εστιαση?Που αντεχει 3 ωρες ομιλιας?Που δεν εχει λειτουργικο συστημα, και ειναι ακομα με το κλασικο το πεθαμενατζιδικο της Motorola?Που δεν εχει flash?

Δεν θα ελεγα πως ειναι και τοσο καλο!

Απλα, δες πως εχει στηριχτει στα πολυ βασικα! Δεν ειναι ψαγμενο κινητο! Ισως για σενα οι παραπανω ελειψεις να μην ειναι βασικες, και να μην σε ενδιαφερουν!Αυτη ειναι "καθαρα" η δικη σου αποψη!

Δεν εχω κατι με το κινητο απεναντιας, ειμαι τρελαμενος με τα Motorola, και τα υποστηριζω πολυ σαν κινητα, και ποσο μαλλον αυτο! Απλα στο παραπανω ποστ σου, εμφανιζεσαι λιγο αισιοδοξος, και πληρη ευχαριστημενος για την επιλογη σου!

Εγω εχω το a1200, το οποιο ειναι ενα πολυ καλο κινητακι με πολλες ικανοτητες, αλλα πιστευω ακομα πως εχει δουλεια η Motorola! Ειναι Linux, και εχει εξαιρετικες ρυθμισεις, περα απο τα κλασικα motorola, αλλα ακομα πιστευω πως εχει βασικες ελειψεις! (flash,3G,μετρια camera,κλπ)

Οσο για το v9, ειναι ενα καλο κινητο οπως πρωτοανεφερα, απλα δεν ειναι τοσο μεγαλης εκτιμησης!

Φιλικα,ετσι;:)

πάντως το λειτουργικό που έχει το V8 δεν είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο.Το λέω επειδή αναφέρεις συνέχεια ότι "τρέχει linux".

To synergy είναι εξίσου καλό λειτουργικό.

για το v9 μιλησα.... το v8, εχει πολυ μελετημενο συστημα!! και πολυ καλα "στημενο"!

επιτελους κινητα με 5αρα καμερα απο την ΜΟΤΟ...

Ναι, αλλά τα δείγματα αυτής κάμερας που υπάρχουν στο gsmarena είναι της πλάκας προς το παρόν τουλάχιστον.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μονο θετικα βλεπεις σε αυτο το κινητο?Τα αρνητικα δεν τα εχεις προσεξει καν? Ισχυριζεσαι πως ειναι ενα πληρης κινητο!Που δεν εχει ραδιο? που δεν μπορει να κανει αυτοματη εστιαση?Που αντεχει 3 ωρες ομιλιας?Που δεν εχει λειτουργικο συστημα, και ειναι ακομα με το κλασικο το πεθαμενατζιδικο της Motorola?Που δεν εχει flash?

Δεν θα ελεγα πως ειναι και τοσο καλο!

Απλα, δες πως εχει στηριχτει στα πολυ βασικα! Δεν ειναι ψαγμενο κινητο! Ισως για σενα οι παραπανω ελειψεις να μην ειναι βασικες, και να μην σε ενδιαφερουν!Αυτη ειναι "καθαρα" η δικη σου αποψη!

Δεν εχω κατι με το κινητο απεναντιας, ειμαι τρελαμενος με τα Motorola, και τα υποστηριζω πολυ σαν κινητα, και ποσο μαλλον αυτο! Απλα στο παραπανω ποστ σου, εμφανιζεσαι λιγο αισιοδοξος, και πληρη ευχαριστημενος για την επιλογη σου!

Εγω εχω το a1200, το οποιο ειναι ενα πολυ καλο κινητακι με πολλες ικανοτητες, αλλα πιστευω ακομα πως εχει δουλεια η Motorola! Ειναι Linux, και εχει εξαιρετικες ρυθμισεις, περα απο τα κλασικα motorola, αλλα ακομα πιστευω πως εχει βασικες ελειψεις! (flash,3G,μετρια camera,κλπ)

Οσο για το v9, ειναι ενα καλο κινητο οπως πρωτοανεφερα, απλα δεν ειναι τοσο μεγαλης εκτιμησης!

Φιλικα,ετσι;:)

Πράγματι εμφανίζομαι αισιόδοξος και πλήρως ευχαριστημένος γιατί πολύ απλά είμαι!;) Κια βέβαια αυτή είναι καθαρά η δική μου άποψη, άλλωστε εδώ όλοι εκφράζουμε τις προσωπικές μας απόψεις έτσι και αλλιώς.

Το ότι δεν έχει ράδιο δεν με απασχολεί καθότι δεν ακούω μουσική ή ραδιόφωνο μέσω ακουστικών. Η κάμερα θα έπρεπε να έχει autofocus και flash αλλά και πάλι θεωρώ οτι η καμερίτσα βγάζει ωραίες φωτογραφίες. Μάλιστα μόλις μετέφερα μερικές στο PC μου πραγματικά εντυπωσιάστηκα με την ποιότητά τους καθότι στην μικρότερη οθόνη του κινητού χάνουν κάπως.

Το λειτουργικό σύστημα ενδιαφέρει ελάχιστους ψαγμένους που θέλουν να προσομοιώσουν το PC τους στο κινητό τους. Οι περισσότεροι χρήστες δεν έχουν ιδέα τi είναι το Linux και δεν ασχολούνται με εγκαταστάσεις, απεγκαταστάσεις, reflash και τα σχετικά. Το λογισμικό του V9 είναι λιτό εσωτερικά και πράγματι θα μπορούσε να είναι πιο εντυπωσιακό με δυνατότητα απεικόνισης του μενού είτε σαν λίστα όπως εμφανιζεται είτε σε καρτέλες όπως σε άλλα κινητά. Παρόλα αυτά δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τόσο σημαντικό αυτό.

Εν τέλει συμφωνώ μαζί σου οτι το κινητάκι θα μπορούσε και έπρεπε να έχει ένα δυο πραγματάκια παραπάνω αλλά και έτσι διαθέτει όλες τις βασικές σύγχρονες δυνατότητες που πρέπει να έχει ένα κινητό και υπο αυτή την έννοια θεωρώ οτι δεν του λείπει κάτι.

Από εκεί και πέρα βέβαια ειναι και θέμα γούστου και τι ζητάει ο καθένας από ένα κινητό οπότε όλα αυτά είναι υποκειμενικά.;)

Μιλησες, σωστα και αντικειμενικα!! Ωραιος!

Ειναι θεμα γουστου αυτο, και θεμα τι θελει και τι ζητα απο ενα κινητο καποιος!!

Την δικη μου αποψη την πηρες!Δεν θεωρω αχρηστο αυτο το κινητο, απλα εχει καποιες "βασικες", κατ' εμε, ελειψεις! (και δεν ειναι το μονο!)

Υ.Γ. Δεν εχει υπαρξει κανενα Motorola κινητο, το οποιο να εχει το "απολυτο"! Να εχει πληρη ικανοτητες! (απεναντιας με την SE, οτι φτιαχνουν, το κανουν να εχει ιδιες δυνατοτητες, και ιδιες ρυθμισεις!π.χ. το k750 ,3-4 χρονια κινητο, εχει ιδιες ικανοτητες με το k550.μονο εμφανισιακα διαφερουν)Ενω η motorola, εχει πολλες καλες ρυθμισεις και ικανοτητες, αλλα δεν τις εχουν συμπυκνωσει σε ενα κινητο!! Καθε κινητο, εχει κατι ξεχωριστο και ετσι ολα τα motorola διαφερουν κατα μια εννοια!:)

Πάντως είναι λίγο άσχημο για Motorola!

Τα έχουμε παρεξηγήσει τα πράγματα λίγο.:O

Τα μοτορόλα ποτέ δεν ήταν ωραία.

Ωραία ήταν τα rarz 1 και 2.(και τα παρακλάδια τους)

Άντε και 2-3 ακόμα κινητά.

Τα περισσότερα μοτορόλα ήταν κατά τη γνώμη μου από περίεργα εώς άσχημα

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Thanks!:) Το κακό με την Motorola είναι οτι ενώ βγάζει ένα καλό κινητό που μπορεί να πρωταγωνιστήσει το βγάζει με ελλείψεις! Και μετά απορούν γιατί οι πωλήσεις τους πέφτουν?:wacko:

Τα έχουμε παρεξηγήσει τα πράγματα λίγο.:O

Τα μοτορόλα ποτέ δεν ήταν ωραία.

Ωραία ήταν τα rarz 1 και 2.(και τα παρακλάδια τους)

Άντε και 2-3 ακόμα κινητά.

Τα περισσότερα μοτορόλα ήταν κατά τη γνώμη μου από περίεργα εώς άσχημα

Δεν θα το έλεγα.

Τα περισσότερα όμορφα και συνήθως clamshell τόσα χρόνια από την εποχή του startac τα έβγαζε η motorolla.

Η Nokia τότε έβγαζε ένα κάρο χοντροκομένες μπαχατέλες(πλήν μερικών βλ.8810,8890 κτλ).

Η δε ericsson με το που έγινε SE και άρχισε να ασχολείται κυρίως με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχασε σε design, αρκεί να θυμηθούμε κι εδώ τα υπέροχα και "πολυφορεμένα" για την εποχή τους Τ...κάτι και GF..κάτι.

Μήπως δεν ήταν όμορφα τα Startac, αρκετά μοντέλα της σειράς V(πριν το V3), τα pebl ή μήπως σήμερα και τα τελευταία 2-3 χρόνια τα περισσότερα μοντέλα της δεν είναι όμορφα(razr,krzr,σειρά w και z)??!! Όχι οτι δεν έχει βγάλει και κάτι απίστευτες μπαχατέλες....

Και σου μιλάει ένας φανατικός Νοkiaκιας τώρα που πάντα χαλβάδιαζε τα moto αλλά του τη σπάγανε λίγο τα menu τους!!!

Επιτέλους καιρός ήταν η Motorola να αρχίσει να εκμεταλεύεται τη συνεργασία της με την Kodak! Πάντως από εμφάνιση δεν μου αρέσει αλλά έως ότου κυκλοφορήσει μπορεί να το τροποποιήσουν καθότι από οτι λεέι το άρθρο αυτό είναι πρωτότυπο. Έχει τα φόντα να τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και η 5άρα κάμερα θα ειναι σημαντικός κράχτης αλλά θα εξαρτηθεί και από την τιμή του και τα άλλα χαρακτηριστικά.

Η motorola με το Linux ποσα χρονια συνεργαζονται?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola
  • The topic was pinned