mol Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 pou to ekanes afto re file?kai go psinomoun na kano kati tetio gia to 6260 kai to 3250 pou exo. poso sou kostise? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Καλά,τέλειο...Έμεινα...Πού το έκανες?Μόνος σου?Αν ναι,είσαι μεγάλος καλλιτέχνης! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gino_Dannato Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια! Το έχω κάνει μόνος μου με αερογράφο και χρώματα αυτοκινήτων, που είχα και σχετική εμπειρία από δουλειές που είχα κάνει σε αυτοκίνητα φίλων. Το θέμα είναι τυχαίο, απλά μου ήρθε και το έκανα... Rey, όσο για το άλλο modding που αναφέρεσαι, τα MP σου είναι άπαιχτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 poso sou kostise to olo skiniko? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gino_Dannato Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 poso sou kostise to olo skiniko? Επειδή τον εξοπλισμό τον είχα (χρώματα, βερνίκι, κομπρεσέρ, αερογράφοι), δε μπορώ να υπολογίσω ακριβώς. Γενικά, καμιά 40αριά - 50 ευρώ πρέπει να βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Επειδή τον εξοπλισμό τον είχα (χρώματα, βερνίκι, κομπρεσέρ, αερογράφοι), δε μπορώ να υπολογίσω ακριβώς. Γενικά, καμιά 40αριά - 50 ευρώ πρέπει να βγήκε. για ποια MP του Rey αναφέρεσαι? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gino_Dannato Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Αν πρόκειται για τον ίδιο Rey_619, αυτά εδώ http://perisdr.googlepages.com/firmwares αν είναι άλλος, πάλι αυτά εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 O ίδιος είναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Ά, μόντες. ωραία αν πάρω ποτέ μοτορόλα (λέμε τώρα) μπορεί να φανούν χρήσιμες Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Πρόσεξε δεν είναι όλα για V3i! Να κοιτάξεις να λέει ότι είναι για V3i! kai....pos pername ena DRM se ena K1???:O:O:O yparxei pouthena kanenas odhgos? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Πρόσεξε δεν είναι όλα για V3i! Να κοιτάξεις να λέει ότι είναι για V3i! Τι ακριβώς είναι τα DRM ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Τι ακριβώς είναι τα DRM ? :O Moto-Λεξιλόγιο http://grmoto.blogspot.com/2006/11/motorola_26.html DRM:Αρχείο που περιλαμβάνει κυρίως τα εικονίδια που εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης του κινητού,δηλαδή τα εικονίδια του σήματος,της μπαταρίας,του επιλεγμένου προφίλ ήχου,του GPRS,του bluetooth,της ειδοποίησης για εισερχόμενα μηνύματα και των animations που εμφανίζονται όταν στέλνουμε ή λαμβάνουμε μήνυμα.Επίσης,το εικονίδιο της Video κάμερας και του iTunes στο κύριο μενού,αποτελούν μέρος του DRM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ευχαριστώ bomber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 para polu kalo file bomber....sunexise gia v3x.... mazi me ton drillgr!!! kanete para polu kali douleia!!:D:D kati se mini cooper???paizei??? stwww !!!!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Μπορεί να έχω και έγω ένα V3X στα χέρια μου σε λίγο επομένως θα το τιμήσω το skin.ΘΑ πρήξω και τον drillgr στις απορίες :p Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Αντε με το καλο να το παρεις να το ξεκανουμε στο mod ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppq Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Στις 30/9/2006 αγόρασα ένα κινητό μοτορόλα V3x από την Vodafone στο Mall. Είναι γεγονός ότι ο πωλητής όταν τον ρώτησα αν παρουσιάζει προβλήματα το συγκεκριμένο motorola μου είπε ότι αυτός θα πρότεινε κάτι άλλο γιατί εμφάνιζε κάποια προβλήματα.Δυστυχώς θεωρώντας ότι ήταν τακτική για να να μου πουλήσει κάποιο άλλο που είχε ίσως μεγαλύτερο κέρδος το αγόρασα.Μετά από 6 μήνες εμφάνισε το πρώτο πρόβλημα. Το τηλέφωνο ξαφνικά έσβησε. Μάλιστα χάθηκαν όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα όταν το πήγα για επισκευή. Πέντε μήνες αργότερα το τηλέφωνο ξαφνικά δεν φόρτιζε.Το πήγα ξανά για επισκευή σε εξουσ/νο συνεργείο στο Μαρούσι. Εκεί μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται.Ζήτησα να αλλάξουν την συσκευή εντός της εγγύησης. Αρνήθηκαν λέγοντας ότι έχει κατεστραμένη πλακέτα λογικής και πίστες και αυτό οφείλεται σε κακή χρήση από εμένα!!!!Το πήγα στην Vodafone και μου ζήτησαν 200 ευρώ!! για να το επισκευάσουν. Και αυτοί αρνήθηκαν να το αλλάξουν εντός εγγύησης. Επειδή ουδέποτε μου έπεσε το τηλέφωνο -άλλωστε αυτό φαίνεται- τα έχω πάρει και με τις δύο εταιρείες θα τους ζητήσω τις επόμενες ημέρες εγγράφως να αναγνωρίσουν την εγγύηση και θα τις καταγγείλω στην Υπηρεσία προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου ανάπτυξης. Αυτό που θέλω να ρωτήσω άλλους κατόχους Μotorola είναι: 1.Αν το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσίασε και σε άλλους αυτά τα προβλήματα?? 2. Αν η συγκεκριμένη εταιρεία δεν αναγνωρίζει την εγγύηση και επικαλείται "κακή χρήση" σκεπτόμενη ότι ο καταναλωτής δεν θα πάει δικαστικά λόγω κόστους και εξόδων?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Στις 30/9/2006 αγόρασα ένα κινητό μοτορόλα V3x από την Vodafone στο Mall. Είναι γεγονός ότι ο πωλητής όταν τον ρώτησα αν παρουσιάζει προβλήματα το συγκεκριμένο motorola μου είπε ότι αυτός θα πρότεινε κάτι άλλο γιατί εμφάνιζε κάποια προβλήματα.Δυστυχώς θεωρώντας ότι ήταν τακτική για να να μου πουλήσει κάποιο άλλο που είχε ίσως μεγαλύτερο κέρδος το αγόρασα.Μετά από 6 μήνες εμφάνισε το πρώτο πρόβλημα. Το τηλέφωνο ξαφνικά έσβησε. Μάλιστα χάθηκαν όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα όταν το πήγα για επισκευή. Πέντε μήνες αργότερα το τηλέφωνο ξαφνικά δεν φόρτιζε.Το πήγα ξανά για επισκευή σε εξουσ/νο συνεργείο στο Μαρούσι. Εκεί μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται.Ζήτησα να αλλάξουν την συσκευή εντός της εγγύησης. Αρνήθηκαν λέγοντας ότι έχει κατεστραμένη πλακέτα λογικής και πίστες και αυτό οφείλεται σε κακή χρήση από εμένα!!!!Το πήγα στην Vodafone και μου ζήτησαν 200 ευρώ!! για να το επισκευάσουν. Και αυτοί αρνήθηκαν να το αλλάξουν εντός εγγύησης. Επειδή ουδέποτε μου έπεσε το τηλέφωνο -άλλωστε αυτό φαίνεται- τα έχω πάρει και με τις δύο εταιρείες θα τους ζητήσω τις επόμενες ημέρες εγγράφως να αναγνωρίσουν την εγγύηση και θα τις καταγγείλω στην Υπηρεσία προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου ανάπτυξης. Αυτό που θέλω να ρωτήσω άλλους κατόχους Μotorola είναι: 1.Αν το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσίασε και σε άλλους αυτά τα προβλήματα?? 2. Αν η συγκεκριμένη εταιρεία δεν αναγνωρίζει την εγγύηση και επικαλείται "κακή χρήση" σκεπτόμενη ότι ο καταναλωτής δεν θα πάει δικαστικά λόγω κόστους και εξόδων?? Αυτά τα προβλήματα τα αντιμετώπισα κι εγώ..Μάλιστα,το πιο κουφό,είναι ότι πήγα μια μέρα στο Υλικό μου,τα ringtones,βάζω ένα ΜΡ3 κι αρχίζει το π@π@ρ1 να σβήνει τους ήχους μου!Μην ψάχνεσαι φίλε,άδικα βασανίζεσαι,πέτα το κι αγόρασε άλλο! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppq Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Το πέτα το μιά κουβέντα είναι. Δεν είμαι απ αυτούς που πετάνε 300 ευρώ. Θα τα πληρώσουν θέλουν δεν θέλουν. Ηδη έχω συντάξει μία επιστολή για αυτούς ζητώντας τους να αναγνωρίσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις και μια για να την στείλω στην γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Αν δεν συμμορφωθούν και δεν φερθούν επαγγελματικά ....θα τα πούμε... Η motorolla πατάει στο ότι δεν θα κινηθεί κάποιος εναντίον της δικαστικά λόγω κόστους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αν θελεις μπορω να ανεβασω καπου το ΦΕΚ που αφορα την εγγυηση των προιοντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 tsoump τα μηνύματα που θέλουμε στο φόρουμ είναι αυτά που προσφέρουν γνώση ή πληροφορία..όλα τα άλλα που είναι άσχετα και περιέχουν ύβρεις,απλά διαγράφονται.. thanks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ποιό motorola κινητό θα επέλεγες με αυτά τα δεδομένα, και ποιός είναι ο λόγος της επιλογής σου? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mg_444 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Προσωπικά προτιμώ το α1200 για την οθόνη αφής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weissheit Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Κι εγώ συμφωνώ, Α1200 για πολλούς και διάφορους λόγους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 L9. Τουλάχιστον δεν έχει τιμή άπιαστου ονείρου. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts