isolde Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Αν κατάλαβα καλά θέλεις να τα σβήσεις από το φορητό σου, σωστά? Μέσα από το sonigstage δεν "βλέπεις" το φορητό, ώστε να τα σβήσεις? Ναι (υποθέτω:X ) Απλώς δεν ήμουν σίγουρη πώς γίνεται η διαγραφή. Είναι διαγραφή ή μεταφορά από το mp3player στο σκληρό? Πάντως έχω να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το Sony. Δεν πάω να κάνω διαφήμιση, απλώς έχει απίστευτη μπαταρία, κρατάει πάρα πολλές ώερς, συν το ότι φορτίζει κανονικά στην πρίζα, σε αντίθεση με το nano, με το οποίο όλοι οι φίλοι μου έχουν πρόβλημα λόγω της μπαταρίας. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Πάντως έχω να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το Sony. Δεν πάω να κάνω διαφήμιση, απλώς έχει απίστευτη μπαταρία, κρατάει πάρα πολλές ώερς, συν το ότι φορτίζει κανονικά στην πρίζα, σε αντίθεση με το nano, με το οποίο όλοι οι φίλοι μου έχουν πρόβλημα λόγω της μπαταρίας. Και το nano φορτίζει από την πρίζα κανονικά αρκεί να του πάρεις ένα φορτιστή, 10 ευρώ και καθάρισες. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 ...πώς γίνεται η διαγραφή. Είναι διαγραφή ή μεταφορά από το mp3player στο σκληρό? ... Διαγραφή από το mp3 player. Τα τραγούδια κανονικά πρέπει να υπάρχουν στον σκληρό σου, αν δεν τα έσβησες μετά τη μεταφορά τους στο mp3 player. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Παιδια εχει κανεις το iTrip για iPod?Ψηνομαι να το αγορασω..Ειναι καλο?Δουλευει οκ?Για πειτε εντυπωσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Παιδια εχει κανεις το iTrip για iPod?Ψηνομαι να το αγορασω..Ειναι καλο?Δουλευει οκ?Για πειτε εντυπωσεις :) Αναλόγως που μένεις. Αν μένεις στην Αθήνα ξέχνα το. Όχι ότι δεν είναι καλό από μόνο του αλλά για να λειτουργήσει θέλει να εκπέμπει σε μια συχνότητα άδεια, και δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ!! Εγώ το πήρα και το πούλησα μια που για να κάνει δουλειά έπρεπε να βγάλω την κεραία από το ραδιόφωνο ώστε να μην πιάνει κάποιους σταθμούς και να μπορέσω να το συντονίσω. Αν έχει ελεύθερες συχνότητες εκεί που μένεις, δεν είναι κακό σαν ιδέα... Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Νομιζω πως ναι εχει αρκετες...Θα το δοκιμασω και βλεπουμε.Παντως απο ποιοτητα ειναι καλο?Stereo εσυ ποιο εχεις?iPod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Νομιζω πως ναι εχει αρκετες...Θα το δοκιμασω και βλεπουμε.Παντως απο ποιοτητα ειναι καλο?Stereo εσυ ποιο εχεις?iPod? Εγώ είχα αυτό. Η ποιότητά του όταν έπιανε συχνότητα και δεν ήταν και πάρα πολύ μακριά (αντέχει ένα δωμάτιο μακριά περίπου μάξιμουμ) ήταν σα να ακούς καλά ραδιόφωνο. Νομίζω πάντως ότι στην Ελλάδα το τελευταίο μοντέλο που κυκλοφόρησε είναι αυτό, το οποίο για να συντονίσει βάζει κάτι εκνευριστικότατους ήχους σε ένα ειδικό playlist στο iPod και μέσω αυτών συντονίζει και σε όσα reviews έχω διαβάσει, όλοι λένε πόσο δύσχρηστος είναι ο τρόπος αυτός. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Εχεις το iPod Video η αυτο που εχω κι εγω?Το Photo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Τότε είχα το Photo 20Gb. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Η εμπειρία μου από fm transmitter ήταν αρνητικότατη. Και το δοκίμασα από Αθήνα μέχρι Πήλιο. Πουθενά δεν απέδωσε ούτε καν ανεκτό ήχο. Ηταν χειρότερο από παλίο τρατζιστοράκι:D To επέστρεψα στο μαγαζί. Πάντως δεν ξέρω κανέναν που να το έχει κρατήσει:!: (Οι προσπάθειες είχαν γίνει με ipod mini, δεν θυμάμαι πιο μοτέλο fm transmitter, και το εργοστασιακό ραδιόφωνο του 307) υγ: μήπως σε βολεύει η λύση του αντάπτορα και των bluetooth ακουστικών? Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Διαγραφή από το mp3 player. Τα τραγούδια κανονικά πρέπει να υπάρχουν στον σκληρό σου, αν δεν τα έσβησες μετά τη μεταφορά τους στο mp3 player. Merci , θα δοκιμάσω :dizzy: :vava: Τα τραγούδια υπάρχουν στον υπολογιστή, δεν τα έχω σβήσει. Άρα απλώς υπάρχει κάπου delete για τα tracks που υπάρχουν στο mp3 player?? (μα τι θέλω και περνάω τραγούδια που δεν πρόκειται να ακούσω ποτέ?? Φταίει ότι πιστεύω ότι η χωρητικότητα δεν θα τελειώσει ποτέ??) stereo, ευχαριστώ για την πληροφορία για το φορτιστή του νάνο. Ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Αν και πάλι, δεν παύει να υπάρχει χαώδης διαφορά μεταξύ Sony και i-pod στο θέμα της διάρκειας. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Merci , θα δοκιμάσω :dizzy: :vava: Τα τραγούδια υπάρχουν στον υπολογιστή, δεν τα έχω σβήσει. Άρα απλώς υπάρχει κάπου delete για τα tracks που υπάρχουν στο mp3 player?? (μα τι θέλω και περνάω τραγούδια που δεν πρόκειται να ακούσω ποτέ?? Φταίει ότι πιστεύω ότι η χωρητικότητα δεν θα τελειώσει ποτέ??) . Δεν θυμάμαι καθόλου το Sonicstage για να σου έγραφα ακριβώς τα βήματα. Σίγουρα υπάρχει τρόπος διαχείρησης των τραγουδιών.... Δεν παίρνουμε mp3 player για να φορτώσουμε τραγούδια μία μόνο φορά :p Aπ'όσο θυμάμαι μαρκάρεις στον πίνακα του player τα προς διαγραφή κομμάτια και μετά delete Eδώ ένα patchάκι για να επιτρέπει drag'n'drop στο sony Eδώ ένα patchάκι για να επιτρέπει όλη την ένταση στο sony Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Το πρώτο αρχειάκι δεν κατεβαίνει με τίποτα :wacko: :( :worry: Δεν θυμάμαι καθόλου το Sonicstage για να σου έγραφα ακριβώς τα βήματα. Σίγουρα υπάρχει τρόπος διαχείρησης των τραγουδιών.... Δεν παίρνουμε mp3 player για να φορτώσουμε τραγούδια μία μόνο φορά :p Aπ'όσο θυμάμαι μαρκάρεις στον πίνακα του player τα προς διαγραφή κομμάτια και μετά delete Eδώ ένα patchάκι για να επιτρέπει drag'n'drop στο sony Eδώ ένα patchάκι για να επιτρέπει όλη την ένταση στο sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Ρε παιδια να ρωτησω δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μπορεσουμε να περναμε τραγουδια με drag n drop στο ipod?Ακομα μπορουμε να το αλλαξουμε και να βαλουμε μεγαλυτερο σκληρο(τι διαστασεις εχει ο σκληρος του? ).Μπορουμε καπως να το κανουμε να παιζει video?Χαζες ερωτησεις αλλα τωρα ξυπνησα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Ρε παιδια να ρωτησω δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μπορεσουμε να περναμε τραγουδια με drag n drop στο ipod?Ακομα μπορουμε να το αλλαξουμε και να βαλουμε μεγαλυτερο σκληρο(τι διαστασεις εχει ο σκληρος του? ).Μπορουμε καπως να το κανουμε να παιζει video?Χαζες ερωτησεις αλλα τωρα ξυπνησα :p 1.Μόνο σαν αρχεία για να τα μεταφέρεις σε κάποιο άλλο pc. 2.Οχι 3.Οχι Ελπίζω να σε κατατόπισα :p εγώ πούλησα το ipod photo που είχα γιατί ήθελα κάτι που το ipod video έχει και αυτό είναι να μπορώ να κάνω display τους στίχους απο τα τραγούδια που έχω στην οθόνη του.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios2003 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 παιδια για το νεο το Creative που παιζει και mpeg-4 τι προτεινετέ; Παράθεση thanks mariosnikolaou2003@yahoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Το πρώτο αρχειάκι δεν κατεβαίνει με τίποτα :wacko: :( :worry: :hypno: Ακολούθησε το λινκ που δίνω. Πάτα μια πάνω στο λινκ με τα μπλε γράμματαπου (SOAOTH-00888601-UN_ENG.exe) που σου βγάζει η σελίδα της Sony . Στη συνέχεια Αποδέξου το disclaimer. Εt voila!:) Eίναι 2.36mb Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Παιδια ενας φιλος μου θελει να παρει το καλυτερο mp3 εως 350-360€.Δεν τον ενδιαφερει το ραδιο απ'οτι μου ειπε.Τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Ipod 30άρι Video (νομίζω πως είναι το πιό μικρό), Creative Zen Vision (αρκετά πιο χοντρό, αλλά με ελαφρώς καλύτερο battery life στο video playback και μεγάλο + την απαραγαωγή divx). Δεν ξέρω αν κάποιο από τα iAudio X5 κυμαίνεται σε αυτήν την τιμή. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Το Χ5 στα 20GB ειναι στα 357€ απο play247 και βλεπω οτι εχει παρα πολυ καλα specs..Ζηλευω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Είναι δυνατό το μηχανάκι. Μεγάλο + το μεταλλικό περίβλημα. Στα περισσότερα specs είναι μπροστά συγκριτικά με το ipod (περισσότερα υποστηριζόμενα formats, usb host, δυνατότητα εγγραφής κλπ), αλλά υστερεί σημαντικά στον τομέα της οθόνης (ανάλυση 320x240 το ipod (και το Creative) ενώ 160*128 αυτό) και βέβαια της χωρητικότητας (είναι στα λεφτά του ipod και του zen αλλά σου δίνει 10 γίγα λιγότερα :) ). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Αν ειναι να παρεις iaudio πάρε X5L γιατι θα ξεχνας να το φορτιζεις (με νορμαλ χρηση χρειαζεται φορτιση 2 φορες το μηνα),αλλα εδω πρεπει να ειναι αρκετα ακριβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Αυτό κάνω αλλά ... (το έχω δοκιμάσει 15φορές) The page cannot be displayed The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.... Μπορείς να μου το στείλεις σε παρακαλώ στο nik76@in.gr Θα σου είμαι υπόχρεος:) :hypno: Ακολούθησε το λινκ που δίνω. Πάτα μια πάνω στο λινκ με τα μπλε γράμματαπου (SOAOTH-00888601-UN_ENG.exe) που σου βγάζει η σελίδα της Sony . Στη συνέχεια Αποδέξου το disclaimer. Εt voila!:) Eίναι 2.36mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 ipod δαγκωτο.2 μερες εχω ενα μαυρο video 30ari. Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Μπορείς να μου το στείλεις σε παρακαλώ στο nik76@in.gr Θα σου είμαι υπόχρεος:) .....έφτασε:superman: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts