nikosxeng3 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ωραία και ποιό είναι το μοντέλο του sony που έχεις; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGAS_GT Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλησπερα, υπαρχει καποιο mp3 player που να εχει bluetooth ακουστικα και FM Recording με μνημη 8GB+ ? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 καλημερα. εχει κανεις να προτεινει κανενα mp3 player απο κινεζομαγαζο με τιμη 20-25$? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 καλημερα. εχει κανεις να προτεινει κανενα mp3 player απο κινεζομαγαζο με τιμη 20-25$? ευχαριστω πολυκοιτα καλυτερα τα sansa clip που εχουν καλο ηχο.και ειναι κοντα στη τιμη που θελεις.για αλλες μαρκες και πιο ακομα φτηνες πιστεψε με ο ηχος θα ναι για τα μπαζα:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλησπερα! Σκεφτομαι να αγορασω καποιο mp3 player χωρις να ξοδεψω πολυ μεγαλο ποσο. Κατεληξα στα Sandisk Sansa clip+ και Sansa Clip Zip. Εκτος απο την οθονη ξερετε αν εχουν καποια αλλη σημαντικη διαφορα μεταξυ τους; πχ στον ηχο, μπαταρια κτλ. Κατι που βρηκα παντως ειναι οτι το zip παιρνει βυσμα micro usb οπως τα κινητα ενω το clip+ οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Στον ήχο δεν έχουνε διαφορά γιατί φοράνε το ίδιο chipset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο που να σου εμφανίζει το BPM του τραγουδιού και να μπορείς να το αλλαξεις κατα τη διάρκεια της αναπαραγωγής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλησπερα! Σκεφτομαι να αγορασω καποιο mp3 player χωρις να ξοδεψω πολυ μεγαλο ποσο. Κατεληξα στα Sandisk Sansa clip+ και Sansa Clip Zip. Εκτος απο την οθονη ξερετε αν εχουν καποια αλλη σημαντικη διαφορα μεταξυ τους; πχ στον ηχο, μπαταρια κτλ. Κατι που βρηκα παντως ειναι οτι το zip παιρνει βυσμα micro usb οπως τα κινητα ενω το clip+ οχι. τελικα αναμεσα σε αυτα τα δυο μοντελα τι διαφορες εχουμε ? εχει μεγαλυτερη αυτονομια το καινουριο ? τα εχει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο το μπ3;http://www.trustedreviews.com/sony-nwz-b173-review ο γερμανος το πουλαει αρκετα φθηνα.βασικα ειμαι φαν της σονυ και ειναι και τρεντι για αυτο το σκεφτομαι αλλα καπιος που το χει ας πει τη γνωμη του. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο το μπ3;http://www.trustedreviews.com/sony-nwz-b173-review ο γερμανος το πουλαει αρκετα φθηνα.βασικα ειμαι φαν της σονυ και ειναι και τρεντι για αυτο το σκεφτομαι αλλα καπιος που το χει ας πει τη γνωμη του. Αυτο που εχεις βαλει στο Λινκ δεν εχει καμια σχεση με αυτο που πουλαει ο γερμανος.στο σαιτ του γερμανου εχει το πιο καινουργιο μοντελο που εχει και λειτουργια ραδιοφωνου το SONY NWZB183F 4GB. τωρα εγω στην θεση σου δεν θα εδεινα 55 ευρο για να αγορασα mp3 player με μονο 4gb μνημη και χωρις την δυνατοτητα επεκταση της.θεωρω μεγαλη κοροιδια σε αυτα τα χρηματα. αναφερομαι αποκλειστικα σε αγορα απο τον γερμανο.σε αλλα μαγαζια αρχιζει απο 40 ευρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Καλησπέρα. Ψάχνω ένα mp3 η έστω fm radio,για κολύμπι . Δήλ underwater, κλειστό. Υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά? Ίσως στο ebay? Ολόκληρο το σύστημα αδιάβροχο όχι μόνο ακουστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 αν καπιος μπορει να βοηθησει.εχω το sony e464 δηλ αυτο https://www.google.gr/search?q=sony+e+464&biw=1366&bih=667&tbm=isch&imgil=pEyOZQ77z4PqUM%253A%253BW7QtNRg8iIjnNM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.pinoytechblog.com%25252Farchives%25252Fsony-nwz-e464-walkman-review&source=iu&pf=m&fir=pEyOZQ77z4PqUM%253A%252CW7QtNRg8iIjnNM%252C_&usg=__sj4c3DisilNxLY8HPL4SMoaen5k%3D&ved=0CDsQyjc&ei=_tyiVbrhIYX5UsqYoaAD#imgrc=pEyOZQ77z4PqUM%3A&usg=__sj4c3DisilNxLY8HPL4SMoaen5k%3D και ξαφνικα το τελευταιο καιρο δε μπορει να κανει συνδεση με τον υπολογιστη.ενω δειχνει οτι φορτιζει. μολις το συνδεω στο πισι με το usb cable μου βγαζει μυν error cannot recognized from pc και μονο φορτιζει χωρις να μπορω ομως να μεταφερω τραγουδια.μαλιστα σε μερικες φορες οταν κουναω λιγο το καλωδιο η το κραταω σε μια καπως σταση, το usb συνδεεται κανονικα και μεταφερει τα αλμπουμς. μετα απο λιγο μου βγαζει error και χανεται η συνδεση.δεν ειναι θεμα usb γιατι ειναι καινουριο και μου το χει κανει και σε αλλα καλωδια στο google που εψαξα ειπαν πως πρεπει να ξαβαλεις τη firmware αλλα στο site της σονυ δε μπορω να τη βρω.καμια λυση ειπαρχει; το sony μου το φεραν απο αμερικη και εχει δυνατο και φυσικα καλο ηχο για αυτο ζοριζομαι να το φτιαξω Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitseas7 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Μπορεί να έχει πρόβλημα η υποδοχή usb του player, αν το έχεις χρησιμοποιήσει με διαφορετικά καλώδια και σου αποσυνδέεται συνεχώς..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Μπορεί να έχει πρόβλημα η υποδοχή usb του player, αν το έχεις χρησιμοποιήσει με διαφορετικά καλώδια και σου αποσυνδέεται συνεχώς..! ευχαριστω για την απαντηση.μαλλον αυτο θα ναι μιας ωρες ωρες η συνδεση επανερχεται και μεταφερω κανονικα αλμπουμς.μεχρι να ξαναχαθει. αν το δωσω στη σονυ θα μπορεσουν να μου το φτιαξουν; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 καλησπερα, ψαχνω να αγορασω ενα mp3 player, οχι ακριβο. Δεν με ενδιαφερει αν ειναι σπρομαυρο η εγχρωμο, αλλα θελω υποχρεωτικα να εχει τη δυνατοτητα να βλεπω φακελους και να μπορω πχ να βαλω να παιξουν τα 20 τραγουδια που ειναι στη διαδρομη music/metal/iced earth/horror show (τυχαιο παραδειγμα) :lol: :lol: καλο θα ναι να παιρνει και καρτουλα μνημης! καμια ιδεα γυρω στα 30Ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Ρίξε μια ματιά στα SanDisk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Ρίξε μια ματιά στα SanDisk. ναι , τα εχω δει, ειδικα το clip αλλα 50ε μου φαινονται πολλα.. υποψην οτι το χρησιμοποιω μονο 10-15 φορες το χρονο, που πηγαινω για σκι. καμια ιδεα για αυτα? 1. P204C Multimedia & Video Player, Μαύρο, TFT 1.8'', FM, εξωτ.μνήμη έως 8G(OEM) 2. PHILIPS GoGEAR Vibe 4GB - (SA4VBE04KN/12) edit: τελικα το 2ο τρωει ακυρο. δεν εχει ραδιοφωνο (δεν με πολυκαιει) ουτε καρτα μνημης (wtf! 4gb μονο...) Edited December 12, 2015 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Επειδή έχω μείνει εδώ και χρόνια έξω από την συγκεκριμένη αγορά,θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο mp3 player που να μπορεί να είναι συμβατό με το spotify.Στο κινητό χρησιμοποιώ μόνο το spotify οπότε θέλω ένα mp3 για τις προπονήσεις μου στο τρέξιμο Που να ακούω τις λίστες από την συγκεκριμένη εφαρμογή...Για να σας προλάβω,Δεν θέλω να κουβαλάω το βαρύ για την προπόνηση m8 mου.Θέλω κάτι πιο ελαφρύ και μικρό όπως είναι ένα mp3...Ευχαριστώ! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Επειδή έχω μείνει εδώ και χρόνια έξω από την συγκεκριμένη αγορά,θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο mp3 player που να μπορεί να είναι συμβατό με το spotify.Στο κινητό χρησιμοποιώ μόνο το spotify οπότε θέλω ένα mp3 για τις προπονήσεις μου στο τρέξιμο Που να ακούω τις λίστες από την συγκεκριμένη εφαρμογή...Για να σας προλάβω,Δεν θέλω να κουβαλάω το βαρύ για την προπόνηση m8 mου.Θέλω κάτι πιο ελαφρύ και μικρό όπως είναι ένα mp3...Ευχαριστώ! Εκτος απο ipod με wifi (touch) δεν μου ερχεται κατι αλλο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo500 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Γεια σας!! Ψάχνω ενα mp4 κατα προτιμηση γυρω στα 30 ευρω με 4 ή8 gb... εχει καποιος να προτεινει κανενα?:wacko: Edited December 18, 2015 by geo500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Γεια σας!! Ψάχνω ενα mp4 κατα προτιμηση γυρω στα 30 ευρω με 4 ή8 gb... εχει καποιος να προτεινει κανενα?:wacko: ναι το MP4 SanDisk Sansa Clip Zip 4gb, αν το βρεις σε καποιο καταστημα στειλε μου και εμενα ενα pm να το αγορασω και εγω! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo500 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Σχετικα με τα crypto τί παίζει?αντεχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Γεια σας παιδιά και καλές γιορτές! :) Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα iPod Classic 160GB. Σκέφτομαι να μεταβώ στο Sony NWA25HN (με ακουστικά Sony MDR-1AB) - δύο συσκευές που όπως αναφέρεται υποστηρίζουν και high resolution audio. Θα δω διαφορά; Πιστεύετε αξίζει; :-) Είχα δουλέψει τα ακουστικά Sony MDR-1AB και είδα τεράστια διαφορά στο iPod σε σχέση με τα default ακουστικά του! Θα πάω από βδομάδα να δω από κοντά το Sony Walkman σε κάποιο κατάστημα. Όποιοι έχετε εμπειρία με το Sony, θα χαρώ να μου πείτε τις απόψεις σας. Τέλος, τι τύπος αρχείου είναι τα high resolution που υποστηρίζει το Sony και που μπορώ να βρω τέτοια μουσική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Γεια σας παιδιά και καλές γιορτές! :) Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα iPod Classic 160GB. Σκέφτομαι να μεταβώ στο Sony NWA25HN (με ακουστικά Sony MDR-1AB) - δύο συσκευές που όπως αναφέρεται υποστηρίζουν και high resolution audio. Θα δω διαφορά; Πιστεύετε αξίζει; :-) Είχα δουλέψει τα ακουστικά Sony MDR-1AB και είδα τεράστια διαφορά στο iPod σε σχέση με τα default ακουστικά του! Θα πάω από βδομάδα να δω από κοντά το Sony Walkman σε κάποιο κατάστημα. Όποιοι έχετε εμπειρία με το Sony, θα χαρώ να μου πείτε τις απόψεις σας. Τέλος, τι τύπος αρχείου είναι τα high resolution που υποστηρίζει το Sony και που μπορώ να βρω τέτοια μουσική; στο μονο που μπορω να σε βοηθησω ειναι στον τυπο αρχειου! ο καλυτερος ηχος νομιζω ειναι flac. το που τα βρισκεις, σχετικο αυτο. Ή τα αγοραζεις απο site, ή τα κατεβαζεις απο torrent, ή τα κατεβαζεις απο καποιες δωρεαν σελιδες. έχε υποψην σου οτι καθε flac τραγουδι 3-4 λεπτα, μπορει να πιανει 60-70mb αναλογα το bitrate. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Γεια σας παιδιά και καλές γιορτές! :) Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα iPod Classic 160GB. Σκέφτομαι να μεταβώ στο Sony NWA25HN (με ακουστικά Sony MDR-1AB) - δύο συσκευές που όπως αναφέρεται υποστηρίζουν και high resolution audio. Θα δω διαφορά; Πιστεύετε αξίζει; :-) Είχα δουλέψει τα ακουστικά Sony MDR-1AB και είδα τεράστια διαφορά στο iPod σε σχέση με τα default ακουστικά του! Θα πάω από βδομάδα να δω από κοντά το Sony Walkman σε κάποιο κατάστημα. Όποιοι έχετε εμπειρία με το Sony, θα χαρώ να μου πείτε τις απόψεις σας. Τέλος, τι τύπος αρχείου είναι τα high resolution που υποστηρίζει το Sony και που μπορώ να βρω τέτοια μουσική;τα σονυ και τα cowon εχουν το καλυτερο ηχο .επειδη ειχα και γω το αιποντ 160,και παρα τα μεγα γιγα που εχει,ο ηχος των σονυ ειναι ο καλυτερος.θα σου λεγα να πας για σονυ αμεσως. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts