Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού φόρτωσα τον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού με πολλαπλές επαφές που είχαν εικόνες, ήχους το BUG εμφανίσθηκε αλλά όχι ως συνήθως αλλά μπερδεύοντας τους ήχους των επαφών πχ ο ήχος που αντιστοιχούσε στον Γιάννη κινητό πήγε στην Στέλλα κινητό της Στέλλας πήγε αλλού κλπ.. έχει και συνεχεία όμως.. μερικές επαφές έχαναν εντελώς τους ήχους δηλαδή γράφει ( ταυτότητα ήχου: ) σε αυτήν την περίπτωση δεν έχεις ούτε την δυνατότητα να επεξεργαστής την επαφή (μόλις πατάς επεξεργασία σε πετάει έξω στην αρχική οθόνη) σε αντίθεση με το μπέρδεμα που ανέφερα ποιο πάνω όπου μπορείς να μπεις και να αλλάξεις τον λάθος ήχο Η μόνη λύση για την δεύτερη περίπτωση είναι η διαγραφή της επαφής! Εεεχει όμως και συνεχεία στην προσπάθεια να διορθώσω το πρόβλημα αφαιρώντας τους ήχους από τις επαφές και ενώ δεν είχα διορθώσει ούτε τις μισές χάθηκαν 7 επαφές όπως παλιά αλλά (και εδώ είναι το τρελό) και οι 7 ήταν από επαφές που δεν είχα αγγίξει και δεν είχαν ταυτότητα ήχου ποτέ!!!!! :wacko: Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το service της ΜΟΤΟ Θεσσαλονίκης και τον τεχνικό τους αφού ανέφερα το νέο πρόβλημα όπου σχετίζετε με το παλιό βέβαια μου είπε ότι πρώτη φορά το ακούει :mad: ( ξανά αφού εκεί το είχα για αναβάθμιση ):mad: μου είπε ( ξανά ) να το πάω από εκεί για να το στείλει στα κεντρικά! Σε ερώτηση μου τι παραπάνω θα κάνουν εκεί μου είπε ότι εκεί έχουν αλλά κόλπα και επέμενε να το πάω! Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα δημιουργείτε όταν φορτώνετε ο τηλεφωνικός κατάλογος, Λέτε απλός να τον ελαφρύνω κρατώντας μόνο τα απαραίτητα :cry: και να γλιτώσω την ταλαιπωρία κρατώντας το ψιλοανάπηρο κινητό μου? Γιατί ήδη με έχει κουράσει αυτή η ιστορία.. :(

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

.....:( Κρίμα γιατί είχα αρχίσει να έχω κάποιες ελπίδες....Θα σου ξαναπροτείνω τα εξής που κάνω κι εγώ μέχρι νεότερου επίσημου firmware που θα λύνει το πρόβλημα

α. Δεν παίζουμε με τον κατάλογο ανευ λόγου και αιτίας...Πριν από κάθε edit έχουμε ενν. εξασφαλισμένο backup με κάποιο τρόπο

β. Super σημαντικά τηλέφωνο που μας δίνουν on the fly τα περνάμε προσωρινά στη sim και αφού φτάσουμε σπίτι ή γραφείο, κάνουμε απόπειρα για σωστή καταχώρηση στο τηλέφωνο

Το πρόβλημα από όσο έχω καταλάβει δεν προκύπτει από το φόρτωμα των επαφών με πολλαπλά στοιχεία αλλά από την επεξεργασία τους και γενικά την ενασχόληση μαζί του. Αν δηλαδή προσπαθήσεις και μετά από επανειλημμένες διαγραφές και ατυχήματα καταφέρεις να φέρεις τον κατάλογο στα μέτρα σου, (BACKUP, BACKUP, BACKUP) πίστεψε με από την πείρα μου, δεν θα χαθούν ή αλλοιωθούν επαφές αυτόματα εφόσον βέβαια δεν αποπειραθείς να τις τροποποιήσεις . Τώρα αν προκύψει ανάγκη, θα το κάνεις όπως περιγράφουμε στα α και β παραπάνω....

Ταλαιπωρία σίγουρα, αλλά τουλάχιστον μην προσθέτεις έξτρα στο κεφάλι και στα πόδια σου ασχολούμενος άλλο με την Motorola, παρά μόνο όταν όλοι δούμε σε ένα καινούργιο V3, κάποιο επίσημο major update (γιατί το 42.0ER_A που έδωσε ο mythos είναι για να λύσει συγκεκριμένο bug, εκτός κι αν προκύψει ανέλπιστο ευχάριστο από τα πειράματα των bomber & mythos που το έχουν περασμένο, ε? ) που πιθανόν να έχει λυμένο το πρόβλημα...

Sony logo.gif

Έχω backup αλλά σε άλλο κινητό και στην κάρτα βέβαια, αλλά στην κάρτα γίνεται χαμός δεν γίνεται να μην έχω τον κατάλογο του κινητού..:angry: ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά το θέμα είναι ότι δεν ζητάμε κάτι περίεργο από το κινητό από της πιο βασικές λειτουργίες του είναι...:( να μην πω η πιο βασική.. :mad: θα πάω μάλλον για να τους το δείξω αλλά δεν θα το αφήσω απλά για να δει με τα μάτια του (μπας και το αναφέρει ποιο πάνω) ο τεχνικός το πρόβλημα:!: το πέταγμα έξω στην τροποποίηση εξαφανισμένου ήχου δηλαδή που φαίνετε και εύκολα.. ένας λόγος που πείρα το V3 ήταν το ότι ήθελα ένα κινητό που να έχει τις βασικές λειτουργίες .. (πέρα απ’το μικρό,όμορφο,μαύρο κτλ) αλλά ούτε αυτές δεν λειτουργούν δύστυχος..:( τελικά όταν ζητάς λίγα δεν παίρνεις σχεδόν τίποτα… :(

τελικά όταν ζητάς λίγα δεν παίρνεις σχεδόν τίποτα… :(

:respect: Σοφή κουβέντα...Συμφωνώ σε όλα σε οτι αφορά την απογοήτευση σου από ένα κινητό που θα μπορούσα κι εγώ να περάσω πολύ καιρό μαζί του αλλά αν αυτό το πρόβλημα δεν διορθωθεί σύντομα -μια που το αξιολογώ ως ενοχλητικό και επικίνδυνο συνάμα- δυστυχώς θα το αποχωριστώ πρόωρα επισπεύδοντας την είσοδο μου στο 3G...

Όπως είχα γράψει και προηγούμενα, πρόκειται περί "...ατυχούς επιλογής τηλεφώνου, χωρίς εγώ να φέρω καμία ευθύνη για αυτή από την στιγμή που αυτό δεν ανταποκρίθηκε σε όσα υπόσχοταν τα πιο απλά χαρακτηριστικά του"

Sony logo.gif

Παιδιά υπάρχει καμιά πιθανότητα το πρόβλημα μας να είναι θέμα hardware? Γιατί στη ΜΟΤΟ θέλουν να μου το κάνουν αντικατάσταση!:confused: Επίσης οι ήχοι των προφίλ μπερδεύτηκαν και μπήκαν άλλοι στη θέση αυτών που είχα επιλέξει.. :wacko: λέτε να το δώσω για αντικατάσταση??? :(

Αν και δεν δίνω πολλές πιθανότητες στο hardware....Τότε όλα ελαττωματικά είναι...Παρόλα αυτά, θα αποκτήσεις ένα ολοκαινουργιο V3 με υψηλή μεταπωλητική αξία, οπότε - go for it!

Sony logo.gif

Καλημέρα! Το V3 μου το πήρα 25/05/06 όποτε είναι καινούργιο..:cry: (μέσα σε 28 μέρες από την αγορά έχεις δικαίωμα αντικατάστασης) παλαιοτέρα είχα ένα Panasonic και όταν μου το έκαναν αντικατάσταση εννοούσαν μόνο την πλακέτα!!:shock: Όποτε μετά είχα ένα εγχειρισμένο κινητό..:mad: δεν θα το ήθελα αυτό βέβαια.. δεν ξέρω τι να κάνω, στη ΜΟΤΟ δεν γνωρίζουν το πρόβλημα ενώ όπως γράφετε παιδία το συγκεκριμένο monsterpack κυκλοφορεί εδώ και μήνες ,δεν θα έπρεπε να τους το έχουν αναφέρει? Επίσης.. τι είναι το flex ?:fool: Υ.Γ. –αν δεν μου παρουσίαζε και αυτό το πρόβλημα:mad: (μια φορά έως τώρα..) με τους ήχους στα προφίλ του κινητού και όχι στο τηλεφωνικό κατάλογο δεν θα σκεφτόμουν καν την αντικατάσταση τώρα όμως δεν ξέρω τι να κάνω.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Καλημέρα! Το V3 μου το πήρα 25/05/06 όποτε είναι καινούργιο..:cry: (μέσα σε 28 μέρες από την αγορά έχεις δικαίωμα αντικατάστασης) παλαιοτέρα είχα ένα Panasonic και όταν μου το έκαναν αντικατάσταση εννοούσαν μόνο την πλακέτα!!:shock: Όποτε μετά είχα ένα εγχειρισμένο κινητό..:mad: δεν θα το ήθελα αυτό βέβαια.. δεν ξέρω τι να κάνω, στη ΜΟΤΟ δεν γνωρίζουν το πρόβλημα ενώ όπως γράφετε παιδία το συγκεκριμένο monsterpack κυκλοφορεί εδώ και μήνες ,δεν θα έπρεπε να τους το έχουν αναφέρει? Επίσης.. τι είναι το flex ?:fool: Υ.Γ. –αν δεν μου παρουσίαζε και αυτό το πρόβλημα:mad: (μια φορά έως τώρα..) με τους ήχους στα προφίλ του κινητού και όχι στο τηλεφωνικό κατάλογο δεν θα σκεφτόμουν καν την αντικατάσταση τώρα όμως δεν ξέρω τι να κάνω.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Αν πρόκειται για αλλαγή πλακέτας -με εξαιρετικά αμφίβολα αποτελέσματα για επίλυση του bug κατ'εμέ- τότε δεν βλέπω οφέλη από μια τέτοια κίνηση...Αν σου δώσουν του κουτιού, τότε δεν χάνεις τίποτα....

Όσον αφορά το ερώτημα σου, χοντρικά το flash είναι το κομμάτι του firmware που ασχολείται με τη διαχείριση του hardware του κινητού (π.χ σηματοδοσία) ενώ το flex αντίστοιχα, με το software του για αυτό και σε ένα re-flash upgrade δεν χάνεται καμμία προσωπική ρύθμιση (ακόμα και το wallpaper σου). Βέβαια το να κάνεις συνεχή reflash πάνω σε ένα αρχικό...αρχαίο flex μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο κινητό λόγω ασυμβατότητας των 2 εγκατεστημένων μερών του firmware μεταξύ τους, οπότε από καιρού εις καιρόν, ένα monsterpack upgrade είναι απαραίτητο, ώστε και όλα τα bug fixes να αποκτήσεις και προβλήματα δυσλειτουργίας να αποφύγεις.

Sony logo.gif

Το έδωσα για αντικατάσταση παιδία :( έδωσα πίσω όλο το πακέτο με το κινητό και θα έρθει νέο στο κουτί :) όποτε ολοκληρωτική αντικατάσταση και ο θεός βοηθός... να πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι το νέο δεν θα έχει πρόβλημα στον τηλεφωνικό κατάλογο..:cry: εφόσον λογικά θα φοράει το ίδιο software και επειδή οι πιθανότητες το πρόβλημα να είναι hardware είναι πολύ μικρές..:( αλλά είπαμε η ελπίδα θα μας θάψει όλους..:) επειδή πεθαίνει πάντα τελευταία… :D πάντως θα στείλω ένα e-mail στην ΜΟΤΟ και θα αναφέρω το πρόβλημα μπας και επιληφθούν της λύσης του βγάζοντας φυσικά νέο λογισμικό, και σας προτρέπω να κάνετε το ίδιο παιδία.. :!: mailto:info.gr@motorola.com :!:

Εφαγα τον κοσμο για να το βρω και τελικα βρηκα τη σωστη εκδοση σε ενα....κινεζικο φορουμ. Λειτουργει αψογα μαλιστα....

Dictaphone 2.0.1 java programma για ηχογραφηση, συμβατο με τα παρακατω motorola phones:

(L2/L6, PEBL, RAZR V3i, RAZR V3 (CLDC 1.1), ROKR E1, SLVR, V190/V191, V230/V235, V360/V361, V557/V557p, C975, C980, E770, E1000/E1000R, E1070, RAZR V3x, V975, V980.)

Κατεβαστε το συνημμενο αρχειο!

ENJOY!;)

Μετά από πολλά πειράματα, κατάλαβα πως είναι θέμα του Motorola v3i... Δεν λαμβάνει μηνύματα πάνω από 160 χαρακτήρες (δηλαδή τα διπλά, τριπλά κλπ).

Αρα το πρόβλημα ουδεμία σχέση έχει με την Tim.

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. :)

ΥΣ. Καλό θα ήταν, αν συμφωνούν και οι moderators, να σβηστεί το συγκεκριμένο θέμα για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις και παρεξηγήσεις! ;)

Hi! Εγώ προσωπικά έχω σύνδεση TIM και Motorola V3i και μπορώ και να στέλνω και να λαμβάνω μηνύματα πάνω από 160 χαρακτήρες.Προφανώς είναι θέμα λογισμικού, εγώ το αναβάθμισα με την τελευταία έκδοση R479_G_08.B4.85R και όλα λειτουργούν άψογα από τότε.

Μήπως πρέπει να κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση λογισμικού;

Το κατέβασα και δείχνει να λειτουργεί κανονικά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δε μπορώ να βρω που τα αποθηκεύει. Με μπερδεύει πολύ αυτή η εφαρμογή. :p

Το κατέβασα και δείχνει να λειτουργεί κανονικά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δε μπορώ να βρω που τα αποθηκεύει. Με μπερδεύει πολύ αυτή η εφαρμογή. :p

Ούτε εγώ το βρίσκω.Στις παραμέτρους το αποθηκεύει είτε στην κάρτα στου ήχους ή στους ήχους του τηλεφώνου.Έψαξα και στα 2 αλλά δεν το βρήκα.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Πήρα το νέο V3 παιδία κλειστό στο κουτί του:happy: το μόνο κακό είναι ότι αύριο φεύγω ένα ταξιδάκι όποτε από τρίτη θα έχουμε-τε νέα για το αν λύθηκε το BUG..:confused: θα επανέλθω.. :)

Στο Ε1070 τα αποθηκεύει είτε στο τηλέφωνο είτε στην κάρτα ανάλογα με το τι έχεις προεπιλέξει από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Εμφανίζονται στο μενού ήχοι.

Το Ε398 δεν αναγνωρίζει το αρχείο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά εντελώς τυχαία χθες, έβγαλα άκρη. Στις παραμέτρους, τίκαρα και το flash sidebands (output to memory & record on startup ήταν ήδη προεπιλεγμένα) και μετά για memory folder έβαλα /b/mobile/audio και πλέον μόλις ηχογραφήσω κάτι, το εμφανίζει στους ήχους της κάρτας μνήμης.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola
  • The topic was pinned