manthes Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Εκανα εγκατασταση την ρομ απο το ρωσικο φορουμ μεσω TWRP και οχι αναβαθμιση. Το αρχειο ειναι περιπου 1,3 gb για οποιον ενδιαφερεται οποτε ας πω τις εντυπωσεις 1. Δεν εχω το θεμα με τον ηχο κλησης οπως διαβαζω απο τους υπολοιπους (δεν το αμφισβητω αλλα δεν εκανα εγκατασταση πανω απο την 029 που ειναι ξεκαθαρα προβληματικη) 2. Δεν υπαρχει θεμα με το miravision 3. Παραμενει το προβλημα με την ενταση του ηχου μετα την αποσυνδεση των ακουστικων αν και επειδη χρησιμοποιω bluetooth δεν με απασχολει προσωπικα. 4. Ισως να υπαρχει μια μικρη πτωση στην αποδοση αλλα και συγχρονως σημαντικα μεγαλυτερη αποδοση της μπαταριας (κρατουσε περιπου 10 ωρες συνεχως με ανοιχτη την οθονη και wifi αλλα για την ωρα δεν εχω ξεκαθαρη αποψη) Υ.Γ. Θα προτεινα σε οποιους εχουν διαθεση να το ψαξουν αν προχωρησουν στην λυση της εγκαταστασης απο την αρχη να εγκαταστησουν το magisk που μπορει να εγινε δημοφιλες λογω pokemon αλλα κατα 99% θα βοηθησει οσους εχουν root συσκευες και θελουν να εχουν Nova go ή Ote tv go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Εκανα εγκατασταση την ρομ απο το ρωσικο φορουμ μεσω TWRP και οχι αναβαθμιση. Το αρχειο ειναι περιπου 1,3 gb για οποιον ενδιαφερεται οποτε ας πω τις εντυπωσεις Από που μπορούμε να κετεβάσουμε αυτή τη ρομ; Είναι original ή θα έχουμε πρόβλημα με την εγγύηση; Το TWRP τι είναι; sorry άσχετος :wacko: Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς για root; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Παιδια δεν περναει με τιποτα η αναβαθμιση!!! Ερχεται η αναπτυξη Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Έχεις την τελευταία version 36 και μπορείς να βάλεις ήχο κλήσης mp3 από την cd κάρτα; Αν ναι μπορείς να το εξηγήσεις πιο αναλυτικά; Την 27 έχω. Ρυθμίσεις -> Ήχοι κλήσεις -> Περισσότεροι ήχοι κλήσης. Και στην επόμενη οθόνη, ανοίγει λίστα με όλα τα αρχεία mp3, που βρίσκονται στην sd, ασχέτως φακέλου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Την 27 έχω. Ρυθμίσεις -> Ήχοι κλήσεις -> Περισσότεροι ήχοι κλήσης. Και στην επόμενη οθόνη, ανοίγει λίστα με όλα τα αρχεία mp3, που βρίσκονται στην sd, ασχέτως φακέλου. με την 29 έκανα κι εγώ το ίδιο! Με την 36 απλά ΔΕΝ γίνεται...!!! Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Αρα παιδες η 36 απλα δεν πρεπει να την βαλουμε!!!!! Ερχεται η αναπτυξη Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 downgrade.... πως κάνουμε ?? :(:(:( Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Αρα παιδες η 36 απλα δεν πρεπει να την βαλουμε!!!!!Εκτός αν γίνει με τον τρόπο που λέει ο @manthes στο post #751 με εγκατάσταση δηλαδή ολόκληρης της stock rom 036. Το θέμα είναι πως γίνεται η εγκατάσταση μέσω TWRP; Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Η εγκατάσταση του twrp γίνεται μεσω του sp flash tool. Μετα την εγκατάσταση της 036 το recovery επανέρχεται στο εργοστασιακο. Σίγουρα δεν εχω θέμα με τον ήχο όμως να κάνω την διευκρίνηση ότι χρησιμοποιώ το sdfix (υπάρχει στο Google play) που θέλει root και ίσως για αυτό να μην εχω πρόβλημα. Δεν το λέω με απολυτη σιγουρια αν είναι αυτος ο λόγος. Όσο αφορά την απόδοση νομίζω πως είναι στα ίδια με τις προηγούμενες ρομ και όχι χειρότερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Παιδες πηγα απο την 29 στην 33 και το μετανιωσα.Οποτε δεν καιμε τον εγκεφαλο μας ουτε το κινητο μενουμε στην 33!!!!!! Ερχεται η αναπτυξη Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslenovo Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ρε παιδιά εμένα λειτουργεί άψογα το κινητό μου τωρα με την 36... Πραγματικά έκανα ανάσταση... Κλείνω τις εφαρμογές κ μου έρχονται οι ειδοποιήσεις... Με τον ήχο δεν έχω κανένα πρόβλημα... Το μόνο που δεν λύθηκε σε μένα είναι το Hotspot που κολλαει... Λειτουργεί για 3 λεπτά κ μετά σταματάει... Ξεκινάει κ μετά πάλι τα ίδια... Δλδ είναι σαν να μην έχω Hotspot... Κατά τα άλλα τώρα έχω κανονικό κινητό κ δεν σκέφτομαι να πάρω άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ρε παιδιά εμένα λειτουργεί άψογα το κινητό μου τωρα με την 36... Πραγματικά έκανα ανάσταση... Κλείνω τις εφαρμογές κ μου έρχονται οι ειδοποιήσεις... Με τον ήχο δεν έχω κανένα πρόβλημα... Το μόνο που δεν λύθηκε σε μένα είναι το Hotspot που κολλαει... Λειτουργεί για 3 λεπτά κ μετά σταματάει... Ξεκινάει κ μετά πάλι τα ίδια... Δλδ είναι σαν να μην έχω Hotspot... Κατά τα άλλα τώρα έχω κανονικό κινητό κ δεν σκέφτομαι να πάρω άλλο... Μπορείς να αντιστοιχίσεις επαφή με εξωτερικό ringtone? Μπορείς να βάλεις δικό σου mp3 για ringtone ? Αν όχι, δοκίμασε να το κάνεις και να μας πεις αν γίνεται, πως το έκανες :) Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ρε παιδιά εμένα λειτουργεί άψογα το κινητό μου τωρα με την 36... Πραγματικά έκανα ανάσταση... Κλείνω τις εφαρμογές κ μου έρχονται οι ειδοποιήσεις... Με τον ήχο δεν έχω κανένα πρόβλημα... Το μόνο που δεν λύθηκε σε μένα είναι το Hotspot που κολλαει... Λειτουργεί για 3 λεπτά κ μετά σταματάει... Ξεκινάει κ μετά πάλι τα ίδια... Δλδ είναι σαν να μην έχω Hotspot... Κατά τα άλλα τώρα έχω κανονικό κινητό κ δεν σκέφτομαι να πάρω άλλο... Με την 027 δεν έχω κανένα πρόβλημα με το hotspot. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Σίγουρα δεν εχω θέμα με τον ήχο όμως να κάνω την διευκρίνηση ότι χρησιμοποιώ το sdfix (υπάρχει στο Google play) που θέλει root και ίσως για αυτό να μην εχω πρόβλημα. ποια ακριβώς version της εφαρμογής sdfix έχεις; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Τελικά για να δουλέψει ο ήχος κλήσης από την sd με την S036, αναγκάστηκα να κάνω root το κινητό (αναλαμβάνοντας το ρίσκο με την εγγύηση της συσκευής) και με χρήση της sdfix εφαρμογής (λειτουργεί μόνο σε root κινητά) μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο mp3 έχεις στην κάρτα sd για ήχο κλήσης. Πρώτη και τελευταία συσκευή Lenovo που χρησιμοποιώ! :mad: Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Τελικά για να δουλέψει ο ήχος κλήσης από την sd με την S036, αναγκάστηκα να κάνω root το κινητό (αναλαμβάνοντας το ρίσκο με την εγγύηση της συσκευής) και με χρήση της sdfix εφαρμογής (λειτουργεί μόνο σε root κινητά) μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο mp3 έχεις στην κάρτα sd για ήχο κλήσης. Πρώτη και τελευταία συσκευή Lenovo που χρησιμοποιώ! :mad: πως το ρούταρες; τα πιο πίσω δεν έπιασαν σε εμένα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αν έκανες root μόνο για αυτό το λόγο μπορείς να απεγκαταστησεις την εφαρμογή και να κάνεις unroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslenovo Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μπορείς να αντιστοιχίσεις επαφή με εξωτερικό ringtone? Μπορείς να βάλεις δικό σου mp3 για ringtone ? Αν όχι, δοκίμασε να το κάνεις και να μας πεις αν γίνεται, πως το έκανες :) Όχι δεν γίνετε ούτε εμένα αλλά σιγά το πρόβλημα... Το Hotspot με ενδιαφέρει τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 πως το ρούταρες; τα πιο πίσω δεν έπιασαν σε εμένα.ακολούθησα αυτόν τον οδηγό. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έκανες root μόνο για αυτό το λόγο μπορείς να απεγκαταστησεις την εφαρμογή και να κάνεις unrootΤο θέμα ήταν να μην μπω στη διαδικασία να το κάνω... :) Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αν ηταν πρωτη φορα που εκανες γενικα root πιστευω οτι θα βαλεις και αλλες εφαρμογες (αν ακους τραγουδια το viper4android ειναι οτι καλυτερο υπαρχει) που χρειαζονται και δεν θα το αφαιρεσεις ποτε οποτε θα σου βγει σε καλο. Αν οχι τοτε ναι ειναι θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αν ηταν πρωτη φορα που εκανες γενικα root πιστευω οτι θα βαλεις και αλλες εφαρμογες (αν ακους τραγουδια το viper4android ειναι οτι καλυτερο υπαρχει) που χρειαζονται και δεν θα το αφαιρεσεις ποτε οποτε θα σου βγει σε καλο. Αν οχι τοτε ναι ειναι θεμαΈχω καιρό να ασχοληθώ με android συσκευές λόγω windows phone! Είχα φάει πολλές ώρες παλιότερα με android κινητά tablet κλπ. Τώρα με έτρωγε να ξαναμπλέξω... :) Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslenovo Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μπορείς να αντιστοιχίσεις επαφή με εξωτερικό ringtone? Μπορείς να βάλεις δικό σου mp3 για ringtone ? Αν όχι, δοκίμασε να το κάνεις και να μας πεις αν γίνεται, πως το έκανες :) Να βάλω δικό μου ringtone μπορώ κανονικά... Να βάλω διαφορετικό για κάθε επαφή δεν μπορώ... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κάποιος πως θα κάνω το Hotspot να λειτουργεί κανονικά? Είχε κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Εμένα δεν βγάζει κ H+ το προηγούμενο κινητό μου ήταν μια χαρά δεν είχε τέτοιο θέμα αλλά αυτό με φουλ σήμα το ίντερνετ πάει αργά επειδή πιάνει μόνο 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπερα, είχα κάνει παλαιότερα root σε τηλ με καλώδια προγράμματα ματζαλα αλλά κ τζατζαλα. Λέμε τωρα, αν κάνω root βάσει του βίντεο κ ας πούμε ότι τα καταφέρω.... Θα χάσω όλα τα data σαν να είναι από εργοστασιακές ρυθμίσεις το τηλ? Όπως κ την προηγούμενη φορά με το καλώδιο? Ευχαριστώ παίδες ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διευκρίνηση: θα ήθελα να κάνω root χωρίς να χάσω το στήσιμο του τηλεφώνου όπως το έχω ετοιμο εδώ κ μήνες Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ξέρει κάποιος πως θα κάνω το Hotspot να λειτουργεί κανονικά? Είχε κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Εμένα δεν βγάζει κ H+ το προηγούμενο κινητό μου ήταν μια χαρά δεν είχε τέτοιο θέμα αλλά αυτό με φουλ σήμα το ίντερνετ πάει αργά επειδή πιάνει μόνο 3G Η κάρτα σου είναι καινούρια; Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή για το 4g; Χρησιμοποιώ κανονικά το hotspot με 4g, αλλά με περσινή sim και με το 027 update. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts