Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

File dimo kai file tsintsIgni,

exo to v1050.

1) den mporo na dimiourgiso fakelo sto kinito. den iparxei kai eikonidio dimiourgeias folder sto kinito. mono aristera yparxei ston ypologisti!

2) dokimasa na kano kai "Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων" από το μενού "Εργαλεία", alla pali den yparxei fakelos kjava

kapoia lisi?

Με USB και Mobile Phone Tools δεν κατάφερα να κάνω κάτι. :(

Αυτά που είπα ισχύουν μόνο αν έχεις Card Reader...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εμένα μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η πιστοποίηση της εφαρμογής και δεν μπαίνει καν στον κόπο να την εγκαταστήσει.
http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Ποια έκδοση από όλες; Η 15;

Ναι..Από περιέργεια πορσπαθώ να την εγκαταστήσω αλλά τζίφος.Μήπως πρέπει να εγκατασταθεί στο κινητό και όχι στην κάρτα μνήμης?

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Εγώ έκανα άπειρες προσπάθειες να τον εγκαταστήσω με την απλή μέθοδο του jad αρχείου αλλά πάντα μου έβγαζε σφάλμα ή κολλούσε στην αρχική οθόνη.Μέχρι που αναγκάστηκα να κάνω flexing και τον ξαναέβαλε μέσα κανονικά.

Για κάποιο περίεργο λόγο δεν αναγνωρίζει το μεμονωμένο αρχείο jad αλλά μάλλον πρέπει να εγκατασταθεί μαζί με το flex του κινητού, τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβη..

Πρέπει να έχετε εγκαταστημένη την έκδοση 4.04 του Mobile Phone Tools, σε προηγούμενες εκδόσεις δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας νέων φακέλων.

Πρέπει να έχετε εγκαταστημένη την έκδοση 4.04 του Mobile Phone Tools, σε προηγούμενες εκδόσεις δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας νέων φακέλων.

File Dimo,

exo egkatestimeni tin ekdosi 4.2.1a tou Mobile Phone Tools. Einai i pio prosfati. Den yparxei pio kainourgio update apo auto. Den yparxei dynatotita na dimioyrgeiseis kainourgio fakelo sto kinito. Periegrapse an mporeis akribos ti kaneis. to eikonidio gia dimiourgia fakelou einai mono aristera ston ypologisti. Deksia sto kinito den yparxei. Akoma kai an apo ton pinaka elegxou energopoieithoyn ta kryfa arxeia kai ta arxeia systhmatos pali den yparxei katalogos kjava. Oute mporo na dimiourgiso!!!

Exo Motorola V1070 Vodaphone Live me karta Cosmote alla den nomizo na ftaiei auto. To kinito exei kleidomeno to Java App Loader gia auto den dexetai paixnidia!

An mporeis dose boitheia! Euxaristo ek ton proteron!

P.S. Exo psaksei se ola ta sxetika ellinika forums, se polla ksena sites, exo katebasei dekades programmata kai pali den katafera na balo paixnidia sto kinito!!!! :( :cry: :( :cry: :(

Mετά από μήνες ενασχόλησης με τα κινητά Μotorola,αποφάσισα να φτιάξω το πρώτο μου skin,το οποίο είναι αφιερωμένο στην ΑΕΚΑΡΑ! :D;)

http://img250.imageshack.us/img250/331/screen479ad.png http://img250.imageshack.us/img250/8170/screen488cx.png

http://img250.imageshack.us/img250/102/screen496ak.png http://img250.imageshack.us/img250/1226/screen506ek.png

cl.gif: http://img250.imageshack.us/img250/6459/cl8bk.gif

Mπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ!

Δουλεύει σε όλα τα Motorola με ανάλυση οθόνης 176χ220!

an kai panathinaikos, poli wraio to skin sou bomber21, an vreis kanan diko mou pou na exei ftiaksei kana prasino pm me plz. :)
Επιτρέπεται 1 εικόνα στην υπογραφή ΟΧΙ μεγαλύτερη από 420 Χ 150 pixels και μέγιστο 16K.

Άριστο! Όπως έχεις καταλάβει όμως πλέον το Razr είναι παρελθόν για μένα...Keep up the good work brother!

Sony logo.gif

Παιδιά εγώ έχω ένα V360 και μου έβγαζε ακριβώς το ίδιο bug :wacko: . Στην αρχή δεν έδωσα σημασία,νόμιζα πως εγώ είχα διαγράψει μια επαφή χωρίς να το καταλάβω.Όταν όμως το αντιλήφθηκα,πήγα στη Μοτορόλα (φυσικά ήταν η πρώτη φορά που το άκουγαν),μου έκαναν αναβάθμιση -τι άλλο- αλλά ω του θαύματος το πρόβλημα εξαφανίστηκε.Μην υποτιμάτε την αναβάθμιση λοιπόν,δεν έχετε να χάσετε τίποτα:)

Καλημέρα παιδιά δυστυχώς και το v3i έχει το ενοχλητικό και επικίνδυνο bug που έχει αναφέρει ο φίλος dbal!:( Ένας φίλος έχει το v3i και επειδή την Δευτέρα θα το αγόραζα πήγα να το κάνω ένα test για τον φόβο τον ιουδαίων και δυστυχώς μέσα σε 15 λεπτά ανακάλυψα ότι το bug ζει και βασιλεύει και στο v3i!!!:cry: Ο τρόπος για να το ανακαλύψετε και στο δικό σας v3i είναι ο έξις 1 σιγουρευόμαστε ότι ο αύξων αριθμός μνημών είναι άνευ κενών δηλαδή αν έχουμε 100 μνήμες στο κινητό περνάμε μια δοκιμαστική πχ Α1 και αν η θέση αυτής της μνήμης καταλάβει την θέση 101 περνάμε και ακόμα μια για να είμαστε σίγουροι πχ β2 αν αυτή είναι η θέση 102 τότε προχωράμε στο επόμενο στάδιο αν όμως υπάρχουν κενά (ενώ έχουμε 100 μνήμες η Α1 πάει στη θέση 35) η παραπάνω διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να καλυφθούν όλα τα κενά, έπειτα τροποποιούμε τις είδη υπάρχουσες επαφές αλλάζουμε αριθμούς, ταυτότητες ήχου, φωτογραφίες για ποιο γρήγορα αποτελέσματα όμως βάζουμε σε 10 τυχαίες επαφές φωνητικά ονόματα μετά τροποποιούμε κάποια από αυτά διαγράφοντας αυτά που μόλις βάλαμε και περνώντας νέα και μετά κάντε μια δοκιμαστική αποθήκευση πχ Γ3 και θα δείτε ότι αντί για την θέση 103 θα καταλάβει μια θέση μνήμης που εξαφανίσθηκε πχ 51 χθες με την παραπάνω διαδικασία εξαφανίσθηκαν 3 μνήμες από το κινητό του φίλου μου!! Είναι περιττό φαντάζομαι να σας προτείνω να έχετε backup του τηλεφωνικού καταλόγου σας πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε.. δυστυχώς τα αποτελέσματα θα σας στεναχωρήσουν όπως στεναχώρησαν τον φίλο μου αλλά και εμένα που δεν υπάρχει φυσικά καμία περίπτωση να το αποκτήσω πλέον διότι εφόσον το πρόβλημα το απλού v3 δεν διορθώθηκε στο εξελιγμένο v3i δεν βλέπω να διορθώνετε ποτέ..:( κρίμα..:(

Καλημέρα παιδιά δυστυχώς και το v3i έχει το ενοχλητικό και επικίνδυνο bug που έχει αναφέρει ο φίλος dbal!:( Ένας φίλος έχει το v3i και επειδή την Δευτέρα θα το αγόραζα πήγα να το κάνω ένα test για τον φόβο τον ιουδαίων και δυστυχώς μέσα σε 15 λεπτά ανακάλυψα ότι το bug ζει και βασιλεύει και στο v3i!!!:cry: Ο τρόπος για να το ανακαλύψετε και στο δικό σας v3i είναι ο έξις 1 σιγουρευόμαστε ότι ο αύξων αριθμός μνημών είναι άνευ κενών δηλαδή αν έχουμε 100 μνήμες στο κινητό περνάμε μια δοκιμαστική πχ Α1 και αν η θέση αυτής της μνήμης καταλάβει την θέση 101 περνάμε και ακόμα μια για να είμαστε σίγουροι πχ β2 αν αυτή είναι η θέση 102 τότε προχωράμε στο επόμενο στάδιο αν όμως υπάρχουν κενά (ενώ έχουμε 100 μνήμες η Α1 πάει στη θέση 35) η παραπάνω διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να καλυφθούν όλα τα κενά, έπειτα τροποποιούμε τις είδη υπάρχουσες επαφές αλλάζουμε αριθμούς, ταυτότητες ήχου, φωτογραφίες για ποιο γρήγορα αποτελέσματα όμως βάζουμε σε 10 τυχαίες επαφές φωνητικά ονόματα μετά τροποποιούμε κάποια από αυτά διαγράφοντας αυτά που μόλις βάλαμε και περνώντας νέα και μετά κάντε μια δοκιμαστική αποθήκευση πχ Γ3 και θα δείτε ότι αντί για την θέση 103 θα καταλάβει μια θέση μνήμης που εξαφανίσθηκε πχ 51 χθες με την παραπάνω διαδικασία εξαφανίσθηκαν 3 μνήμες από το κινητό του φίλου μου!! Είναι περιττό φαντάζομαι να σας προτείνω να έχετε backup του τηλεφωνικού καταλόγου σας πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε.. δυστυχώς τα αποτελέσματα θα σας στεναχωρήσουν όπως στεναχώρησαν τον φίλο μου αλλά και εμένα που δεν υπάρχει φυσικά καμία περίπτωση να το αποκτήσω πλέον διότι εφόσον το πρόβλημα το απλού v3 δεν διορθώθηκε στο εξελιγμένο v3i δεν βλέπω να διορθώνετε ποτέ..:( κρίμα..:(

i gynaika mou me exei faei na tis paro to v3 pink lete na exei kai ayto problima?

arxizo kai to skeftomai gia peite ki eseis!!!

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola
  • The topic was pinned